Juodai, neveltui nuo ryto pavydžiu, kad ir nėr Liudviko svetainės, bet virtuvė O kai bus visos detalės, tai išvis Plautuvę šitą, tai aš jau seniai įsimylėjus Jaučiuosi neištikima savo virtuvei
Beje, vizualiai man netrūksta to kargiuko Gal labiau truks kai bus stalviršis, bet dabar tai viskas ok
P.s. sienų spalvos tobulos Pas mano tėvus tokios, na gal pustoniu šviesesnės ir virtuvėj persikas, koridoriuj pilka, man labai labai labai
Juodai begalo graži...
Juodai: 10 balų
Juodai isskirtine virtuve
Ačiū Ajste Ačiū Gustukas000
Smagu, kad ir Jums patinka
O su plautuve tai yra truputį reikalų - ji nėra stačiakampė, o šiek tiek siaurėja į apačią, kaip ir į priekį . Baldininkas dar nebuvo tokios montavęs, tai dabar reikia sugalvoti, kaip gražiai tuos atsiradusius tarpelius šonuose užpildyti... Bet kažką mąstys - šaunuolis tas baldininkas toksai, nuoširdus ir paprastas žmogus, tikras savo amato meistras
Dėl sienų - smagu, kad patinka Mums irgi patinka . Ilgai galvojom, kokią spalvą dėti tokioj didelėj patalpoj - nepabijojom dažyt šalta pilka spalva ir ryškiau, nes langų daug pietinėj-vakarinėj pusėj, tad saulės tikrai netruks. Labiausiai nenorėjom visokiu a la beige spalvų (nesupykit tos, kurioms tikrai patinka ramios spalvos ), visur rinkomės ryškesnes. Dabar net juokiamės, kad as mus ten pasakų namelis . Aj, jeigu kartais nusibos- perdažysim. Svarbu, kad nereiks jokių tapetų lupti, nes jų nėra
Papildyta:
Ačiū Bambyze
Ačiū Baste
Kaip glostot man širdelę
Papildyta:
JViktorija - smagu matyti Jūsų mamytės naują virtuvę . Jei gerai pamenu aš kritikavau, kas šalia plautuvės bus kaitlentė . Kiek dabar matau, jos neatrodo visai šalia, tie 30cm visai gelbėja. Stalviršio pratęsimas ant palangės - . Plokštė - , pas mane dabar tokia yra, tikrai labai dėkinga- nieko nesimato
Svarbiausia gerai, kad šeimininkei patinka .
O dėl krosnelės sutinku, man ji irgi kiek kliūnatoj vietoj...
Smagu, kad ir Jums patinka
QUOTE(Ajste @ 2013 08 21, 22:37)
Plautuvę šitą, tai aš jau seniai įsimylėjus Jaučiuosi neištikima savo virtuvei
Beje, vizualiai man netrūksta to kargiuko Gal labiau truks kai bus stalviršis, bet dabar tai viskas ok
P.s. sienų spalvos tobulos Pas mano tėvus tokios, na gal pustoniu šviesesnės ir virtuvėj persikas, koridoriuj pilka, man labai labai labai
O su plautuve tai yra truputį reikalų - ji nėra stačiakampė, o šiek tiek siaurėja į apačią, kaip ir į priekį . Baldininkas dar nebuvo tokios montavęs, tai dabar reikia sugalvoti, kaip gražiai tuos atsiradusius tarpelius šonuose užpildyti... Bet kažką mąstys - šaunuolis tas baldininkas toksai, nuoširdus ir paprastas žmogus, tikras savo amato meistras
Dėl sienų - smagu, kad patinka Mums irgi patinka . Ilgai galvojom, kokią spalvą dėti tokioj didelėj patalpoj - nepabijojom dažyt šalta pilka spalva ir ryškiau, nes langų daug pietinėj-vakarinėj pusėj, tad saulės tikrai netruks. Labiausiai nenorėjom visokiu a la beige spalvų (nesupykit tos, kurioms tikrai patinka ramios spalvos ), visur rinkomės ryškesnes. Dabar net juokiamės, kad as mus ten pasakų namelis . Aj, jeigu kartais nusibos- perdažysim. Svarbu, kad nereiks jokių tapetų lupti, nes jų nėra
Papildyta:
Ačiū Bambyze
Ačiū Baste
Kaip glostot man širdelę
Papildyta:
JViktorija - smagu matyti Jūsų mamytės naują virtuvę . Jei gerai pamenu aš kritikavau, kas šalia plautuvės bus kaitlentė . Kiek dabar matau, jos neatrodo visai šalia, tie 30cm visai gelbėja. Stalviršio pratęsimas ant palangės - . Plokštė - , pas mane dabar tokia yra, tikrai labai dėkinga- nieko nesimato
Svarbiausia gerai, kad šeimininkei patinka .
