Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę toliau (3)

JViktorija, ar užtenka darbastalio tarp kriauklės ir kaitlentės? Ar patogu?
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 08 21, 19:02)
JViktorija, ar užtenka darbastalio tarp kriauklės ir kaitlentės? Ar patogu?

Tikrai ne. Čia tarpas tik 30 cm, bet jeigu reikia kažką pasipjaustyt, tai pjaustoma čia. Kažkokie smulkūs darbai irgi čia atliekami, bet man trūksta bent 10cm. Mama griežtai tęst virtuvės nenorėjo. Aš būčiau darius kiek itaip, bet jos virtuvė ji ir galutinius sprendimus priiminėjo.
Čia vaizdas nuo sofos:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 08 21, 17:22)
Prie tų, kurios tik susirenka reikiamą info  biggrin.gif . Nes neturi laiko nuolatos dalyvauti diskusijose, o jeigu retą syki įsiterpia dažnai lieka nepastebėtos biggrin.gif. Taip, kad dažniausiai tik skaitom. Bet tai čia normalu  mirksiukas.gif .
Realiai aš visų postų net nespėju perskaityt, nes rūpi ne viena remonto tema, taip, kad dalyvaut visur be šansu  doh.gif . Bet geros informacijos reikia, todėl ir skaitau čia.

Mano virtuvė kaip ir suprojektuota (rodžiausi ir čia). Bet jaučiu, kai ateis laikas užsakyt,  sedėsiu čia ir knisiu protą jums su savo smulkmėm  doh.gif .

Gaila, kad kartais atrodo, kad ignoruoja. Man irgi taip buvo ir dabar būna. Bet, jei neturi ką pasakyt, tai ir nekomentuoja niekas, nieko čia nepadarysi. Kartais labai norėtųsi Dariaus ar Dešimtuko ko užklaust, bet jie tik įkiša nosį ir užverčiami klausimų lavina, nespėja atrašinėt. Natūralu vistik 4u.gif
O vat tam, bjaurybė Ajstė ir burba, kad nereikėtų n puslapių pakartojimų vartyti, kad rast vieną tinkamą postą, o laiko nėr - laukia dar kelių patalpų remontai, darbas, vyras ir alkani vaikai doh.gif
Lauksim lauksim diskusijų apie smulkmenėles thumbup.gif

QUOTE(JViktorija @ 2013 08 21, 17:54)
Jeigu jau pasisakiau, tai parodysiu mamos virtuve. Tariausi ir čia - SM, projektas buvo kritikuotas, bet esam labai patenkintos rezultatu. Išspaudėm tai ka galėjom. Žinoma, labiau patiktų, kad darbo zona būtų buvus prie lango, bet tada darbastalis būtų: biški čia biški čia  doh.gif . Labai patogus kargo už šaldytuvo. Turėjom nedidelę nišą, šalytuvo stumt nebegalejom, nes nebūtų atsidaręs šaldytuvas, o išnaudot norėjosi. Kad pigiau būtų sudėjom du atskirus kargo, labai labai patogu  thumbup.gif . Pats didžiausias minusas kampinė spintelė. Karuselės nenorėjom, nes man ten pasirodė per mažai vietos pasidėjimui. Patogusis mechanizmas jau buvo per brangus. Pasirinkom paprastas lentynas, vietos atžvilgiu supper, bet jau ką iš galo pasiimt, tai jau neduok Die biggrin.gif. Bet aišku ten sudėti daiktai, naudojami laaaabai retai. Plokštė supperinė, stalviršis irgi, žodžiu virtuvei netarnaujama, jokių piršto antspaudų nematyti  thumbup.gif

Labai faina virtuvė 4u.gif Gražiai atrodo stalviršio išplatėjimas ir perėjimas į palangę, kažkaip daug erdviau atrodo bigsmile.gif Tokioj erdvėj ne kažin ką prigalvosi. Galėsit (o gal jau galit) pakomentuot tą plautuvės ir kaitlentės artumą, ar patogu? Suprantama, kad tai kompromisas, bet gal visai ir nesijaučia? O kargą prašom parodyti iš arčiau ax.gif Nedaug apie juos gerų atsiliepimų, tai labai įdomu koks sprendimas jums taip patinka drinks_cheers.gif Ir plokčių spalvas bei gamintojus galit iškart surašyt, bei kokios faktūros, tikrai bus kam įdomu jei priežiūra lengva 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JViktorija @ 2013 08 21, 18:12)
Tikrai ne. Čia tarpas tik 30 cm, bet jeigu reikia kažką pasipjaustyt, tai pjaustoma čia. Kažkokie smulkūs darbai irgi čia atliekami, bet man trūksta bent 10cm. Mama griežtai tęst virtuvės nenorėjo. Aš būčiau darius kiek itaip, bet jos virtuvė ji ir galutinius sprendimus priiminėjo.
Čia vaizdas nuo sofos:

