Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

aš visada norėjau medinių grindų, virtuvėj galvojau, kad būtinai reikia plytelių, bet kai skaitau, kad jūs puikiai gyvenat su medinėm grindim virtuvėse, taip pat galvoju ir ten dėt medines wub.gif
Atsakyti
Taip ir maniau. Nors esu macius visokiu varijantu, senoj virtuvej ir dabartinej daryta tik iki spinteliu... Reiks dabar MB kazkaip itikinti, kad reikia deti nuo-iki. Aisku, nukentes finansai, bet reiks kazkur kitur pataupyt, koki balda i koridoriu perdaryt is atiduoto ar pagamint is lentu... Dabar truputi pasinesiau ant tokiu dalyku, vis per ta eko2 virtuve biggrin.gif Kiek galimybiu thumbup.gif:
Vartau nauja Ikea kataloga, semiuosi ideju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 23, 09:59)
Dabar truputi pasinesiau ant tokiu dalyku, vis per ta eko2 virtuve biggrin.gif Kiek galimybiu thumbup.gif:

Kas ta Eko2 virtuve? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 08 23, 09:18)
Kas ta Eko2 virtuve?  blush2.gif

Cia as taip savo virtuve pravardziuoju - eko kvadratu (Eko2) ekologiska ir ekonomiska blush2.gif Kas nepamenat ar nezinot, musu virtuves didzioji dalis baldu yra dovanotas naudotas komplektukas, siek tiek pirkta papildomai, dureles mano pacios dazomos ax.gif Darbastali perkam, bet senus panaudosim lentynoms pasiurej. Senas spinteles taip pat bandysim atiduot ar kitur panaudot, gal garaze g.gif:
O apie galimybiu gausa, turejau galvoj perdirbant ar atnaujinant baldus, rakandus. Ir viskas bus originalu, unikalu thumbup.gif: pasidomekite upcycling puslapiukais, pamatysit visokiu geriu tiek praktisku, tiek dekoratyviniu, tiek darbeliu pasidaryt su vaikais thumbup.gif: drinks_cheers.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 23 rugpjūčio 2013 - 10:40
QUOTE(Ajste @ 2013 08 23, 10:32)

Klausimas apie grindu danga. Ar ja dedate iki pat sienos ar tik iki spinteliu linijos? MB nori tik iki spinteliu, nes taip pigiau, bet jei desim linoleuma noriu iki sienos, nes praktiskiau ax.gif pasilasakokit kaip pas tamstas 4u.gif

Siaip, reikia deti per visa patalpa. Taip pat, kaip ir dazyti ta siena, ant kurios kabinasi spinteles, statosi baldai.
Jeigu netiketai sugalvosite keisti baldus, tai reikes ir grindis keist, ir sienas perdazyt reiketu... 4u.gif
Nejaugi tiek daug m2 uzima virtuve? Gal kokie 3-4 m2 dasideda ax.gif
Atsakyti
Mergaites, o ar galit savo nuomone issakyti del visu begeliu, lankstu ir t.t. ir pan. Zinau, kad atseit begeliu begeliaI ir t.t. yra BLUM. O kaip visa kita: GREEN, ir va cia dar kazkoki. Kaip kokybe ir ar nemokam tik uz varda? g.gif Bute gaminomes patys virtuve, galvojam name ir bandyti patys gamintis. Pigiau, o ir kokybe nesiskundziau. Tai vat reikia patiems ir susiziureti visus tuos mechanizmus... pasimeciau gausoje.
Gal galit savas mintis isdestyti mirksiukas.gif
P.S. Juodai, tavo virtuve fantastiskai, neapsakomai, nerealiai grazi. Nemeluosiu, zandikaulis atvepo pamacius. Tokia mano svajoniu, norU virtuve. Neslepsiu, supavydejau ir susinervinau. IR AS NORIU VIRTUVES!!!!! cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 08 22, 23:05)
sudėliojau, kaipaš daryčiau.. aišku spinteles viršuj galim ir tokias trigubas daryt jei norisi smile.gif Ikea tokių neturi programoj

Dėkui už variantą 4u.gif

Sutinku, kad ne visada norai sutampa su galimybėmis. Kalbant apie virtuvę, noriu patogumo, pakankamo dydžio darbastalio ir talpumo. Dabartinėje virtuvėje man ne viskas telpa, o naujojoje atsiranda indaplovė, taigi prarandu 60 cm spintelę. Dėl to viena iš orkaitės kėlimo priežasčių ta, kad man kitaip trūktų vietos pasidėjimui. O 90 cm darbastalio nemanau, kad yra mažai. Ypač, kai esi pripratęs prie mažiau. Tiesa, galėčiau jo dar išlošti, kaitlentę stumdama į kairę iki pat spintos, tik abejoju, ar būtų patogu. Radau net interneto platybėse tokį vaizdelį.

