Oi laukiam laukiam,mes Ramsiuko laukiam
Labas rytas
Kiek žinau,šiandien turėtumėm sulaukt. Aš tai nekantrauju sužinot,kaip jai sekėsi
QUOTE(liepa27 @ 2013 09 23, 16:29)
jei norit suzinosiu ir i az parasysiu,cia Kaune.
jei mokama, tada nevarkite. nes uztenka jau, kad savo dantu taisyma moku, tai dar jei ir uz vaiko... juolab, kai V (uzporyt isvaziuoja Airijon vel) nesiruosia ne lt palikt
QUOTE(JN @ 2013 09 23, 16:43)
Jeigu norit ir galit mokėt, rekomenduoju Ariniją Baršausko pr.
moket, deja negaliu. aciu uz rekomendacija
QUOTE(Visgi @ 2013 09 23, 23:16)
aciu uz naujiena
laba ryta
QUOTE(Sim@ @ 2013 09 24, 11:01)
jei mokama, tada nevarkite. nes uztenka jau, kad savo dantu taisyma moku, tai dar jei ir uz vaiko... juolab, kai V (uzporyt isvaziuoja Airijon vel) nesiruosia ne lt palikt
aciu uz naujiena
laba ryta
aciu uz naujiena
laba ryta
Aš kaip tik todėl ir moku už vaiką, kad neatsitiktų kaip man - per įvarytą nežmonišką baimę dantistams vaikystėje, dabar netrukus paklosiu gerus 5 -6tūkst, o dar kiek jau sumokėta.... tai va. Linkiu rasti gerą ir nemokamai
QUOTE(JN @ 2013 09 24, 11:08)
Linkiu rasti gerą ir nemokamai
jei tik rasciau toki medi, nuo kurio galeciau nusiskint, kiek reiketu, tai mielai:) deja...
QUOTE(Julsita @ 2013 09 24, 06:48)
Oi laukiam laukiam,mes Ramsiuko laukiam
Labas rytas
Kiek žinau,šiandien turėtumėm sulaukt. Aš tai nekantrauju sužinot,kaip jai sekėsi
Labas rytas
Sveikos
Grįžau
Įspūdžiai nenusakomi, nepakartojami ir visaip kaip kitaip neapibūdinami. Miesto grožis nenusakomas Dienų per mažai kad viską pamatyti....Pamatėm kas svarbiausia...Vakare iš namų įmesiu kelias foto....Oras pasitaikė superinis, net be paltų vaikščiojom.
Pagrindinis kelionės tikslas irgi buvo su kaupu pasiektas Nusivilti neteko
QUOTE(Sim@ @ 2013 09 24, 12:18)
jei tik rasciau toki medi, nuo kurio galeciau nusiskint, kiek reiketu, tai mielai:) deja...
siaip i ta kmuk stomatologini duoda siuntima ir gydymas nekainuoja.gydytoju ten daug,gal tiesiog registruojantis paprasyti,kad pas jautresne gydytoja uzrasytu,nes vaikas bijo ir neissizioja.
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 24, 17:29)
Sveikos
Grįžau
Įspūdžiai nenusakomi, nepakartojami ir visaip kaip kitaip neapibūdinami. Miesto grožis nenusakomas Dienų per mažai kad viską pamatyti....Pamatėm kas svarbiausia...Vakare iš namų įmesiu kelias foto....Oras pasitaikė superinis, net be paltų vaikščiojom.
Grįžau
Sveika sugrizus, pavydziu baltu pavydu Drauges dukra vasara buvo, rode nuotraukas, kazkas fantastisko
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 24, 17:29)
Sveikos
Grįžau
Grįžau
Na visko kaip visko,bet aš labiausiai laukiu foto su,kaip tu vadini,"anuom" (kažkodėl manau,kad tokių bus )
QUOTE(JN @ 2013 09 24, 11:08)
Aš kaip tik todėl ir moku už vaiką, kad neatsitiktų kaip man - per įvarytą nežmonišką baimę dantistams vaikystėje, dabar netrukus paklosiu gerus 5 -6tūkst, o dar kiek jau sumokėta.... tai va. Linkiu rasti gerą ir nemokamai
pamirsk visam laikui tuos laikus.technika gi kokia buvo ir gydytojai, kurie nesicackino.dabar net mano abu bailiukai,iseina ne necypteleje is kabineto.jei skaudetu tikrai neprisileistu tu gydytoju.nors as ir dabar drebu stomatologo kedej ir liepiu nuskausmint dar ne grezt nepradejus
Papildyta:
Ramsiau,kur buvote,jei ne paslaptis?
QUOTE(Julsita @ 2013 09 24, 16:35)
Na visko kaip visko,bet aš labiausiai laukiu foto su,kaip tu vadini,"anuom" (kažkodėl manau,kad tokių bus )
Vakare imesiu)))Tiesa gavosi tokios mūtnos kaip aš sakau...Bet jos yra)))
QUOTE(liepa27 @ 2013 09 24, 16:37)
pamirsk visam laikui tuos laikus.technika gi kokia buvo ir gydytojai, kurie nesicackino.dabar net mano abu bailiukai,iseina ne necypteleje is kabineto.jei skaudetu tikrai neprisileistu tu gydytoju.nors as ir dabar drebu stomatologo kedej ir liepiu nuskausmint dar ne grezt nepradejus
Papildyta:
Papildyta:
Sankt Peterburge)))
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 24, 17:52)
Jeeeeeeeeeeeeetau kaip faina Laukiu
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 24, 17:52)
Vakare imesiu)))Tiesa gavosi tokios mūtnos kaip aš sakau...Bet jos yra)))
Sankt Peterburge)))
Sankt Peterburge)))
oho.tada ir as pavydziu baltu pavydu ir laukiu nuotrauku.