Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

QUOTE(Ajste @ 2013 08 22, 10:40)
Laksmi, o negalima "sukeisti" vietom orkaites ir mikrobanges? Ta prasme orkaite daryt tokiam auksty, kad palange netrukdytu, o mikrobange zemiau? Ar isvis pirkt du viename orkaite su mikrobange? ax.gif Ar apskritai reikia mikrobanges?

Bus kita balta ziema,
Man tos spalvos kazkaip nelabai. Nezinau kodel, bet nepatinka tiesiog. Nors kur jau nudazytos sienos paveiksliuke, tai dar puse bedos. O jusu virtuvinis kokios spalvos?
Del grindu dangos mes labiausiai linkstam prie linoleumo, nes paprasta prieziura, apysiltis pavirsius ir salyginai pigus. Tik nezinau prie ko derinti - prie mediniu grindu koridoriuje, prie darbastalio, prie dar kazko? Ar daryt medzio imitacija, plyteliu imitacija, paveiksla koki (pievos, kad derintusi prie sienu lotuliukas.gif )... Ech, dar daug sprendimu laukia doh.gif:

Ajste, aš irgi taip manau, tai įtariu nepirksiu orkaitės, nes turiu whirpool tokią krosnelę, kuri yra viskas viename;) aš daryčiau grindis plytelių imitacijos jūsų vietoje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2013 08 22, 17:05)
Ajste, aš irgi taip manau, tai įtariu nepirksiu orkaitės, nes turiu whirpool tokią krosnelę, kuri yra viskas viename;) aš daryčiau grindis plytelių imitacijos jūsų vietoje wink.gif

Jeigu tokio daikto užtenka maisto gaminimui, tai kodėl gi ne? Susitaupytų pinigų ir mažiau galvą reik sukt dėl talpinimo thumbup.gif
Ar turėsite virtuvėj stalą pavalgymui? Mes čia svarstom kaip galima perplanuot virtuvę ir neaišku ar yra stalas ar ne blush2.gif
Aha, bet kokios spalvos tas plyteles? Nederint prie nieko ar derint prie kažko? Ir kas tas kažkas? Pvz medžio prisibijau, nes medinis stalviršis, tai gali nesiderinti, o toliau umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 22, 10:51)
Man apačia patinka,išskyrus tą barą,bet viršus labai jau pasimetęs schmoll.gif ir dar pabodusios tos spalvos,kas antrame bute tas pats spalvynas smile.gif

spalvas mes žadam koreguoti, nes pas mus bendra erdvė su svetaine, kurioje vyrauja violetinė, o dar įsikomponuoja rausva, rožinė ir persiko spalva, sunku nupasakoti, o vizualizuoti dabar neturiu galimybės smile.gif ačiū labai už nuomonę wink.gif
QUOTE(Ajste @ 2013 08 22, 18:15)
Jeigu tokio daikto užtenka maisto gaminimui, tai kodėl gi ne? Susitaupytų pinigų ir mažiau galvą reik sukt dėl talpinimo  thumbup.gif
Ar turėsite virtuvėj stalą pavalgymui? Mes čia svarstom kaip galima perplanuot virtuvę ir neaišku ar yra stalas ar ne  blush2.gif
Aha, bet kokios spalvos tas plyteles? Nederint prie nieko ar derint prie kažko? Ir kas tas kažkas? Pvz medžio prisibijau, nes medinis stalviršis, tai gali nesiderinti, o toliau  umn.gif

Dabar turime virtuvėje ir orkaitę ir tą krosnelę, tai jos identiškai kepa ir pilnai užtenka, na višta neiškeptų gal, bet neaktualu, nes vegetarai smile.gif Čia pas mus sujungta bus erdvė su svetaine, tai bus didelis apvalus stalas wink.gif vietuvės dalis yra 10kv/m, o kambarys apie 18.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 22, 19:49)
Gal ten mano buvo įkeltas g.gif ... toks pilkas stalviršis. Ir ką sakė, nesupratau? Kad blogai tokia siūlė? g.gif Prašom pažodžiui pakartot hihihi.gif

