QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 18, 10:16)
Manes visai Kaledos nevylioja
Noooooriu daaaar vasarooooos
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 18, 15:45)
* Dabar i tema: vyras parsisiunte filma "
Последний из Магикян",
**Dar kas vakara ziuriu naujas "Internu" serijas. Ziuriu ir stebiuosi-nu kaip neissisemia jie?
* Aš ir parsisiuntos jo kelias pirmas serijas,kad paskui nepamirščiau,kad toks buvo.Reiškia bus ką žiūrėt po Internų
** O su šitais mes su B šiandien startuojam naujas serijas
QUOTE(Visgi @ 2013 09 18, 18:59)
Ir toks jausmas- cia buvo cia staiga pradingo, kaip i vandeni.
Fui fui..Aš ir jo net prisimint nenoriu.Mūsų vidurinėlis gal kokių 3 metų man sykį turguj dingo iš panosės.ir tik spėjau nusisukt pažiūrėt kojinių kainos.Vajezu..Nežinojau net ką daryt.Pradėjau blaškytis į vieną pusę,į kitą.O galvoj verda,ar nesumastė namo eit,o ten 2 sykius per judrią gatvę eit,o jei sumąstė ir ne ten kryptį paėmė,o jei kas pasišnekino ir dievai žino kur nusivedė...Ojetau,kiek minčių "jei" galvoj prabėgo,jau pradėjau mąstyt,kokių veiksmų imtis reiks,jei nerasiu čia turguj,ogi žiūriu mano vaikinas pareina labai piktas.Pareiškė "kur tu dingai". Jam mat buvo nupirkta mašinytė,kurią rinkosi iš dviejų ir jis nusprendė vis gi nueit ir apsikeist ant kitos.Tai dėkui dievui,kad aš blaškiausi apie tą vietą,kur jis mane paliko (taip ir pagalvojau,kad gal grįš ten pat),o tai galai žino,kas būt buvę
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 18, 19:25)
jo,streso buvo nemazai
gerai,kad kaimyne ja atveze... visa apsiverkusia...o as galvojau,kad sirdys mano sustos.....
O aš jau beveik visa savaitė filmus žiūriu tik miegamajam prieš miegą.Psio..Zakrylas lavočka
Nors po motinystės atostogų dirbt pradedu nuo spalio 1,bet jau po truputį nueinu darbukan,kad prisimint senienas,įsisavint visas naujienas,kurių gana nemažai. Ir ką..Šiandien prabuvau visą dieną.Ryte tai širdis verkė.Na toks jausmas,kai kažko netekau,kažkas pasibaigė negrįžtamai,bet paskui po truputį įsivažiavau,pabendravau su kolegėm ir jau pusė bėdos paliko..Nui ką darysi-REIKIA