Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 18, 10:16)
Manes visai Kaledos nevylioja cool.gif Noooooriu daaaar vasarooooos help.gif

Na aš irgi noru nedegu biggrin.gif Nes pas mus gi yra kaip? O gi_ 9 mėnesius ruduo ir 3 nėra vasaros biggrin.gif Tai kur jau čia ta šerkšnota žiema ir tie speigai, nė motais irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 18, 10:56)
Na aš irgi noru nedegu biggrin.gif Nes pas mus gi yra kaip? O gi_ 9 mėnesius ruduo ir 3 nėra vasaros biggrin.gif Tai kur jau čia ta šerkšnota žiema ir tie speigai, nė motais irnesakyk.gif

Pas mus sako kitaip:
9 menesiai rudens ir 3 belaukiant vasaros biggrin.gif
Bet siais metais vasaros buvo visi 4 menesiai, negalime guostis drinks_cheers.gif Tik man maza blush2.gif Sutikciau salti Lietuvoj pusmeti, kad ir vasaros butu pusmetis. Ir normalios vasaros, kaip simet, o ne su maximalia +16 temperatura cool.gif
Pamenu, vienais metais labai sunkiai gavom atostogu dvi savaites liepos vidury. O prasidejo broliai myzniai, lijo, lijo, lijo kiauras paras, mes namuose sildyma isijungem, nes net rubai nedziuvo doh.gif Savaite praleidom troboj, ziuredami i prakiurusi dangu, o paskui pagavom paskutines minutes kelione i Turkija ir bent savaite sildemes prie +40 thumbup.gif thumbup.gif
Bet kam pasakyti-kad vidury vasaros reiktu ieskoti silumos svetur doh.gif

Ir Kaledu laukiu tik todel, kad nuo ju jau ilgeja diena blush2.gif Ar pastebejot, kad 7 valanda jau ryte tamsu unsure.gif

Atsiprasau uz nukrypimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 18, 11:31)
..........
Ar pastebejot, kad 7 valanda jau ryte tamsu unsure.gif

Aš pastebėjau ne tik tai, bet ir tai, kad vakare anksti temsta jau, o man tai peilis, nepernešu schmoll.gif Dar ryte galiu tai pak3sti, bet jau vakare... Ir dar tie laikrodžių sukaliojimai kitą mėnesį atgal vieną valandą doh.gif Ir kuriem galam! Per visą eilę metų sukaliojimo, man rodos pas mus kokios dvi valandos nusimuliuotos yra. Mat gerai pamenu vaikystėje, kai vasara dar apie kokią 23.30 val prietema būdavo, o dabar tūmsų vasara žymiai anksčiau.
Jooo, ir aš čia nukrypau nuo temos apie orą, bites biggrin.gif

_______________ Į temą (gal kam įdomu bus) smile.gif

user posted image

user posted image

_______________ Ir dar į temą smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 18, 10:05)

Atsitiktinai radau ir man jau truputi pakvipo Kalėdom, nu nesąmonė kažkokia, dar Bobų vasaros nebuvo, o man jau mandarinais pakvipo doh.gif  Matyt tamsus niūrus oras čia įtakoja tokius pojūčius biggrin.gif

user posted image

Aš jau kalėdines dovanas pirkinėju biggrin.gif Nekenčiu to daryti paskubomis, visada pradedu anksti, taačiau taip anksti dar niekada nepirkau biggrin.gif Kadangi vasaros jau nebus, tai belieka laukti Kalėdų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2013 09 18, 14:43)
Aš jau kalėdines dovanas pirkinėju biggrin.gif Nekenčiu to daryti paskubomis, visada pradedu anksti, taačiau taip anksti dar niekada nepirkau biggrin.gif  Kadangi vasaros jau nebus, tai belieka laukti Kalėdų... smile.gif

Oho, kokia ankstyva. Čia maždaug kaip toje patarlėje ''Roges ruošk vasarą, vežimą- žiemą'' smile.gif Svarbu nepamiršt kur namuos padėta ir paslėpta iki Kalėdų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 18, 14:48)
Oho, kokia ankstyva. Čia maždaug kaip toje patarlėje ''Roges ruošk vasarą, vežimą- žiemą'' smile.gif Svarbu nepamiršt kur namuos padėta ir paslėpta iki Kalėdų biggrin.gif

Ugu. Bet tikrai gerai, nereikia po to nervuotis, kad nespės iherbo prekės ateit ar kokiai idėjai įgyvendinti prekių neliks. O šiandien dar ir tą idėją su nuolaida didele maksėj nučiupau, išvis super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2013 09 18, 14:51)
Ugu. Bet tikrai gerai, nereikia po to nervuotis, kad nespės iherbo prekės ateit ar kokiai idėjai įgyvendinti prekių neliks. O šiandien dar ir tą idėją su nuolaida didele maksėj nučiupau, išvis super biggrin.gif

Protingas sprendimas, labai apdairu sakyčiau smile.gif
Atsakyti
Kad jau ne i tema kalbam, tai kokias dovanas artimiesiems perkat?
Atsakyti
Aha tikrai, kokias?
Jaučiu dabar vaikščiodama po parduotuves ir aš nevalyngai žvilgčiosiu į dovanas mastau.gif
Atsakyti
Sorry, prisiminiau, kad mano paslaptis gali iškilti į viešumą pirma laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JN: 18 rugsėjo 2013 - 14:28
QUOTE(JN @ 2013 09 18, 15:26)
Sorry, prisiminiau, kad mano paslaptis gali iškilti į viešumą pirma laiko biggrin.gif

Ai nu rimtai bigsmile.gif Aš spėjau perskaityti, bet tylėsiu kaip žemė smile.gif
Galiu pasakyt, kad man patiko tavo mintis apie 000552.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 18, 15:40)
Ai nu rimtai bigsmile.gif Aš spėjau perskaityti, bet tylėsiu kaip žemė smile.gif
Galiu pasakyt, kad man patiko tavo mintis apie 000552.gif

As irgi spejau perskaityti drinks_cheers.gif
Dabar i tema: vyras parsisiunte filma "Последний из Магикян", ryte prausiuosi, girdziu-zvengia, prieinu, o gi ziuri ta seriala bigsmile.gif Sakau, vakare salia "Vangos" pradesiu ir as ziureti, tada galesiu komentuoti, patiko ar nepatiko filmas.
Dar kas vakara ziuriu naujas "Internu" serijas. Ziuriu ir stebiuosi-nu kaip neissisemia jie? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 18 rugsėjo 2013 - 14:45