Nuo sofos žiūrint tikrai atrodo galima būtų tuos 10 cm prailgint g.gif Bet jei mamai gerai, tai mum dar geriau biggrin.gif
Beje, dar pasipasakokit ką darėt su indų džiovykla (ar apskritai tokia yra), ar patogi apvali plautuvė ir kas po ja (stalčius ar spintelė, ar dar kaip sugalvota)? ax.gif

p.s.
Buto (ar namo) spalvų gama tokia rami, šviesi, fainai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 08 21, 19:54)
Pats didžiausias minusas kampinė spintelė. Karuselės nenorėjom, nes man ten pasirodė per mažai vietos pasidėjimui. Patogusis mechanizmas jau buvo per brangus.

dar įdomu:
a) ką turite omeny, rašydama "patogusis mechanizmas" (gal galima foto) ir kokia jo kaina?
bė) ar patogu maišytuvas ne centre, o kairiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 21 rugpjūčio 2013 - 19:24
Kadangi laukia alkani vaikai, tai plokštes ryt parasšysiu kokias užsakinėjom, reik ieškot.
Kargo idealus variantas, nes niša mažytė. NIeko daugiau nepadarysi, nebnt akliną plokštę dėt. O čia atsitrauki ir išsiimi ką reikia thumbup.gif .

Stalviršio išplatėjimas man irgi labai labai thumbup.gif . Jis praverčia ir dibant tarp kriauklės ir kaitlentės. Pasidedi ir gamini tam siauram tarpuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 21, 19:18)

Beje, dar pasipasakokit ką darėt su indų džiovykla (ar apskritai tokia yra), ar patogi apvali plautuvė ir kas po ja (stalčius ar spintelė, ar dar kaip sugalvota)?  ax.gif

p.s.
Buto (ar namo) spalvų gama tokia rami, šviesi, fainai atrodo  4u.gif

Indų džiovyklė kampinėj, viršutinėj spintelėj. Indai pastoviai šluostomi, taip, kad jokių nepatogumų nėra.
Apvali plautuvė jau nebe pirma, jokios kitokios ji nenorėjo. Man pačiai ji irgi patogi.
Po kriaukle didelė spintelė. Vienam šone atskyrėm ir padarėm lentynas, ten susideda įvairius maišelius ir kitą mantą. O kitam šone kargo įdėjom, ten chemija, ir kiti niekučiai.
Šeima manau būtų darius tikrai kitaip. Aš pati greičiausiai bučiau virtuvę tęsusi per visą sieną toliau. Bet mama viena, jai vienai vietos sočiai. Tuo labiau, kad visiems vakavimas rusy dar turi mažą virykle ir vietos sočiai thumbup.gif . Taip, kad virtuvė tik maisto gamybai. Todėl ji labiau norėjo daugiau erdvės pietų stalui, kur sodins atvažiavusius anukūs ir vaikus wub.gif .

QUOTE(bambyze @ 2013 08 21, 19:19)
dar įdomu:
a) ką turite omeny, rašydama "patogusis mechanizmas" (gal galima foto) ir kokia jo kaina?
bė) ar patogu maišytuvas ne centre, o kairiau?

Man patogus mechanizmas šis pasirodė:
kapinė spintelė
Čia visi variantai, su įvairiom kainom mirksiukas.gif
http://www.brasa.lt/...iai-mechanizmai

Maišytuvas šone lb patogu. Stūmėm nuo centro, kad langas atsidarytu. O juk kranas sukiojasi, taip, kad vanduo vistiek kriauklės centre bėga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JViktorija: 21 rugpjūčio 2013 - 20:35
QUOTE(JViktorija @ 2013 08 21, 19:09)
Indų džiovyklė kampinėj, viršutinėj spintelėj. Indai pastoviai šluostomi, taip, kad jokių nepatogumų nėra.
Apvali plautuvė jau nebe pirma, jokios kitokios ji nenorėjo. Man pačiai ji irgi patogi.
Po kriaukle didelė spintelė. Vienam šone atskyrėm ir padarėm lentynas, ten susideda įvairius maišelius ir kitą mantą. O kitam šone kargo įdėjom, ten chemija, ir kiti niekučiai.
Šeima manau būtų darius tikrai kitaip. Aš pati greičiausiai bučiau virtuvę tęsusi per visą sieną toliau. Bet mama viena, jai vienai vietos sočiai. Tuo labiau, kad visiems vakavimas rusy dar turi mažą virykle ir vietos sočiai  thumbup.gif . Taip, kad virtuvė tik maisto gamybai. Todėl ji labiau norėjo daugiau erdvės pietų stalui, kur sodins atvažiavusius anukūs ir vaikus  wub.gif .
Man patogus mechanizmas šis pasirodė:
kapinė spintelė
Čia visi variantai, su įvairiom kainom  mirksiukas.gif
http://www.brasa.lt/...iai-mechanizmai

