Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 08 22, 09:29)
Kodėl? blush2.gif

Pas mus dabar plytelės, bet norim jas pakeisti pagrinde dėl to, kad per šviesios, labai greit murzinasi. Buvum užsidegę daryti vinilinę dangą, bet kažkaip neteko itin daug atsiliepimų apie ją girdėti. Norėtųsi ir gyvai pas kokius pažįstamus sudėtą pažiūrėti, deja nėra tokių. Tai galvojam gal pasilikti prie to, kas patikrinta - plytelių g.gif

Dar yra labai puiki kamštinė grindų danga thumbup.gif Arba dar vienas gėris - natūralus linoleumas arba marmoleumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 08 22, 08:57)
Man irgi gaila tų 10 cm, bet nesigauna verysad.gif Nebent orkaitę kelti aukščiau, kad atsidarytų virš palangės. Tačiau, kaip minėjau, tada mikrobangė mums bus per aukštai.

Vat ziuriu visose tose standartinese daugiabuciu virtuvese tas 10 cm visai ne i tema. Pas mus dabartineje virtuveje yra paliktas tarpas. Dabar kai projektuojuosi sau, tai irgi nei sis, nei tas doh.gif

As jusu vietoj galvociau apie sukeitima vietos ir vamzdynu nuvedima i priesinga puse. Padarys santechnikai nuolydi ir bus gerai. O vamzdziai tikrai ne tiek ir daug kainuoja, juk nekeisit 10 m... Dabar jie plastikiniai dedeasi - vos ne pats vyras galetu sudeti 4u.gif

Juodai, apetitna virtuve - raudona spalva zadina apetita thumbup.gif thumbup.gif Atrodo viskas labai kokybiskai ir kruopsciai padaryta ax.gif As asmeniskai bijociau tokios ryskios spalvos, bet cia jau skonio reikalas kaip sako. Siaip, tai visa kita atrodo super, dar kai bus pabaigta iki galo, tai wub.gif

Kalbant apie virtuves grindis, tai as irgi baisiai nenoriu plyteliu, nes salta danga, nebent daryti sildomas... Pas mus siuo metu laminatas virtuvinis, plyteliu imitacijos. Tai mazai kas pastebi, kad ten ne plyteles, o laminatas biggrin.gif
Naujoje virtuveje greiciausiai irgi desime laminata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 22 rugpjūčio 2013 - 09:03
QUOTE(irisas @ 2013 08 22, 08:58)
Dar yra labai puiki kamštinė grindų danga  thumbup.gif Arba dar vienas gėris - natūralus linoleumas arba marmoleumas smile.gif

Tik ne kamštis schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . Pati virtuvėj turėjau 5metus, šilta, malonu vaikščiot tikrai. Bet nepraktiškos virtuvėj. Pas mus buvo šviesiai pilkos, beveik baltos, tai jei kas nukrisdavo, iškabindavo "su mėsa", lieka duobutė jau rusva doh.gif . Prie viryklės, kriauklės nusidevėjo, patamsėjo, žodžiu aš prieš biggrin.gif . Beje grindys turi būti tobulai lygios, nes jei koks nelygumas, per laiką atsiranda tarpai 4u.gif
Atsakyti
keliuosi ir aš į šią temą smile.gif

mano planuojama virtuvė . visgi likau prie šito varianto. sala bus ne tokia, kokią radau Ikea programoj tokią užsidėjau. bet principas toks.

user posted image

šiandien tėvams už virtuvę rankpinigius vežam. žinau, kad aktualu kainos smile.gif tai jų sąmata galutinė 4900 be buitinės technikos. Nieko mandro, bet smagus virtuvinis. Jei kam įdomu įdėsiu planelį
Atsakyti
Labas rytas,

vis paskaitinėju šią temelę, nes irgi ruošiamės virtuvinį daryt smile.gif

Killing_me_softly pravesti vamzdžius tikrai ne problema, aš gyvenu blokiniam senos statybos name, tai pas mus virtuvėj nuo vieno sienos galo iki kito pramušė nišą ir ten patalpino visus vamzdžius (viso 3 m.)- kainavo 300lt.

Beje, o kur jus šaldytuvą statysit - priešingoj pusėj? Prie lango?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baronke: 22 rugpjūčio 2013 - 09:53
juodai paantrinsiu daugumai - super virtuvė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 08 21, 23:50)
va mano sienos spalvos  user posted image  jau realiai ant sienu pabandyta  RAL 1013, 1014, 1019 ir 4009
kazkaip labiau noreciau pasteliniu spalvu, bet gaunasi tokios ryskios labai, galvoju, gal per grubios

delioti galvoju kaip cia  user posted image  tik jas desiu vetikaliai, o ne kaip paveikliuke, ne  horizontaliai, noriu kad padidintu patalpa
kas nors tars belekoki zodi tik su motyvais  drinks_cheers.gif

Nuostabios spalvos, super atrodo!

QUOTE(Juodai @ 2013 08 22, 00:10)

Kiek suprantu, Jūs gyvenate Šiauliuose? Bet žinokit, nebūtinai vietinis gamintojas, kaip rodo mano patirtis, yra geriausias pasirinkimas  4u.gif . Mano nauja virtuvė Palangoj, o jos gamintojas Vilniuje  doh.gif . Šiais laikais toks atstumas nieko nereiškia. Sukontaktavom el. paštu, vienąkart jis užsuko su fasadų pavyzdžiais - ir man jau buvo aišku, kad rinksiuos būtent šį gamintoją bigsmile.gif .

