Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 09 06, 17:17)
Oi moterys, na man ta Čiapajavo pirma serija nuo 0.25 sekundes, tai kazkas toookio. Tokia man graziai ypatinga ta pradzia wub.gif
Fragmentas
Ir koks neblogai simpatiskas tas netikrasis Vasilijus Čiapajavas, nes man tikrasis tai negrazus schmoll.gif baisus kaip karas
user posted image

A tai cia du aktoriai vaidina? blush2.gif O man tas vyresnis Cepajevas labai "veza" wub.gif Sventai buvau isitikinusi, kad cia vienas ir tas pats aktorius, tik usus prisilipdes ir pasendintas blush2.gif
Anekdotas lotuliukas.gif :
http://www.youtube.c...h?v=jGjFS86Ephs
Nu kad ne, Sergejus Strelnikovas ji vaidino tiek jaunysteje, tiek vyresni. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 06 rugsėjo 2013 - 16:41
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 06, 17:32)
A tai cia du aktoriai vaidina? blush2.gif O man tas vyresnis Cepajevas labai "veza" wub.gif

Nu laaba diena! lotuliukas.gif Turejau omeny sita, kuris Vikipedijoj gyvena biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 06, 17:36)
Nu laaba diena! lotuliukas.gif Turejau omeny sita, kuris Vikipedijoj gyvena biggrin.gif

user posted image

Aaa, as jau issigandau, kad toks saldainiukas kazkam gali nepatikti lotuliukas.gif Blyn, net sapnuodavau ji, filmu prisiziurejus, o man taip retai buna biggrin.gif
Aha, filme grazesnis ir toks vyriskas, ypac, kai su uniforma, nu net lydausi, kai tvarka daro savo divizijoj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 09 06, 17:44)
Aha, filme grazesnis ir toks vyriskas, ypac, kai su uniforma, nu net lydausi, kai tvarka daro savo divizijoj wub.gif

Man istrigo du dalykai tokie smaikstus- tai vis tos jo nelemtos Pelagejos ir kas tik biski pas ji ne taip toj divizijoj- iskart na rastrel biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as sia tema nuo ,,oboliuku" slifuot pradejau, saziningai su visomis ziurejau 4u.gif
1941-1943 nemaciau, Cepajaus serija per telika, nu kalta, labai kalta blush2.gif , bet ,,Furceva" ziurejus nail.gif
Pradejau ,,cetviorty pasazir", bet kašis labai trukdo g.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2013 09 06, 15:14)
Кушать подано, или Осторожно, любовь!2005- prisijuokiau ne tas zodis biggrin.gif ,

Jau parsisiunčiau,kol perskaičiau,ką priplepėjot tongue.gif Šito nemačius tikrai,tai grįš vyrelis,-pažiūrėsim thumbup.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 06, 15:49)

na ir pradejau ziureti Сын отца народов,jeigu ne tiek daug geru atsiliepimu-nezinau,ar ziureciau,bet uzkabino is pirmos serijos thumbup.gif

Aš jau priešpaskutinę seriją lukštenu,tai blyn,jau kaip ir ašaros kauptis po biskį pradeda ir negeru man jau kvepia g.gif Nes tikros istorijos nežinau,tai nežinau,ko tikėtis blush2.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
o aš planuose ir popieriuose paskendus, net savaitgaliui darbo parsinešiau sad.gif belieka tik konspektuot filmų sąrašą, o kada žiūrėsiu - nžn unsure.gif
tik gera žinia, kad vienišaut nepilna savaitė liko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 09 06, 19:58)
tik gera žinia, kad vienišaut nepilna savaitė liko  thumbup.gif

thumbup.gif
MV sianakt gryzta, tai ir uzsuksiu reciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 09 06, 19:58)
labas vakaras  4u.gif
o aš planuose ir popieriuose paskendus, net savaitgaliui darbo parsinešiau sad.gif belieka tik konspektuot filmų sąrašą, o kada žiūrėsiu - nžn  unsure.gif
tik gera žinia, kad vienišaut nepilna savaitė liko  thumbup.gif

Kiek matau,reik sveikint su gimdymo metinėm 4u.gif Na ir su vyro grįžimo thumbup.gif Eina sau,kaip laikas greit prabėgo unsure.gif
O aš ką tik pabaigiau Stalino sūnų.. Kaip ir maniau-apsižliumbiau,nors gerai,kad mano spėlionės nepasitvirtino,nes jeibogu maniau,kad nudaigos jį kur unsure.gif
Na ir panašią temą plėtot,jau rašausi Mesingą.Ryt startuosiu ax.gif
Atsakyti
"Zомби каникулы" /2013/
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1121841

user posted image

--------------------

Grazaus ir silto savaitgalio smile.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Visgi,2013 09 06, 16:57]

user posted image

Paziurejau Поговори со мною о любви 2013, nepatiko vien del Александр Пашков nono.gif kazkaip baisiai su tais usais atrodo schmoll.gif
Jusu tuose obuoliukai ir 1941.... irgi vaidina Александр Пашков, kaip matau...
Nezinau, nepatinka jis man... g.gif Turbut dabar akmenimis uzmetysit doh.gif ... bet del skonio nesigincysim gal nail.gif doh.gif
Man labiau tokie filma patinka kaip Без следа 2012 wub.gif nail.gif
http://www.google.lt...1...x=94&ty=130
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 07 rugsėjo 2013 - 16:19
Paziurejau Сын отца народов,aciu uz rekomendacija,labai patiko,.
Nu tas Vasia jau toks babnikas doh.gif nu kaip Ciapajevas,Kotovskij cool.gif
Papildyta:
QUOTE(spoorga @ 2013 09 07, 17:17)
Man labiau tokie filma patinka kaip Без следа 2012  wub.gif  nail.gif

sitas turetu patikti smile.gif
Чужой район
http://kinozal.tv/de....php?id=1078470
Atsakyti