Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 08 24, 21:23)
Znaxar 2 man visai nieko bendro neturi su Znaxar schmoll.gif man jis kaip visai kitas filmas,neblogas,idomus,bet istemptas,ziuriu ji kaip visai kita filma,nesusijusi su pirmu Znaxariu smile.gif

As lygiai tokios pacios nuomones drinks_cheers.gif Realiai, kas antro sezono nepradejote ziureti-tai ir neziurekite, negadinkit pirmo sezono ispudzio drinks_cheers.gif Istemptas iki begalybes, eina eina, bega bega, vejasi, gaudo ir vel viskas is pradziu doh.gif Ziuriu 19 serija jau su persukimais nuo kokios 14, vyras ziureti atsisake, nors pirma sezona "suvalge" su malonumu, neturejo kada net dirbti biggrin.gif Ateina, paklausia, kas naujo, atsakau, kad banditai pagavo, pabego, vel banditai pagavo, kankino, vel pabego, vel pagavo, zodziu, MB atsake, kad kai prasides koks nors kitas veiksmas, nei bega ir gaudo, tada kviesti ir ji lotuliukas.gif
Ir tas aktoriu keitimas doh.gif Suprantu, a la plastine veido operacija, bet juk zmogaus charakterio nepakeisi? Jei pirmam sezone Kostia buvo toks drasus, kad net igijo autoriteta nusikalteliu tarpe, tai antram sezone toooooks versiukas, kad tampa priklausomas nuo bobu, paauglio ir seniu malones doh.gif Nei mustis bemoka, nei diplomatijos meno nebeismano, nors pirmam sezone tai netrukde jam bendrauti profesionaliai su arabais. Vienzo, su plastine veido operacija pakeite ir jo vidini pasauli: is profesionalaus diplomato tapo eiline meme, nesugebanciu tvarkyti net paprastu reikalu. bash.gif

QUOTE(Ingaja @ 2013 08 24, 22:49)
Nu pagaliau  bigsmile.gif

Valioooooo clap.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 08 25, 07:15)
Ir tas aktoriu keitimas doh.gif Suprantu, a la plastine veido operacija, bet juk zmogaus charakterio nepakeisi? Jei pirmam sezone Kostia buvo toks drasus, kad net igijo autoriteta nusikalteliu tarpe, tai antram sezone toooooks versiukas, kad tampa priklausomas nuo bobu, paauglio ir seniu malones doh.gif Nei mustis bemoka, nei diplomatijos meno nebeismano, nors pirmam sezone tai netrukde jam bendrauti profesionaliai su arabais. Vienzo, su plastine veido operacija pakeite ir jo vidini pasauli: is profesionalaus diplomato tapo eiline meme, nesugebanciu tvarkyti net paprastu reikalu. bash.gif 

del aktoriaus visiskai pritariu drinks_cheers.gif sitas aktoriu visai netiko schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

man dar 5 serijos liko lotuliukas.gif

man sitas filams Znaxario ispudzio nesugadino wub.gif todel,kad as ji ziuriu kaip visai kita filma...

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 25 rugpjūčio 2013 - 07:24
QUOTE(Visgi @ 2013 08 25, 00:46)
''Фото на документы'' /2013/

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 08 24, 11:18)
''Его любовь'' /2013/

o sita vakar per RTR tv rode wub.gif thumbup.gif filmas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 25 rugpjūčio 2013 - 09:08
QUOTE(Ingaja @ 2013 08 24, 22:49)
Nu pagaliau  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Apsidžiaugėm su vyru-bus iš ko pasijuokti vakarais.Mes kažkaip prieš miegą pamėgom žiūrėt sitkomus. Vakas kaip tik pabaigėm SašaTania ir pradėjom žiūrėt Troe v Komi.Man visai nieko,o va mano žmogui jau sakė tik labai šiaip sau,tai spakaina dūšia sužiūrėsiu,kol jis bus reise,o sekančiam grįžimui jau gal ir Internus "paduos" thumbup.gif
O dienom aš ir ,kaip Sima,virškinu Hmurovą. Nors vakar nei vienos serijos,bet niekaip neišėjo.Pirmoj dienos pusėj sudalyvavom laidotuvėse,o paskui su sūnais truputį paiškylavom (septyniolikmetė dukra šį karta jau nevažiavo su mum-matyt jau išaugo iš to amžiaus visiškai. Jau ne fasonas su tėvais važinėtis verysad.gif ) Tai va-aplankėm Merkinės piramidę,pasivaikščiojom Grūto parke,o vakarą užbaigė šokantys fontanai Druskininkuose. Taip atpratus vaikščiot,kad kojų padai dar šiandien "dega",bet taip smagu buvo.Taip norėčiau bent kartą per mėnesį turėt tokią šeimyninę išvyką wub.gif Bet su vyro darbu nelabai lengva išplanuot jas,o nuo spalio jau aš pradėsiu dirbt,tai dar sunkiau bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 08 25, 11:42)

1.O dienom aš ir ,kaip Sima,virškinu Hmurovą. Nors vakar nei vienos serijos,bet niekaip

2.Taip norėčiau bent kartą per mėnesį turėt tokią šeimyninę išvyką  wub.gif  Bet su vyro darbu nelabai lengva išplanuot jas,o  nuo spalio jau aš pradėsiu dirbt,tai dar sunkiau bus  verysad.gif

1.na ir kaip?

2. drinks_cheers.gif ir pas mus tas pats,kai pradesiu dirbti- dar maziau laiko praleisim kartu sad.gif

o Internus as irgi labai laukiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 08 25, 12:34)
1.na ir kaip?

nors ir ne man klausimas, bet Xmurovas - geras serialas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 08 25, 11:42)
O dienom aš ir ,kaip Sima,virškinu Hmurovą.

ir kelinta serija "virskini"? g.gif as ties 6-ta sustojus, nes vakar tiek galva isiskaudejo, kad nieko nesinorejo aplink blink.gif tos prakeiktos mm doh.gif kodel vyrams tokiu nera?
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 08 25, 12:34)
1.na ir kaip?

Man visai nieko.Kažkas panašaus,kaip Tri vokzala,Čiužoj rajon,Dykyj..Na tokio pat stiliaus.Tau ir turėtų patikt mirksiukas.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 08 25, 13:18)

ir kelinta serija "virskini"? g.gif as ties 6-ta sustojus,

Dar tik 4 suvirškinus.Bet va jau stosiu prie viryklės ruošt vyrą reisui,tai šiandien pasistūmėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 08 25, 14:02)
Bet va jau stosiu prie viryklės ruošt vyrą reisui,tai šiandien pasistūmėsiu smile.gif

ir i tolima reisa isruosi? g.gif
Atsakyti
,,Будет светлым день,, toks lengvas apie meile 4 serijos
Atsakyti
''Тариф Счастливая семья" /2013/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1117906

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 08 25, 15:50)
''Тариф Счастливая семья" /2013/

4u.gif aciu