Ajste,,
Nea, pazistamas dirbantis su medziu sake, kad buvo nutike taip, kad ant ju gaminto stalvirsio moteriske agurkelius marinuotus sudejo, tai peraliejuot neuzteko, eme stalvirsi ir pjove dali virsaus, nes pabaltavo.. tai mane isgazdino, kad jis siaubingai neatsparus..
Mano ciupinetas pavizdys gan margas buvo, bet man visai graziai atrode, ypac su tokio tipo kaip pas Juodai spintelemis
O dar sake labai brangus bet labai geras medis yra raudonmedis, kuris labai geras savybes turi, bet kainos as neklausiau jau
Juodai,
sveikinu jau turint virtuve, man labai grazi (ir tos oranzines sienos nuostabios- as neobjektyvi, nes pas mane labai panasi sopalva, man taip patinka tokios ryyyyskios )
bus kita balta ziema
Man ideja labai patinka, tik pacios spalvos man nelabai.. ar kambarys pas jus sauletas? jei taip, tada nieko, bet jei tamsu- as nesirinkciau
JViktorija,
Virtuvele labai sauni jau viska atsakete, ko zadejau paklausti, bet as truputi ne i tema dar klausimuka turiu, o ten stalui kur ties praejimu daug vietos yra palikta? vis nervinuos del vietos stalui pas save..
as ikisiu trigrasi, apie grindis. pas mano mama jau kokie 10 metu parketas (lakuotas) visur (ir virtuveje) nieko baisaus ten nera. Nusidevi taip pat kaip ir kituose kambariuose. perlakuojant ar peraliejuojant kartu atsinaujina ir viskas ok. Pas mane buvo plyteles virtuvei- tai dabar zinau tikrai, kad virtuveje nebus jokios plyteliu zonos..
del langu ir as apie tai svarstau, nes kambaryje bus garantuotai baltos uzuolaidos... o va virtuveje ant lango tokiu kanint neiseis, nes langas prie darbastalio bus tai bus romanetes, kiek maziau kabina ir jas i nisa.. tik nezinau kiek cm reikia palikti romanetem ar zuuolaidom paslept (dar nesidomejau rimtai)
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 08 22, 00:50)
Aš tai bailė jaučiu esu Bijau spalvų Kai jauna buvau, tai visos spalvos namie ryškios buvo Atsimenu, kai nudažė vaikų kambarį, tai toks jausmas buvo, kad saulė į kambarį nusileido Dabar jau senstu, tai viską pastelinėm varau Nenustebčiau, kad po 20 metų ir chriezantemas augint pradėsiu
Bet derinukas gražus
QUOTE(JViktorija @ 2013 08 22, 09:18)
O kodėl taip stipriai užsiciklinama tą orkaitę kelt i viršų? Man labai patinka ir pati kelčiau tikrai, bet neturiu galimybės. Vėlgi renkuosi iš dviejų blogybių mažesnę. Orkaitė žemai, bet stalvirčio sočiai . Tai gal ir jums verta pagalvoti ir orkaitę leisti žemyn?
Dabar turiu laisvai statomą viryklę, tai orkaitė yra žemai. Kaip neturėjusiai aukštai, tai atrodo, kad taip būtų žiauriai patogu Nors... jei montuosim orkaitę su pirolize, tai matyt neteks priešais ją dažnai ant kelių klūpoti bešveičiant Bet tada stalčių bloką prarasčiau
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 08 22, 09:15)
Ne Kriauklė nejudinama, ten visi vamzdžiai ateina. Visa kita galima kilnoti kur norim.
Nu nepasakokit Mažiausia problema tie vamzdžiai.
QUOTE(Kadija @ 2013 08 22, 09:19)
del langu ir as apie tai svarstau, nes kambaryje bus garantuotai baltos uzuolaidos... o va virtuveje ant lango tokiu kanint neiseis, nes langas prie darbastalio bus tai bus romanetes, kiek maziau kabina ir jas i nisa.. tik nezinau kiek cm reikia palikti romanetem ar zuuolaidom paslept (dar nesidomejau rimtai)
Pas mus miegamam taip padaryta, tai vakare pramatuosiu nišos gylį
QUOTE(JViktorija @ 2013 08 22, 08:18)
O kodėl taip stipriai užsiciklinama tą orkaitę kelt i viršų? Man labai patinka ir pati kelčiau tikrai, bet neturiu galimybės. Vėlgi renkuosi iš dviejų blogybių mažesnę. Orkaitė žemai, bet stalvirčio sočiai . Tai gal ir jums verta pagalvoti ir orkaitę leisti žemyn?
As tai isvis mastau, kad orkaite geriau nuleist zemai, jei reitai kepi. Nes tada gali auksciau susideti reikiamus daiktus(i virtuvine spinta) ir orkaite palikti zemiau- nes juk dazniau turbut visokiu rakandu namie reikia pasiimti, nei is orkaites ka istraukti, todel jie patogiau, iai yra auksciau, maziau lankstymosi..
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 08 22, 08:25)
Pas mus miegamam taip padaryta, tai vakare pramatuosiu nišos gylį
aciu
QUOTE(Kadija @ 2013 08 22, 09:19)
Pas mane buvo plyteles virtuvei- tai dabar zinau tikrai, kad virtuveje nebus jokios plyteliu zonos..
Kodėl?
Pas mus dabar plytelės, bet norim jas pakeisti pagrinde dėl to, kad per šviesios, labai greit murzinasi. Buvum užsidegę daryti vinilinę dangą, bet kažkaip neteko itin daug atsiliepimų apie ją girdėti. Norėtųsi ir gyvai pas kokius pažįstamus sudėtą pažiūrėti, deja nėra tokių. Tai galvojam gal pasilikti prie to, kas patikrinta - plytelių
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 08 22, 08:29)
Kodėl?
Pas mus dabar plytelės, bet norim jas pakeisti pagrinde dėl to, kad per šviesios, labai greit murzinasi. Buvum užsidegę daryti vinilinę dangą, bet kažkaip neteko itin daug atsiliepimų apie ją girdėti. Norėtųsi ir gyvai pas kokius pažįstamus sudėtą pažiūrėti, deja nėra tokių. Tai galvojam gal pasilikti prie to, kas patikrinta - plytelių
Pirma ir svarbiausia- man ant ju salta kojoms.. Jos man kietos, nepatogios lyginant su medziu, ant ju jei nukrenta kas tai visas namas girdi..Zodziu, as medzio myletoja
Pas mane spalva pilka- labai dekinga, nes nieko nesimato
QUOTE(Mindija @ 2013 08 22, 09:25)
Nu nepasakokit Mažiausia problema tie vamzdžiai.
Bent mano įsivaizdavimu, tai vamzdžių perkėlimas yra kažkas tooookio... Įsivaizduoju, kad nepigu. Dar baisu, kad gali suprastėti "nutekėjimo kokybė". Dabar gi praktiškai iškart bėga žemyn, o perkėlus dar beveik 3 m turėtų horizontaliai patekėti Be to, turbūt tų vamzdžių neišeitų į sieną įkišti, tai irgi spintelėse vietą užimtų
Papildyta:
QUOTE(Kadija @ 2013 08 22, 09:32)
Pirma ir svarbiausia- man ant ju salta kojoms.. Jos man kietos, nepatogios lyginant su medziu, ant ju jei nukrenta kas tai visas namas girdi..Zodziu, as medzio myletoja
Dėl šalčio nepasiginčysi Pas mus kadangi daugiabučio pirmas aukštas, grindys nešildomos, tai šiaip ar taip su šlepetėm visada vaikštom, tai nebijom plytelių šalčio O dėl tų visų kritinėjimų, tai man atvirkščiai baisu, kad ant medžio tuoj pat įbrėžimai liktų. Nors matyt nuo medžio kietumo priklauso.
