Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

Labai dėkui už aprašymus 4u.gif Be jų tikrai prapulčiau... ax.gif

Oi tas Fišeris bigsmile.gif Man kaip personažas jis labai patinka ir norėtųsi, kad ilgiau pabūtų seriale. Bet jau sunku jam dirbti pedagogu, nei technologijom naujom nesusipažinęs, nei yra lankstus darbe. O dabar kai vaikus pamiršo sužiūrėt, tai jau tikrai negerai. Protingai padarė, kad atsistatydino. O dėl amžiaus, tai man rodos jis panašaus kaip ir Alfas ar Kolin g.gif

Man labai pagailo Martos dėl Sem ir Džeko numatomų vedybų... Bet gal nespės apsivest. Man rodos Džekas ne tik buvo šoke, kai sužinojo, kad jie su Marta neišsiskyrė, bet lyg ir truputuką apgailestavo, kad nesužinojo visko anksčiau...

QUOTE(Elizad @ 2013 09 08, 17:08)
Gal ne vyresnis, bet panašaus amžiaus kaip Alfas g.gif O dėl pensijų tai tikrai, kad keista, Australija gi ne Lietuva, turėtų normalias pensijas gauti. Bet man tai gaila, kad Fišeris išėjo, aišku jau darbui mokykloje nebelabai tiko, bet ir anksčiau jis nebuvo labai jau lankstus kaip mokytojas, o grįžęs ir gerų gi sprendimų priėmė, kaip dėl Anės mokymo skaityti arba Lukui protingai patarė po Lizos mirties... Turbūt labiausiai visgi gaila, kad jis dabar kai atsistatydino, išvyks, o taip buvo miela seną gerą personažą vėl seriale matyti smile.gif Taip ir maniau, kad tik trumpam jis sugrįžęs bus..

drinks_cheers.gif Mano mintis išsakei biggrin.gif

QUOTE(ciku_caku @ 2013 09 09, 12:50)
dekui uz aprasymus  4u.gif  per darbus vis laiko pristigdavo, bet sulaukiau atostogu, perziuresiu visas aprasytas serijas, dekui labai  bigsmile.gif

Šaunuolė thumbup.gif Kai tik užsiimsi, greit prisivysi mirksiukas.gif
Atsakyti
4497

Bredo ir Selės vestuvių diena. Visi jai ruošiasi, stato papuošimus bei dekoracijas. Selė tai stebi iš tolo, jos abejonės dėl vestuvių neišblėso. Ji savo abejones dėl vestuvių nori išsakyti Bredui, tačiau tam neateina tinkamas momentas.

Henkas sveiksta, jis dar kartą nori padėkoti Reičel už išgelbėtą gyvybę, bet ji nesiklauso ir vis dar pyksta už tai, kad jis susidėjo su Kese.

Tuo tarpu į namą grįžta Selė. Reičel pasako kaip jaučiasi Henkas, Kesė apie išgirsta ir patyliukais nusprendžia nueiti pas jį į ligoninę.

Bredas puola į neviltį, nerasdamas savo sąsagų. Visi pradeda švęsti artėjančias vestuves. Kas geria šampaną, kas viskį. Gėrimo metu viskis netyčia išsipila ant Bredo marškinių, jis nusprendžia grįžti pas Selę, pasikeisti į naujus. Jis pamatęs Selę, pasako, kokia ji graži su šia suknele. Bet tuo pačiu vėliau sužino, kad Kesės nėra namuose, ji pas Henką ligoninėje. Bredas nuskuba į ligoninę. Henkas pasako Bredui, kad tarp jo ir Kesės nieko negali būti. Kai Kesė išeina iš palatos, Bredas liepia Henkui išvažiuoti iš miestelio, nes kitaip jis neatsako už savo veiksmus. Henkas sutinka ir atiduoda sąsagas.

Visi renkasi į vestuvių vietą, Bredas nusiteikęs pozityviai, kad viskas eina labai gerai. Tuo tarpu pas Selę namuose Pipa pamato, kad Selė labai liūdi. Selė serijos gale Pipai pareiškia, kad ji negali už jo tekėti.

4498

Kol Bredas laukia savo nuotakos, Selė pasako Pipai, kad ji negali tekėti ir taip neturi būti.

Bredas pradeda nervuotis, kad nuotaka vėluoja, visi jį pradeda raminti, kad viskas bus gerai. Pagaliau pasirodo pamergės, Bredas tikisi, kad sekanti atvažiuos Selė.

