Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XIX Tema)

QUOTE(arden @ 2013 08 26, 22:19)
nunnešiau kaimynei raktų komplektą ir pasidėjau, na vsiakij požarnij   cool.gif

Gera idėja drinks_cheers.gif Aš ir vis mėgstu į balkoną užbėgt greitam,tai vyras ir perspėjo,kad galiu kada likt įkalinta,nes labai jau mažajam patikt pradėjo balkono rankena.Na,bet aš pirmam aukšte gyvenu,tai galėčiau ir iššokt,bet vl gi-durys visada užrakintos,jei iš pačio ryto tai ir dviem spynom,kaip pas Simą tongue.gif Turbūt tektų ir pas kaimyną skolintis kokį gerą plaktuką,o gal ir su visu kaimynu ,kad išdaužtų kokį stiklą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 27 rugpjūčio 2013 - 08:24
QUOTE(Julsita @ 2013 08 27, 08:24)
Gera idėja  drinks_cheers.gif Aš ir vis mėgstu į balkoną užbėgt greitam,tai vyras ir perspėjo,kad galiu kada likt įkalinta,nes labai jau mažajam patikt pradėjo balkono rankena.Na,bet aš pirmam aukšte gyvenu,tai galėčiau ir iššokt,bet vl gi-durys visada užrakintos,jei iš pačio ryto tai ir dviem spynom,kaip pas Simą  tongue.gif  Turbūt tektų ir pas kaimyną skolintis kokį gerą plaktuką,o gal ir su visu kaimynu ,kad išdaužtų kokį stiklą lotuliukas.gif

va čia tai būtų žiemą mirksiukas.gif

dėkui mergaitės už visas rekomendacijas 4u.gif aš jau pastebėjau, kad labiausia traukia žiūrėt tuos filmus, kur būna keli geri atsiliepimai apie tą patį filmą.

sveikatėlės jums ir geros nuotaikos smile.gif
Atsakyti
paziurejau labai gera ir idomu filma_Вакцина (2007) 4u.gif
user posted image
apie mis'ės gyvenima. Būtinai pažiūrėkite 4u.gif
Atsakyti
Oi mergaitės lotuliukas.gif Aš prie to pačio...su užrakinimais lotuliukas.gif
Vyresnėlis būdamas kokių 5 metų įkišo į spyną...spageti makaroną..nevirtą, žinoma... iš vidaus. Gyvenom bendrabuty, mobiliakų dar nė su žiburiu nebuvo. laukiau kol koridoriuj išlys koks kaimynas, tada papprašiau kad išeitų į lauką, po langais (gyvenau 5 aukšte), išmečiau raktą, anas atrakino iš išorės kažkaip doh.gif lotuliukas.gif
O antras atvejis klasikinis irgi - vyresnėlis buvo gal antrokas, mes su mb kažkur užsilaikėm, lrįžom vėlai, o vaikas buvo išmokinta skad raktą spynoj paliktų pasukės, kad vagys neieitų. Nu tai nei vagys nei tėvai neįėjo doh.gif Vaikinas užmigo kietu miegu...Skambinom visais įmanomais telefonais (ir laidiniu ir mobiliu), beldėm, daužėm duris, sieną...beprasmiška...O naktis, o ryt į darbą..... doh.gif tėko galų gale mb pažadint kaimynus, pasiskolint įrankius ir išimt spyną... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 08 27, 09:24)
kaip pas Simą  tongue.gif

4u.gif

QUOTE(saulyte525 @ 2013 08 27, 13:01)
sveikatėlės jums ir geros nuotaikos smile.gif

4u.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 08 27, 23:06)
Oi mergaitės lotuliukas.gif Aš prie to pačio...su užrakinimais lotuliukas.gif

4u.gif thumbup.gif gudrus tie vaikai thumbup.gif

LABAS RYTAS 4u.gif vakar paziurejau labai idomia melodrama apie jaunima_Скажи правду (2012)
user posted image_svenciamas egzaminu baigimas, susirenka ivairaus plauko studentai, kas su porom, kas be. Issiskiria 1 pora, kuri iskart uzsidaro miegamajame. Bet buto seimininke ateina i ta kambari ir uztikus porele, kiek nustemba, bet nepasimeta, o istraukus is komodos viskio buteli, pasiulo suzaist zaidima_kai kiekvienas uzduoda po klausima ir turi atsakyti. Aisku, visa zaidima skanauja viski:) na, o jis padaro savo cool.gif Prasideda ispazintys, mustynes ir t.t.Yra Spartakas_vakaro siela, o buto seimininke Lesia_isimylejus mineta vaikina (nors jis atejes poroje su kt.mergina) Vertas ziurejimo 4u.gif rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 28 rugpjūčio 2013 - 06:41
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 28, 07:38)

