Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

QUOTE(arden @ 2013 08 30, 07:45)
aš visą serialą sukau galvą kas čia per aktoriu ir kur matytas. paskui "dašuto", kad labai į Bezrukovą panašus. kinozale prie aktorių sąrašo apie jokios info neradau  g.gif

O as kinozale radau. Gruzinas jis. Mane dar sumajacino, kad Maskovskajoj sagoj juk stalino sunu vaidino Bezrukovas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 08 30, 08:28)
As dar neperziurejau iki galo, tiesiog ne iki ziurejimo man siuo metu. blush2.gif Darbe suzinojom, kad vyksta pertvarka, keiciasi valdyba, ruosiasi atleisti tam tikra kieki zmoniu. Tai koks jau man ziurejimas vakarais, kai suku galva, kas bus, kai gausiu atleidimo lapeli.

Viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
За Маркса..(2012) ir Долгая счастливая жизнь (2013)_paziurejau, bet..nesupratau nei 1, nei kito blush2.gif ax.gif
Atsakyti
''Шеф полиции'' /2013/
анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1119350
user posted image

QUOTE(ErikaN @ 2013 08 30, 07:22)
Ziuri pirma sezona jau i pabaiga. Ir as taip pernai uzsiroviau ant Sklifo.

, lekiu i miska

Aciu smile.gif Nors siokia tokia paguoda, kad i 1-ma sezona pataikiau, maziau reiks atgal grizt.
Jau issiaiskinau, kad 'isiroviau' i 17 serija. Tai pradejau kaip baltas zmogus ziureti nuo pirmos serijos. Pirmas keturias serijas su malonumu ziurejau.
Tik pasakykit man, ar Пастухов ir Полина liks per abu sezonus drauge?

Kaip radybos miske? Pasiseke? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 08 30, 16:07)
Tik pasakykit man, ar Пастухов ir Полина liks per abu sezonus drauge?

liks mirksiukas.gif
man jis irgi patiko,kazkaip uzkabino,ziurejau 2 sezonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 08 30, 16:10)
liks mirksiukas.gif
man jis irgi patiko,kazkaip uzkabino,ziurejau 2 sezonus smile.gif

Liks? Na tai auksine kantrybe tada pas ji (vyra) galiu pasakyt (bent jau man kol kas taip atrodo) smile.gif

Beja, gero paskutinio vasaros penktadienio visiems !!! smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 08 30, 16:21)
Liks? Na tai auksine kantrybe tada pas ji (vyra) galiu pasakyt (bent jau man kol kas taip atrodo) smile.gif

drinks_cheers.gif

aciu ir tau taip pat 4u.gif
Atsakyti

Kaip radybos miske? Pasiseke? smile.gif

Galima sakyt pasiseke, bet labai grybai kirmeleti schmoll.gif
Atsakyti
''Шеф полиции'' /2013/

aciu uz naujiena 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 08 30, 16:21)

aciu cool.gif tau ir irgi gero 4u.gif 4u.gif

paziurejau 1 filma su savo numyletine Tatjana_Дом на обочине (2011) 4u.gif
user posted image
geras filmas_pagrindinis aktorius turi seima, bet isimyli kita moteri, su ja romanas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 08 30, 08:28)

Palinkesiu, kad jokiu blogu permainu tavo uoste nebutu 4u.gif
QUOTE(spoorga @ 2013 08 30, 09:15)
Sveikos merginos. Prisijungiu ir as. Ar priimsit?

Sveika prisijungus 4u.gif
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 30, 19:51)
paziurejau 1 filma su savo numyletine Tatjana_Дом на обочине (2011) 4u.gif
user posted image
geras filmas_pagrindinis aktorius turi seima, bet isimyli kita moteri, su ja romanas ir t.t.

Maciau cia kada anonsa per TV, dar pagalvojau, kad reiktu kada paziureti, gal ir neblogas.
Papildysiu, gal dar bus ziurinciu трейлер
Atsakyti
paziurejau ir asara nubraukiau_Тариф Счастливая семья (2013) thumbup.gif aciu, kas rekomendavo 4u.gif ir rekomenduoju as, jei dar nematete wub.gif
filmas apie jaunima_toks gyvenimiskas_pilnas netiketumu_jauna mergina Maskvoje turi zavu jaunuoli, meile ir kuriama judvieju ateitis. Rodos, viskas gerai thumbup.gif , bet merginos seneli (ilgameti mokyklos direktoriu) istinka infarktas, tai mergina isvaziuoja i kaima....
Verta paziureti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 30 rugpjūčio 2013 - 20:31
labas rytas 4u.gif
vakar pradejau ziuret_Жених (2013)
user posted image
kaime vyksta balandininko vestuves, nuotaka radus laisva minute dingsta nuo stalo ir arklidese uzsidarius su kitu vyru, uzsiima meile. Vyras ne iskart pasigenda, kad zmonos nera prie stalo. TAI pastebi anyta. Prasideda ieskojimas. Kai vyras atranda savo zmona su kt., tai i "kaili" gauna tik svetimas vyras. Po to, pora uzgyvena pirma vaika_dukrele, paskui dar po keliu metu_vel naujas kudikis. O zmona nei 1 is ju neaugino, nesupo, nevalgydino. Visalaik vyras ir anyta prie mazu mergaiciu. Zmona "ilsedavosi" klubuose ir ne tik su kitais vyrais, kol galiausiai uzkimba turtuolis_gera masina, pinigai, istaikingas namas mieste. Vyras visa laika zinojo, kur ir ka veike bei su kuo buvo jo zmona. Dar po keliu metu gime dvynukai wub.gif Ir vyras mylejo zmona, labai mylejo, nes atleido visus jos klystkelius su kt.vyrais. Kol atejo diena ir zmona pabega su turtingu vyru i miesta, palikdama vaikus, kuriu nemylejo ir jais nesirupino:( Taip ir gyveno seima - zmona i sona su bet kuo, svarbu, kad vyras su kelnem, gera masina ir kruva pinigu, o mylintis vyras augino vaikus, gal net ne savo, bet juos augino, mylejo, rupinosi jais. O zmona is po kiekvieno svetimo romano_pastodavo ir gimdydavo, o paskui "ilsedavosi" cool.gif Ir kai zmona pabego su kt., mylintis vyras norejo sokt nuo skardzio, bet vyr.dukra isgelbsti teti, neleidzia jam iseit is gyvenimo vien delto, kad jos mama tokia.. Mylintis vyras pradeda isgerinet, bet nepadeda ir TAI...
Bet graziausia, kai dukra pradeda ieskot teciui naujos zmonos ir nuziuri mokytoja bei pakviecia ja i svecius sestadienio popiete..
Tuo tarpu tame paciame kaime yra jauna mergina, kuri nuo paauglystes myli balandininka. Nors ir baigus kaimo m-kla, isvaziuoja miestan studijuoti medicinos, vistiek jos galvoje "stovi" kaimo balandininkas. Zinoma, kai vienadien ja partrenkia prabangi masina ir jos savininkas isimyli ja, ji vistiek, praejus 5 metams, tebelaiko ji tik savo draugu...O jis gyveno kartu, pasirodo, kad buvo vedes...

geras serialas, verta paziuret 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 31 rugpjūčio 2013 - 08:38
''Поговори со мною о любви'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1119457

user posted image

Laba grazu sestadienio ryta smile.gif
Atsakyti