Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2013 09 24, 17:29)

smagu, kad gryzai thumbup.gif lauksim foto 4u.gif

QUOTE(liepa27 @ 2013 09 24, 17:31)
4u.gif siaip i ta kmuk stomatologini duoda siuntima ir gydymas nekainuoja.gydytoju ten daug,gal tiesiog registruojantis paprasyti,kad pas jautresne gydytoja uzrasytu,nes vaikas bijo ir neissizioja.

aciu uz gera patarima 4u.gif
Atsakyti
Ramsiau, sveika grizus namolio!
Ar tiko tos lauktuves? Ar patiko tas lietuvisko midaus rinkinukas? Sakoti vis tik vezei?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 24, 20:33)
Ar tiko tos lauktuves? Ar patiko tas lietuvisko midaus rinkinukas? Sakoti vis tik vezei?

http://uld1.mycdn.me...amp;photoType=0
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 25, 02:16)

Man tai nerodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 09 25, 07:28)
Man tai nerodo  unsure.gif

Man irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 25, 02:16)

nerodo ir man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 24, 20:33)

Tiko tiko, pataikiau labai gerai thumbup.gif Šakotį vežiau ir sugebėjau nesulaužyti. Prezento gavėjas buvo perspėtas kad tai trapu, kad elgtusi atsargiai. O įkišęs nosį maišan nudžiugo - "Знаю знаю,это очень вкусно! только название забыл - Sakotis? " tongue.gif Alus irgi tiko - "Svituris?" tongue.gif
Beje, labai nustebino tai, kad absoliučiai niekas nedovanojo gėlių doh.gif Salė buvo pilna, anšlagas...O su gėlėm tik mes dviese su drauge. Ir sistema tokia įdomi - negali kada nori tų gėlių teikti, salės darbuotoja suvadovauja kada jau gali prieiti, tai tu pamoji iš apačios kuriam jau nori teikti, anas prieina. Nu tai ir mosavom lotuliukas.gif Reikėjo matyti ano veidą kai lietuviškai padėkojau už spektaklį - kaip nudžiugo tongue.gif Atsakė irgi lietuviškai tongue.gif
Pats spektaklis visai nieko, komedija atsipalaidavimui. Beje, taip pat vaidino V. Steklovas (aš ji tik Brat za brata esu mačius).

Nu va, pasigrožėkite)))) Iš anksto atsiprašau už didumą doh.gif, ir foto nelabai kokybiškos, ne mano fotoaparatas buvo...
Apsiginklavusi gėlėmis ir pasiruošusi šturmui
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 25 rugsėjo 2013 - 15:45
Ech,Ramsiau,norėčiau ir aš tavo vietoj pabūt wub.gif Šaunuolė thumbup.gif
O raštas tai jau labai "daktariškas" Ką jis ten parašęs? Perskaitau tik tavo vardą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 09 25, 15:38)
Ech,Ramsiau,norėčiau ir aš tavo vietoj pabūt  wub.gif  Šaunuolė  thumbup.gif
O raštas tai  jau labai "daktariškas" Ką jis ten parašęs? Perskaitau tik tavo vardą  blush2.gif

Pirmoj ukrainietiškai - "хай вами щастить", atseit, linkiu laimės tongue.gif Kitoj paprašiau rusiškai, ale sau ant veido nenorėjo rašyti, tai gavos bais tamsiai...Ten jau įskaitoma tongue.gif

Eee...Aš pati dar norėčiau savo vietoj pabūti tongue.gif
Atsakyti
4u.gif oho ,cia ta bent.mes cia snekam snekam apie rudaaki,o va Ramsius eme ir nuvaziuavo pas ji,maladiec thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 09 25, 16:07)
4u.gif oho ,cia ta bent.mes cia snekam snekam apie rudaaki,o va Ramsius eme ir nuvaziuavo pas ji,maladiec thumbup.gif

Viskas įmanoma tongue.gif Reikai tik labai norėti ir būti šiek tiek išprotėjusia lotuliukas.gif

Beje, akys ne žalios. Sakyčiau medaus, viskio spalvos... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Ramsiau, nu bravo motera drinks_cheers.gif
ziuriu ,,Двойной блюз ", kad is temos neiskrisciau ax.gif
Atsakyti