Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

QUOTE(agniukee @ 2013 08 17, 09:53)
As neturiu jokiu nusiskundimu ikejos virtuvei thumbup.gif  tik vat stalvirsi jau reikia persialiejuot, nes jau siausiasi, bet ir uzkliuvo dabar jam visu rudens gerybiu vakavimai  4u.gif

o kokio dydžio jūsų virtuvė ir kiek kainavo?
ir gal foto galima būtų?

aš vakar su programėle pasimėčiau, bile kaip, tai man apie 1238eur gavos
Atsakyti
mano didele virtuve 4u.gif
Nesuprantu, neleidzia nuotrauku ikelt is fotki.com doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 17 rugpjūčio 2013 - 09:48
didzioji virtuves dalis http://images54.fotk....jpg?1376524212
saldytuvas, saldiklis http://images50.fotk...IMG_0228-vi.jpg
idaujos
http://images46.fotk...IMG_0226-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 17 rugpjūčio 2013 - 10:39
Aaa, prisiminiau, labai grazi man jusu virtuve wub.gif
Atsakyti
Agniukee, noriu paklaust - matau pas Jus ant šaldytuvo maža rankenėlė, kaip ir ant stalčių, ar patogu naudotis? Pergyvenu dėl savo, nes norėjau ant šaldytuvo ilgesnę dėti, bet tokio tipo, kokias rankenėles išsirinkau, ilgesnių nebuvo doh.gif . Tai dabar turiu graužatį... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 08 17, 11:37)
didzioji virtuves dalis

Svajoniu virtuve wub.gif

o mane vyras ikalbejo imontuojamas saldytuvui be saldiklio cool.gif bus lygus grazus stalvirsis su apacioje saldytuvu ir virsuje spinteles lygios, be jokiu bokstu.
Atsakyti
Juodai, rankeneles dydzio pakankamo, didesniu man tikrai nereikia drinks_cheers.gif bumbuliukai butu per mazi, ir jau nepatogu,bet dabar keturi pirstai uzsikisa 4u.gif

Pas mane saldytuvas su saldikliu atskirai, labai dziaugiuos, kad taip, nes "ziauriai" patogu thumbup.gif

Aciu, man ir vis dar grazi mano virtuve bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 08 17, 10:46)
mano didele virtuve  4u.gif
Nesuprantu, neleidzia nuotrauku ikelt is fotki.com  doh.gif

Labai grazi virtuve wub.gif
O maisytuvus ir kriaukle irgi is ikejos pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 08 17, 17:13)
Labai grazi virtuve  wub.gif
O maisytuvus ir kriaukle irgi is ikejos pirkot?

aciu 4u.gif
kriaukle is ikejos, nes jie ileidinejo i stalvirsi, kranas Grohe
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 08 17, 10:08)
o mane vyras ikalbejo imontuojamas saldytuvui be saldiklio cool.gif bus lygus grazus stalvirsis su apacioje saldytuvu ir virsuje spinteles lygios, be jokiu bokstu.

Ta prasme saldytuvas bus po darbastaliu? g.gif: Man tai nepatogu taip (turejom senam bute), daugiau taip nedaryciau. Na nebent reikalai su darbastaliu labai prasti. Bet ir tai, geriau koks islankstomas/istraukiamas ar dar kaip kombinuojamas darbastalis, negu toks saldytuvukas doh.gif: Saldiklis visai kita kalba, ypac kai viskas stalciuose, sukrauni aukstais ir valio thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 18, 01:06)
Ta prasme saldytuvas bus po darbastaliu? g.gif: Man tai nepatogu taip (turejom senam bute), daugiau taip nedaryciau. Na nebent reikalai su darbastaliu labai prasti. Bet ir tai, geriau koks islankstomas/istraukiamas ar dar kaip kombinuojamas darbastalis, negu toks saldytuvukas doh.gif: Saldiklis visai kita kalba, ypac kai viskas stalciuose, sukrauni aukstais ir valio thumbup.gif:

Tiesiog pati virtuve bus mazoje svetaineje... norisi jos kuo labiau neutralios ir "nematomos". Tai jei nebus bokstu, bus grazi juosta apacioj ir virsuj. Reiktu dar apziuret realiai tuos saldytuvus, ar labai jau jie mazi, lyginant su normalia dalimi be saldiklio g.gif wacko.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif nusižiūrėjau ir aš virtuvę iš ikėjos, tik svarstau ar ne pigiau būtų užsisakyti iš baldininkų? kuri būtų kokybiškesnė?, gal kas jau esate lygine?

Taip pat noriu dėti tarp virtuvės spintelių plytų sieną, sakykit, gal kas žino, kaip su valymu tokios sienos? ( ties kriaukle dėsiu stiklą ant sienos ) bet juk ne tik ten sienos nusimozoja. Gal kas turit patarimų dėl to?

virtuves pavyzdys
Atsakyti