Aham, Jūsų tikriausiai. Tai tą patį beveik sakė, kaip Darius smile.gif Pas mus irgi taip buvo senam bute ir jis pats darė, bet aš tiesiog išsireikalavau, kad taip darytų, nes labai nenorėjo. Aišku darbo daugiau, bet vaizdas man gražesnis be juostelės. Naudojomės ta virtuve du metus, tai nieko neatsitiko, bet tas jungimas buvo toliau nuo kriauklės ir viryklės. Iš tikro, manau, niekas balų ant stalviršio nelaiko, bent jau aš visad pavalau iš karto jei ką papilu, pjaustau ant lentelių, tai kiek ten turėtų ta bala stovėt, kad išsipūstų stalviršis nenumanau. Manau, tvarkingai naudojant bet kuris daiktas tarnaus ilgiau. O baldininkams, tiesiog sudėtingiau ir daugiau darbo tai daryti.
Dar noriu pasidalinti patirtim dėl dirbtinio akmens stalviršio (konkrečiai pas mus Corian baltas). Dukra išdirbo stalą su mėlynėm ir nepavalė iš karto. Kai aš pavaliau su skuduriuku liko dėmės, kurios vėliau puikiai išsiėmė su purškiamu Cilit bang valikliu. mirksiukas.gif
Papildyta:
Pati turiu tokį galvos skausmą- pas mus viryklė stovi vidury 2,86 m sienos. Galvojam keisti virtuvę ir galbūt kelti viryklę į kitą vietą, nes ventiliacijos anga visai kitoj sienoj (šalia durų). Būtų tada kampu virtuvė. Tačiau, jei keltume viryklę, turėtume perkelti ir duris, tai reiškia išmušti skylę šiek tiek toliau ir užmūryti senų durų vietą. Tada viryklė būtų tiesiai po ventiliacijos anga. Labai nenoriu tų griovimų, nes neturim galimybės išsikelti niekur nors laikinai, o namie kūdikis. O gal tenkintis ne į ventiliaciją jungiamu gartraukiu ir virtuvę daryti tik palei tą vieną sieną (mažoka būtų verysad.gif ). O gal yra kokių super-duper gerų tokių gartraukių ir nereiktų keisti viryklės vietos (ji man visai patogi). Kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 22 rugpjūčio 2013 - 19:14
QUOTE(Juodai @ 2013 08 22, 13:39)

Man šitas Jūsų variantas visai nieko - salą manau geriau taip orientuoti - sėdi sau, per langelį žiūri  thumbup.gif .
Kaip supratau šaldytuvo nenorit šalia orkaitės daryt dėl to, kad gali perkaisti nuo jos? Man tai gražiau būtų, jei perkeltumėt jį šalia orkaitės, netgi daryčiau šaldytuvą arčiau stalviršio, orkaitę toliau. Dabar atrodo kaip du vieniši bokštukai, kaip sargybiniai kokie hihihi.gif. Ir langą šaldytuvas užstoja, bent jau žiūrint iš to taško, kaip pateikta. vietoj šaldytuvo gal kokią indaują galima pasiprojektuot 

dėkui smile.gif salą taip ir statysim. šiandien dar apkalbėjom su gamintojais,tikiuos iš jų greitu laiku gauti projektą tokį koks turi būti, o ne pačios darytą smile.gif man visgi patinka tie bokšteliai, bet šiandien sumąstėmkad greičiausiai bus ne integruotas šaldytuvas o dėsim dvidurį pastatomą.. šaldytuvas lango neužstoja mirksiukas.gif ..salos stalviršį galvoju daryt skirtingos spalvos nei visos virtuvės.. bet palauksiu vizualizacijos. dar turiu daug laiko apsispręsti . smile.gif

kažkas klausė ar ne per mažas šaldytuvas smile.gif dabar namuose turiu tokio aukščio.. man super gerai smile.gif šaldiklis aišku atskirai.. va įdedu kelias dabartinės virtuvės foto.. tik šioje foto dar stalo nėr smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Maniau, kad mano virtuvėje nieko neprigalvosi, o jūs man pasiūlėt tiek variantų ir tiek minčių bigsmile.gif Ačiū labai 4u.gif

Visgi vyras linkęs nekraustyti kriauklės prie lango, tai visi tie variantai atkrenta. Stalviršio sujungti su palange irgi nelabai gaunasi,nes kaip baronke ir minėjo, palangė 81 cm aukštyje, o mūsų stalviršis bus 95 cm aukščio (nors pagal tuos standartus -15 cm nuo sulenktos alkūnės tai cielas metras turėtų būti blink.gif ).
Grįžusi namo pažiūrėjau, kad per daug kampe tą šaldytuvą nupiešiau. Realiai jis dabar yra maždaug ties kriaukle, tai visai patogiai gaunasi. Įdedu kiek realesnį patalpos planelį.
user posted image

QUOTE(Teka @ 2013 08 22, 15:50)
sakykit, o su kokia programa jūs šiuos planelius braižot?

Aš tai su Wordu ir Paintu lotuliukas.gif Kol kas nieko sudėtingesnio neįvaldžiau, o Ikea'os programoj nerandu man reikiamų spintelių.

Dabar po visų patarimų ir pamąstymų gavosi toks variantas - labai panašus į pirminį, bet gal geresnis.
Prarandu tik tuos 10 cm apačioje ties radiatoriumi, na bet tai bet kokiu atveju neišvengiama. Taigi kairėje pusėje 10 cm uždengta plokštės gabalėliu, tada 50 cm durelės, už kurių slepiu mikrobangę. Virš šios spintelės orkaitė iki pat sienos ir atsidaro virš palangės. Virš orkaitės 60 cm pločio spinta.
Apačioje 2 stalčių blokai po 65 cm, virš jų kaitlentė. Tuomet indaplovė 60 cm ir kriauklės spintelė 60 cm.
Viršuje 83 cm pločio spintelės.

user posted image
Atsakyti
killing me softly.. galbūt jau buvo toks patarimas.. tokioje situacijoje aš tikrai leisčiau orkaitę po kaitlente , kad išlošt stalviršio darbui nors kiek.. aš tokioje virtuvėje nieko nepasigaminčiau dorai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 08 22, 21:41)
Aš tai su Wordu ir Paintu lotuliukas.gif Kol kas nieko sudėtingesnio neįvaldžiau, o Ikea'os programoj nerandu man reikiamų spintelių.

tai labai super sakyčiau, ponia, pasiwordinat thumbup.gif

ikeoj ir aš nieko neradau, nesuprantu, kaip merginos ten visokių grožių prisipaišo
Atsakyti

Man tai viskas tvarkingai atrodo, tik stalą siūlyčiau pasukti 90 laipsnių kampu 4u.gif . Tuomet būtų 5 sėdimos vietos, o reikalui esant ir patraukus arčiau virtuvinio - visos 6 mirksiukas.gif . Ir per langą smagu žiūrėti bus bigsmile.gif
Tiesa, darbastalio mažoka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 22 rugpjūčio 2013 - 21:03
QUOTE(Darius S @ 2013 08 22, 12:17)
Senokai buvau jau užsukęs čia, vis laiko nėr  ax.gif  Įkeliu vieną iš naujausių ir įdomesnių projektų, gal kam kokių įdėjų kils  ax.gif

Ar teisingai suprantu - abu kampai liko neišnaudoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 08 22, 21:56)
Ar teisingai suprantu - abu kampai liko neišnaudoti? blush2.gif

Na kaip neišnaudoti, dar ir kaip išnaudoti - dvi didelės kampinės spintelės thumbup.gif Jokiu karuselių nėra, bet iš mano praktikos dar neivienas klientas jos nepasigedo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 08 22, 21:46)
killing me softly.. galbūt jau buvo toks patarimas.. tokioje situacijoje aš tikrai leisčiau orkaitę po kaitlente , kad išlošt stalviršio darbui nors kiek.. aš tokioje virtuvėje nieko nepasigaminčiau dorai  unsure.gif

Kad labai jau man norisi tos pakeltos orkaitės rolleyes.gif Dabar stalviršio turiu dar mažiau - 60 cm ir kažkaip verčiuosi. Aišku, gaminant balaganas būna visoj virtuvėj. Tai planelyje 90 cm stalviršio man jau atrodo labai daug biggrin.gif

QUOTE(Teka @ 2013 08 22, 21:47)
tai labai super sakyčiau, ponia, pasiwordinat  thumbup.gif

ikeoj ir aš nieko neradau, nesuprantu, kaip merginos ten visokių grožių prisipaišo

Ačiū, stengiuosi biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 08 22, 21:54)

Man tai viskas tvarkingai atrodo, tik stalą siūlyčiau pasukti 90 laipsnių kampu 4u.gif . Tuomet būtų 5 sėdimos vietos, o reikalui esant ir patraukus arčiau virtuvinio - visos 6 mirksiukas.gif . Ir per langą smagu žiūrėti bus bigsmile.gif
Tiesa, darbastalio mažoka...

Dėkui už pasiūlymą 4u.gif Mes kadangi šeimoje trise, tai mums pakanka vietos prie stalo. Aišku, smagiau būtų žiūrėti per langą. Reiks pamėgint kada apsukt stalą rolleyes.gif
Atsakyti