QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 07, 18:05)
Paziurejau Сын отца народов,aciu uz rekomendacija,labai patiko,.
Nu tas Vasia jau toks babnikas nu kaip Ciapajevas,Kotovskij
Nu tas Vasia jau toks babnikas nu kaip Ciapajevas,Kotovskij
Pijokas konkretus ir durnius, kokiu maza Cia tik reke, kad tevas nesikistu, kad pats nori visko siekti, kai tevo neliko-pats nieko nepasieke, tik pijokystes ir skandalai.
O man tas filmas vidutiniskas. Jokiu asaru nesukele, negaila man jo buvo. Kad mano valia butu buvus-as tai ji susaudyciau
Kas man buvo idomu-tai Stalino vaizdavimas. Apie ji istorikai kalbejo kaip apie ziauru terorista, nuzudziusi milijonus zmoniu. Filme iskelta versija, kad Stalinas buvo normalus tautu tevas, saziningas, protingas, o visas represijas vykdes Stalino vardu Chrusciovas. Mastau dabar logiskai, jei Stalinas butu buves toks ziaurus, nuskriaudes tiek milijonu seimu, kodel zmones tada jo sitaip gedejo, ejo ir lanke mauzoliejuje, zmoniu buvo tiek, kad spustyje zuvo 1500 zmoniu Nu jei buvo zmogzudys, tai nebutu lanke ir neraudoje, lengviau atsiduse butu ar spjove jo pusen.
Paieskose radau(o man visada buna idomu paskaityti literatura apie izymius zmones), kad Stalina tikrai numarino Berija ir Chrusciovas, tiesiog ji nunuodijo.
Taigi, galejo Vasilijus ir toliau buti izymiu lakunu, gal butu pasiekes daugiau ir pasauliui papasakojes apie tikraji Stalina, juk ant mirusio paskui galima sukrauti visas nuodemes.
Nu dabar lauksiu filmo apie Lenina. Noreciau ir apie ji pasiziureti kitomis akimis, nei mums buvo rodoma.