Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

QUOTE(spoorga @ 2013 09 08, 11:31)
Taigi pabaigoje paaiskina, kas Vasilijus zinojo, kad gyvena tol, kol gyvena jo tevas, todel ir eme viska is gyvenimo... "po sparneliu" gan nemazai geru darbu padare...
Del vaiku tai taip, ziauru  gun_rifle.gif Istikruju, skaiciau vieno is vaiku interviu, tai truputi kitaip buvo... Juos atidave motinai ne pats Vasilijus, o poto, kai ji pasodino... g.gif
http://www.mk.ru/soc...hiy-stalin.html
Ir kaip suprantu jis issiskyres su pirma zmona nebuvo... ax.gif
Papildyta:
Labai idomus filmas... 4u.gif  4u.gif  As apie pati Volfa Messinga suzinojau is "Ekstrasensu musio"... Tai jis net kape budamas nepasidave dalyviams... blush2.gif  labai stipri asmenybe  blush2.gif    nail.gif

Kokie tie geri darbai? Kad du lektuvus numuse ir pries vokieciu tankus atsilaike? biggrin.gif Taigi karas buvo, visi kareiviai daugmaz didvyriai buvo. O stai apie jo gerus darbus pokaryje-tyla. cool.gif Nesugebejo net savo draugu susirasti, leido jiems lageriuose kenteti doh.gif Aisku, juk jaunas, zalias ir visiskai tuscias, butelis ir bobos-visi jo geri darbai. drinks_cheers.gif
Jazau, tai ne jis leido vaikus matyti, o taip aplinkybes sutapo blink.gif Is viso nublanko jis man.
Labai gerai jauciausi, kai tas leitenantas jam, generolui majorui, snukin pyle thumbup.gif O paskui kai suzinojo, su kuo susimuse, toks ekstazej visas: "as paciam Stalinui snuki dauziau" lotuliukas.gif

Apie Volfa suzinojau is sio filmo, pradejau ziureti, nes pavadinima tai buvau girdejusi. drinks_cheers.gif
Kol kas Cepajevas mano favoritas: ir kaip grazus vyras(filme), ir kaip tikras didvyris, su tikrais pasiekimais, o ne kaip tevelio sunelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2013 09 08, 10:06)
Spoorga,aciu uz ilga filmu sarasa.matau,dauguma melodramos apie meile,santykius.kaip tik man bigsmile.gif

prasom flirt.gif notworthy.gif nail.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 08, 11:39)
Kokie tie geri darbai?

Geri darbai, tai, sportininku komandos... surinko visos salies geriausius... o tai merginai jaunystej padejo istoti i instituta, pasinaudojes savo tevo vardu... Del savo lektuvu jis kariavo ir tevui irodinejo, kad vyksta bardakai... Labai lengva pasmerkt zmogu... kazin kaip mes elgtumemes jo kailyje? g.gif Kiekvienas mes turim savo niuansu... o cia filmas ir rezisierius isryskina, tas savybe, kurios jo manymu jam reikalingos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 08, 11:39)

Jazau, tai ne jis leido vaikus matyti, o taip aplinkybes sutapo blink.gif

drinks_cheers.gif: Filme parode, kad jis pats grazino vaikus, realybeje, ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2013 09 08, 11:36)
Juos atidave motinai ne pats Vasilijus, o poto, kai ji pasodino... g.gif
http://www.mk.ru/soc...hiy-stalin.html
Ir kaip suprantu jis issiskyres su pirma zmona nebuvo... ax.gif

Labai ačiū už nuorodą 4u.gif Perskaičiau visą interviu

QUOTE(spoorga @ 2013 09 08, 11:51)
... kazin kaip mes elgtumemes jo kailyje? 

drinks_cheers.gif Aš tai galvą guldau,kad naudočiausi to sparnelio privilegijomis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 09 08, 14:21)
Labai ačiū už nuorodą  4u.gif  Perskaičiau visą interviu
drinks_cheers.gif  Aš tai galvą guldau,kad naudočiausi to sparnelio privilegijomis  blush2.gif

as irgi perskaiciau drinks_cheers.gif

ziuriu Volf Messinga smile.gif

Atsakyti
kur paziureti ar parsisiusti Проклятый рай ? antra sezona? su vru baigem ziureti pirma internete, pradejom antra sezona, jau ipusejom, o seriju nebera doh.gif vakarais guledavom, ziuredavo, o dabar nebegalim unsure.gif gal kas pagelbes, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 09 08, 16:41)
kur paziureti ar parsisiusti Проклятый рай ? antra sezona?

Cia tiktu?
''Проклятый рай'' /2006-2008/ 1-2 сезоны (96 серий)
Online 2 сезон
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 08 rugsėjo 2013 - 15:51
QUOTE(Visgi @ 2013 09 08, 16:47)

aciu labai clap.gif pradziuginsiu vyra vakare good.gif
Atsakyti
4u.gif paziurejau "Осенняя мелодия любви"nelabai man schmoll.gif .kazkaip per daug pasaliniu,neesminiu ivykiu,per ilgai istestas filmas.ziuri,ziuri,o,atrodo,jokiu prosvaisciu i gera.tik pabaiga gera.nors...tokia sauni,grazi,gera moteris su tokiu nuda vyru lieka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 08 rugsėjo 2013 - 19:00
Paziurejau Ради тебя 2013... Nieko toks... melodrama mirksiukas.gif
user posted image

buna geresniu blush2.gif
Atsakyti
''Берега любви'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1122440

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 08, 21:14)
''Берега любви'' /2013/

O,Ramsiau,Žaliaakis bigsmile.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 08, 20:14)
''Берега любви'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1122440

user posted image

QUOTE(Julsita @ 2013 09 08, 20:23)
O,Ramsiau,Žaliaakis  bigsmile.gif  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

doh.gif blink.gif thumbup.gif Aaaaa!!!! Nu mat kaip pasisekė!!!Čia filmas, čia žiūrėk ir Собака ne už kalnų tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti