Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

Nebeseku šios temos ir sumaniau užeit paklaust apie virtuvinius stalus ir čia bigsmile.gif Juodai virtuvė thumbup.gif Labai graži ir tikrai labai originali ir išskirtinė, iš viso konteksto bais išsiskiria ir tikrai superinė thumbup.gif Dar būtų smalsu kiek grožis kainavo blush2.gif Tik man trupučiuką grindys nesiderina blush2.gif

Tai va, aš su klausimu biggrin.gif Kur pirkt virtuvinį stalą ir prie ko jį derint rolleyes.gif Prie spintelių, stalviršio, durų, plyntuso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 21 rugpjūčio 2013 - 23:53
va mano sienos spalvos user posted image jau realiai ant sienu pabandyta RAL 1013, 1014, 1019 ir 4009
kazkaip labiau noreciau pasteliniu spalvu, bet gaunasi tokios ryskios labai, galvoju, gal per grubios

delioti galvoju kaip cia user posted image tik jas desiu vetikaliai, o ne kaip paveikliuke, ne horizontaliai, noriu kad padidintu patalpa
kas nors tars belekoki zodi tik su motyvais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū Ga-aP 4u.gif
Lauksiu Jūsų virtuvikės mirksiukas.gif

Ačiū Elzeda 4u.gif
Stalviršis bus granitas. Nors.... paskaičius liaupsių apie masyvo stalviršį, pradėjau tyliai galvoti, o gal saloj masyvą dėt... Ale ne, jau pradžioj nuspręsta buvo granitas, prie sienos tai be abejonių, nes plautuvė įpareigoja drėgmės nebijantį stalviršį dėt.
Išsirinkom Ivory Brown, dabar renkamės iš dviejų plokščių.
Šitos:
user posted image

ir šitos:
user posted image

Ačiū Bus kita balta ziema 4u.gif

QUOTE(Lakšmi @ 2013 08 21, 23:22)
Sveikos(-i), gal patartumėte virtuvės baldų gamintojus Šiauliuose?

Kiek suprantu, Jūs gyvenate Šiauliuose? Bet žinokit, nebūtinai vietinis gamintojas, kaip rodo mano patirtis, yra geriausias pasirinkimas 4u.gif . Mano nauja virtuvė Palangoj, o jos gamintojas Vilniuje doh.gif . Šiais laikais toks atstumas nieko nereiškia. Sukontaktavom el. paštu, vienąkart jis užsuko su fasadų pavyzdžiais - ir man jau buvo aišku, kad rinksiuos būtent šį gamintoją bigsmile.gif .
QUOTE(Ajste @ 2013 08 21, 23:31)
Nu bet tas persikas, tai super kaip prašviesina patalpą  thumbup.gif  Kai dažėm buvo gan neįprasta, tokia ryški, bet laabai malonu, tokia šilta spalva  wub.gif Ir su pilka super dera  thumbup.gif  O dabar name pilna magnolijos  doh.gif  Jau man ji kliūna. Gal bus ramiau ant širdies kai susitvarkysim virtuvę, ten bus gaivios tos žalios spalvos  ax.gif 

Aš kažkur paskaičiau rekomendacijas, kad tamsias patalpas reikia dažyti šiltom spalvom, ypač oranžinė tam tinka - tad ir pavarėm oranžiniai visą holą-koridorių ir patį tamsiausią name - darbo kambarį. Spalva ryški, bet mes ryškumo nebijom, jau bute turim visą svetainę-virtuvę-koridorių lašišos spalvos hihihi.gif, ir kad atšviesina tai tikrai thumbup.gif , jin tiesiog švyti pati, kaip saulė smile.gif . o su pilka tai daug kas dera drinks_cheers.gif . Paskutiniu metu varvinau seilę į pilkus interjerus - įsimylėjau tą spalvą wub.gif
Tikrai bus smagu, kai įsivesit naują spalvą - kaip suprantu žalios dabar neturit? Oi, greičiau dažyk tas spintutes, pateik mus savo Eko Etaloną apkalboms wub.gif smile.gif

