Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

QUOTE(liepa27 @ 2013 09 25, 18:15)
4u.gif o as ir maniau,kad ne zalios,sakau gi rudaakis.

Neee, ne rudos...Specialiai apžiūrinėjau, galima sakyti net įžūliai kol anas kitiems pasirašinėjo))) Grynai medaus)))

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 25, 18:53)
Ramsiau bigsmile.gif Kai rasydavai, kad lankysi Zaliaaki, galvojau, kad siaip sutka, o cia bigsmile.gif Ant rimtuju viskas thumbup.gif  Nu patrakusi tu bobele(atsiprasau uz ukiska kalba, ale ne blogaja prasme 4u.gif )

Nu jei atvirai tai pati netikiu kad taip padariau))) Viskas kažkaip apsisprendė staigiai ir viskas labai gerai klostėsi/ Tiesiog kaip sako žvaigždės susidėliojo taip kaip reikia)

QUOTE(liepa27 @ 2013 09 25, 19:42)
thumbup.gif .kaip grazu is tavo puses.

agha)) Juolab kad labai keistai man pasirodė - tik išėjus pro duris apipuolė minia žmonių, gal kokių 10...visi fotografuotis ir autografų....Be ceremonijų, nieks nepaklausė gal žmogus skuba ar panašiai. O kad kažkaip atsidėkoti, gėlių įteikti - neee...Nei vienas. Tik mes su drauge ir tedovanojom. Užtat prezentai irgi labai nudžiugino))) Ačių Visgi už šakočio įdėją thumbup.gif, dėl alaus pati išsiaiškinau kokį mėgsta tongue.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 09 25, 20:00)
thumbup.gif  thumbup.gif labai graziai atrodai, Ramsiau wub.gif o ir zaliakis thumbup.gif
nepalaikykit manes ziopla..bet jei skaitydama praleidau, tai tikrai ne is blogos valios, todel prasau parasykite, kaip Jus ten papuolete i ta Sankt Peterburga, kad su savo filmu personazu teko nusifotografuoti? g.gif

Ačiū)
O dėl kelionės viskas labai gerai susidėjo. Jau vasarą žinojau kad bus spektaklis Peterburge. Draugė bilietą nusipirko, aš nepirkau nes net nemaniau kad važiuosiu. Utopija atrodė))) Paskui sesė pasirašė važiuot kartu, po kompanija...Vienu žodžių dar prieš porą savaičių nežinojau ar važiuosiu ar ne. Draugė maskvietė, tai lyg ir pasimatyti labai patogu, arčiau nei Maskva. Niu paskui pasitikslinau ar jis tikrai vaidins. Kai gavau teigiamą atsakymą susirūpinau vizomis bilietais, apgyvendinimu. Viskas pasisekė puikiai ir nebrangiai. O finale paskutinę akimirką ir antrą bilietą gavom)
Tai va taip)

QUOTE(Apuokas @ 2013 09 25, 20:37)
Aš apakus ramsiau huh.gif

tongue.gif

QUOTE(svelni @ 2013 09 25, 21:46)
Ramsiau super thumbup.gif  thumbup.gif  saunuole 4u.gif  merginos cia temoj pablevyzgoja ,o tu sau I susitikima nuvaziavai blink.gif 

Sakau, reikia būti truputį išprotėjusia))

Šiaip labai gerai nuteikė, nenusivyliau. Jokio žvaigždiškumo, kultūringas, mandagus, kantrus ir labai paprastas smile.gif Žmonių minia apipuolė tai nei vienam neatsakė...Su mumis pasisveikino lietuviškai pats pirmas, ir gana gražiai)) Bje, apie spektaklį, klausiau ar LT nėra galimybės atvažiuoti, tai sako lyg kažkokie planai yra bet jis pats 'ne v kurse'. reik prodiuserio tiksliau klausti.
Vat taip)))
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 26, 02:15)
) Bje, apie spektaklį, klausiau ar LT nėra galimybės atvažiuoti, tai sako lyg kažkokie planai yra bet jis pats 'ne v kurse'. reik prodiuserio tiksliau klausti.
Vat taip)))

