QUOTE(Vilma4 @ 2013 09 13, 22:56)
Gaila Bredo, bet ir Sele ne is piktos valios turbut taip pasielge Gal del to, kad viskas labai greitai. Juk kai pasipirso pasake, kad ne, o tos suzadetuves tai irgi po tos laimingai pasibaigusios "nelaimes". Jei ne ta isvyka tai ir nebutu susizadeje. O gal jei butu vestuves ne taip greitai ivykusios gal irgi butu viskas stoje i savo vietas.
Cia ne i tema, bet pvz. man taip buna jei netiketai viskas pasisuka ne ta linkme kaip tikejausi, susinervinu, supanikuoju, atrodo dabar viskas bus blogai, bet kai praeina siek tiek laiko, viskas susiguli, pasirodo, kad nera taip ir blogai kaip is pradziu atrode
Dar vienas pastebejimas ne i tema Dauguma meginu ten kudos, ypac Kese, nu bet jau Sem kudumas, kad net gaila ziuret Nors sako kameros storina, tai kaip ji kazin is tikruju atrodo
Cia ne i tema, bet pvz. man taip buna jei netiketai viskas pasisuka ne ta linkme kaip tikejausi, susinervinu, supanikuoju, atrodo dabar viskas bus blogai, bet kai praeina siek tiek laiko, viskas susiguli, pasirodo, kad nera taip ir blogai kaip is pradziu atrode
Dar vienas pastebejimas ne i tema Dauguma meginu ten kudos, ypac Kese, nu bet jau Sem kudumas, kad net gaila ziuret Nors sako kameros storina, tai kaip ji kazin is tikruju atrodo
Taip, man Selės irgi gaila, bet kartu ir sunervino. Gal čia pirmas įspūdis buvo iškart paskaičius tuos už širdies griebiančius Bredo žodžius...
Dėl kūdumo, tai jo. Nors sakyčiau Sem kad ir labai liesa, bet jai tinka, o va Kesė man nelabai gražiai atrodo su tuo liesumu...
QUOTE(Calaquendi @ 2013 09 13, 23:08)
Ar tik nebus Rocco brolis? Tas gaujos vadeiva, dėl kurio Rikas sėdėjo kalėjime. Jei taip, tai jau įsivaizduoju, kokios nelaimės artimiausiu metu laukia
Jei taip, tai tikrai bus dar daug blogybių.
QUOTE(Elizad @ 2013 09 14, 11:18)
Coliukės jos realiame gyvenime turėtų būti Dauguma užsienietiškų aktorių labai smulkios ir liaunos, nes iš tikro kameros kažkiek pastorina, tai ir reikia būti labai kūdoms, kad gerai atrodytų.. Sem tikrai menka labai, dabar jau pripratau, bet pradžioje rėžė tas akį Normaliausia tai Selė, kai ne už savo figūrą vaidmenį gavo, o užaugo seriale, tai kokia yra, tokia yra, šalia visų tų plonyčių kartais net storoka atrodo, nors jaučiu realiai bus visai normalaus sudėjimo
Dar sakyčiau Reičel pagal jų standartus tai ir stamboka. Bet man ji graži, tokia moteriška