Atsakyti
Ačiū Irisas 4u.gif
Dėl grindų - pirmiausia, tai reikia jas gerai išplauti blush2.gif , nes dar nėra patalpos kapitaliai sutvarkytos. O jos turi savy pilką atspalvį, tai man bendram kontekste neįkyriai atrodo. Dėjom tokias visam name, nesistengėm derinti prie virtuvinio ax.gif . Nieko tokio, kad Jums nesiderina, juk man gyvent irnesakyk.gif hihihi.gif

O virtuvinis stalas ir mūsų laukia... kažkur doh.gif . Nežinau dar nei prie ko derint, nei kokio tipo ieškot... Pagyvensim, gal susivoksim, kas ten atrodytų geriausia unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

esu dar viena planuojanti savo virtuvę. Labai laukiu nuomonių ir patarimų 4u.gif

Mūsų virtuvė standartiniame daugiabutyje, plotas 9 kv.m. Patalpos aukštis 2,6 m, virtuvinio ilgis – 3,1 m. Šaldytuvas prie priešingos sienos.

Didžiausia problema, tai kairėje pusėje esanti palangė. Ir šiaip, ir anaip galvojau, bet sugalvojau tiesiog tuos 10 cm paaukoti ir tą tarpą paslėpti už lentelės, t.y. už 10 cm nuo sienos montuoti atraminę sienelę, nuo kurios ir būtų montuojamas visas virtuvinis. Teoriškai būtų galima orkaitę kelti aukščiau virš palangės, tada ji galėtų normaliai atsidaryti. Tačiau toks aukštis būtų jau per aukštai, nes į spintelę virš orkaitės ketinu kišti neįmontuojamą mikrobangę, tai tokiu atveju ta visai aukštai gautųsi. Tik vat nežinau, ar bus patogu tokias dideles dureles varstyti, norint kažką joje pasišildyti. Mąstau, gal geriau mikrobangės lentynos dureles daryti atskiras g.gif

Viršutinės spintelės iki lubų. Visos atsidarinėja į viršų. Apatinės dvi "sujungtos" ir atsidarinėja kartu (jas atidarius pasidaro kampas - nežinau, kaip tas atidarymo būdas vadinasi doh.gif ). Suprantu, kad nėra simetrijos su apatinėm spintelėm, bet nieko kito nesugalvoju. Norint, kad derėtų su apačia, durelės turi būti po 60 cm arba po 30 cm. Pirmosios per plačios. O 30 cm pločio ir 105 cm aukščio turbūt irgi nekaip žiūrėtųsi g.gif

Apatinės spintelės bus 95 cm aukščio (o gal ir daugiau, reikės dar pagal ūgį pasimatuoti). Nuo kairės pusės: kriauklė su stalčiumi šiukšliadėžėms, indaplovė, 2 stalčių blokai po 60 cm. Kaitlentę galvoju montuoti virš abiejų stalčių blokų taip, kad kairėje pusėje liktų 30 cm. stalviršio. Gal žinote, ar galima taip montuoti virš 2 stalčių blokų?

Įkeliu planelį.

user posted image
Atsakyti
Juodai, virtuvė begalo graži wub.gif . Kas mėgsta toki stilių, tai nuostabi virtuvė wub.gif wub.gif wub.gif
Mane grindys labiausiai domina, kiek matau medis visur. Tarp virtuvės ir salos irgi. Čia alyvuotas ar lakuotas? Baimių neturit? Nes mes irgi užsakėm visur medines grindis, nenoriu jokių plytelių schmoll.gif . Nors sulaukiu skeptikų, kad pražūsių sus savo medinėm grindim biggrin.gif doh.gif

Dar toks klausimas. Pas mus virtuvė su bendru kambariu. Bendro kambario langų užuolaidas planuoju slėpt po gipsu, kad jokio karnyzo nesimatytu. Dabar klausimas ką daryt su virtuvės langu g.gif . Daryt ta nišą ar ne? Iki užuolaidų vizijos dar nedaėjau, nežinau kokios bus doh.gif . O jeigu dėsiu romanetę, galima jas slėpt nišoj? g.gif

Lakšmi, man tos virtuvės viršutinė spintelė ir orkaitė vos ne palubėj, visai nesižiūri schmoll.gif

Killing_me_softly, o neišeina kaip nors palangę įleist i baldus? Kad nereiktų tų 10cm aukot, man būtų gaila prarast visus 10cm 4u.gif .