Vakar atsigulus dar ilgai galvojau apie tave smile.gif Ir "modeliavau'' situaciją,ar pavyktų man į spektaklį pakliūt,jei į LT atvažiuotų g.gif Ir va-planai pasirodo yra smile.gif Na gal ką ir pavyktų sumodeliuot -*tegul tik atvažiuoja smile.gif
Atsakyti
Ramsiau, tu tikra šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 09 26, 05:36)
Vakar atsigulus dar ilgai  galvojau apie tave smile.gif  Ir "modeliavau'' situaciją,ar pavyktų man į spektaklį pakliūt,jei į LT atvažiuotų  g.gif  Ir va-planai pasirodo yra smile.gif Na gal ką ir pavyktų sumodeliuot -*tegul tik atvažiuoja smile.gif

Na, arba tai būtu Vilnius arba Klaipėda, vienas iš dviejų...Aš jau to siūlelio iš rankų nepaleisiu 4u.gif Žadėjo parašyt į Odnoklasnikus, reikės to prodiuserio kontaktų paprašyti...tuo metu iškart nesugalvojau....

QUOTE(ErikaN @ 2013 09 26, 07:46)
Ramsiau, tu tikra šaunuolė  4u.gif

tongue.gif Pati savim džiaugiuosi tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Raaaaaaaamsiau, iš nuostabos nugriuvau ir atsikelt nebegaliu mirksiukas.gif biggrin.gif
Šaunuolė kokia 4u.gif thumbup.gif Ale kokie judu panašūs bigsmile.gif biggrin.gif
O aš pas savo Dječenką tai gal niekad nenuvažiuosiu verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 09 26, 10:13)
Sveikos 4u.gif
Raaaaaaaamsiau, iš nuostabos nugriuvau ir atsikelt nebegaliu  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Šaunuolė kokia 4u.gif thumbup.gif  Ale kokie judu panašūs bigsmile.gif  biggrin.gif
O aš pas savo Dječenką tai gal niekad nenuvažiuosiu verysad.gif  lotuliukas.gif

Čia iš serijos "Kaip tarė taip ir padarė" lotuliukas.gif
Sakai panašūs?Hmmm g.gif
Beje, visai jis man nepasirodė toks didelis kaip ekrane schmoll.gif Bet, kaip rusai sako, крупный tongue.gif

Sakai nenuvažiuosi? Aš jau dabar pradėjau tikėti kad viskas yra įmanoma 4u.gif
Atsakyti
Nu, Ramsiau, viskas pas tave ir avataras, ir parasas atspindi nuostabia tavo busena wub.gif
as paieskose gero filmo, taip sakant gyvenimisko ko nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 09 26, 11:13)

O aš pas savo Dječenką tai gal niekad nenuvažiuosiu verysad.gif  lotuliukas.gif

Aš "savo" Galkino nebent kapą galėčiau aplankyt sad.gif Bet šiaip tai yra ir kitų,su kuriais mielai pasifotkinčiau:ir Žaliaakis(medaus akim),ir tas pats Djačenka,ir Solovjovas..oi daug smile.gif Ale kad Alytun jie nevažiuoja,o kitur mane nelabai yra kam nuvežt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 09 26, 12:19)
Nu, Ramsiau, viskas pas tave ir avataras, ir parasas atspindi nuostabia tavo busena wub.gif
as paieskose gero filmo, taip sakant gyvenimisko ko nors g.gif

tongue.gif Aha. Pasidžiaugsiu dar kurį laiką tongue.gif
Atsakyti
Ramsiau, Šaunuolė , va čia tai bent:super thumbup.gif avataras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 09 26, 13:22)
Ramsiau,  Šaunuolė , va čia tai bent:super  thumbup.gif avataras thumbup.gif

tongue.gif Ką čia slėpsi - pačiai smagu žiūrėti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 26, 02:15)
Tai va taip)

smagu tada 4u.gif ir

laba visoms:)
isleidau sian savo V i darbeli, Airijon iki pat sausio 5 dienos. Tai LAISVE PAPUGOMS wub.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 26 rugsėjo 2013 - 17:38