Maišytuvas šone lb patogu. Stumėm nuo centro, kad langvas atsidarytu. O juk kranas sukiojasi, taip, kad vanduo vistiek kriauklės centre bėga  smile.gif

Aaa, vienam žmogui tai manau vietos pakankamai. Aš viena ir dar mažesnėj (be to tragiškai suplanuotoj) susitvarkiau, o čia palyginus dideli plotai drinks_cheers.gif Ir anūkai be abejo prioritetas wub.gif
O kur šiukšlinė? jei po plautuve lentynos ir kargiukas? g.gif
Mes irgi šitą mechanizmą buvom nusižiūrėję, nes pasirodė optimaliausias erdvės išnaudojimas thumbup.gif Jei kam aktualu, pasižiūrėkite kainas Ebay, lyginant su parduotuvių kainom pas mus, buvo apie 30-40 proc pigiau, jei gerai atsimenu ax.gif Vadinasi Magic baskets arba magic corner unit ar pan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 08 21, 20:40)
O kur šiukšlinė? jei po plautuve lentynos ir kargiukas?  g.gif
Mes irgi šitą mechanizmą buvom nusižiūrėję, nes pasirodė optimaliausias erdvės išnaudojimas  thumbup.gif  Jei kam aktualu, pasižiūrėkite kainas Ebay, lyginant su parduotuvių kainom pas mus, buvo apie 30-40 proc pigiau, jei gerai atsimenu  ax.gif  Vadinasi Magic baskets arba magic corner unit ar pan  4u.gif

Šiukšlinė tarp lentynos ir kargo. Lentyna atskirta sienele, taip, kad jokio nehigieniškumo nėr. Kargo skirta kempinelėms, chemijai. Šiukšlinė su dangčiu, šiukšlės nešamos kasdien, taip, kad jokių nepatogumų niekam nekelia mirksiukas.gif
Ta spintelė po kriaukle buvo daug galvota ir iš dviejų blogybių pasirinkta viena mažesnė. Jeigu būtumėm darę stalčių bloką ir siauresnę spintelę, tada būtų tekę kriauklę stumt visai prie krašto. Bijojom, kad nusitaškys grindys ir spintelės šonas. Tap, kad pasirinkom didelę spintelę ir joje atskyrėm lentynėles maximaliai, kiek leido kriauklė.

Stlačių po plaute nedarėm dėl krosnelės. Atidarius stalčių, nepatogų būtų remtis į krosnelę. Nors realiai ta krosnelė jaučiu bus minimaliai naudojama. Kai ją statėm, virtuvės projektas buvo kitoks, dabar ta krosnelė kaip šašas. O ir dėt jos nėr kur kitur doh.gif . Bet yra jau kaip yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JViktorija: 21 rugpjūčio 2013 - 21:04
QUOTE(JViktorija @ 2013 08 21, 20:00)
Šiukšlinė tarp lentynos ir kargo. Lentyna atskirta sienele, taip, kad jokio nehigieniškumo nėr. Kargo skirta kempinelėms, chemijai. Šiukšlinė su dangčiu, šiukšlės nešamos kasdien, taip, kad jokių nepatogumų niekam nekelia  mirksiukas.gif
Ta spintelė po kriaukle buvo daug galvota ir iš dviejų blogybių pasirinkta viena mažesnė. Jeigu būtumėm darę stalčių bloką ir siauresnę spintelę, tada būtų tekę kriauklę stumt visai prie krašto. Bijojom, kad nusitaškys grindys ir spintelės šonas. Tap, kad pasirinkom didelę spintelę ir joje atskyrėm lentynėles maximaliai, kiek leido kriauklė.

Stlačių po plaute nedarėm dėl krosnelės. Atidarius stalčių, nepatogų būtų remtis į krosnelę.

O galima foto atidarytos tos spintelės po plautuve? ax.gif Ir apytiksliai koks šiukšlinės dydis 4u.gif Man aktualu, nes savo spintukei nieko konkretaus nesugalvojus. Žinau tik tiek, kad šiukšliadėžė tan bus, nes kitur vietos jai nėra schmoll.gif Tai vat gaudau mintis kaip geriau išplanuot. Idealu būtų stalčius, bet eko2 virtuvėj neliko stalčių, plius spintelė kampinė... Reik dabar suktis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 21 rugpjūčio 2013 - 21:15
Niu va, prikrausiu dabar fotkių - nepykit lotuliukas.gif
Primenu, vizualizacija buvo tokia:
user posted image

projektas buvo toks:
user posted image

o gavos va šitaip - dar kolkas be rankenėlių, be gartraukio, be stalviršio ir be cargiuko (kadangi stalviršio nėr):
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 21 rugpjūčio 2013 - 21:44
Juodai thumbup.gif ryski, grazi, isskirtine virtuve wub.gif