Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

Oi laukiam laukiam,mes Ramsiuko laukiam lotuliukas.gif
Labas rytas
Kiek žinau,šiandien turėtumėm sulaukt. Aš tai nekantrauju sužinot,kaip jai sekėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 09 23, 16:29)
jei norit suzinosiu ir i az parasysiu,cia Kaune.

jei mokama, tada nevarkite. nes uztenka jau, kad savo dantu taisyma moku, tai dar jei ir uz vaiko... doh.gif doh.gif juolab, kai V (uzporyt isvaziuoja Airijon vel) nesiruosia ne lt palikt doh.gif blush2.gif

QUOTE(JN @ 2013 09 23, 16:43)
Jeigu norit ir galit mokėt, rekomenduoju Ariniją Baršausko pr.

moket, deja negaliu. aciu uz rekomendacija 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 09 23, 23:16)
„Шулер“ (Одесса-мама) /2013/

aciu uz naujiena 4u.gif

laba ryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 09 24, 11:01)
jei mokama, tada nevarkite. nes uztenka jau, kad savo dantu taisyma moku, tai dar jei ir uz vaiko... doh.gif  doh.gif juolab, kai V (uzporyt isvaziuoja Airijon vel) nesiruosia ne lt palikt doh.gif  blush2.gif
moket, deja negaliu. aciu uz rekomendacija 4u.gif
aciu uz naujiena 4u.gif

laba ryta 4u.gif

Aš kaip tik todėl ir moku už vaiką, kad neatsitiktų kaip man - per įvarytą nežmonišką baimę dantistams vaikystėje, dabar netrukus paklosiu gerus 5 -6tūkst, o dar kiek jau sumokėta.... tai va. Linkiu rasti gerą ir nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2013 09 24, 11:08)
Linkiu rasti gerą ir nemokamai  4u.gif

jei tik rasciau toki medi, nuo kurio galeciau nusiskint, kiek reiketu, tai mielai:) deja...
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 09 24, 06:48)
Oi laukiam laukiam,mes Ramsiuko laukiam  lotuliukas.gif
Labas rytas
Kiek žinau,šiandien turėtumėm sulaukt. Aš tai nekantrauju sužinot,kaip jai sekėsi  smile.gif

Sveikos 4u.gif

Grįžau ax.gif

Įspūdžiai nenusakomi, nepakartojami ir visaip kaip kitaip neapibūdinami. Miesto grožis nenusakomas doh.gif Dienų per mažai kad viską pamatyti....Pamatėm kas svarbiausia...Vakare iš namų įmesiu kelias foto....Oras pasitaikė superinis, net be paltų vaikščiojom.
Pagrindinis kelionės tikslas irgi buvo su kaupu pasiektas blush2.gif ax.gif Nusivilti neteko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 09 24, 12:18)
jei tik rasciau toki medi, nuo kurio galeciau nusiskint, kiek reiketu, tai mielai:) deja...

4u.gif siaip i ta kmuk stomatologini duoda siuntima ir gydymas nekainuoja.gydytoju ten daug,gal tiesiog registruojantis paprasyti,kad pas jautresne gydytoja uzrasytu,nes vaikas bijo ir neissizioja.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 24, 17:29)
Sveikos 4u.gif

Grįžau ax.gif

Įspūdžiai nenusakomi, nepakartojami ir visaip kaip kitaip neapibūdinami. Miesto grožis nenusakomas doh.gif Dienų per mažai kad viską pamatyti....Pamatėm kas svarbiausia...Vakare iš namų įmesiu kelias foto....Oras pasitaikė superinis, net be paltų vaikščiojom.
Pagrindinis kelionės tikslas irgi buvo su kaupu pasiektas blush2.gif  ax.gif Nusivilti neteko tongue.gif

Sveika sugrizus, pavydziu baltu pavydu 4u.gif Drauges dukra vasara buvo, rode nuotraukas, kazkas fantastisko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 24, 17:29)
Sveikos 4u.gif

Grįžau ax.gif

Pagrindinis kelionės tikslas irgi buvo su kaupu pasiektas blush2.gif  ax.gif Nusivilti neteko tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Na visko kaip visko,bet aš labiausiai laukiu foto su,kaip tu vadini,"anuom" smile.gif (kažkodėl manau,kad tokių bus smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 24 rugsėjo 2013 - 16:36
QUOTE(JN @ 2013 09 24, 11:08)
Aš kaip tik todėl ir moku už vaiką, kad neatsitiktų kaip man - per įvarytą nežmonišką baimę dantistams vaikystėje, dabar netrukus paklosiu gerus 5 -6tūkst, o dar kiek jau sumokėta.... tai va. Linkiu rasti gerą ir nemokamai  4u.gif

4u.gif pamirsk visam laikui tuos laikus.technika gi kokia buvo ir gydytojai, kurie nesicackino.dabar net mano abu bailiukai,iseina ne necypteleje is kabineto.jei skaudetu tikrai neprisileistu tu gydytoju.nors as ir dabar drebu stomatologo kedej ir liepiu nuskausmint dar ne grezt nepradejus smile.gif
Papildyta:
4u.gif Ramsiau,kur buvote,jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 09 24, 16:35)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Na visko kaip visko,bet aš labiausiai laukiu foto su,kaip tu vadini,"anuom" smile.gif (kažkodėl manau,kad tokių bus smile.gif )

Vakare imesiu)))Tiesa gavosi tokios mūtnos kaip aš sakau...Bet jos yra)))

QUOTE(liepa27 @ 2013 09 24, 16:37)
4u.gif pamirsk visam laikui tuos laikus.technika gi kokia buvo ir gydytojai, kurie nesicackino.dabar net mano abu bailiukai,iseina ne necypteleje is kabineto.jei skaudetu tikrai neprisileistu tu gydytoju.nors as ir dabar drebu stomatologo kedej ir liepiu nuskausmint dar ne grezt nepradejus smile.gif
Papildyta:
4u.gif Ramsiau,kur buvote,jei ne paslaptis?

Sankt Peterburge)))
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 24, 17:52)

Jeeeeeeeeeeeeetau kaip faina wub.gif Laukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 24, 17:52)
Sankt Peterburge)))

4u.gif oho.tada ir as pavydziu baltu pavydu ir laukiu nuotrauku.
Atsakyti