Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 07, 18:05)
Paziurejau Сын отца народов,aciu uz rekomendacija,labai patiko,.
Nu tas Vasia jau toks babnikas doh.gif  nu kaip Ciapajevas,Kotovskij cool.gif

Pijokas konkretus ir durnius, kokiu maza devil.gif Cia tik reke, kad tevas nesikistu, kad pats nori visko siekti, kai tevo neliko-pats nieko nepasieke, tik pijokystes ir skandalai.
O man tas filmas vidutiniskas. Jokiu asaru nesukele, negaila man jo buvo. Kad mano valia butu buvus-as tai ji susaudyciau devil.gif
Kas man buvo idomu-tai Stalino vaizdavimas. Apie ji istorikai kalbejo kaip apie ziauru terorista, nuzudziusi milijonus zmoniu. Filme iskelta versija, kad Stalinas buvo normalus tautu tevas, saziningas, protingas, o visas represijas vykdes Stalino vardu Chrusciovas. g.gif Mastau dabar logiskai, jei Stalinas butu buves toks ziaurus, nuskriaudes tiek milijonu seimu, kodel zmones tada jo sitaip gedejo, ejo ir lanke mauzoliejuje, zmoniu buvo tiek, kad spustyje zuvo 1500 zmoniu blink.gif Nu jei buvo zmogzudys, tai nebutu lanke ir neraudoje, lengviau atsiduse butu ar spjove jo pusen. g.gif
Paieskose radau(o man visada buna idomu paskaityti literatura apie izymius zmones), kad Stalina tikrai numarino Berija ir Chrusciovas, tiesiog ji nunuodijo.
Taigi, galejo Vasilijus ir toliau buti izymiu lakunu, gal butu pasiekes daugiau ir pasauliui papasakojes apie tikraji Stalina, juk ant mirusio paskui galima sukrauti visas nuodemes.

Nu dabar lauksiu filmo apie Lenina. cool.gif Noreciau ir apie ji pasiziureti kitomis akimis, nei mums buvo rodoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 07 rugsėjo 2013 - 19:37
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 07, 20:34)
Pijokas konkretus ir durnius, kokiu maza devil.gif  Cia tik reke, kad tevas nesikistu, kad pats nori visko siekti, kai tevo neliko-pats nieko nepasieke, tik pijokystes ir skandalai.
O man tas filmas vidutiniskas. Jokiu asaru nesukele, negaila man jo buvo. Kad mano valia butu buvus-as tai ji susaudyciau devil.gif 

Kas man buvo idomu-tai Stalino vaizdavimas. Apie ji istorikai kalbejo kaip apie ziauru terorista, nuzudziusi milijonus zmoniu. Filme iskelta versija, kad Stalinas buvo normalus tautu tevas, saziningas, protingas, o visas represijas vykdes Stalino vardu Chrusciovas. g.gif Mastau dabar logiskai, jei Stalinas butu buves toks ziaurus, nuskriaudes tiek milijonu seimu, kodel zmones tada jo sitaip gedejo, ejo ir lanke mauzoliejuje, zmoniu buvo tiek, kad spustyje zuvo 1500 zmoniu blink.gif Nu jei buvo zmogzudys, tai nebutu lanke ir neraudoje, lengviau atsiduse butu ar spjove jo pusen. g.gif

drinks_cheers.gif pritariu smile.gif man asaru irgi nesukele,bet filmas patiko,man nepatinka filmai,kurie sukelia asaras lotuliukas.gif

man irgi buvo idomu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Dabar per TV ziuriu Два Ивана,nu man si aktore-nekokia,nezinau,nepatika ji man schmoll.gif tik filme Громовы ji man nieko buvo cool.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1122007
Atsakyti
Paziurejau ka tik Его любовь 2013... Labai patiko... thumbup.gif Geras siltas filmas apie tikra meile heart.gif nail.gif
user posted image

ruduo...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 07 rugsėjo 2013 - 21:27
''Два Ивана'' /2013/
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1122007

user posted image

''Осенняя мелодия любви'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1122122

user posted image

''Одноклассницы'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1122049

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 07, 20:34)
  Kad mano valia butu buvus-as tai ji susaudyciau devil.gif 

blink.gif Oho..Už ką?
O man patiko ir filmas,ir ašarą pabaigoj išspaudė,ir gal,kad Čepajus jau seniau žiūrėtas,bet nežinau..Kažin ar ne šitas man labiau patiko g.gif Bet gal čia taip atrodo tik todėl,kad anas jau ir primirštas g.gif
O su tom ašarom tai man daug nereikia tongue.gif Vakar va Volfe Messinge penktos serijos pabaigoj ir apsiašarojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 09 08, 08:34)
blink.gif  Oho..Už ką?
O man patiko ir filmas,ir ašarą pabaigoj išspaudė,ir gal,kad Čepajus jau seniau žiūrėtas,bet nežinau..Kažin ar ne šitas man labiau patiko  g.gif  Bet gal čia taip atrodo tik todėl,kad anas jau ir primirštas  g.gif 
O su tom ašarom tai man daug nereikia  tongue.gif  Vakar va Volfe Messinge penktos serijos pabaigoj ir apsiašarojau  blush2.gif

Uz elgesi, tepanti aviacijos pareiguno mundura cool.gif Labai jau erelis jautesi po tevo sparneliu. Ko man buvo gaila, tai pirmos zmonos wub.gif Nu bjaurybe tas Vasilijus, maza, kad issiskyre, tai dar ir vaikus ateme, neleido matytis gun_bandana.gif Saudyti toki svolaciu, bliadauninka ir pijoka cool.gif

