Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 21, 20:43)
prisijungiu drinks_cheers.gif tik vynas kazkoks nelabai skanus blush2.gif  schmoll.gif

4u.gif as gal ir prisijungciau ne su vynu,su brendziu,bet,kad siuo metu negaliu gert blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 21, 21:03)
Negaliu sausu, rugsciu, burbuliuotu, ir neskiestu (grynu) schmoll.gif nes pas mane padidejes rugstingumas, tai rėmuo užgraužtų negyvai mane unsure.gif
Galiu kokteilius ir sviesaus alaus. O pati?

kokteilius labai megstu biggrin.gif o alu megstu tik svyturi pilstoma ir atradom su vyru toki alu,kurio pc nenusipirksi,labai skanus,randam tik savo kaimo parduotuvej biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2013 09 21, 21:05)
4u.gif as gal ir prisijungciau ne su vynu,su brendziu,bet,kad siuo metu negaliu gert blush2.gif

tik sulciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 09 21, 21:05)

Na nieko, ateis kada nors svente ir i tamstos kiema biggrin.gif Mes tada prisijungsim i kompanija biggrin.gif

Kas ka ziuri, mes tai Lietuvos balsa. Visai neblogas atrankos debiutas.
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 21, 21:08)
kokteilius labai megstu biggrin.gif o alu megstu tik svyturi pilstoma ir atradom su vyru toki alu,kurio pc nenusipirksi,labai skanus,randam tik savo kaimo parduotuvej biggrin.gif
Papildyta:

tik sulciu wub.gif

4u.gif prisizliumbiau ta filma ziuredama,tai arbatos atsigeriau.dabar zadu eit kita rusiska ziuret,bet vyras grizo,tai negalesiu ramiai pazliumbt,reikia kazko maziau dramatisko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 09 21, 21:10)
Na nieko, ateis kada nors svente ir i tamstos kiema biggrin.gif Mes tada prisijungsim i kompanija biggrin.gif

Kas ka ziuri, mes tai Lietuvos balsa. Visai neblogas atrankos debiutas.

4u.gif ateis ta svente labai negreit,o as zinokit nepopuliari,neziurejau ir neziuriu nei sokiu,nei dainu,nei kt talentu projektu.o vat rusiska sena kina visada su malonumu.bet,kad per nase kino vis nepataikau ant gero filmo.
Atsakyti
as vis dar ziuriu Bezhat smile.gif bet pabaigsiu sita 8-ta serija ir eisiu miegoti blush2.gif vaikai jau miega,o ryte suo anksti zadina i lauka prasosi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 21, 21:15)
as vis dar ziuriu Bezhat smile.gif bet pabaigsiu sita 8-ta serija ir eisiu miegoti blush2.gif vaikai jau miega,o ryte suo anksti zadina i lauka prasosi cool.gif

4u.gif o kokios veisles suo ir kelinta vedat ryte i lauka?
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 21, 21:08)
kokteilius labai megstu biggrin.gif o alu megstu tik

Nu va, koks musu skonis panasus biggrin.gif
O labai nepatinka Utenos alus, fu man schmoll.gif

Nezinau, lyg matytas, o gal ir nelabai. Negaliu prisimint. Speju, kad cia is tos operos kur man nepatinka tokio pobudzio mastau.gif Nieks neziurejot? Idomu ar idomus.

''Дом без адреса'' /2010/
Анонс
http://kinozal.tv/de...s.php?id=969610

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 09 21, 21:17)
4u.gif o kokios veisles suo ir kelinta vedat ryte i lauka?

labradoras smile.gif darbo dienomis 6 val einam i lauka,o savaitgali 7 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 21, 21:19)
labradoras smile.gif darbo dienomis 6 val einam i lauka,o savaitgali 7 lotuliukas.gif

4u.gif musu panos vedamos 6,30 darbo dienom,o savaitgali leidzia iki 8-9 pamiegot.zodziu miega tiek,kiek mes.bet joms jau 5 metai,o jusiskis gal jaunas dar?
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 09 21, 21:14)
4u.gif prisizliumbiau ta filma ziuredama,

,o as zinokit nepopuliari,neziurejau ir neziuriu nei sokiu,nei dainu,nei kt talentu projektu..

Man irgi tas filmas toks mielas, siltas.

As irgi ne. Va tik ziurejau/klausiau del fono, o jau ir pasibaige. Buna kartais kas kalbasi aptarineja tarpusavy apie tuos LT projektus, o as neturiu ka pasakyt, nes kartais net ir pavadinimu nezinau. Girdeta tik.
Pirmenybe teikiu rusiskiems taip pat (viskam), humoras, projektai, ir t.t. Jie ten pranasesni, stipresni viskuo, nepalyginsi su musu.

Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 09 21, 21:23)
4u.gif musu panos vedamos 6,30 darbo dienom,o savaitgali leidzia iki 8-9 pamiegot.zodziu miega tiek,kiek mes.bet joms jau 5 metai,o jusiskis gal jaunas dar?

dar tik 5 menesiai smile.gif
o pas jus kokia veisle?
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2013 09 21, 21:14)
as zinokit nepopuliari,neziurejau ir neziuriu nei sokiu,nei dainu,nei kt talentu projektu.o vat rusiska sena kina visada su malonumu.bet,kad per nase kino vis nepataikau ant gero filmo.

as isvis TV neziuriu schmoll.gif netgi krepsinio neziuriu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 21, 21:27)
dar tik 5 menesiai smile.gif
o pas jus kokia veisle?
Papildyta:

as isvis TV neziuriu schmoll.gif netgi krepsinio neziuriu blush2.gif  lotuliukas.gif

4u.gif aaa,tai lelius dar,mano dar myzniukes buvo tokiam amziuj.mano pudeliukes nykstukines.
as,galima sakyt irgi neziuriu.moteru laime pradejau tik,tai pasiziuriu.per vaiku triuksma nelabai galiu ir ziuret.o krepsiniui visai abejinga.
Atsakyti