Aijste, prie progos koada nufotkinsiu spintelę. Atidarius dureles, nuo kaitlentės pusės, šiukšlinė matosi vos vos. Tos spintelės vidų prjektavom jau po visko, kai sudėjo baldus, kriauklę. Tada jau maximaliai spaudėm kas įmanoma ir kas būtų patogiausia mamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 08 22, 08:47)
Killing_me_softly, o neišeina kaip nors palangę įleist i baldus? Kad nereiktų tų 10cm aukot, man būtų gaila prarast visus 10cm  4u.gif .

Man irgi gaila tų 10 cm, bet nesigauna verysad.gif Nebent orkaitę kelti aukščiau, kad atsidarytų virš palangės. Tačiau, kaip minėjau, tada mikrobangė mums bus per aukštai.
Atsakyti
Ooooooooo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Juodai, nu super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš ir ne klasikos gerbėja, bet nu žiauriai pas jumi ten gražu 4u.gif 4u.gif
Kažkaip ir neatrodo, kad to kargo ten trūksta ax.gif Visai ten jo nereikia irnesakyk.gif
Ir ta spalva pilka labai jau gera, beveik kaip sienų, to rudumo mizeris biggrin.gif

O granitas tai čia skiriasi tik marmalas jo ar net spalvos kažkiek? Faina, kad yra ir pilkumo ir to rausvumo (oranžiškumo) thumbup.gif Idealu/originalu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 08 22, 01:42)
Ačiū Irisas  4u.gif
Dėl grindų - pirmiausia, tai reikia jas gerai išplauti  blush2.gif , nes dar nėra patalpos kapitaliai sutvarkytos. O jos turi savy pilką atspalvį, tai man bendram kontekste neįkyriai atrodo. Dėjom tokias visam name, nesistengėm derinti prie virtuvinio ax.gif . Nieko tokio, kad Jums nesiderina, juk man gyvent irnesakyk.gif hihihi.gif

O virtuvinis stalas ir mūsų laukia... kažkur  doh.gif . Nežinau dar nei prie ko derint, nei kokio tipo ieškot... Pagyvensim, gal susivoksim, kas ten atrodytų geriausia  unsure.gif

Dabar pamačiau stalviršį, tai su grindim susiderins biggrin.gif Grindys kad ir su pilku, bet yra šiltesnio rudo atspalvio, bet su stalvirįiu manau bus liuks, nes ir stalviršis panašaus kolorito smile.gif Virtuvė išties labai daili smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 08 22, 08:03)
Sveiki,

esu dar viena planuojanti savo virtuvę. Labai laukiu nuomonių ir patarimų  4u.gif

O sukeist negalima plautuvės su orkaitės spinta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 08 22, 09:09)

Ne schmoll.gif Kriauklė nejudinama, ten visi vamzdžiai ateina. Visa kita galima kilnoti kur norim.
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2013 08 22, 07:57)
Man irgi gaila tų 10 cm, bet nesigauna verysad.gif Nebent orkaitę kelti aukščiau, kad atsidarytų virš palangės. Tačiau, kaip minėjau, tada mikrobangė mums bus per aukštai.

O kodėl taip stipriai užsiciklinama tą orkaitę kelt i viršų? g.gif Man labai patinka ir pati kelčiau tikrai, bet neturiu galimybės. Vėlgi renkuosi iš dviejų blogybių mažesnę. Orkaitė žemai, bet stalvirčio sočiai thumbup.gif . Tai gal ir jums verta pagalvoti ir orkaitę leisti žemyn?

QUOTE(Mindija @ 2013 08 22, 08:09)

Teisingai, sukeist vietomis juk irgi galima mirksiukas.gif
Atsakyti