Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 18, 15:45)
vyras parsisiunte filma "Последний из Магикян", ryte prausiuosi, girdziu-zvengia, prieinu, o gi ziuri ta seriala bigsmile.gif Sakau, vakare salia "Vangos" pradesiu ir as ziureti, tada galesiu komentuoti, patiko ar nepatiko filmas.
Dar kas vakara ziuriu naujas "Internu" serijas. Ziuriu ir stebiuosi-nu kaip neissisemia jie? thumbup.gif

Man tas Mochikanas serialas kažkuo patrauklus pasirodė (iš tiek kiek spėjau peržvelgti, nes aš dar jo nepradėjus žiūrėti). Tai spėju, kad patiks ir man smile.gif

Apie Internus esu tos pačios nuomonės drinks_cheers.gif
Šaunuoliai, kas belieka pasakyti.
Atsakyti
nu ne i tema,bet mes dovanas perkam tik vaikams smile.gif
o i tema-siandien dar nieko neziurejau,nespejau cool.gif bet galvoju pradeti Bezhat,o kol pabaigsiu,gal jau ir Vanga bus visos serijos ax.gif

siandien turejom su vyresne dukra streso-buvo pasimetusi,del debilisko mobiliojo rysio....jau galvojau i policija skambinti.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 18 rugsėjo 2013 - 17:30
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 18, 18:12)
nu ne i tema,bet mes dovanas perkam tik vaikams smile.gif

siandien turejom su vyresne dukra  streso-buvo pasimetusi,del debilisko mobiliojo rysio....jau galvojau i policija skambinti.....

Pas mus (musu aplinkoj) taip pat toks susitarimas- tik vaikams smile.gif

O siaubas, isivaizduoju koks stresas buvo.

Mums viena (vieninteli) karta su jauneliu taip buvo. Nemoku apsakyti ka isgyvenau tuo metu. Bet mes vaiksciojom visa seima drauge, ten buvo mase zmoniu, didele erdve, o jis mat sugalvojo nueiti vienas i automobili ir ten salia jo musu palaukti doh.gif Nieko nesakes dingo, maziukas dar buvo.
Ir toks jausmas- cia buvo cia staiga pradingo, kaip i vandeni.
Fu, net prisiminus ta jausma negera pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 18, 18:59)
Pas mus (musu aplinkoj) taip pat toks susitarimas- tik vaikams smile.gif

O siaubas, isivaizduoju koks stresas buvo.

jo,streso buvo nemazai sad.gif gerai,kad kaimyne ja atveze... visa apsiverkusia...o as galvojau,kad sirdys mano sustos..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 18, 10:16)
Manes visai Kaledos nevylioja cool.gif Noooooriu daaaar vasarooooos help.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 18, 15:45)
* Dabar i tema: vyras parsisiunte filma "Последний из Магикян",
**Dar kas vakara ziuriu naujas "Internu" serijas. Ziuriu ir stebiuosi-nu kaip neissisemia jie? thumbup.gif

* Aš ir parsisiuntos jo kelias pirmas serijas,kad paskui nepamirščiau,kad toks buvo.Reiškia bus ką žiūrėt po Internų thumbup.gif
** O su šitais mes su B šiandien startuojam naujas serijas

QUOTE(Visgi @ 2013 09 18, 18:59)
Ir toks jausmas- cia buvo cia staiga pradingo, kaip i vandeni.

Fui fui..Aš ir jo net prisimint nenoriu.Mūsų vidurinėlis gal kokių 3 metų man sykį turguj dingo iš panosės.ir tik spėjau nusisukt pažiūrėt kojinių kainos.Vajezu..Nežinojau net ką daryt.Pradėjau blaškytis į vieną pusę,į kitą.O galvoj verda,ar nesumastė namo eit,o ten 2 sykius per judrią gatvę eit,o jei sumąstė ir ne ten kryptį paėmė,o jei kas pasišnekino ir dievai žino kur nusivedė...Ojetau,kiek minčių "jei" galvoj prabėgo,jau pradėjau mąstyt,kokių veiksmų imtis reiks,jei nerasiu čia turguj,ogi žiūriu mano vaikinas pareina labai piktas.Pareiškė "kur tu dingai". Jam mat buvo nupirkta mašinytė,kurią rinkosi iš dviejų ir jis nusprendė vis gi nueit ir apsikeist ant kitos.Tai dėkui dievui,kad aš blaškiausi apie tą vietą,kur jis mane paliko (taip ir pagalvojau,kad gal grįš ten pat),o tai galai žino,kas būt buvę doh.gif
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 18, 19:25)
jo,streso buvo nemazai sad.gif gerai,kad kaimyne ja atveze... visa apsiverkusia...o as galvojau,kad sirdys mano sustos..... doh.gif

4u.gif 4u.gif
O aš jau beveik visa savaitė filmus žiūriu tik miegamajam prieš miegą.Psio..Zakrylas lavočka verysad.gif Nors po motinystės atostogų dirbt pradedu nuo spalio 1,bet jau po truputį nueinu darbukan,kad prisimint senienas,įsisavint visas naujienas,kurių gana nemažai. Ir ką..Šiandien prabuvau visą dieną.Ryte tai širdis verkė.Na toks jausmas,kai kažko netekau,kažkas pasibaigė negrįžtamai,bet paskui po truputį įsivažiavau,pabendravau su kolegėm ir jau pusė bėdos paliko..Nui ką darysi-REIKIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 18 rugsėjo 2013 - 20:10
Labas 4u.gif