QUOTE(Kadija @ 2013 08 22, 08:19)
JViktorija,
Virtuvele labai sauni jau viska atsakete, ko zadejau paklausti, bet as truputi ne i tema dar klausimuka turiu, o ten stalui kur ties praejimu daug vietos yra palikta? vis nervinuos del vietos stalui pas save..
as ikisiu trigrasi, apie grindis. pas mano mama jau kokie 10 metu parketas (lakuotas) visur (ir virtuveje) nieko baisaus ten nera. Nusidevi taip pat kaip ir kituose kambariuose. perlakuojant ar peraliejuojant kartu atsinaujina ir viskas ok. Pas mane buvo plyteles virtuvei- tai dabar zinau tikrai, kad virtuveje nebus jokios plyteliu zonos..
Labai ačiū, nuraminot. Ramiai lauksiu grindų ir nebeabejosiu savo sprendimu . Nes plytelių kategoriškai nenoriu
Pažiūrėjau mamos virtuvės plokščių spalvas, tai:
DURELĖS : H1145 ST 10 RASTAS VERTIKALUS
STALVIRŠIS: GOBI 1/42
Beje su tokia plokšte mačiau didelę virtuvę, bet tokia pati plokštė ir fasadas ir stalviršis, nu laaaabai patiko. Tik viršutinės spintelės gelsvos. Labai gražus derinys
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 08 22, 08:36)
Bent mano įsivaizdavimu, tai vamzdžių perkėlimas yra kažkas tooookio... Įsivaizduoju, kad nepigu. Dar baisu, kad gali suprastėti "nutekėjimo kokybė". Dabar gi praktiškai iškart bėga žemyn, o perkėlus dar beveik 3 m turėtų horizontaliai patekėti Be to, turbūt tų vamzdžių neišeitų į sieną įkišti, tai irgi spintelėse vietą užimtų
Papildyta:
Dėl šalčio nepasiginčysi Pas mus kadangi daugiabučio pirmas aukštas, grindys nešildomos, tai šiaip ar taip su šlepetėm visada vaikštom, tai nebijom plytelių šalčio O dėl tų visų kritinėjimų, tai man atvirkščiai baisu, kad ant medžio tuoj pat įbrėžimai liktų. Nors matyt nuo medžio kietumo priklauso.
Papildyta:
Nieko tokio tas vamzdziu virtuveje pakeitimas. Mes visa vonia pervedziojom, dusa be pado isirenginejam bute- patikekit, virtuvei pakelti vamzdzius yra "baika" tik, jus teisi, atima vietos is spinteliu tada... Bet gal galima siek tiek tinka ant sienos padauzyti ir siek tiek siena padauzyt- ileisti iki puses vamzdzio bent jau, tada ilindimas i spintele- minimalus. O tie vamzdziai nera stori virtuveje . Del nutekejimo- vamzdynui nereikia, kad begtu vertikaliai
Del plyteliu- man ziema per tapkiu padus kojom salta- as baisi saltmire... o dar nakti atvarydavau vandens basom- man toks sokas nuo medzio ant plyteliu koja padejus budavo Kaip sakaiau, pas mano mama uosis- skaitomas kietu medziu. Jokiu ten irezimu nukritus nera. Esu puoda nudrebus- tai lakas truputi idubo nuo kampuko puodo (matesi kai atsitupus ziuri i ta vieta, o is toli- nic nieko), bet o kai dare remonta- perslifavo parketa ir vel viskas kaip nauja
QUOTE(JViktorija @ 2013 08 22, 08:47)
Juodai, virtuvė begalo graži . Kas mėgsta toki stilių, tai nuostabi virtuvė
Mane grindys labiausiai domina, kiek matau medis visur. Tarp virtuvės ir salos irgi. Čia alyvuotas ar lakuotas? Baimių neturit?
