Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmos vestuvės kartu su Tėvų sidabrinėm vestuvėm

Sveikos.Iskilo man cia toks klausimas.Planuoju vestuves kitu metu rugpjucio menesiui.Kartu ispuola mano teveliu sidabrines vestuves birzelio menesi.Kunigas(kadangi geras pazystamas) pasiule mano teveliams kartu atnaujinti izadus mano vestuviu diena. Viskas vyktu taip: Pirma mes su busimu vyru susituokiam, tada pasitraukiam I saly ir teveliam atnaujina izadus ir tuo paciu duoda kaip pavyzdi ir pamoksla kunigas trumpa. Po visko iseinam kartu is katedros. Kazkaip galvoju kad tai gal turetu but tik mano diena.Juk sveciai eina kaip ir i musu vestuves.Esu pasimetus situo klausimu.Ka jus manote? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurutee22 @ 2013 08 14, 23:34)
Sveikos.Iskilo man cia toks klausimas.Planuoju vestuves kitu metu rugpjucio menesiui.Kartu ispuola mano teveliu sidabrines vestuves birzelio menesi.Kunigas(kadangi geras pazystamas) pasiule mano teveliams kartu atnaujinti izadus mano vestuviu diena. Viskas vyktu taip: Pirma mes su busimu vyru susituokiam, tada pasitraukiam I saly ir teveliam atnaujina izadus ir tuo paciu duoda kaip pavyzdi ir pamoksla kunigas trumpa. Po visko iseinam kartu is katedros. Kazkaip galvoju kad tai gal turetu but tik mano diena.Juk sveciai eina kaip ir i musu vestuves.Esu pasimetus situo klausimu.Ka jus manote?  blush2.gif  g.gif

Aš manau, kad geriau tėveliai per savo metines įžadus atnaujina, o jūsų diena lai lieka jums 4u.gif
Atsakyti
Na siaip nieko blogo tama nematau, visai grazi mintis bigsmile.gif bet ar jus pati to norite? vis gi tai JUMS isskirtine diena, gal pasilikite ja sau, nesidalinkite svente 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat nenorėčiau dalintis tokia diena... Vestuvės tai tokia šventė, kai jaunieji turėtų leisti sau pabūti savanaudžiais... smile.gif Juk jūsų vestuvių dieną visas dėmesys skirtas jums, o čia įsiterpia tėveliai... Nieko blogo realiai nematau tame ( jei jums tai priimtina), tačiau tai yra jūsų šventė, jus visi sveikins, o dabar išeitų, kad reikėtų pasvaikinti ir tėvelius... Be to vienas gražiausių momentų- išėjimas iš bažnyčios jau susituokus (ir nuotraukų ir pačios akimirkos prasme), o čia kaip koks ,,šešėlis" tėveliai eitų...
Atsakyti
as buciau savanaude ir nenoreciau "konkurente " blush2.gif
Atsakyti
Aš ir nenorėčiau dalintis.. smile.gif tėveliai gali atnaujinti įžadus per savo metines,bus gražu ir simboliška.. smile.gif
Kažkaip aš išvis nematau jokių pliusų darant dvejas šventes vienu metu..
Šiaip įdomu,kam kilo mintis daryti vestuves kartu? Kartais ne jūsų tėvams?
Atsakyti
Mintis kilo ne man, kadangi gyvenam ne Lietuvoj, artimieji padeda ruostis vestuvems.Tai tevelis nuejo sutart su kunigu pazystamu del vestuviu, ir kadangi kursu mums nereiks, tai pasiule kartu jiems izadus atnaujint ir kartu bus kaip pavyzdys isgyvent ilgai santuokoj pamokslas ir panasiai. smile.gif Mintis buvo tik baznycioj kartu.bet as manau kad vistiek turetu but jiems irgi svente, o ne tik baznycioj pastovet.Na reiks gerai su teveliais dar situo klausimu pakalbet, nes nenoriu kad jie butu sesely:) Manau pasiulysiu jiems pries tai atnaujint izadus.
Atsakyti
QUOTE(Laurutee22 @ 2013 08 17, 19:16)
Mintis kilo ne man, kadangi gyvenam ne Lietuvoj, artimieji padeda ruostis vestuvems.Tai tevelis nuejo sutart su kunigu pazystamu del vestuviu, ir kadangi kursu mums nereiks, tai pasiule kartu jiems izadus atnaujint ir kartu bus kaip pavyzdys isgyvent ilgai santuokoj pamokslas ir panasiai. smile.gif  Mintis buvo tik baznycioj kartu.bet as manau kad vistiek turetu but jiems irgi svente, o ne tik baznycioj pastovet.Na reiks gerai su teveliais dar situo klausimu pakalbet, nes nenoriu kad jie butu sesely:)  Manau pasiulysiu jiems pries tai atnaujint izadus.

Aš esu buvusi vestuvėse, kai prieš nepilną mėnesį jaunikio seneliai buvo atšventę auksines vestuves. Ceremonijos metu kunigas paminėjo tą faktą, palinkėjo ir jiem tiek daug ilgų metų kartu...
Tik mano pastebėjimas- tiek seneliai, tiek jaunimas vestuves darė kartu ir tai labai pasiteisino vakaro šventės metu, visgi skirtingos kartos skirtingai tą šventimą supranta, bet kaip jie sakė "dvi vestuves iškelt nejuokas", ir tiesą pasakius, daug kur matėsi, kad pataupyta.. blogąja prasme, gavosi dvi "nei skustos nei luptos" šventės..
Atsakyti
Kam dėmesio centras ne pats mėgstamiausias dalykas pasaulyje - visai nebloga mintis dalintis švente. smile.gif
Atsakyti
MB pasipirso man geguze, o jo tevai liepa svente auksines vestuves. Man buvo kilusi mintis, kad neblogai butu kartu svesti (finansiskai labai pasiteisintu), bet MB pasake, kad kiekviena seima turi tureti savo svente. Tai mes tuokiames spali. Ir darome,taip kaip mes norime, o ne tevai. mirksiukas.gif
Atsakyti