Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

''Вальс-Бостон'' /2013/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1126057

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 20, 17:19)
dar labai panasus i Bezdna yra Igra (truputi auksciau esu idejus nuoroda) jeigu neziurejot-rekomenduoju smile.gif

Aha, buvau atsisiuntus, bet MB viens pažiūrėjo, sakė - patiko.

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 20, 18:33)
console.gif  Banaliai skambes, bet turi praeiti laikas, kad zaizdos aprandetu.

Tikrai. Vakar kaip tik buvo Mamos mirties diena. Man tada buvo 5. Žiauriai nuskambės, bet man tada buvo labai smagu - buvau visų dėmesio centre, visi manęs gailėjo, buvo labai malonūs....paskui buvo visko... Baisiausiai buvo tada, kai mano vaikai buvo maždaug tokio amžiaus, kaip tada aš...suvokt, ką tada jautė Mama... dabar man jau daug daugiau, nei tada Jai, ir ramu, nes visą gyvenimą jaučiau Jos globą, neturėjau didelių bėdų. Tikiu tuo ir man gera...

QUOTE(Julsita @ 2013 09 20, 19:08)
O kadangi varžybos ne mano nervam,tai aš spaikainiai pasėdėsio pris pc ir eisiu toliau žiūrėt savo  pradėtąjį Dielo vračei ir megzt  ax.gif

SEUBAS doh.gif doh.gif doh.gif Marš iš temos tongue.gif
O jei rimtai, aš nelabai tikėjau pergale, tai biškį pažiūrėjus išėjau laukan. Grįžau į 4 kėlinį, kai jau viskas buvo gražu wub.gif Gerai bus ir auksas, bet man sidabras labiau patinka rolleyes.gif
Gal turi po ranka nuorodą to Dielo vračei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 20 rugsėjo 2013 - 19:52
QUOTE(Vilioja @ 2013 09 20, 20:51)

SEUBAS doh.gif  doh.gif  doh.gif  Marš iš temos tongue.gif
O jei rimtai, aš nelabai tikėjau pergale, tai biškį pažiūrėjus išėjau laukan. Grįžau į 4 kėlinį, kai jau viskas buvo gražu wub.gif Gerai bus ir auksas, bet man sidabras labiau patinka rolleyes.gif
Gal turi po ranka nuorodą to Dielo vračei?

Aš ir netikėjau blush2.gif Prieš rungtynes dukrą pykdžiau,varažindama,kad bus ne kas,o pasirodo klydau..Ir aš kelis sykius,pauzę padarius,ėjau akį užmest..
O nuorodą turiu,va prašau http://kinozal.tv/de....php?id=1115948 ,bet čia detektyvas ,bet visas veiksmas vyksta ligoninėj. Šiaip tai nežinau..Ne iš tų kur rekomenduočiau..Labai dažno aktoriaus vaidyba mėgėjiška,o ir šiaip viskas sakyčiau stipriam trejetui iš penkių..Jau norėjau mest,bet kažkaip įsivažiavau.Gal todėl,kad įtilpo į mano mėgstamą detektyvo standartą,kai viena serija-viena byla. Bet šiaip yra dfaug geresnių filmų
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 09 20, 21:45)
O nuorodą turiu,va prašau http://kinozal.tv/de....php?id=1115948 ,bet čia detektyvas ,bet visas veiksmas vyksta ligoninėj. Šiaip tai nežinau..Ne iš tų kur rekomenduočiau..Labai dažno aktoriaus vaidyba mėgėjiška,o ir šiaip viskas sakyčiau stipriam trejetui iš penkių..Jau norėjau mest,bet kažkaip įsivažiavau.Gal todėl,kad įtilpo į mano mėgstamą detektyvo standartą,kai viena serija-viena byla. Bet šiaip yra dfaug geresnių filmų

O as meciau, paziurejau tris serijas ir gana 4u.gif
Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 19, 00:14)
dar apie Kalėdas nekalbėkit blink.gif  doh.gif  ohmy.gif Juk dar šeštadienį sode basa vaikščiojau doh.gif

Nesistebek, pas mus gi lietuviski orai, gali viena sestadieni su plikom kojom plaikstytis, o kita jau- su ziemine kepure vaiksciot biggrin.gif Buk viskam pasiruosus biggrin.gif
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 19, 13:21)
galiu rekomenduoti,man jie labai patiko smile.gif
Игра labai patiko
http://kinozal.tv/de...s.php?id=824208

Pritariu ir jungiuosi prie rekomenduojanciu drinks_cheers.gif Apstu visko.
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 20, 00:50)
Nu ką mergaitės, varau aš šiandien į Sankt Peterburgą.

