QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 08 21, 23:50)
va mano sienos spalvos
jau realiai ant sienu pabandyta RAL 1013, 1014, 1019 ir 4009
kazkaip labiau noreciau pasteliniu spalvu, bet gaunasi tokios ryskios labai, galvoju, gal per grubios
delioti galvoju kaip cia
tik jas desiu vetikaliai, o ne kaip paveikliuke, ne horizontaliai, noriu kad padidintu patalpa
kas nors tars belekoki zodi tik su motyvais
Nuostabios spalvos, super atrodo!
QUOTE(Juodai @ 2013 08 22, 00:10)
Kiek suprantu, Jūs gyvenate Šiauliuose? Bet žinokit, nebūtinai vietinis gamintojas, kaip rodo mano patirtis, yra geriausias pasirinkimas
. Mano nauja virtuvė Palangoj, o jos gamintojas Vilniuje
. Šiais laikais toks atstumas nieko nereiškia. Sukontaktavom el. paštu, vienąkart jis užsuko su fasadų pavyzdžiais - ir man jau buvo aišku, kad rinksiuos būtent šį gamintoją
.
Aš kažkur paskaičiau rekomendacijas, kad tamsias patalpas reikia dažyti šiltom spalvom, ypač oranžinė tam tinka - tad ir pavarėm oranžiniai visą holą-koridorių ir patį tamsiausią name - darbo kambarį. Spalva ryški, bet mes ryškumo nebijom, jau bute turim visą svetainę-virtuvę-koridorių lašišos spalvos
, ir kad atšviesina tai tikrai
, jin tiesiog švyti pati, kaip saulė
. o su pilka tai daug kas dera
. Paskutiniu metu varvinau seilę į pilkus interjerus - įsimylėjau tą spalvą
Tikrai bus smagu, kai įsivesit naują spalvą - kaip suprantu žalios dabar neturit? Oi, greičiau dažyk tas spintutes, pateik mus savo Eko Etaloną apkalboms
Sutinku!;)
QUOTE(JViktorija @ 2013 08 22, 07:47)
Juodai, virtuvė begalo graži
. Kas mėgsta toki stilių, tai nuostabi virtuvė
Mane grindys labiausiai domina, kiek matau medis visur. Tarp virtuvės ir salos irgi. Čia alyvuotas ar lakuotas? Baimių neturit? Nes mes irgi užsakėm visur medines grindis, nenoriu jokių plytelių
. Nors sulaukiu skeptikų, kad pražūsių sus savo medinėm grindim
Lakšmi, man tos virtuvės viršutinė spintelė ir orkaitė vos ne palubėj, visai nesižiūri
Man irgi, nedaryčiau ten orkaitės. O šaldytuvas pas mus kitur stovės tai ten liktų tik spintelė... Su medinėm grindim gyvenau 10m., nieko baisaus, neskaitant vienos bėdelės atsileidus šaldytuvui - teko tvarkyti...