Gal pas ką nors yra kaitlentė prie pat sienos ir galėtumėte papasakoti, ar patogu taip? g.gif

user posted image
Atsakyti
radau rankeneles i apatines dureles, bet reikia siustis - bus po menesio o gal net ir spali... dabar galvoju ka cia padarius laikinai su tais stalciais - kaip atidarineti juos, kol rankeneles atvaziuos, nenoriu kitu bent laikinai deti
ot beda - vel galva teks sukti
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2013 08 23, 12:50)
Neslepsiu, supavydejau ir susinervinau. IR AS NORIU VIRTUVES!!!!!  cry.gif

nesijausk vienisa friends.gif viena grazesniu virtuviu kokiu cia buvo.... superine tiesiog thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Juodai, idomus sprendimas virtuves pasirinkimo, maciau panasiaus spalvu zaidimo ir stiliaus virtuve, tik vietoj oranzines spalvos tokia tamsiai raudonos spalva buvo 4u.gif is kokio medzio jusu virtuve?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisinka: 23 rugpjūčio 2013 - 12:20
QUOTE(rrr? @ 2013 08 23, 12:50)
P.S. Juodai, tavo virtuve fantastiskai, neapsakomai, nerealiai grazi. Nemeluosiu, zandikaulis atvepo pamacius. Tokia mano svajoniu, norU virtuve. Neslepsiu, supavydejau ir susinervinau. IR AS NORIU VIRTUVES!!!!!  cry.gif

Ačiū Rrr 4u.gif
Nesinervinkit, patys pasigaminsit SAVO virtuvytę, idėjų begalės yra, o savo rankom gamintas daiktas dar mielesnis ir visų gražiausias 4u.gif
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 08 23, 12:59)
O 90 cm darbastalio nemanau, kad yra mažai. Ypač, kai esi pripratęs prie mažiau.

Jeigu anksčiau turėjot mažiau, tada 90cm tikrai nėra taip blogai mirksiukas.gif . Pas mane dabar 90cm yra, tiesa kairiau yra stalviršio kampas, bet jis užktrautas, tad realiai tik 90cm darbui gali būti skirta - ir ką, viskas tvarkoj. Aišku, nesu super truper šeimininkė, bet kai kartais pritrūkstu darbastalio, metuosi ant šalia esančio valgomojo stalo mirksiukas.gif . Pas Jus tokia galimybė irgi bus 4u.gif
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 08 23, 13:01)
dabar galvoju ka cia padarius laikinai  su tais stalciais - kaip atidarineti juos, kol rankeneles atvaziuos, nenoriu kitu bent laikinai deti

o kaip pas jus padaryta - ar yra skylutės rankenėlėms išgręžtos? Pas mane tai yra, ir baldininkas sakė, kol lauksiu rankenėlių galima persiverti kokius nors šniūrelius ir surišti - tokios laikinos minkštos rankenėlės gaunasi lotuliukas.gif
QUOTE(akvilyte @ 2013 08 23, 13:02)
nesijausk vienisa friends.gif viena grazesniu virtuviu kokiu cia buvo.... superine tiesiog  thumbup.gif  wub.gif

Ačiū Akvilyte 4u.gif
Oi, dėkoju merginos dar kartą visoms už pagyras ir gražius žodžius mano virtuvei 4u.gif blush2.gif . Išties esu labai laiminga, kad tokį kūrinėlį turėsiu namuose. Šiandien akmenoriai pasidarė stalviršio projektėlį, paskaičiuos galutinę kainą. Tad po 2-3 savaitėlių turėtų jis atvažiuot pas mus. Tada įkelsiu galutinį vaizdą, jau ir su rankenėlėm bigsmile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Kisinka @ 2013 08 23, 13:17)

Ačiū Kisinka 4u.gif
Fasadai iš juodalksnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 23, 12:28)
o kaip pas jus padaryta - ar yra skylutės rankenėlėms išgręžtos? Pas mane tai yra, ir baldininkas sakė, kol lauksiu rankenėlių galima persiverti kokius nors šniūrelius ir surišti - tokios laikinos minkštos rankenėlės gaunasi  lotuliukas.gif

dar nieko nera, snd paklause, kur rankeneles
bijau leisti grezti - gal paskui tos skylutes netiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 23 rugpjūčio 2013 - 12:38