aš visada norėjau medinių grindų, virtuvėj galvojau, kad būtinai reikia plytelių, bet kai skaitau, kad jūs puikiai gyvenat su medinėm grindim virtuvėse, taip pat galvoju ir ten dėt medines
Taip ir maniau. Nors esu macius visokiu varijantu, senoj virtuvej ir dabartinej daryta tik iki spinteliu... Reiks dabar MB kazkaip itikinti, kad reikia deti nuo-iki. Aisku, nukentes finansai, bet reiks kazkur kitur pataupyt, koki balda i koridoriu perdaryt is atiduoto ar pagamint is lentu... Dabar truputi pasinesiau ant tokiu dalyku, vis per ta eko2 virtuve Kiek galimybiu :
Vartau nauja Ikea kataloga, semiuosi ideju
Vartau nauja Ikea kataloga, semiuosi ideju
QUOTE(Ajste @ 2013 08 23, 09:59)
Dabar truputi pasinesiau ant tokiu dalyku, vis per ta eko2 virtuve Kiek galimybiu :
Kas ta Eko2 virtuve?
QUOTE(JViktorija @ 2013 08 23, 09:18)
Kas ta Eko2 virtuve?
Cia as taip savo virtuve pravardziuoju - eko kvadratu (Eko2) ekologiska ir ekonomiska Kas nepamenat ar nezinot, musu virtuves didzioji dalis baldu yra dovanotas naudotas komplektukas, siek tiek pirkta papildomai, dureles mano pacios dazomos Darbastali perkam, bet senus panaudosim lentynoms pasiurej. Senas spinteles taip pat bandysim atiduot ar kitur panaudot, gal garaze :
O apie galimybiu gausa, turejau galvoj perdirbant ar atnaujinant baldus, rakandus. Ir viskas bus originalu, unikalu : pasidomekite upcycling puslapiukais, pamatysit visokiu geriu tiek praktisku, tiek dekoratyviniu, tiek darbeliu pasidaryt su vaikais : :
QUOTE(Ajste @ 2013 08 23, 10:32)
Klausimas apie grindu danga. Ar ja dedate iki pat sienos ar tik iki spinteliu linijos? MB nori tik iki spinteliu, nes taip pigiau, bet jei desim linoleuma noriu iki sienos, nes praktiskiau pasilasakokit kaip pas tamstas
Siaip, reikia deti per visa patalpa. Taip pat, kaip ir dazyti ta siena, ant kurios kabinasi spinteles, statosi baldai.
Jeigu netiketai sugalvosite keisti baldus, tai reikes ir grindis keist, ir sienas perdazyt reiketu...
Nejaugi tiek daug m2 uzima virtuve? Gal kokie 3-4 m2 dasideda
Mergaites, o ar galit savo nuomone issakyti del visu begeliu, lankstu ir t.t. ir pan. Zinau, kad atseit begeliu begeliaI ir t.t. yra BLUM. O kaip visa kita: GREEN, ir va cia dar kazkoki. Kaip kokybe ir ar nemokam tik uz varda? Bute gaminomes patys virtuve, galvojam name ir bandyti patys gamintis. Pigiau, o ir kokybe nesiskundziau. Tai vat reikia patiems ir susiziureti visus tuos mechanizmus... pasimeciau gausoje.
Gal galit savas mintis isdestyti
P.S. Juodai, tavo virtuve fantastiskai, neapsakomai, nerealiai grazi. Nemeluosiu, zandikaulis atvepo pamacius. Tokia mano svajoniu, norU virtuve. Neslepsiu, supavydejau ir susinervinau. IR AS NORIU VIRTUVES!!!!!
Gal galit savas mintis isdestyti
P.S. Juodai, tavo virtuve fantastiskai, neapsakomai, nerealiai grazi. Nemeluosiu, zandikaulis atvepo pamacius. Tokia mano svajoniu, norU virtuve. Neslepsiu, supavydejau ir susinervinau. IR AS NORIU VIRTUVES!!!!!
