Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

Laba smile.gif Vakar paziurejau sita filma
''Проверка на любовь'' /2013/
анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1124563

user posted image

Na ir ka galiu pasakyti, o gi tai, kad ten kur vaidina Наталья Рудова

user posted image

gražu ramu sklandu nebus. Vnz filmas man patiko.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 16, 14:51)
''Женщины на грани (Смерти нет)'' /2013/
''Вангелия (Ванга)'' /2013/

aciu uz naujienas 4u.gif

labas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 17, 14:52)
Laba smile.gif Vakar paziurejau sita filma
Na ir ka galiu pasakyti, o gi tai, kad ten kur vaidina Наталья Рудова
user posted image
gražu ramu sklandu nebus. Vnz filmas man patiko.

nu nenorejau siusti vien del Glafiros doh.gif bet pabandysiu paziureti cool.gif
Papildyta:
paziurejau Volfa Messinga,geras,patiko smile.gif dabar lauksiu Vanga.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 08, 16:47)

Na va paziurejom su vyru sita serijala thumbup.gif mums labai patiko, nors as ir nesu rusisku serijalu fane rolleyes.gif
Gal galetumet pasiulyti, kazka tokio i sita panasu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 17, 15:52)

paziurejau Volfa Messinga,geras,patiko smile.gif dabar lauksiu Vanga.

Pradejom ziureti "Vanga"(kaip sakiau, mane istoriniai "veza" thumbup.gif ), tai pirma serija buvo siaip sau. Bet jau antra isivaziavo, laukiu trecios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 18, 07:08)
Pradejom ziureti "Vanga"(kaip sakiau, mane istoriniai "veza" thumbup.gif ), tai pirma serija buvo siaip sau. Bet jau antra isivaziavo, laukiu trecios drinks_cheers.gif

Užkrėtei čia ne vieną šituo ''vežimu'' mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 09 18, 07:31)
Užkrėtei čia ne vieną šituo ''vežimu''  mirksiukas.gif

aga drinks_cheers.gif as jau su nekantrumu laukiu biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif

vakar paziurejau stalnaja babochka,aciu Visgi,patiko 4u.gif gaila man tos mergaites...
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Hedra:) @ 2013 09 17, 21:25)
Na va paziurejom su vyru sita serijala thumbup.gif mums labai patiko, nors as ir nesu rusisku serijalu fane rolleyes.gif
Gal galetumet pasiulyti, kazka tokio i sita panasu? rolleyes.gif

Hedra, bent jau aš asmeniškai nelabai ką ir galiu pasiūlyti, nes aš šito serialo nežiūrėjusi (nežinau jo turinio) tai neturiu supratimo su kuo ji palyginti/sutapatinti mastau.gif Gal kas atsiras kas galės kažką panašaus pasiūlyti, nes kiek pamenu yra kas žiūri tokius ilgus filmus, vienetai, bet yra.
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 18, 07:08)

Mes irgi vakar pradėjom žiūrėti. Nelauksim mes tų visų serijų, mums geriau po truputi po kąsnelį, nes negalim sau leisti žiūrėti optom smile.gif
Iškart užkabino. O jau tas vaizdas kelių minučių filmo pradžioje- man toks gražus wub.gif
Aš dar prie tų visų žiūrėtų biografinių dramų pridedu ir Anna German. Manau filmas apie ją to vertas taip pat.
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 18, 08:15)
vakar paziurejau  stalnaja babochka,aciu Visgi,patiko 4u.gif gaila man tos mergaites...

Oi Krištolinė ledi, ir man širdį spaudė.
Kartais pagalvoju, kiek reikia gyvenime pamatyti negatyvo tokiam amžiuje, kad jokio pazityvo, net menkiausio, ir galėtum pasakyti, kad gyvenimas totalus š...as. Nėr turbūt baisiau, kai visai jaunas žmogus jau persisotinęs gyvenimu ir pavargęs nuo gyvenimo.
------------------------------------
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 18, 09:31)
Kartais pagalvoju, kiek reikia gyvenime pamatyti negatyvo tokiam amžiuje, kad jokio pazityvo, net menkiausio, ir galėtum pasakyti, kad gyvenimas totalus š...as. Nėr turbūt baisiau, kai visai jaunas žmogus jau persisotinęs gyvenimu ir pavargęs nuo gyvenimo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 18, 09:31)
Aš dar prie tų visų žiūrėtų biografinių dramų pridedu ir Anna German. Manau filmas apie ją to vertas taip pat.

Ir apie ja ziurejau, tikrai labai patiko drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
As visus tokio turinio filmus isziuriu ir prasigooglinu tada, va taip pleciu savo akirati lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 18 rugsėjo 2013 - 09:15
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 18, 09:49)
Ir apie ja ziurejau, tikrai labai patiko drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
As visus tokio turinio filmus issiuziu ir prasigooglinu tada, va taip pleciu savo akirati lotuliukas.gif

Aš irgi tą patį darau. Man taip dar ir įdomiau, kai pati gali po truputi lukštenti ieškodama sau įdomios informacijos, faktų ir t.t.

Atsitiktinai radau ir man jau truputi pakvipo Kalėdom, nu nesąmonė kažkokia, dar Bobų vasaros nebuvo, o man jau mandarinais pakvipo doh.gif Matyt tamsus niūrus oras čia įtakoja tokius pojūčius biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 18, 10:05)

Atsitiktinai radau ir man jau truputi pakvipo Kalėdom, nu nesąmonė kažkokia, dar Bobų vasaros nebuvo, o man jau mandarinais pakvipo doh.gif  Matyt tamsus niūrus oras čia įtakoja tokius pojūčius biggrin.gif

Manes visai Kaledos nevylioja cool.gif Noooooriu daaaar vasarooooos help.gif
Atsakyti