Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

QUOTE(Ingaja @ 2013 09 14, 09:11)
Labas rytelis  4u.gif
Siandien startavau su Простая жизнь  ax.gif Man patinka, antra serija lukstenu, aktoriai gana neblogi surinkti  bigsmile.gif

4u.gif sveiki,o kiek is viso ten daliu?
paziurejau "Arfa liubvi".visai neblogas.gal ir pavirsutiniskas kiek,bet ziuret galima.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 09 14, 10:00)
4u.gif sveiki,o kiek is viso ten daliu?

16
Atsakyti
uradau :Простая жизнь", paskaičiau, tai jaučiu dar nežiūrėsiu, palauksiu atsiliepimų rolleyes.gif

http://rutracker.org...c.php?t=4525494
Atsakyti
Perziurejau rekomenduota Станица , 12 seriju.
Man labai patiko.
Atsakyti
Žiūriu Ženskij doktor. Įdomu, na bet po 10 serijų jau perdaug.... matyt reiks padėti.
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2013 09 14, 17:12)
Žiūriu Ženskij doktor. Įdomu, na bet po 10 serijų jau perdaug.... matyt reiks padėti.

O aš jį galėčiau žiūrėti ir žiūrėti ax.gif Bet kadangi jį jau seniai peržiūrėjus,tai tenka žiūrėt kitus.ir šiandien,po beveik savaitės negalėjimo žiūrėt,pabaigiau Volfą Mesingą.ir vėl pabaigoj apsižliumbiau.. Na ir žmogus buvo..Na ir,suprantama,filmas labai patiko
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 09 14, 18:18)
O aš jį galėčiau žiūrėti ir žiūrėti  ax.gif  Bet kadangi jį jau seniai peržiūrėjus,tai tenka žiūrėt kitus.ir šiandien,po beveik savaitės negalėjimo žiūrėt,pabaigiau Volfą Mesingą.ir vėl pabaigoj apsižliumbiau.. Na ir žmogus buvo..Na ir,suprantama,filmas labai patiko

Man irgi smagu jį žiūrėt, tik gal per daug serijų į dieną pažiūriu biggrin.gif O apsiribot viena, vėlgi neišeina doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 09 14, 18:18)
O aš jį galėčiau žiūrėti ir žiūrėti  ax.gif  Bet kadangi jį jau seniai peržiūrėjus,tai tenka žiūrėt kitus.ir šiandien,po beveik savaitės negalėjimo žiūrėt,pabaigiau Volfą Mesingą.ir vėl pabaigoj apsižliumbiau.. Na ir žmogus buvo..Na ir,suprantama,filmas labai patiko

Ot kokios verksnes biggrin.gif Volfas man labai patiko, bet raudoti neradau kur schmoll.gif Pabaigoj tai net persukau, labai istemptos scenos, man asara spaude toj scenoj, kur brolius i geta vare unsure.gif O cia kad senis lanke motinos kapa... Nu... g.gif Ko cia bliauti? Man asociacijos su amerikonais, kurie atvaziuoja i Lietuva ir ima po kapus sliauzioti, proteviu kapus lankyti, nors dzin jiems tie kapai simtas metu irnesakyk.gif Pakazucha tokia.
Bet filmas patiko, man jis geresnis uz Stalino sunu. drinks_cheers.gif Ar atkreipet demesi, kad ir siame filme Stalinas pavaizduotas kaip grieztas, bet TEISINGAS vadovas, kad net toks aiskiaregis negalejo pripazinti Chrusciovo zodziu, jog Stalinas buvo tironas. drinks_cheers.gif

Duokit ka nors gero ziurejimui help.gif Man lomkes help.gif Tik ne meiliu-seiliu schmoll.gif Man turi buti ir veiksmo, ir meiles, ir gyvenimo, ir kad siurpuliukai per nugara eitu(ne siaubo, o kad pergyvenciau del herojaus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 14 rugsėjo 2013 - 18:24
QUOTE(saulyte525 @ 2013 09 14, 14:46)
uradau :Простая жизнь", paskaičiau, tai jaučiu dar nežiūrėsiu, palauksiu atsiliepimų  rolleyes.gif

http://rutracker.org...c.php?t=4525494

As siandien 7 serija ziuriu, man patink ax.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif

''Я рядом'' /2013/
анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1124229

user posted image

''Параджанов'' /2013/
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1123973

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 14, 19:23)
Ot kokios verksnes biggrin.gif Volfas man labai patiko, bet raudoti neradau kur schmoll.gif Pabaigoj tai net persukau, labai istemptos scenos, man asara spaude toj scenoj, kur brolius i geta vare unsure.gif O cia kad senis lanke motinos kapa... Nu... g.gif Ko cia bliauti? Man asociacijos su amerikonais, kurie atvaziuoja i Lietuva ir ima po kapus sliauzioti, proteviu kapus lankyti, nors dzin jiems tie kapai simtas metu irnesakyk.gif  Pakazucha tokia.

O aš būtent ten ir suskystėjau,kad žmogus,daug metų negalėjęs net išvažiuoti iš Tarybų Sąjųngos,nors pabaigoj grįžo į gimtinę . Ir kai brolius vedė getan ašarojau ir dar pradžioj,kokioj antroj serijoj žinau,kad ašarą spaudžiau,kai jį iš namų tėvas vijo..Ai..man per filmą apsiverkt tai juoko darbas blush2.gif Aš ir per meilę-seilę,kai graži pabaiga ne retai ašarą nubraukiu blush2.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif mama vakar palydejom i paskutine kelione. liudna, bet siandien jau ramiau reaguoju. 3 paras ir vakar buvo nepakeliamai sunku, ir ...Bet gyvenimas toliau eina. Mama visada isliks mano mintyse, sirdyje. Aciu visoms, kurios mane palaike, uzjaute 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 15 rugsėjo 2013 - 10:38