Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 08 28, 22:42)
Cia kaip suprantu sitas filmas?
Скажи Правду (трейлер)
Lai nieks nesupyks, bet man tokie irgi schmoll.gif

taip, sitas 4u.gif
niekas ir nepyksta mirksiukas.gif
Tiesiog kiekviena turim savo nuomone ir ja issakom cool.gif Todel, kai vienoms patinka komedijos, tai man jos nesuprantamos. Tai, lygiai ir su siuo filmu_man patiko, likau suzaveta wub.gif O kt._ne. Tai, juk negali buti taip, kad visoms turejo patikti.
aciu uz nuomones ir gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
paziurejau_Право на любовь (2013) 4u.gif
user posted image
zurnalo redaktore, issiskyrusi 10 metu, neprisileidzia prie saves jokio naujo kt.vyro, nes susitikineja su ex vyru_kartu pusryciauja, vakarus kartu leidzia ir t.t. Beveik kasdien. Nors ex turi kita zmona, bet jam patinka susitikineti su savo ex:) Moteris_meili, svelni, nuosirdi butybe, kai su ex. O darbe savo darbuotojams_tirone cool.gif
Vienu zodziu, meile+pasimatymai+darbas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 08 28, 22:19)

Nu va-aš nuo spalio 1 pradedu dirbt,tai vakarais bus kaip smegeninę pailsint thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 29 rugpjūčio 2013 - 08:13
labas rytas 4u.gif
su aktore Tatjana Čerkasova vakar pažiūrėjau 2 filmus - serialus ir man taip keista pasidarė, kad viename filme - seriale ši aktorė susuktais, pustrumpiais plaukais, o kitame_ta pati aktorė_jau ilgais lygiais plaukais. Per google bandžiau ieškot dg šios aktorės foto, bet blush2.gif blush2.gif neradau. Tai ir likau nesupratus, kaip plaukai moterį taip gali pakeisti kaip dvi skirtingas asmenybes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 29, 10:21)
. Per google bandžiau ieškot dg šios aktorės foto, bet blush2.gif  blush2.gif neradau. Tai ir likau nesupratus, kaip plaukai moterį taip gali pakeisti kaip dvi skirtingas asmenybes? g.gif

O tai kaip tu ieškai g.gif
https://www.google.l...173.aXhUsr48qBg
Atsakyti
QUOTE(Gruinius @ 2013 08 28, 21:37)
Dabar sita ziuriu wink.gif
user posted image

gal galima butu filmo pavadinima parasyti rusu kalba?

QUOTE(Julsita @ 2013 08 29, 14:52)
O tai kaip tu ieškai  g.gif
[url=https://www.google.lt/search?

aciu uz pagalba, bet... 4u.gif vistiek man kazko nesueina galai blush2.gif

kreipiuos i musu visazines Visgi ir Julsita_argi siuose filmuose vaidina ta pati Tatjana Cerkasova pagrindiniuose vaidmenyse?
Четвертый пассажир (2013) wub.gif
Право на любовь (2013) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 29, 14:05)
gal galima butu filmo pavadinima parasyti rusu kalba?
aciu uz pagalba, bet... 4u.gif vistiek man kazko nesueina galai blush2.gif

kreipiuos i musu visazines Visgi ir Julsita_argi siuose filmuose vaidina ta pati Tatjana Cerkasova pagrindiniuose vaidmenyse?
Четвертый пассажир (2013)  wub.gif

Tai rusu kalba ir parasyta ant paveiksliuko ДЕМОНЫ
cia jei ka nuoroda is kur galima parsisust http://rutor.org/tor...-16-2011-dvdrip
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 29, 15:05)

Четвертый пассажир (2013)  wub.gif

Kinozale,bet kurio filmo aktorių sąraše užėjus ant aktoriaus pavardės,išmeta keletą jo nuotraukų,biografiją,filmografiją.Va citata aktorės Tatjanos Čerkasovos:
Фильмография
2014 Шеф 2 (сериал)
2013 Четвертый пассажир (ТВ) ... Ульяна
2013 Право на любовь (мини-сериал) ... Лена
ir plačiau http://kinozal.tv/pe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 29 rugpjūčio 2013 - 14:27
Julsita, a Julsita, ar girdi? I mus kreipiasi.
Na Sim@ tu ir pavarai kartais biggrin.gif Na taip nuosirdziai kvatojau zinok, aciu tau.
Busiu atvira, as zinok kartais taves nesuprantu- ar tu kartais is lempos rasai ar tu tiesiog trolini (as cia nepyktibiskai jei ka) mastau.gif
Kad ir dabar, nu tik nesakyk kad nemoki pasiziureti aktoriu sudeti siu dvieju filmu ir sulyginti (pavardes). Ar cia tikrai reikia visazinystes? biggrin.gif
Vnz dabar XXI a. galima ne tik plaukus (isvaizda) pakeisti bet ir visa kita, net ir lyti, juolab filmuose.
Kur ta musu Julsita? As manau ji man pritars, na nebent dar ka nors nores pridurt. Palaukim jos.
Nuotaika pakelei Sim@, maladec!

Papildyta:
Niu va, kol rasiau rasiau, ir Julsita parase (kiek pamenu, ji jau ta raso antra karta) smile.gif
QUOTE(Julsita @ 2013 08 29, 15:26)
Kinozale,bet kurio filmo aktorių sąraše užėjus ant aktoriaus pavardės,išmeta keletą jo nuotraukų,biografiją,filmografiją.Va citata aktorės Tatjanos Čerkasovos:
Фильмография
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 29 rugpjūčio 2013 - 14:33
QUOTE(Gruinius @ 2013 08 29, 15:20)
Tai rusu kalba ir parasyta ant paveiksliuko ДЕМОНЫ
cia jei ka nuoroda is kur galima parsisust http://rutor.org/tor...-16-2011-dvdrip

aciu uz varga 4u.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 08 29, 15:26)
2013 Четвертый пассажир (ТВ) ... Ульяна
2013 Право на любовь (мини-сериал) ... Лена

aciu uz varga, bet vistiek nesupratau blink.gif ax.gif As klausiu, ar cia ta pati aktore vaidina abiejuose minetuose filmuose, o tai sunku buvo paprastai parasyt, kad tai 2 skirtingos ir viskas g.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 08 29, 15:33)
Sim@,
ar tu tiesiog trolini  (as cia nepyktibiskai jei ka) mastau.gif

atleiskite, o ka reiskia_TROLINI? g.gif

Atsakyti
Nu jau dabar ir aš skaniai pasijuokiau lotuliukas.gif Sima,taigi iškėliau viršun aktorės Tatjanos Čerkasovos,vienos ir tos pačios,filmografijos citatą ir ten parašyta,kad ji vaidina abiejuose filmuose.Nu bent jau aš tai suprantu,kad čia viena ir ta pati blush2.gif Tik vienam filme vaidina Leną,kitam Uljaną 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 29 rugpjūčio 2013 - 14:44
QUOTE(Julsita @ 2013 08 29, 15:42)
aš tai suprantu,kad čia viena ir ta pati  blush2.gif

ok, ok 4u.gif apsiziurejau, atsiprasau blush2.gif
aciu dar karta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 08 29, 15:33)
Ar cia tikrai reikia visazinystes? biggrin.gif

o tai nesupratau, kas cia tokio keisto, kad i Jus ir i Julsita kreipiaus? Jus cia temos senbuves ir tiek.
Manau, kad reiktu kaip tik dziaugtis, kad i JUS kreipiaus. Na, bet...
Atsakyti