Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2013 08 29, 15:37)

aciu uz varga, bet vistiek nesupratau blink.gif  ax.gif As klausiu, ar cia ta pati aktore vaidina abiejuose minetuose filmuose, o tai sunku buvo paprastai parasyt, kad tai 2 skirtingos ir viskas g.gif

atleiskite, o ka reiskia_TROLINI? g.gif

Ne, tai viena ir ta pati aktore 4u.gif Vienam filme ji vaidina Uljana, kitame filme jos Lenos vaidmuo.

Trolinti-tai apsimesti kvailiu ir provokuoti komentatorius kokiai diskusijai.
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 29, 15:46)
o tai nesupratau, kas cia tokio keisto, kad i Jus ir i Julsita kreipiaus? Jus cia temos senbuves ir tiek.
Manau, kad reiktu kaip tik dziaugtis, kad i JUS kreipiaus. Na, bet...

Kita karta manes klausk, man nepikta, kuom galesiu-tuom padesiu 4u.gif
Atsakyti
Sim@ viskas gerai cia, nesiparink smile.gif
Kad man atrodo ir tu cia jau senbuve- metai, du? Kiek? Nepamenu as, zinau kad jau senokai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 08 29, 15:51)
Ne, tai viena ir ta pati aktore 4u.gif Vienam filme ji vaidina Uljana, kitame filme jos Lenos vaidmuo.
Trolinti-tai apsimesti kvailiu ir provokuoti komentatorius kokiai diskusijai.
Kita karta manes klausk, man nepikta, kuom galesiu-tuom padesiu 4u.gif

gerai, kitakart klausiu Jusu 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 08 29, 15:53)
Sim@ viskas gerai cia, nesiparink smile.gif
Kad man atrodo ir tu cia jau senbuve- metai, du? Kiek? Nepamenu as, zinau kad jau senokai mastau.gif

zinau, kad gerai, o as ir net nebuvau pradejus parintis. Tiesiog man keista, kad vat klausi..ir zmogui nepatinka, kad jo paklausi g.gif

iseinu ziuret_Дом для двоих (2009) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 29, 15:59)
iseinu ziuret_Дом для двоих (2009) ax.gif

Išeik geriau laukan pasidžiaugt paskutinėm vasaros malonėm, ir akelės ir galvelė pailsės mirksiukas.gif Nes žiūrint po kelis filmus kasdien tikrai jau visos čerkasovos susimakaluos biggrin.gif
Nepiktai aš čia bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras biggrin.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 08 29, 16:32)
Išeik geriau laukan pasidžiaugt paskutinėm vasaros malonėm, ir akelės ir galvelė pailsės  mirksiukas.gif Nes žiūrint po kelis filmus kasdien tikrai jau visos čerkasovos susimakaluos biggrin.gif 
Nepiktai aš čia bigsmile.gif  blush2.gif

aciu uz thumbup.gif pasiulyma, bet jei tamsta zinotum, kiek as per diena suvaikstau grynam ore, tai net supavydetum:)
paziurejau_Дом для двоих (2009) _apie jauna mergina, kuri gyveno su broliu, kuris vede, ir jo zmona pastojo, susirinkus daiktus, isstojo is aspiranturos ir isvaziavo i kaima su paskyrimu dirbti mokytoja kaimo mokykloje. Kaime gauna savus namus - nama, gerus kaimynus, saunius mokinius ir belieka dziaugtis gyvenimu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 29 rugpjūčio 2013 - 18:15
Dar vienas super rusų serijalas
user posted image
nuoroda atsisiuntimui be registracijos http://rutor.org/tor...-12-2010-dvdrip
Atsakyti
QUOTE(Gruinius @ 2013 08 29, 20:18)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visgi aciu uz rekomendacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif paziurejau Liubov s oruzijem,patiko smile.gif ax.gif tik man vienas dalykas uzkliuvo-labai jau netikroviskas pilvas nestuke.gif dar tokio nesu macius cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 29 rugpjūčio 2013 - 19:51
Labas vakaras, gal galėtumet pasiūlyt kokių rusiškų detektyvinių serialų ar filmų?
Atsakyti
QUOTE(Skudurinė lėlė @ 2013 08 29, 21:06)
Labas vakaras, gal galėtumet pasiūlyt kokių rusiškų detektyvinių serialų ar filmų?

Kad jų jau vien šioj temoj ne vienas ir ne du buvo pasiūlyti,ar visi matyti?
Man labai patinka detektyvai,kur veiksmas išsirutulioja per vieną seriją ir tokie truputį su jumoru.Tai Дикий,Москва.3 вокзала , Чужой район .Prieš kelis puslapius ne vienos išgirtas Хмуров,tik jame jau nelabai jumoro yra.Net nežinau ką rekomenduot,kai nežinau ką jūs mačius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 29 rugpjūčio 2013 - 20:12
QUOTE(Skudurinė lėlė @ 2013 08 29, 20:06)

Tik pries tai parasiau ar jau spejai paziuret? biggrin.gif
Atsakyti