Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 08 22, 22:14)
Kad labai jau man norisi tos pakeltos orkaitės rolleyes.gif Dabar stalviršio turiu dar mažiau - 60 cm ir kažkaip verčiuosi. Aišku, gaminant balaganas būna visoj virtuvėj. Tai planelyje 90 cm stalviršio man jau atrodo labai daug biggrin.gif

norisi ir patogu ne visada sutampa smile.gif aš tikrai pagalvočiau kas dažniau naudojama - ar stalviršis ar orkaitė smile.gif.. virtuvėj visų pirma turėtų būti patogu, o gražu/norisi, tik po to .. bet be abejo Jums rinktis drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Killing_me_softly , nėr už ką irnesakyk.gif
Tiesiog galvoju, kad sustumdyti viską į kampus, kai langas lieka laisvas g.gif
Trise tai trise, tai gali būti laikina 4u.gif .
Galų gale - stalas ne sala, kaip norėsit, pagal situaciją, taip pasisuksit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 22 rugpjūčio 2013 - 21:25
sudėliojau, kaipaš daryčiau.. aišku spinteles viršuj galim ir tokias trigubas daryt jei norisi smile.gif Ikea tokių neturi programoj

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 08 22, 21:21)
norisi ir patogu ne visada sutampa smile.gif aš tikrai pagalvočiau kas dažniau naudojama - ar stalviršis ar orkaitė smile.gif.. virtuvėj visų pirma turėtų būti patogu, o gražu/norisi, tik po to .. bet be abejo Jums rinktis  drinks_cheers.gif  smile.gif

O kodėl manote, kad orkaitė aukščiau yra nepatogumas? g.gif Man kaip tik, tai yra vienas iš patogumų..
killing me softly, aš irgi daryčiausi orkaitę aukščiau drinks_cheers.gif

kažkas dar minėjo, jog nelabai kažką pagamintų ant tokio stalviršio (ten gaunasi ~90cm)..aš jau 6metus gaminu turėdama max. 50cm (jei tiksliau 47cm) doh.gif ir nieko...žinoma, norisi jo ilgesnio ax.gif , bet jei nėra galimybės,prisitaikai ir prie tokio...
Atsakyti
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 08 22, 23:15)
O kodėl manote, kad orkaitė aukščiau yra nepatogumas? g.gif  Man kaip tik, tai yra vienas iš patogumų..
killing me softly, aš irgi daryčiausi orkaitę aukščiau drinks_cheers.gif

kažkas dar minėjo, jog nelabai kažką pagamintų ant tokio stalviršio (ten gaunasi ~90cm)..aš jau 6metus gaminu turėdama max. 50cm (jei tiksliau 47cm) doh.gif  ir nieko...žinoma, norisi jo ilgesnio  ax.gif , bet jei nėra galimybės,prisitaikai ir prie tokio...

O aš ir nesakiau kad orkaitė aukščiau - nepatogu smile.gif priešingai, pati sau tokią planuoju
Atsakyti
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 08 22, 23:15)
O kodėl manote, kad orkaitė aukščiau yra nepatogumas? <...>