O dėl krosnelės sutinku, man ji irgi kiek kliūnatoj vietoj...
Juodai, nu ka galiu pasakyti, SUUUPERRRR!!!! Nerealiai padaryta, as net pagalvojau, kad ne reali nuotrauka, o paveiksliukas idetas Idekit dar kai bus viskas baigta. Jusu virtuve bus etalonas kitoms, kas panasu stiliu darys.
Tikiuosi, greitai ir as galesiu kazka parodyt
Tikiuosi, greitai ir as galesiu kazka parodyt
Sveikos(-i), gal patartumėte virtuvės baldų gamintojus Šiauliuose?
Ar darėte kas nors virtuvėje į spintelę montuojamą skalbimo mašiną, ar tai įmanoma?
Ar darėte kas nors virtuvėje į spintelę montuojamą skalbimo mašiną, ar tai įmanoma?
Juodai, tokią virtuvę pamačius-viena emocija-ohoho Labai gražiai atrodo, prabangiai, tvarkingai, sala išskirtinė, pavydėtina virtuvė. Dėl kriauklės norėjau klaust ką darysit, tačiau jau parašėt, kad galvos kažką. Manau, kai užsidės stalviršis atrodys išvis nepriekaištingai. Neseniai pradėjau skaityt temutę, nes irgi planuojam virtuvę darytis, tai gal ir minėjot kokios medžiagos ir spalvos bus stalviršis? Įdomu būtų sužinoti.
Juodai, pas mano tėvus virtuvėj rytinė saulė, bet vakare nuo namo priešais atsispindi saulė ir priduoda truputį šviesos. Nu bet tas persikas, tai super kaip prašviesina patalpą Kai dažėm buvo gan neįprasta, tokia ryški, bet laabai malonu, tokia šilta spalva Ir su pilka super dera O dabar name pilna magnolijos Jau man ji kliūna. Gal bus ramiau ant širdies kai susitvarkysim virtuvę, ten bus gaivios tos žalios spalvos Bet irgi didžaisias džiaugsmas, kad dažyta viskas, o ne tapetai. Grynai dėl to, kad pasikeisti lengva.
Lakšmi, įmanoma. Nors nedarėm, bet esu mačius ir svarsčiau tą varijantą.
Nu juodai sauni Juodai virtuvike tingiu daugiau liaupsiu rasyti - geriau i ta grozi paspoksosiu
Kadangi mėgstu minimalizmą, šiandien nusižiūrėjau tokį variantą, įdomu būtų išgirsti nuomonę...
QUOTE(Ajste @ 2013 08 21, 22:31)
QUOTE(Lakšmi @ 2013 08 21, 21:39)
Kadangi mėgstu minimalizmą, šiandien nusižiūrėjau tokį variantą, įdomu būtų išgirsti nuomonę...
Orkaitė (atrodo lyg orkaitė su mikrobange ) kažkaip labai jau aušktai užkelta, šaldytuvas/šaldiklis mažas, Pakabinama spintelė kažkokia neaiški, paviršiai skirti dulkėms kauptis (virš tos spintelės ir ant orkaitės), kampas po plautuve neišnaudotas, jei baras dengia stalviršį tai vėl ne į temą, dizainas vizualiai suspaudžia virtuvę. Man asmeniškai nepatinka plautuvė su padėklu. Bet čia konkrečios virtuvės kritika. Pats stilius tai gal ir nieko, bet aš kai labiau prie klasikos negu minimalizmo, negaliu objektyviai vertinti. Šiaip vienam žmogui vietos užtektų, ypač jei rakandų kolekcija irgi minimalistinė Pačią erdvę galima optimaliau išplanuoti pagal Gabby_jz pavyzdį