Tik ką pabaigiau "Ego liubov" Labai patiko
"Ja Angina" man irgi per ilgas buvo, būtų užtekę pilnai 2 serijų
Ir ačiū dideliausias visoms, kurios dalinatės viskuo ką randat
Rytoj žiūrėsiu "Moj"
as irgi pritariu,kad komentarai neatitinka tai as ju neskaitau
QUOTE(Visgi @ 2013 08 26, 13:10)
aciu uz rekomendacijas
laba vakara visoms:) siandien nieko neziurejau, nes nesenai su vaikais is Kliniku chirurginio parvaziavau. Vyresnelis darzely lauke nuo supyniu mazaja nustume, tai trinkt ant zemes ir kaip tycia..ant nosies Atrode baisiai, kai nuejau is darzelio parsivest Bet apziurejusi kliniku chirurge nuramino, kad istinima ir sutrenkima "gydom" tik ledukais, o po savaites savo seimos klinikoj rentgena pasidarom ir pas LOR. Nes tik po savaites matysis luzis, jei jis buvo va, taip gyvenu su nuotykiais, kad jau ne filmu nebereik
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 08 26, 19:18)
aciu uz rekomendacija
QUOTE(Sim@ @ 2013 08 26, 19:38)
aciu uz rekomendacijas
laba vakara visoms:) siandien nieko neziurejau, nes nesenai su vaikais is Kliniku chirurginio parvaziavau. Vyresnelis darzely lauke nuo supyniu mazaja nustume, tai trinkt ant zemes ir kaip tycia..ant nosies Atrode baisiai, kai nuejau is darzelio parsivest Bet apziurejusi kliniku chirurge nuramino, kad istinima ir sutrenkima "gydom" tik ledukais, o po savaites savo seimos klinikoj rentgena pasidarom ir pas LOR. Nes tik po savaites matysis luzis, jei jis buvo va, taip gyvenu su nuotykiais, kad jau ne filmu nebereik
Papildyta:
Papildyta:
Ojojojo kaip skaudziai, laikykites
QUOTE(Julsita @ 2013 08 26, 16:47)
Aš jo dar 6 serijas "išsiprievartavau" Nu taip nelipo,bet tiek gerų atsiliepimų buvo,galvojau,kad gal gi įsijausiu...deja...
aš 2 kartus bandžiau žiūrėt, nu niekaip neprilipo
QUOTE(Frėjukė @ 2013 08 26, 17:28)
Tik ką pabaigiau "Ego liubov" Labai patiko
vakar vakare peržiūrėjau. labai mielas, vertas dėmesio
Sima, mažylei ir tau kad mažiau tikrų dramų būtų. nors pati irgi neliūdžiu. pradėjau dirbt, o penktadienį, kol šuniui maistą nunešiau, dvyniai užsirakino namuose. tai jau strioko apturėjau, nežinojau ar tarnybas kviest ar langą aukot, bet po valandą trukusių "derybų" su kaiminka prikalbinom, priviliojom, kad kėdę pristumtų, o tada užlipo ir atrakino.
dar labai noriu parekomnduot filmą api Stalino sūnų. super, 10 balų. labai patiko
Sim@ linkiu, kad to luzio nebutu
arden man cia su tuo uzsirakinimu primine man viena mano kultini atveji. Vnz vyresneliui gal buvo apie pora metuku (dabar tiksliai jau nepamenu, bet tikrai zinau, kad dar net darzelio nelanke), ir man kazko reikejo i balkona ant smugio kazka ten paimt. Ziema, pats speigas iki minus ten kazkiek, ir smaukst mane uzdaro tame balkone. Vyras darbe, sunus viduj, as balkone, tiesiog grazu ziuret. Nors nusisauk. Graziai as ten kalbinau kalbinau, kaip ta lape saldzialiezuve varnos del to surio. Ir kedute atsinesk, ir rankenele va ten va sitaip pasuk. Ir kaip pasuko- visai i kita puse, dar labiau uzrakino. As trumpom rakovem prie kokiu -20, balkone (neistiklintam). Na ir ka, pradejau dairytis kas yra po ranka balkone. Ziuriu kazkoks molinis vazonas (aciu jam). Paprasiau,kad vaikas atsitrauktu iki labai toli. Imu as ta vazona ir stukt stukt i balkono duru stikla, ne velnio. Vis kas kart stipriau ir stipraiu bandau, tie stiklai ten gi ne ploni ir dar dvigubi. Ir dar dairausi ar kas neziuri ir nemato ka as cia isdarineju. Nezinau kaip ten bajavikuose, bet galiu pasakyti, kad labai jau nelengva ta stikla isdzauzt
Jei ne tas vazonas tai nezinau ka daryciau, rankom kojom tikrai neisdauzyciau, na nebent jei kaip ten kokia KungFu Panda tureciau juoda dirza tai galbut, o taip tai be sansu, rastu mane vyras uzsalusia balkone, arba geriausiu atveju bekalenancia dantimis ir apserksnijusia visa su kabanciais varvekliais. Nes ten buvo pietu metas o iki vakaro (vyro grizimo) oi dar kaip toli buvo.