Skaitau kasdien ale pasisakyt neturiu ką. Bet atsižymiu, kad neišmestumėt))))) Neturiu kada visai žiūrėti - einu į pirmą klasė ir dar tuo pačiu mokausi univere (visus kiek yra kursų ir pakopų doh.gif lotuliukas.gif )

Apie vaikų dingimus. Oi ir man ne kartą buvo doh.gif blink.gif Ir su mažais, ir su dideliais blink.gif

dar apie Kalėdas nekalbėkit blink.gif doh.gif ohmy.gif Juk dar šeštadienį sode basa vaikščiojau doh.gif
Atsakyti
Nu ka, isiziurejau Vanga, fan-tas-ti-ka thumbup.gif Tikejausi, kad rodys pranasystes, o cia tiesiog paprastas aklos mergaites gyvenimas skurdzioje seimoje cray.gif Ir meile tarp akluju jaunuoliu, ir tikra draugyste tarp jaunos aukletojos ir aklos merginos, ir teviskas gynimas nuo staciatikiu noro isvaryti velnia is aklosios doh.gif Zodziu, mergaites, ziuresit su malonumu 4u.gif

Ir startavau vakar su Mahianu. Jau pirmoj minutej zvengiau thumbup.gif Taip nuosirdziai, taip kaukazietiskai vaidina armenas, o rusu biznieriu-KVNcikas. Kazkuom filmas panasus i "paskutini jaunikio isbandyma" su De Niro, gal matet?
Situacija: armenui Mahianui, vedusiam ruse moteri ir turinciam tris dukras, sukanka 49 metai. Jo motina pasveikina su gimtadieniu ir primena jam, kad dukros jo tai grazuoles, bet jis-paskutinis is savo gimines, jam reikia sunaus, kitaip Mahianu pavarde dings is zemes pavirsiaus. Tuo tarpu vyrenioji dukra draugauja su vienu rusu vaikinu, noretu pristatyti savo tevams kaip busima jauniki. Ir stai Mahiano gimtadienio diena i jo darba(o dirba jis autoservise) atvaziuoja tas dukros jaunikis su prabangiu BMW ir papraso Mahiano ji pataisyti. Armenas svencia savo gimtadieni su kolegomis, tad zodis po zodzio ir pasiuncia klienta po velniu(jis gi nezino, kad cia dukros jaunikis)... Ir kad jis bent zinotu, jog vakare gimtadienio baliuje jis sutiks ta iskoliota klienta savo namuose lotuliukas.gif
Kas smagu, kad nera uzsceninio cha-cha-cha, paliko man teise juoktis ten, kur as noriu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif

Julsita 4u.gif 4u.gif 4u.gif as dziaugiosi,kad dar neisidarbinus praradau darba blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 18, 09:31)
Labas rytas smile.gif

Hedra, bent jau aš asmeniškai nelabai ką ir galiu pasiūlyti, nes aš šito serialo nežiūrėjusi (nežinau jo turinio) tai neturiu supratimo su kuo ji palyginti/sutapatinti mastau.gif Gal kas atsiras kas galės kažką panašaus pasiūlyti, nes kiek pamenu yra kas žiūri tokius ilgus filmus, vienetai, bet yra.
------------------------------------

Tai, kad ir trumpesni koki, bet kad butu ka vakarais paziureti....sitas serijalas apie bordeli, per prievarta atveztas merginas dirbti, korumpuota policija, kuri viskam padeda, elitini viesnami ir milijonierius, kurie ten lankosi....siaip kas nematet tikrai patariu paziureti, tikrai vertas demesio serialas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hedra:): 19 rugsėjo 2013 - 11:12
QUOTE(Hedra:) @ 2013 09 19, 12:12)
Tai, kad ir trumpesni koki, bet kad butu ka vakarais paziureti....sitas serijalas apie bordeli, per prievarta atveztas merginas dirbti, korumpuota policija, kuri viskam padeda, elitini viesnami ir milijonierius, kurie ten lankosi....siaip kas nematet tikrai patariu paziureti, tikrai vertas demesio serialas thumbup.gif

galiu rekomenduoti,man jie labai patiko smile.gif
Игра labai patiko
http://kinozal.tv/de...s.php?id=824208

Бездна irgi geras
http://kinozal.tv/de....php?id=1091000

Икорный барон
http://kinozal.tv/de....php?id=1112057

Чужой район
http://kinozal.tv/de....php?id=1078470
Atsakyti

Nu ką mergaitės, varau aš šiandien į Sankt Peterburgą. Jeigu rimtai, dar vis negaliu patikėti doh.gif Kai grišiu, pasirodysiu su įspūdžiais bigsmile.gif (O kaltos tai jūs su savo ligonių palata lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 20, 00:50)
Nu ką mergaitės, varau aš šiandien į Sankt Peterburgą. Jeigu rimtai, dar vis negaliu patikėti  doh.gif Kai grišiu, pasirodysiu su įspūdžiais bigsmile.gif (O kaltos tai jūs su savo ligonių palata lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

Sėkmės,Ramsiau,sėkmės,gerų įspūdžių,gero laiko ir antradienį lauksim tavo foto su JUO mirksiukas.gif
Atsakyti