Grazios, turiningos ir sekmingos keliones. Labai grazu ten. Lauksim ispudziu smile.gif
QUOTE(saulyte525 @ 2013 09 20, 17:43)
aš irgi laukiu "Kuchnios" pratęsimo, t.y. kada 41 ser. pasirodys

Lyg spalio 14, lyg 20d. Na bet spali-lapkryti sulauksim tikrai smile.gif
QUOTE(Sim@ @ 2013 09 20, 18:42)
tai vienintelis dziaugsmas, kad tetis yra_jam paskambinau, pasnekejau,
bandysiu koki filma ziuret, rimtesni, kad negalvot apie JA..

Kai pradedu isivaizduot ka ir kaip turi jausti antra puse likus viena (viena diena, kai TA diena pabeldzia i namus)...
QUOTE(Vilioja @ 2013 09 20, 20:51)
Tikrai. Vakar kaip tik buvo Mamos mirties diena. Man tada buvo 5....

SEUBAS doh.gif  doh.gif  doh.gif  Marš iš temos tongue.gif
O jei rimtai, aš nelabai tikėjau pergale, tai biškį pažiūrėjus išėjau laukan.

Mano vyrui, kai jam buvo 20m (o tuo metu-jo broliui 18-lika, sesei 16-lika), mire mama. Po 2-ju metu mire ir tetis. Abu pakirto onkologine liga. (Mamai buvo 41m tetei 46m. Tad daznai pagalvoju, kad gyvenimas yra tikru tikriausia dovana, ypac kai esi savo artimuju apsupty, savo seimos apsupty).
Ir kaip turi buti sunku kai tu zinai (ir gali jau viska suvokti, analizuoti) kai neturi/neliko nieko...
Mano tevai, mano gimine tapusi mano vyrui nuo seno savu sava (kitamet bus 20metu tuoktuviu), bet tai gi niekada neatstos savu tevisku namu ir savu teveliu.
Kai draugavom- mire mama (dar pamenu lankiau Santariskese), kai susituokem- mire jo tetis (zaibiskai, per gera svaite laiko_pirmus simptomus pajaute per Onines 07.26d, o jau 08.11 netekom).
Man labai gaila, kad mano vaikai niekada neturejo antru seneliu. Vyresneliui buvo 6 menesiai kai mire ju senelis (vyro tetis). Ir as zinokit ta jauciu lyg siol, kad mano vaikai yra neteke kazko svarbaus.
Kai pradedi mastyti- geriau tada jau nemastyti, dievazi.

As irgi sakau, kad SEUBAS, na kaip sitaip galima smile.gif O jau Kleiza, vaje koks saunuolis biggrin.gif
Krepsinis ir Eurovizija sventas reikalas, na ir aisku Rusiski filmai kas be ko biggrin.gif
Nebetyli sirgaliai Na man jau tas Marijono balsas ir tie pirmi zodziai ''Uz Gyvenima'' kazkas toookio wub.gif
--------------------
Sim@, su laiku, ir tik su laiku viskas siek tiek nuslugs. Bet tik tiek. Visa kita laika- prisiminsi, pasigesi, truks momentais iki koktumo, iki skausmo. Reikalingas laikas susigyventi.
Kai parasei tadien savo netekti, man ta diena buvo irgi labai slogu. Dar ir prisiminiau savo brangiu zmoniu netektis, ir kai tuomet visada saves klausdavau- na kodel? kodel? kodel? O atsakymo nezinai, nes jo tiesiog nera.
Nors mes pazistamos tik virtualia, bet zinok budavo, kad as vaziuoju i darba (nes as pakankamai anksti keliuosi-06val ryto) ir galvoju apie tave_ka tu dabar isgyveni, kad tu prie mamos galbut sia akimirka ir t.t ir pan.
Mintis buvau su tavimi.
Tikiu, kad tu stipri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 20 rugsėjo 2013 - 22:50
QUOTE(Visgi @ 2013 09 20, 20:32)
''Вальс-Бостон'' /2013/

aciu uz naujiena 4u.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 09 20, 21:45)

aciu uz naujiena 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 09 20, 23:39)
Kai pradedu isivaizduot ka ir kaip turi jausti antra puse likus viena (viena diena, kai TA diena pabeldzia i namus)...