Tam filme apie Stalino sunu buvo tas Volfas Mesingas, sudomino mane, nes patinka apie istorines asmenybes ziureti filmus, gal nuoroda butu galima gauti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 08 rugsėjo 2013 - 07:42
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 08, 08:40)
Uz elgesi, tepanti aviacijos pareiguno mundura cool.gif Labai jau erelis jautesi po tevo sparneliu. Ko man buvo gaila, tai pirmos zmonos wub.gif Nu bjaurybe tas Vasilijus, maza, kad issiskyre, tai dar ir vaikus ateme, neleido matytis gun_bandana.gif  Saudyti toki svolaciu, bliadauninka ir pijoka cool.gif

Tam filme apie Stalino sunu buvo tas Volfas Mesingas, sudomino mane, nes patinka apie istorines asmenybes ziureti filmus, gal nuoroda butu galima gauti? 4u.gif

Niekaip nesutikčiau,kad už tai šaudyt. Tada nemaža dalis žmonijos reiktų iššaudyt tongue.gif O dėl tėvo sparnelio tai ir,manau,katras jau čia nepsinaudoja,kai turi tokį sparnelį g.gif
Na ir prašom nuorodą mirksiukas.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=471224
Atsakyti
4u.gif sveikutes.oho kiek mano skonio filmu rekomenduota thumbup.gif
ech,laukiu to laiko,kai nedirbsiu ir sau ramiai pora menesiu filmus ziuresiu.bet iki to dar visi 4 menesiai... doh.gif
Papildyta:
4u.gif Spoorga,aciu uz ilga filmu sarasa.matau,dauguma melodramos apie meile,santykius.kaip tik man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 09 08, 08:34)
O man patiko ir filmas,ir ašarą pabaigoj išspaudė,ir gal,kad Čepajus jau seniau žiūrėtas,bet nežinau..Kažin ar ne šitas man labiau patiko  g.gif  Bet gal čia taip atrodo tik todėl,kad anas jau ir primirštas  g.gif 
O su tom ašarom tai man daug nereikia  tongue.gif  Vakar va Volfe Messinge penktos serijos pabaigoj ir apsiašarojau  blush2.gif

bent jau man sitas patiko labiau nei Ciapajus smile.gif

as Volfe pradesiu ziureti tik po savaites,kai vyras isvaziuos,siandien gris wub.gif

Labai jau erelis jautesi po tevo sparneliu. Ko man buvo gaila, tai pirmos zmonos wub.gif Nu bjaurybe tas Vasilijus, maza, kad issiskyre, tai dar ir vaikus ateme, neleido matytis gun_bandana.gif  Saudyti toki svolaciu, bliadauninka ir pijoka cool.gif

drinks_cheers.gif man irgi jo pirmos zmonos buvo gaila sad.gif kaip jis su ja elgesi,jokios pagarbos doh.gif ji atvaziavo aplankyti savo mylima vyra,o jis su jos "drauge" jai matant flirtuoja ir pan. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 08 rugsėjo 2013 - 10:12
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 08, 10:57)
bent jau man sitas patiko labiau Ciapajus smile.gif

lotuliukas.gif taip ir nesupratau,kuris patiko labiau tongue.gif Čia kaip "teisti negalima pasigailėti"
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 09 08, 11:03)
lotuliukas.gif  taip ir nesupratau,kuris patiko labiau  tongue.gif  Čia kaip "teisti negalima pasigailėti"

ot buvau parasius,net pati nesupratau blush2.gif lotuliukas.gif
blush2.gif syn otca narodov labiau patiko cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 08 rugsėjo 2013 - 10:12
Labai jau erelis jautesi po tevo sparneliu. Ko man buvo gaila, tai pirmos zmonos wub.gif Nu bjaurybe tas Vasilijus, maza, kad issiskyre, tai dar ir vaikus ateme, neleido matytis gun_bandana.gif Saudyti toki svolaciu, bliadauninka ir pijoka cool.gif

Taigi pabaigoje paaiskina, kas Vasilijus zinojo, kad gyvena tol, kol gyvena jo tevas, todel ir eme viska is gyvenimo... "po sparneliu" gan nemazai geru darbu padare... Atmetant jo palaida gyvenima, jis siaip neblogas buvo zmogus (bent filme)... ax.gif Del gerimo ir bliadstvu, tai visi laisvi zmones (gal daugiau vyrai, bet yra nemazai moteru) taip elgiasi... Kaip jus isivaizduojat-visi salies zmones gyvena baime del rytojaus 9ner ka valgyti, baisu, kad isvez, susaudys, pasodins), o Vasilijus po tevo sparneliu turi pinigu, gyvena be baimes, kad ji kur pasodins, dirba savo megstama darba... Vien del to, kad i fronta verziasi, nors tevas nenori leisti, parodo, kad jis jau netoks degradas... ir t.t. smile.gif Del vaiku tai taip, ziauru gun_rifle.gif Istikruju, skaiciau vieno is vaiku interviu, tai truputi kitaip buvo... Juos atidave motinai ne pats Vasilijus, o poto, kai ji pasodino... g.gif
http://www.mk.ru/soc...hiy-stalin.html
Ir kaip suprantu jis issiskyres su pirma zmona nebuvo... ax.gif
Papildyta:

Labai idomus filmas... 4u.gif 4u.gif As apie pati Volfa Messinga suzinojau is "Ekstrasensu musio"... Tai jis net kape budamas nepasidave dalyviams... blush2.gif labai stipri asmenybe blush2.gif nail.gif
Papildyta:
[quote=Visgi,2013 09 08, 00:32]
''Два Ивана'' /2013/
трейлер

''Осенняя мелодия любви'' /2013/

''Одноклассницы'' /2013/

Atsisiunciau.... Aciu 4u.gif paziuresim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 08 rugsėjo 2013 - 10:25