Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

laba, nespeju su Jumis, todel tik pranesu, kad 2 vakarus is eiles su V ziurejom_Двойной блюз (2013)_patiko labai wub.gif aciu, kas rekomendavo 4u.gif
Atsakyti
Labas šlapią rudens dieną 4u.gif
Žiūriu Бездна http://kinozal.tv/de....php?id=1091000
Matėt? Nežinau, iš kur jis pas mane atsirado, gal čia buvo apkalbėtas ir rekomenduotas g.gif Nesu labai didelė detektyvinių trilerių mylėtoja, bet šitas įtraukė. Įtampa didžiulė, esu 11 serijoj iš 16 ir turiu 3 įtariamuosius biggrin.gif MB-gudrutis pažiūrėjo pabaigos šiek tiek ir žino, bet man nesako, ar nors vienas iš mano įtariamųjų tas kenkėjas smile.gif

Nesušalikt, po adijalais filmas - kaip tik. Gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
O as vargstu kaip rupuze molyje, mat negaliu atkapstyti kokia as paskutine serija ziurejau Kuchnios, pamenu tik epizoda, kai abu virtuves sefai pagaliau nuejo i pasimatyma.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 09 20, 14:41)
Labas šlapią rudens dieną 4u.gif
Žiūriu  Бездна http://kinozal.tv/de....php?id=1091000
Matėt? Nežinau, iš kur jis pas mane atsirado, gal čia buvo apkalbėtas ir rekomenduotas g.gif  Nesu labai didelė detektyvinių trilerių mylėtoja, bet šitas įtraukė. Įtampa didžiulė, esu 11 serijoj iš 16 ir turiu 3 įtariamuosius biggrin.gif  MB-gudrutis pažiūrėjo pabaigos šiek tiek ir žino, bet man nesako, ar nors vienas iš mano įtariamųjų  tas kenkėjas smile.gif 

tikrai geras drinks_cheers.gif o itariamasis net nustebau,kai suzinojau kas tai blink.gif dar labai panasus i Bezdna yra Igra (truputi auksciau esu idejus nuoroda) jeigu neziurejot-rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 20, 16:03)
O as vargstu kaip rupuze molyje, ....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aš irgi laukiu "Kuchnios" pratęsimo, t.y. kada 41 ser. pasirodys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 20 rugsėjo 2013 - 16:44
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 19, 00:14)
einu į pirmą klasė ir dar tuo pačiu mokausi univere ..

sekmes 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 09 20, 00:50)
Nu ką mergaitės, varau aš šiandien į Sankt Peterburgą.

geros keliones 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 09 20, 14:41)
Бездна

aciu uz gera rekomendacija 4u.gif

laba visoms,
kazko sian labai liudna patapo_mamos pasiilgau, o dar tas prakeiktas lietus lauke isvis varo o depresija:(
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 20, 00:50)
Nu ką mergaitės, varau aš šiandien į Sankt Peterburgą. Jeigu rimtai, dar vis negaliu patikėti  doh.gif Kai grišiu, pasirodysiu su įspūdžiais bigsmile.gif (O kaltos tai jūs su savo ligonių palata lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

geros keliones thumbup.gif lauksim palatoj su fotoreportazu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 09 20, 18:13)

kazko sian labai liudna patapo_mamos pasiilgau, o dar tas prakeiktas lietus lauke isvis varo o depresija:(

console.gif Banaliai skambes, bet turi praeiti laikas, kad zaizdos aprandetu. Ir niekada jos nepamirsi, niekada, vis tik pats artimiausias zmogus Tavo verysad.gif
Toks oras tikrai depresijai nuteikia, tad ieskokis komedijos 4u.gif Pasiziurejau, kad Mohikiano nera naujos serijos, kaip ir Internu, tai ka reiks veikti sivakar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 20, 18:33)
console.gif  Banaliai skambes, bet turi praeiti laikas, kad zaizdos aprandetu. Ir niekada jos nepamirsi, niekada, vis tik pats artimiausias zmogus Tavo verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tai vienintelis dziaugsmas, kad tetis yra_jam paskambinau, pasnekejau, bet...nepalengvejo ax.gif verysad.gif
bandysiu koki filma ziuret, rimtesni, kad negalvot apie JA..

gero vakaro pasiliekancioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 20 rugsėjo 2013 - 17:45
QUOTE(Sim@ @ 2013 09 20, 18:13)
:

laba visoms,

Jeigu bent trupučiuką tiki - Kaune prie Gertrūdos bažnyčios yra žvakių šventovė. Auka 15 lt, uždegi žvakę, ji dega 7 dienas ir už tavo mamą tas visas 7 dienas kažkas meldžias. Kai mirė brolis, vietos neradau, po dviejų savaičių nuvažiavau ten, ir taip lyg akmuo nukrito... aišku nepraėjo, bet pasidarė daug lengviau... tad nuo to laiko aš vis ten užsuku...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 20, 18:33)
Mohikiano nera naujos serijos, kaip ir Internu, tai ka reiks veikti sivakar? g.gif

Mes vakar pirmas tris pažiūrėjom,tai šiandien vieną rezerve turim.
O mano visas šeimyna krepšinį žiūri,net mažasis laksto iš vieno kambario galo į kitą,įsivaizduodamas,kad čia jam visi ploja lotuliukas.gif O kadangi varžybos ne mano nervam,tai aš spaikainiai pasėdėsio pris pc ir eisiu toliau žiūrėt savo pradėtąjį Dielo vračei ir megzt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2013 09 20, 18:54)
Jeigu bent trupučiuką tiki -

tikiu 4u.gif aciu uz info. bandysiu ieskot, kur gi ji yra:)
Atsakyti