QUOTE(Darius S @ 2013 08 22, 13:23)
Dėl juostelių: galima padaryti ir be jų, tačiau keičiasi ir montavimo eiliškumas visas. Kadangi lygių kampų nėra, šiuo atveju dar ir "U" forma + isileidžia į palangę, taigi ypatingai reikalingas tikslumas, t.y. sumontavus visą virtuvę reikėtų daryti stalviršio šabloną (čia kaip su lietu akmeniu) ir pagal jį jau pjauti stalviršį ir daryti sujungimus, o tai reiškia, jog ilgėja gamybos terminas ir auga kaina. Taip pat vienas iš svarbesnių dalykų - patvarumas. Ankščiau ar vėliau ta siūlė vistiek pradeda kliūti, patenka į ją drėgmė, išsipučia kraštai. Aš asmeniškai patariu daryti iš akmens, jei nesinori, kad siūlės matytųsi.
O tai siūlės nėra kažkaip apdorojamos, kad būtų atsparios (ar atsparesnės) drėgmei? Kitaip tą drėgmės ir išpūtimo argumentą galima taikyti ir plautuvei, juk ten neišvengsi plokštės pjovimo.. Kaip keičiasi eiliškumas? Juk visvien pirmiau spintelės sustatomos ir tik tada dedamas darbastais, ar aš neteiisingai suprantu tą eiliškumą? Kaip suprast nėra "lygių kampų"? Klausinėju, nes pas mus taip pat U formos virtuvė ir darys stalviršio jungimą be juostelių. Ir be šablono
O dėl kainos, tai manau vaizdas vertas didesnės kainos
Killing me softly,
Jūsų planelyje netikslumas Indaplovė aukštesnė, todėl orkaitė irgi būtų aukščiau O kaip Jums mano pasiūlymas su mikrobange? O durelės 95x80 tikrai per didelės, jei įmanoma skelt pusiau