Nesakė, kad orkaitė aukščiau yra nepatogumas, o kad mažas darbastalis tas yra 4u.gif . Aš tai irgi siūlyčiau susidėlioti prioritetus - kas geriau, ar didesnis darbastalis, ar pakelta orkaitė. Manau dauguma pasirinktų didesnį darbastalį, ką ir pati parašėte 4u.gif . Jūs sakote, kad kai nėra galimybės, susitaikai - pritariu drinks_cheers.gif . Bet tuo atveju galimybė pasididinti darbastalį yra bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, idomu ar kam buvo panasi situacija. Zodziu, radau man patinkancia vyrtuve (stambaus lietuvisko gamintojo, pavadinimo kol kas nenoriu mineti) Paprasiau paskaiciuoti, kiek kainuos. Paskaiciavo, gavosi 10.000. Skaiciavusi konsultante isejo atostogu, todel toliau bendrauti teko jau su jos kolege. Ta staiga jau priskaiciavo 15.000. Aisku, nustebau, paklausiau kame reikalas. Atsakymas- "na, nezinau tiksliai ka ten mano kolege skaiciavo, o ji dabar atostogose, tai issiaiskinti to dabar nesigaus" Sakau, tai jus man parodykit kataloga, kur konkrecios kainos uz kiekviena spinta ir pan. Atsako- mes negalim rodyti katalogo, mums uzdrausta blink.gif Ir net atsisake isduoti man i rankas ta poperiuka, kur buvo surasiusi kokias mes uzsakom spinteles ir kokios ju kainos. Na aisku, visa tai man pasirode labiai keista g.gif Suzinojau, kad ta firma turi filiala dar kitam PC, tai nuvaziavau ten, ir paprasiau jau ten sedincio trecio konsultanto pasiskaicioti, kiek gi kainuos ta musu virtuve. Ir ka gi- 11.000 blink.gif blink.gif
Ka manot apie tokia situacija???
P.S. pamirsau pamineti, kad visi 3 konsultantai, su kuriais teko bendrauti, dirba ne tiesiogiai pas baldu gamintoja, o idarbinti pas to gamintojo oficialu atstova Vilniaus miestui (kazkokia saraskino kontora su 6-8 dirbanciais zmonemis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 23 rugpjūčio 2013 - 01:59
QUOTE(AMARILIS @ 2013 08 23, 02:37)
Merginos, idomu ar kam buvo panasi situacija. Zodziu, radau man patinkancia vyrtuve (stambaus lietuvisko gamintojo, pavadinimo kol kas nenoriu mineti) Paprasiau paskaiciuoti, kiek kainuos. Paskaiciavo, gavosi 10.000. Skaiciavusi konsultante isejo atostogu, todel toliau bendrauti teko jau su jos kolege. Ta staiga jau priskaiciavo 15.000. Aisku, nustebau, paklausiau kame reikalas. Atsakymas- "na, nezinau tiksliai ka ten mano kolege skaiciavo, o ji dabar atostogose, tai issiaiskinti to dabar nesigaus" Sakau, tai jus man parodykit kataloga, kur konkrecios kainos uz kiekviena spinta ir pan. Atsako- mes negalim rodyti katalogo, mums uzdrausta  blink.gif Ir net atsisake isduoti man i rankas ta poperiuka, kur buvo surasiusi kokias mes uzsakom spinteles ir kokios ju kainos. Na aisku, visa tai man pasirode labiai keista  g.gif  Suzinojau, kad ta firma turi filiala dar kitam PC, tai nuvaziavau ten, ir paprasiau jau ten sedincio trecio konsultanto pasiskaicioti, kiek gi kainuos ta musu virtuve. Ir ka gi- 11.000  blink.gif  blink.gif
Ka manot apie tokia situacija???
P.S. pamirsau pamineti, kad visi 3 konsultantai, su kuriais teko bendrauti, dirba ne tiesiogiai pas baldu gamintoja, o idarbinti pas to gamintojo oficialu atstova Vilniaus miestui (kazkokia saraskino kontora su 6-8 dirbanciais zmonemis)

o kam jus dar tarpininkus išlaikot g.gif siuskit tiesei gamintojui. ir bendrausit tiesiogei o ne per kelis žmones.
Atsakyti
Amarili,

Yra galimybe, kad kiekvienas is konsultantu paskaiciavo skirtinga antkaini, priklausomai nuo savo patirties, konkretaus ofiso kainu ir t.t. Galiausiai gal ir pacios virtuves nera 100% identiskos jei patys projektavo? Mazu vienas skaiciavo brangia furnitura, kiti pigia... Daugiausia itarimu kelia, kad nerodo katalogu. Jei katalogai skirti uzsakovams, o ne darbuotojams. O siaip, net jei neduoda samatos pasiimti, turetu vietoj konkreciai paaiskinti kas kiek kainuoja, iskaitant visas smulkmenas ir suteiktas paslaugas. Siulyciau rinktis kita gamintoja, nes su situo cirkai kazkokie doh.gif: Manau net jei bandytumet kazka aiskintis kodel tokie skirtingi paskaiciavimai, argumentuotu skirtingom furniturom, skirtingom plokstem ir t.t.

Klausimas apie grindu danga. Ar ja dedate iki pat sienos ar tik iki spinteliu linijos? MB nori tik iki spinteliu, nes taip pigiau, bet jei desim linoleuma noriu iki sienos, nes praktiskiau ax.gif pasilasakokit kaip pas tamstas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2013 08 23, 02:37)

doh.gif
Pritariu Narvid, susisiekit tiesiai su gamintojais 4u.gif
Arba ieškokit smulkesnių amatininkų. Dar pasakykit, kad ta mistinė 10-11-15 tūkst. kaina buvo už virtuvę su plokštės fasadais - išvis nugriūsiu doh.gif ... na, nebent labai daug tos virtuvės (bėginiais metrais).
Papildyta:
Ajste, gridų dangą dėjom iki sienos. Nervuočiaus, jei žinočiau, kad pu virtuve nėra dangos. Vistiek, būna, kad reikia nusiimti cokolį, uždedi paskui, milimetras ten, milimetras šen - nekaip atrodytų, jei pradėdų matytis tarpas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 23, 10:32)
Klausimas apie grindu danga. Ar ja dedate iki pat sienos ar tik iki spinteliu linijos? MB nori tik iki spinteliu, nes taip pigiau, bet jei desim linoleuma noriu iki sienos, nes praktiskiau ax.gif pasilasakokit kaip pas tamstas 4u.gif

visada tik iki sienos, net nesvarstyti variantai iki spintelių
Atsakyti
mes irgi planuojam medines grindis dėt per visą perimetrą o ne iki virtuvinio 4u.gif
Atsakyti