Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

QUOTE(Gruinius @ 2013 08 29, 20:18)
Dar vienas super rusų serijalas

geras drinks_cheers.gif seniai ziurejau smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kalta blush2.gif greičiau parašyt norėjau ir nepaskaičiau temos. Dėkui už pasiūlytus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skudurinė lėlė @ 2013 08 29, 21:58)
Atsiprašau, kalta blush2.gif greičiau parašyt norėjau ir nepaskaičiau temos. Dėkui už pasiūlytus 4u.gif

Visada prašom mirksiukas.gif Jei patinka rusų filmai,prašom jungtis,sekt temą-matysit naujoves,merginos pasidalina mintimis,pažiūrėjus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ее сердце (2009)_aciu, kas rekomendave buvo. Paziurejau. Siek tiek sukrete, bet labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif

Visai netiketai zinokit as cia kuri vakara (sios savaites) prisedau prie TV pajunginet kanalus ir stabtelejau ties Склиф'о. Paziurejau na ir taip kazkaip nieko toks pasirode, bet taip neutraliai paliko. Siandien vel prisedau prie TV ir vel uzsiroviau 'ant' jo. Na ir zinot, susidomejau, labai mielas pasirode.

Net pasidomejau kada trecias sezonas ''Третий сезон – продолжение истории о «докторе от Бога» - главном хирурге клиники и высококлассном специалисте – выйдет на экран в 2014 году.''

Ziuriu nuo tos vietos kur ta aktore (Марина Могилевская) is «Кухня» atejusi naujai vadovauti kolektyvui
user posted image
ir kur kolegai kolegui gydytojui padaro galvos nuotrauka o ten опухоль.

Tai kaip as suprantu- esu nusigrybavus su situo 'netyciniu' ziurejimu kazkur nuo vidurio filmo, o gal net ir nuo antro sezono, taip? Nes kaip tycia net serijos paciu pradziu nemacius esu, vis buna jau prasidejusios doh.gif
_________
Truputi buvau susinervinus. Vyras sudauze mano megiama lako buteliuka (ir dar mano atveztini is kitur). Tai truputi buvau pasvajojus, kad ji pasiimtu zali zmogeliukai i koki Marsa. Bet prisedau prie Sklifo ir labai raminanciai paveike. Tai kol esu rami, einu liuli. Bye

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 08 29, 20:48)
tik man vienas dalykas uzkliuvo-labai jau netikroviskas pilvas nestuke.gif dar tokio nesu macius cool.gif

Rimtai? Zinai, kai seniai esu ziurejusi tai db nepamenu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 08 29, 23:19)

Tai kaip as suprantu- esu nusigrybavus su situo 'netyciniu' ziurejimu kazkur nuo vidurio filmo, o gal net ir nuo antro sezono, taip? Nes kaip tycia net serijos paciu pradziu nemacius esu, vis buna jau prasidejusios doh.gif
_________

Ziuri pirma sezona jau i pabaiga. Ir as taip pernai uzsiroviau ant Sklifo. Taip radau sita foruma ir paziurejau seriala nuo pradziu. Ziauriaia laukiu trecio sezono 4u.gif
O mes vakar pabaigem Stalino sunu, labai patiko, gerai ziurejosi, gaila man jo verysad.gif O aktorius ji vaidinantis, su vyru ir taip ziurejom, ir klausemes, nu labai su kepure panasus i Bezrukova ir balsas labai panasus, kaip jums, Sena pazistama?
Labas rytas, lekiu i miska 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 30 rugpjūčio 2013 - 06:27
QUOTE(ErikaN @ 2013 08 30, 07:22)
O mes vakar pabaigem Stalino sunu, labai patiko, gerai ziurejosi, gaila man jo  verysad.gif O aktorius ji vaidinantis, su vyru ir taip ziurejom, ir klausemes, nu labai su kepure panasus i Bezrukova ir balsas labai panasus, kaip jums, Sena pazistama?
Labas rytas, lekiu i miska  4u.gif