Aš kažkur paskaičiau rekomendacijas, kad tamsias patalpas reikia dažyti šiltom spalvom, ypač oranžinė tam tinka - tad ir pavarėm oranžiniai visą holą-koridorių ir patį tamsiausią name - darbo kambarį. Spalva ryški, bet mes ryškumo nebijom, jau bute turim visą svetainę-virtuvę-koridorių lašišos spalvos hihihi.gif, ir kad atšviesina tai tikrai  thumbup.gif , jin tiesiog švyti pati, kaip saulė  smile.gif . o su pilka tai daug kas dera drinks_cheers.gif . Paskutiniu metu varvinau seilę į pilkus interjerus - įsimylėjau tą spalvą  wub.gif
Tikrai bus smagu, kai įsivesit naują spalvą - kaip suprantu žalios dabar neturit? Oi, greičiau dažyk tas spintutes, pateik mus savo Eko Etaloną apkalboms  wub.gif  smile.gif

Sutinku!;)

QUOTE(JViktorija @ 2013 08 22, 07:47)
Juodai, virtuvė begalo graži  wub.gif . Kas mėgsta toki stilių, tai nuostabi virtuvė  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Mane grindys labiausiai domina, kiek matau medis visur. Tarp virtuvės ir salos irgi. Čia alyvuotas ar lakuotas? Baimių neturit? Nes mes irgi užsakėm visur medines grindis, nenoriu jokių plytelių  schmoll.gif . Nors sulaukiu skeptikų, kad pražūsių sus savo medinėm grindim  biggrin.gif

Lakšmi, man tos virtuvės viršutinė spintelė ir orkaitė vos ne palubėj, visai nesižiūri

Man irgi, nedaryčiau ten orkaitės. O šaldytuvas pas mus kitur stovės tai ten liktų tik spintelė... Su medinėm grindim gyvenau 10m., nieko baisaus, neskaitant vienos bėdelės atsileidus šaldytuvui - teko tvarkyti...
Atsakyti
Juodai-prabangi,didelė,dailiai pagaminta thumbup.gif Gamintojams respektas,o projektuotojai žemai lenkiuosi,didžiulis darbas padarytas be priekaištų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laksmi, o negalima "sukeisti" vietom orkaites ir mikrobanges? Ta prasme orkaite daryt tokiam auksty, kad palange netrukdytu, o mikrobange zemiau? Ar isvis pirkt du viename orkaite su mikrobange? ax.gif Ar apskritai reikia mikrobanges?

Bus kita balta ziema,
Man tos spalvos kazkaip nelabai. Nezinau kodel, bet nepatinka tiesiog. Nors kur jau nudazytos sienos paveiksliuke, tai dar puse bedos. O jusu virtuvinis kokios spalvos?
Del grindu dangos mes labiausiai linkstam prie linoleumo, nes paprasta prieziura, apysiltis pavirsius ir salyginai pigus. Tik nezinau prie ko derinti - prie mediniu grindu koridoriuje, prie darbastalio, prie dar kazko? Ar daryt medzio imitacija, plyteliu imitacija, paveiksla koki (pievos, kad derintusi prie sienu lotuliukas.gif )... Ech, dar daug sprendimu laukia doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2013 08 21, 23:39)
Kadangi mėgstu minimalizmą, šiandien nusižiūrėjau tokį variantą, įdomu būtų išgirsti nuomonę...

user posted image
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Man apačia patinka,išskyrus tą barą,bet viršus labai jau pasimetęs schmoll.gif ir dar pabodusios tos spalvos,kas antrame bute tas pats spalvynas smile.gif .Šiaip tvarkinga,praktiška virtuvė vienišiui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 08 22, 00:50)
va mano sienos spalvos  user posted image  jau realiai ant sienu pabandyta  RAL 1013, 1014, 1019 ir 4009
kazkaip labiau noreciau pasteliniu spalvu, bet gaunasi tokios ryskios labai, galvoju, gal per grubios

delioti galvoju kaip cia  user posted image  tik jas desiu vetikaliai, o ne kaip paveikliuke, ne  horizontaliai, noriu kad padidintu patalpa
kas nors tars belekoki zodi tik su motyvais  drinks_cheers.gif

Žiaaaauriai gražios spalvos ir žiauriai gražiai suderinta thumbup.gif Norėjau kažko panašaus,bet tokį grybą nusipjoviau,kad dabar sėdžiu ir dūsauju biggrin.gif .Man horizontaliai gražiau sudryžuota ir patalpa kaip tik išsiplečia,o vertikaliai aukštinasi.
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 22, 10:51)
  gražiai suderinta thumbup.gif 

man gausis ryskiau, ziuriu... biski negerai, noreciau labiau pastelinio tono - tokio tarsi pablukusio, bet virtuve bus balta tai manau su visokiais spalvotais priedais gal uzsitusuos tas ryskumas
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 22, 10:51)
  Man horizontaliai gražiau sudryžuota ir patalpa kaip tik išsiplečia,o vertikaliai aukštinasi.

va as ir noriu, kad isaukstintu, nes labai zema virtuve - 248
bet horizontaliau man graziau smile.gif tai dabar ir suku galva g.gif
kas dar kokiu minciu - bet kokios spalvos
Atsakyti
Senokai buvau jau užsukęs čia, vis laiko nėr ax.gif Įkeliu vieną iš naujausių ir įdomesnių projektų, gal kam kokių įdėjų kils ax.gif user posted image
user posted image
Atsakyti