Vargsas vaikas pats issigando, nes pamate kad mamyte negali ieiti ir jis niekuo padeti negali, suvoke kad bejegis,kad kazka ne taip padare, o ka- nesupranta, ir dar to dauzymo, stiklo sukiu pabirusiu issigando. Tai va toks buvo mudviem pirmas ir paskutinis kartas 'pabandymo' tokio gerio
Vnz bukit mamytes budrios
arden man cia su tuo uzsirakinimu primine man viena mano kultini atveji. Vnz vyresneliui gal buvo apie pora metuku (dabar tiksliai jau nepamenu, bet tikrai zinau, kad dar net darzelio nelanke), ir man kazko reikejo i balkona ant smugio kazka ten paimt. Ziema, pats speigas iki minus ten kazkiek, ir smaukst mane uzdaro tame balkone. Vyras darbe, sunus viduj, as balkone, tiesiog grazu ziuret. Nors nusisauk. Graziai as ten kalbinau kalbinau, kaip ta lape saldzialiezuve varnos del to surio. Ir kedute atsinesk, ir rankenele va ten va sitaip pasuk. Ir kaip pasuko- visai i kita puse, dar labiau uzrakino. As trumpom rakovem prie kokiu -20, balkone (neistiklintam). Na ir ka, pradejau dairytis kas yra po ranka balkone. Ziuriu kazkoks molinis vazonas (aciu jam). Paprasiau,kad vaikas atsitrauktu iki labai toli. Imu as ta vazona ir stukt stukt i balkono duru stikla, ne velnio. Vis kas kart stipriau ir stipraiu bandau, tie stiklai ten gi ne ploni ir dar dvigubi. Ir dar dairausi ar kas neziuri ir nemato ka as cia isdarineju. Nezinau kaip ten bajavikuose, bet galiu pasakyti, kad labai jau nelengva ta stikla isdzauzt
Jei ne tas vazonas tai nezinau ka daryciau, rankom kojom tikrai neisdauzyciau, na nebent jei kaip ten kokia KungFu Panda tureciau juoda dirza tai galbut, o taip tai be sansu, rastu mane vyras uzsalusia balkone, arba geriausiu atveju bekalenancia dantimis ir apserksnijusia visa su kabanciais varvekliais. Nes ten buvo pietu metas o iki vakaro (vyro grizimo) oi dar kaip toli buvo.
Vargsas vaikas pats issigando, nes pamate kad mamyte negali ieiti ir jis niekuo padeti negali, suvoke kad bejegis,kad kazka ne taip padare, o ka- nesupranta, ir dar to dauzymo, stiklo sukiu pabirusiu issigando. Tai va toks buvo mudviem pirmas ir paskutinis kartas 'pabandymo' tokio gerio
Vnz bukit mamytes budrios
nunnešiau kaimynei raktų komplektą ir pasidėjau, na vsiakij požarnij
Tai cia db prie to pacio tsakant
Juda be garso,
Mato tamsoje,
Girdi iš tolo,
Gali nemiegoti ištisomis valandomis...
Ji nindzė?
Ne! Ji - MAMA.
Juda be garso,
Mato tamsoje,
Girdi iš tolo,
Ji nindzė?
Ne! Ji - MAMA.
QUOTE(arden @ 2013 08 26, 21:31)
1)
2) dvyniai dar maziukai, o jau gudruoliai kokie
tai bet nieko stebetino, kai mano Matui buvo 1,5 metu, tai as kol buto balkone dziausciau rubus, tai Matas priejes tik sast ir uzdare balkono duris, uzlenkdamas skersai rankena. Tai, o tada buvo pirmas pavasario rytas, kovo men., 9 val.ryto. Dar salnos buvo, jei as su plonom pirstinem dziausciau rubus ir apsirengus treningus, tapkem ir basomis. Tai, jei ne kaimyne 4 aukste (irgi dziauste skalbinius), tai turbut buciau "uzsalus" balkone gyva O vaikas mano paskui, jau negana to, kad uzdare mane balkone, bet dar ir is kambario isejo duris uztrenkdamas. Tada, isivaizduokit, kad nesusalciau balkone, tai kaimyne ant sluotos nuleido ziemini palta, o kaimynas su sunum savo ir didziule irankiu deze, bande mano buto duris atrakint O blogiausia buvo tai, kad kai mano durys sarvuotos, tai as nakciai visuomet uzrakinu apatine spyna ir virsutine, ir rakta palieku SKERSAI (cia vyras taip pamokines, neva jei vagys kokie ir pan. ). Tai kaimynas "keikdamasis" per val.su plona vielute vistik atsuko mano rakta ir taip buvau islaisvinta is balkono. Bet tada susalau tai nerealiai, o Matas (buvo pradejes kalbet mazumele), tai kalba prarades buvo savaitei. Tai va, tokie tie vaikai
QUOTE(Visgi @ 2013 08 26, 22:09)
Sim@ linkiu, kad to luzio nebutu
tikekimes, kad nebus
QUOTE(Visgi @ 2013 08 26, 23:18)
Juda be garso,
Mato tamsoje,
Girdi iš tolo,
Ji nindzė?
Ne! Ji - MAMA.
Mato tamsoje,
Girdi iš tolo,
Ji nindzė?
Ne! Ji - MAMA.
o cia tai
labas rytas
QUOTE(arden @ 2013 08 26, 21:31)
As ziuriu, man visokie istoriniai apie tikras asmenybes patinka. Vis tik Cepajevas patiko labiau nei Stalino sunus, nors gal dar isivaziuos, vis tik pabaigiau 4 serija.