Mane grindys labiausiai domina, kiek matau medis visur. Tarp virtuvės ir salos irgi. Čia alyvuotas ar lakuotas? Baimių neturit?
Ačiū JViktorija
Kad mūs grindys ne masyvas... ten laminatas
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 08 22, 09:07)
Ooooooooo Juodai, nu super
Aš ir ne klasikos gerbėja, bet nu žiauriai pas jumi ten gražu
Kažkaip ir neatrodo, kad to kargo ten trūksta Visai ten jo nereikia
Ir ta spalva pilka labai jau gera, beveik kaip sienų, to rudumo mizeris
O granitas tai čia skiriasi tik marmalas jo ar net spalvos kažkiek? Faina, kad yra ir pilkumo ir to rausvumo (oranžiškumo) Idealu/originalu...
Aš ir ne klasikos gerbėja, bet nu žiauriai pas jumi ten gražu
Kažkaip ir neatrodo, kad to kargo ten trūksta Visai ten jo nereikia
Ir ta spalva pilka labai jau gera, beveik kaip sienų, to rudumo mizeris
O granitas tai čia skiriasi tik marmalas jo ar net spalvos kažkiek? Faina, kad yra ir pilkumo ir to rausvumo (oranžiškumo) Idealu/originalu...
Ačiū Mindija
Kaip smagu, kas ne klasikos mylėtojom patinka .
Cargiuko gal ir netrūksta, bet kad jau pagamino, tai bus . Pirma stalviršį uždėsim, ir panašu, kad cargo reiks perdaryt - patrumpint . Aš, kaip zosė, neišsiaiškinus visko iki galo, pareiškiau baldininkui, kad pas mane stalviršis bus 3cm storio, o ne 4... nes akmenoriai taip sakė - plokštė arba 2 arba 3 cm . O dabar, kai išsirinkom stalviršio gamintoją, pasirodo, kad plokštė 2 cm, bet kantą storina kiek nori . Tad apsitarę su baldininku palikom 4cm ir cargo taisymą - jokių nesklandumų nebuvo dėl to, nesvarbu, kad projektas prie sutarties pridėtas ir parašais patvirtintas 3cm stalviršis
Granito marmalas skiriasi, gal ir spalvų kiekis - nėr ko norėt, juk nerasi vienodo akmens.
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2013 08 22, 09:08)
Grindys kad ir su pilku, bet yra šiltesnio rudo atspalvio, bet su stalvirįiu manau bus liuks, nes ir stalviršis panašaus kolorito
Salos spalva labai žaidžia - iš vieno kampo žiūri - daugiau pilkos, iš kito - jau rudai atrodo . Manau, kad uždėjus stalviršį dar kitaip atrodys
QUOTE(Mindija @ 2013 08 22, 09:20)
Aš tai bailė jaučiu esu Bijau spalvų Kai jauna buvau, tai visos spalvos namie ryškios buvo
Jaučiu mano vaikai užaugę irgi bijos spalvų dėl tos pačios priežasties
QUOTE(Kadija @ 2013 08 22, 08:45)
Nieko tokio tas vamzdziu virtuveje pakeitimas. Mes visa vonia pervedziojom, dusa be pado isirenginejam bute- patikekit, virtuvei pakelti vamzdzius yra "baika" tik, jus teisi, atima vietos is spinteliu tada... Bet gal galima siek tiek tinka ant sienos padauzyti ir siek tiek siena padauzyt- ileisti iki puses vamzdzio bent jau, tada ilindimas i spintele- minimalus. O tie vamzdziai nera stori virtuveje . Del nutekejimo- vamzdynui nereikia, kad begtu vertikaliai
Vamzdžius perkelt tikrai nebėda. Mes bute virtuvę iškėlėm visai į kitą kambarį ir vamzdžius vedėmės per rusį .
Juodai, nu va, jau nepirmą kartą pasimaunu "ant" laminato