QUOTE(Cererakennel @ 2013 08 22, 23:05)
sudėliojau, kaipaš daryčiau.. aišku spinteles viršuj galim ir tokias trigubas daryt jei norisi Ikea tokių neturi programoj
Dėkui už variantą
Sutinku, kad ne visada norai sutampa su galimybėmis. Kalbant apie virtuvę, noriu patogumo, pakankamo dydžio darbastalio ir talpumo. Dabartinėje virtuvėje man ne viskas telpa, o naujojoje atsiranda indaplovė, taigi prarandu 60 cm spintelę. Dėl to viena iš orkaitės kėlimo priežasčių ta, kad man kitaip trūktų vietos pasidėjimui. O 90 cm darbastalio nemanau, kad yra mažai. Ypač, kai esi pripratęs prie mažiau. Tiesa, galėčiau jo dar išlošti, kaitlentę stumdama į kairę iki pat spintos, tik abejoju, ar būtų patogu. Radau net interneto platybėse tokį vaizdelį.
Gal pas ką nors yra kaitlentė prie pat sienos ir galėtumėte papasakoti, ar patogu taip?
radau rankeneles i apatines dureles, bet reikia siustis - bus po menesio o gal net ir spali... dabar galvoju ka cia padarius laikinai su tais stalciais - kaip atidarineti juos, kol rankeneles atvaziuos, nenoriu kitu bent laikinai deti
ot beda - vel galva teks sukti
ot beda - vel galva teks sukti
QUOTE(rrr? @ 2013 08 23, 12:50)
Neslepsiu, supavydejau ir susinervinau. IR AS NORIU VIRTUVES!!!!!
nesijausk vienisa viena grazesniu virtuviu kokiu cia buvo.... superine tiesiog
Juodai, idomus sprendimas virtuves pasirinkimo, maciau panasiaus spalvu zaidimo ir stiliaus virtuve, tik vietoj oranzines spalvos tokia tamsiai raudonos spalva buvo is kokio medzio jusu virtuve?
QUOTE(rrr? @ 2013 08 23, 12:50)
Ačiū Rrr
Nesinervinkit, patys pasigaminsit SAVO virtuvytę, idėjų begalės yra, o savo rankom gamintas daiktas dar mielesnis ir visų gražiausias
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 08 23, 12:59)
O 90 cm darbastalio nemanau, kad yra mažai. Ypač, kai esi pripratęs prie mažiau.
Jeigu anksčiau turėjot mažiau, tada 90cm tikrai nėra taip blogai . Pas mane dabar 90cm yra, tiesa kairiau yra stalviršio kampas, bet jis užktrautas, tad realiai tik 90cm darbui gali būti skirta - ir ką, viskas tvarkoj. Aišku, nesu super truper šeimininkė, bet kai kartais pritrūkstu darbastalio, metuosi ant šalia esančio valgomojo stalo . Pas Jus tokia galimybė irgi bus
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 08 23, 13:01)
dabar galvoju ka cia padarius laikinai su tais stalciais - kaip atidarineti juos, kol rankeneles atvaziuos, nenoriu kitu bent laikinai deti
o kaip pas jus padaryta - ar yra skylutės rankenėlėms išgręžtos? Pas mane tai yra, ir baldininkas sakė, kol lauksiu rankenėlių galima persiverti kokius nors šniūrelius ir surišti - tokios laikinos minkštos rankenėlės gaunasi
QUOTE(akvilyte @ 2013 08 23, 13:02)
nesijausk vienisa viena grazesniu virtuviu kokiu cia buvo.... superine tiesiog
Ačiū Akvilyte
Oi, dėkoju merginos dar kartą visoms už pagyras ir gražius žodžius mano virtuvei . Išties esu labai laiminga, kad tokį kūrinėlį turėsiu namuose. Šiandien akmenoriai pasidarė stalviršio projektėlį, paskaičiuos galutinę kainą. Tad po 2-3 savaitėlių turėtų jis atvažiuot pas mus. Tada įkelsiu galutinį vaizdą, jau ir su rankenėlėm .
Papildyta:
QUOTE(Kisinka @ 2013 08 23, 13:17)
Ačiū Kisinka
Fasadai iš juodalksnio
QUOTE(Juodai @ 2013 08 23, 12:28)
o kaip pas jus padaryta - ar yra skylutės rankenėlėms išgręžtos? Pas mane tai yra, ir baldininkas sakė, kol lauksiu rankenėlių galima persiverti kokius nors šniūrelius ir surišti - tokios laikinos minkštos rankenėlės gaunasi
dar nieko nera, snd paklause, kur rankeneles
bijau leisti grezti - gal paskui tos skylutes netiks