aš visą serialą sukau galvą kas čia per aktoriu ir kur matytas. paskui "dašuto", kad labai į Bezrukovą panašus. kinozale prie aktorių sąrašo apie jokios info neradau g.gif

labas rytas 4u.gif aš jau pusantros savaitės proletarų gretose biggrin.gif tai filmus tik vakarais, suguldžius vaikus pažiūriu. tokius mini serialus, čia rekomenduotus.
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 08 30, 07:22)
Ziuri pirma sezona jau i pabaiga. Ir as taip pernai uzsiroviau ant Sklifo. Taip radau sita foruma ir paziurejau seriala nuo pradziu. Ziauriaia laukiu trecio sezono  4u.gif
O mes vakar pabaigem Stalino sunu, labai patiko, gerai ziurejosi, gaila man jo  verysad.gif O aktorius ji vaidinantis, su vyru ir taip ziurejom, ir klausemes, nu labai su kepure panasus i Bezrukova ir balsas labai panasus, kaip jums, Sena pazistama?
Labas rytas, lekiu i miska  4u.gif

As dar neperziurejau iki galo, tiesiog ne iki ziurejimo man siuo metu. blush2.gif Darbe suzinojom, kad vyksta pertvarka, keiciasi valdyba, ruosiasi atleisti tam tikra kieki zmoniu. Tai koks jau man ziurejimas vakarais, kai suku galva, kas bus, kai gausiu atleidimo lapeli.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 08 30, 08:28)
suku galva, kas bus, kai gausiu atleidimo lapeli.

linkiu, kad negautumete 4u.gif 4u.gif 4u.gif daug vilties ir tikejimo 4u.gif 4u.gif

labas rytas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 08 30, 08:28)
As dar neperziurejau iki galo, tiesiog ne iki ziurejimo man siuo metu. blush2.gif Darbe suzinojom, kad vyksta pertvarka, keiciasi valdyba, ruosiasi atleisti tam tikra kieki zmoniu. Tai koks jau man ziurejimas vakarais, kai suku galva, kas bus, kai gausiu atleidimo lapeli.

Ui unsure.gif Linkiu,kad negautum to lapelio 4u.gif
O aš vis slapta tikėjausi,kad gal savo Juliuką auginsiu iki 3 metų-gal vis gi kaip nors išsiverstumėm tik iš vyro algos..Ir ką..Labai sunkai alsuojasi,o dar vasara,ne šildymo sezonas..Nors atrodo jau toks mizeris tie 40proc nuo atlyginimo,ale va jų nėra ir jau jaučiasi doh.gif Taip kad filmų žiūrėjimui tokiam,kokį turėjau paskutinius pustrečių metų,jau turiu tik mėnesį .Nu bet ką-kaip visi normalūs žmonės bus-serija ryte,ir kokia 1-2 vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 08 30, 08:52)
,jau turiu tik mėnesį

nuosirdziai dziaugiuosi, kad turite darba, i kuri sugrysite 4u.gif thumbup.gif
as vat, sedziu namie jau 8 metai ir nei 1 darbdaviui nereikalinga mama, auginanti darzelinio amziaus vaikus verysad.gif liudna, bet yra, kaip yra 4u.gif

pradejau ziuret_Жизнь после жизни (2013), o...pasirodo, kad jau macius blink.gif doh.gif ech.. blush2.gif senatve blush2.gif
o filmas kiek itemptas, vietomis sukreciantis, bet ziurejimo vertas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 30 rugpjūčio 2013 - 08:01
[O aktorius ji vaidinantis, su vyru ir taip ziurejom, ir klausemes, nu labai su kepure panasus i Bezrukova ir balsas labai panasus, kaip jums, Sena pazistama?

Sveikos merginos. Prisijungiu ir as. Ar priimsit?
Nera siam filme Bezrukovo g.gif

Сын отца народов

актеры и роли

Гела Месхи (главная роль)
Гела Месхи
роль: Василий Сталин

Василий Прокопьев (роль второго плана)
Василий Прокопьев
роль: Василий Сталин
в юности

siaip labai daug informacijos yra www.ruskino.ru
konkreciai apie si filma http://ruskino.ru/mov/15321 ax.gif