oi, patikek, tete laikes stipriai, bet vakar apie 21 val.nubegau pas ji (gyvena nuo manes vos per 3 namus), tai kaip ir mano sirdis jaute, kad tetis irgi tuo metu verkia...Taip ir buvo. Radau ...mamos portreta apsikabinusi, zvake uzsidegusi ir ...beverkianti, tikriau graudziai raudanti verysad.gif nesusilaikiau ir as, nors jau atejau visa verkianti...

labas rytas,
nieko nepakeisi, tokia realybe siandien, gyvenimas eina toliau.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 09 20, 23:39)
Sim@, su laiku, ir tik su laiku viskas siek tiek nuslugs. Bet tik tiek. Visa kita laika- prisiminsi, pasigesi, truks momentais iki koktumo, iki skausmo. Reikalingas laikas [i]susigyventi.
Kai parasei tadien savo netekti, man ta diena buvo irgi labai slogu. Dar ir prisiminiau savo brangiu zmoniu netektis, ir kai tuomet visada saves klausdavau- na kodel? kodel? kodel? O atsakymo nezinai, nes jo tiesiog nera.
Nors mes pazistamos tik virtualia, bet zinok budavo, kad as vaziuoju i darba (nes as pakankamai anksti keliuosi-06val ryto) ir galvoju apie tave_ka tu dabar isgyveni, kad tu prie mamos galbut sia akimirka ir t.t ir pan.
Mintis buvau su tavimi.
Tikiu, kad tu stipri.[/I]

perskaiciau ir apsiverkiau. aciu uz nuosirduma. nors ir as Tave zinau tik virtualiai (yra dar kelios nares is SM, irgi virtualios), tai buvo keista, kad rupejau ne tik as, bet ir mano mama blink.gif
aciu dar karta 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos,aciu,kas rekomendavot si filma.labai,labai patiko.taip gera matyti filme tikrai gerus zmones.ech,kad gyvenime daugiau tokiu butu.rekomenduoju,kas megsta nesaldzius,dramatiskus filmus su gera pabaiga.
Позвони в мою дверь,2008 m.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 09 21, 19:30)
4u.gif sveikos,aciu,kas rekomendavot si filma.labai,labai patiko.taip gera matyti filme tikrai gerus zmones.ech,kad gyvenime daugiau tokiu butu.rekomenduoju,kas megsta nesaldzius,dramatiskus filmus su gera pabaiga.

Kaip ir rašiau, pirmos dvi serijos fainos, o po to pasidarė įdomu tik ketvirtoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 09 21, 19:30)

verysad.gif Sim@ laikykis,nors kai uz lango pilkas dangus ir lyja,sunku bent trumpam uzsimirsti.atrodo pati gamta liudi kartu su tavimi.as irgi siandien prisiminiau teti,taip suspaude sirdi.kita savaite puse metu kaip jo nera.nezinau ar esi tikinti,jei taip,pasimelsk,pabendrauk su mamyte mintyse.as rytoj zadu kapelius aplankyt,kur tetis ir mano mylima mociute palaidoti.kazkaip palengveja,kai juos aplankau.
Papildyta:
QUOTE(JN @ 2013 09 21, 19:40)
Kaip ir rašiau, pirmos dvi serijos fainos, o po to pasidarė įdomu tik ketvirtoj smile.gif

4u.gif man patiko visas filmas,negalejau atsitraukt.
Atsakyti
''Чужая женщина'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1126386

user posted image

Labas vakaras
Mes siand kapelius tvarkesm, susalom nuo tokio drugno oro, brrr... Gal sakau reiks kokio karsto vyno isgert, ar nieks neprisijungs? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 21, 20:28)
. Gal sakau reiks kokio karsto vyno isgert, ar nieks neprisijungs? smile.gif

prisijungiu drinks_cheers.gif tik vynas kazkoks nelabai skanus blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 21, 20:43)
prisijungiu drinks_cheers.gif tik vynas kazkoks nelabai skanus blush2.gif  schmoll.gif

O kaip faina, *cinkt* drinks_cheers.gif
As irgi vyno nemegstu schmoll.gif isimtinais atvejais tik, kad ant smugio susilt (raudono karsto), kaip duoda silumos banga tai maza nepasirodo, tadum jau net ir per karsta karsta.gif

user posted image

Negaliu sausu, rugsciu, burbuliuotu, ir neskiestu (grynu) schmoll.gif nes pas mane padidejes rugstingumas, tai rėmuo užgraužtų negyvai mane unsure.gif
Galiu kokteilius ir sviesaus alaus. O pati?

Atsakyti