LABAS RYTAS 4u.gif vakar paziurejau labai idomia melodrama apie jaunima_Скажи правду (2012)

Labas rytas 4u.gif
Ačiū, jau siunčiuosi 4u.gif
Atsakyti
Нарочно не придумаешь (2013) irgi rekomenduoju 4u.gif Gyvenimiska melodrama_mamos ir dukros gyvenimai 4u.gif
IR
Любовь с оружием (2012)_rekomenduoju 4u.gif
user posted image
apie tyra meile ir pasiaukojima darbui cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 28 rugpjūčio 2013 - 11:39
laba,

sugriztu po nz kiek laiko nebuvimo cia rolleyes.gif
prisirasiau daaaaaaug jusu rekomenduotu filmu, tik nzn kada teks ziureti.
Nezinau ar matet, bet filmuojama 3 dalis "Брак по завещанию-3. Танцы на углях ".Tai jau lauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
labai mielas_Четвертый пассажир (2013) wub.gif
user posted image
jauna mokytoja atleidziama is darbo tik del to, jog 1 mokiniui ji nepatiko_jis paprase savo turtingo tetusio, kad jis "nupirktu" mokyklos direktore ir mokytoja butu atleista. Pinigai visagaliai, mokytoja buvo atleista. Susirinkus daiktus, isvaziuoja i Maskva, pas sunu. Drauge islydedama pasisaipo, kad vaikas jau suauges, gali pats savim pasirupint; reikia paciai ieskotis draugo, tvarkytis savo asmenini gyvenima. Ir, kaip tycia, traukinio kupe sutinka isvaizdu vyra, kuris budamas nr.4 keleivis kupe, pradzioj pasirodo kaip chamas, bet..
prisimenant si aktoriu filme Znahar, tai siame filme jis _gerietis_Aleksejus Zubkovas
user posted image
ir mokytoja vaidinanti aktore Tatjana Čerkasova
user posted image
filmui atnesa daug nuoširdumo, meilės, švelnumo wub.gif
REKOMENDUOJU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 28, 12:04)
Нарочно не придумаешь (2013) irgi rekomenduoju 4u.gif Gyvenimiska melodrama_mamos ir dukros gyvenimai 4u.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 08 28, 14:54)
labai mielas_Четвертый пассажир (2013)  wub.gif
l]

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 28, 07:38)

user posted image_svenciamas egzaminu baigimas, susirenka ivairaus plauko studentai, kas su porom, kas be. Issiskiria 1 pora, kuri iskart uzsidaro  miegamajame. Bet buto seimininke ateina i ta kambari ir uztikus porele, kiek nustemba, bet nepasimeta, o istraukus is komodos viskio buteli, pasiulo suzaist zaidima_kai kiekvienas uzduoda po klausima ir turi atsakyti. Aisku, visa zaidima skanauja viski:) na, o jis padaro savo cool.gif Prasideda ispazintys, mustynes ir t.t.Yra Spartakas_vakaro siela, o buto seimininke Lesia_isimylejus mineta vaikina (nors jis atejes poroje su kt.mergina) Vertas ziurejimo 4u.gif rekomenduoju 4u.gif

paziurejau,pasirode filmas apie nieka...man nepatiko...beveik visa filma sedi keturiese uzsidare kambaryje ir pasakoja savo tam tikrus gyvenimo ivykius,ale zaidzia zaidima. Bet vistiek aciu uz rekomendacija,einu kitu filmu zvejot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 08 28, 15:00)
paziurejau,pasirode filmas apie nieka...man nepatiko...beveik visa filma sedi keturiese uzsidare kambaryje ir pasakoja savo tam tikrus gyvenimo ivykius,ale zaidzia zaidima. Bet vistiek aciu uz rekomendacija,einu kitu filmu zvejot  smile.gif

nesutinku su Jumis, kad nebuvo, ka ziuret blush2.gif tiesiog ne kiekvienas gali papasakot taip ATVIRAI, taip NUOSIRDZIAI savo gyvenimo klystkelius ir t.t.
as tai siuo filmu likau labai suzaveta. Bet..nuomone apie filma pasilieku sau 4u.gif Cia manau, kad reikia gerai suaugt, kad suprast TOKI filma cool.gif
Atsakyti