Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

QUOTE(Gruinius @ 2013 08 28, 16:28)
Vienas įdomiausių mano matytų rusų serialų!!!!
http://www.kinopoisk.ru/film/670156/
http://youtu.be/INyeYbT4_QE

drinks_cheers.gif geras,seniai ziurejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 28, 12:04)
Любовь с оружием (2012)
user posted image
apie tyra meile ir pasiaukojima darbui cool.gif

Ir sitas man labai patikes, geras. Itemptas.
Трейлер
Анонс
http://kinozal.tv/de...s.php?id=962095
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 08 28, 20:45)

aciu,jau siunciu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 08 28, 19:45)

Atsisiusiu i eile drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 08 28, 20:54)
aciu,jau siunciu smile.gif

Krištolinė ledi tu dar sito lygi siolei neziurejusi? Kaip cia sitaip? Oi sarmata kokia biggrin.gif
Taisyk padeti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gruinius @ 2013 08 28, 20:56)
Atsisiusiu i eile  drinks_cheers.gif

smile.gif Jei tokio zanro patinka, tai manau neapsiriksit. Tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 08 28, 21:04)
Krištolinė ledi tu dar sito lygi siolei neziurejusi? Kaip cia sitaip? Oi sarmata kokia biggrin.gif

nu tikrai dar nemacius blush2.gif o po tokiu tavo ivertinimu negaliu nepaziureti schmoll.gif pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 08 28, 20:04)
Papildyta:

Rusu filmai o ypac serijalai tai bet kokio zanro idomus wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 08 28, 20:04)
Papildyta:

Dabar sita ziuriu wink.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 08 28, 20:45)
Ir sitas man labai patikes, geras. Itemptas.

drinks_cheers.gif

iseinu ziuret_Право на любовь (2013) 4u.gif siandien filmu ziurejimo diena ir kompo "sandeliuko" pravalymas, nes V gryzta, reikes prikelt jam filmu, tai mano Dell'iuko diskas turi but tuscias:)
Atsakyti
Julsita aūūū, ar matei ''20 августа стартовали съемки очередного, 13-го сезона сериала «Воронины». Новый сезон обещает стать сюрпризом не только для зрителей, но и для самих актеров!''
Актеры сериала делятся своими впечатлениями и рассказывают, что же нас ждет в новом сезоне!

Тринадцатая тарелка — на счастье!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 08 28, 21:52)
Julsita aūūū, ar matei ''20 августа стартовали съемки очередного, 13-го сезона сериала «Воронины». Новый сезон обещает стать сюрпризом не только для зрителей, но и для самих актеров!''
Актеры сериала делятся своими впечатлениями и рассказывают, что же нас ждет в новом сезоне!

Nemačiau blush2.gif Ačiūūūū labai labai thumbup.gif Nu dabar tik sulaukt,kada pradės rodyt..Bet šiemet jau kažin g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 08 28, 22:01)
Nemačiau  blush2.gif  Ačiūūūū labai labai  thumbup.gif  Nu dabar tik sulaukt,kada pradės rodyt..Bet šiemet jau kažin  g.gif

Reik laikyt čiurikus, kad nesusivelintu smile.gif
С 1 октября все поклонники популярного ситкома "Воронины" смогут насладиться просмотром новых серий полюбившегося сериала, ведь именно в этот день состоится премьера первой серии 13 сезона этого веселого сериала.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 28, 07:38)
vakar paziurejau labai idomia melodrama apie jaunima_Скажи правду (2012)
Vertas ziurejimo 4u.gif rekomenduoju
4u.gif
QUOTE(Tisan @ 2013 08 28, 15:00)

paziurejau,pasirode filmas apie nieka...man nepatiko...beveik visa filma sedi keturiese uzsidare kambaryje ir pasakoja savo tam tikrus gyvenimo ivykius,ale zaidzia zaidima. Bet vistiek aciu uz rekomendacija,einu kitu filmu zvejot  smile.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 08 28, 15:03)
nesutinku su Jumis, kad nebuvo, ka ziuret blush2.gif tiesiog ne kiekvienas gali papasakot taip ATVIRAI, taip NUOSIRDZIAI savo gyvenimo klystkelius ir t.t.
as tai siuo filmu likau labai suzaveta. Bet..nuomone apie filma pasilieku sau 4u.gif Cia manau, kad reikia gerai suaugt, kad suprast TOKI filma cool.gif

QUOTE(Tisan @ 2013 08 28, 15:31)

po Jusu komentaro pasijauciau" nebrendyla",nesuaugusi,kad suprasciau TOKI filma  biggrin.gif Nu nepatiko man,negi tai nusikaltimas  ax.gif  Butu idomu,kad dar kuri susigundytu paziuret ir issakytu savo nuomone smile.gif

Cia kaip suprantu sitas filmas?
Скажи Правду (трейлер)
Lai nieks nesupyks, bet man tokie irgi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 28 rugpjūčio 2013 - 21:46