Merginos, idomu ar kam buvo panasi situacija. Zodziu, radau man patinkancia vyrtuve (stambaus lietuvisko gamintojo, pavadinimo kol kas nenoriu mineti) Paprasiau paskaiciuoti, kiek kainuos. Paskaiciavo, gavosi 10.000. Skaiciavusi konsultante isejo atostogu, todel toliau bendrauti teko jau su jos kolege. Ta staiga jau priskaiciavo 15.000. Aisku, nustebau, paklausiau kame reikalas. Atsakymas- "na, nezinau tiksliai ka ten mano kolege skaiciavo, o ji dabar atostogose, tai issiaiskinti to dabar nesigaus" Sakau, tai jus man parodykit kataloga, kur konkrecios kainos uz kiekviena spinta ir pan. Atsako- mes negalim rodyti katalogo, mums uzdrausta
Ir net atsisake isduoti man i rankas ta poperiuka, kur buvo surasiusi kokias mes uzsakom spinteles ir kokios ju kainos. Na aisku, visa tai man pasirode labiai keista
Suzinojau, kad ta firma turi filiala dar kitam PC, tai nuvaziavau ten, ir paprasiau jau ten sedincio trecio konsultanto pasiskaicioti, kiek gi kainuos ta musu virtuve. Ir ka gi- 11.000
Ka manot apie tokia situacija???
P.S. pamirsau pamineti, kad visi 3 konsultantai, su kuriais teko bendrauti, dirba ne tiesiogiai pas baldu gamintoja, o idarbinti pas to gamintojo oficialu atstova Vilniaus miestui (kazkokia saraskino kontora su 6-8 dirbanciais zmonemis)