QUOTE(Laurutee22 @ 2013 08 17, 19:16)
Mintis kilo ne man, kadangi gyvenam ne Lietuvoj, artimieji padeda ruostis vestuvems.Tai tevelis nuejo sutart su kunigu pazystamu del vestuviu, ir kadangi kursu mums nereiks, tai pasiule kartu jiems izadus atnaujint ir kartu bus kaip pavyzdys isgyvent ilgai santuokoj pamokslas ir panasiai.

Mintis buvo tik baznycioj kartu.bet as manau kad vistiek turetu but jiems irgi svente, o ne tik baznycioj pastovet.Na reiks gerai su teveliais dar situo klausimu pakalbet, nes nenoriu kad jie butu sesely:) Manau pasiulysiu jiems pries tai atnaujint izadus.
Aš esu buvusi vestuvėse, kai prieš nepilną mėnesį jaunikio seneliai buvo atšventę auksines vestuves. Ceremonijos metu kunigas paminėjo tą faktą, palinkėjo ir jiem tiek daug ilgų metų kartu...
Tik mano pastebėjimas- tiek seneliai, tiek jaunimas vestuves darė kartu ir tai labai pasiteisino vakaro šventės metu, visgi skirtingos kartos skirtingai tą šventimą supranta, bet kaip jie sakė "dvi vestuves iškelt nejuokas", ir tiesą pasakius, daug kur matėsi, kad pataupyta.. blogąja prasme, gavosi dvi "nei skustos nei luptos" šventės..