Sėlė pasako Pipai, kad ji negali tekėti už jo, kadangi ji davė santuokos įžadus savo mirusiam vyrui, daugiau to daryti negalinti. Be to, viskas vyko taip greitai, sužadėtuvės, vestuvės, viskas įvyko labai skubotai.

Pagaliau pasirodo mašina, joje tik Pipa... Ji pasako Bredui, kad labai apgailestauja, tačiau Selė neatvažiuos. Bredas labai nusimina ir paprašo Pipos dar kartą su ja pakalbėti, tačiau Pipa atsako, jog labai stengėsi. Bredas tada paprašo Fisherio tą padaryti. Fisheris atvyksta pas Selę ir bando ją įkalbėti atvykti į vestuvių ceremoniją ir tekėti už Bredo. Juk jie vienas kitą mylį, Selė tą patvirtina, tačiau ji laiko savo rankose Flino nuotrauką....Fisheris supranta jos skausmą, perkalbėti daugiau nebando. Savo galutinį Selės verdiktą Fisheris praneša Bredui. Vestuvių nebus.

Bredas kalbasi su Reičel vestuvių vietoje apie neįvykusias vestuves, kai tuo tarpu pasirodo Selė. Bredas jaučiasi labai įskaudintas, Selė jam paaiškina, kad nors ir kaip jį stipriai mylėtų, tačiau ji negali už jo tekėti. Ji buvo davusii santuokos įžadus Flinui, tie įžadai duodami tik vieną kartą gyvenime, ji negali daugiau to pakartoti kitam vyrui. Bredas tik dar labiau supyksta. Ji juk galėjo jam pasakyti šitą anksčiau. Jis sako, kad ji pasielgė labai negarbingai. Ji įskaudino jį, pažemino prieš draugus ir šeimą. Jis išeina.

Vėliau Selė tikisi, kad Bredas sugrįš namo. Už durų pasirodo Reičel. Ji piktu tonu ją išbara už tai, kad ji pažemino jos brolį prieš visą miestelį, juk jis taip mylėjo ją, jis jautėsi laimingiausias žmogus šiame pasaulyje, ji neturėjo teisės taip pasielgti. Už durų pasirodo Bredas.....susirinkti daiktų.

Tą pačią dieną Marta prisigeria šampano ir ciniškai su Džeku kalba apie neįvykusias vestuves, kad tai gali būti ženklas, kad jam su Sem nederėtų tuoktis. Džekas reikalauja, kad jie rytoj sutvarkytų iki galo skyrybų dokumentus.

Fisheris pasikeitė išvykimo datą ir nusprendžia pabūti ilgėliau tokią dieną. Jis pasako Selėi, kad ji ras būdą, kaip išgyventi tai. Selė visus palieka, pasakydama, kai reikia pabūti vienai. Nuėjusi ji atsidaro lapą, kuriame buvo parašyti Bredo žodžiai, kuriuos jis buvo pasiruošęs per vestuvių ceremoniją:

Aš niekada nemaniau, kad stovėsiu čia
Buvo metas, kai aš galvojau, jog tai daugiau neįvyks
Ir, Sele, tu vienintelė, kuri mane vedė į šviesą tamsiame kelyje
Tavo draugystė ir palaikymas ir narsa visą tą laiką buvo man įkvėpimas
Tu padėjai man eiti į priekį net tuo metu, kai man buvo sunkiausia
Tu man padėjai suprasti, kad yra viltis turėti antrą šansą, jei surizikuotum jį priimti
Selė, tu man parodei, kad gyvenimas be meilės - ne gyvenimas.
Būti čia šiandien - tai ne tik dėl mūsų ateities kartu, bet tai mūsų šansas pagerbti mūsų praeitis.
Mes abudu žinome, ką reiškia prarasti savo mylimą žmogų
Mes žinome, kad meilė yra brangi ir ją reikia gerbti
Taigi, Selė, aš tau prisiekiu, kad nuo šiol aš būsiu tavo geriausias draugas ir vyras, kokiu tik galiu būti
Aš tave mylėsiu ir gerbsiu ir aš švęsiu kiekvieną akimirką, praleistą su tavimi
Nuo šiol aš laimingiausias žmogus šioje planetoje.

Tai buvo graudžiausia serija... verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Kitam serijos anonse matome, kad užpuolikas grįžta.

Beje, kitos dvi serijos bus suspaustos į vieną, 40min. trukmės.

http://www.youtube.c...h?v=NRSam0irUuQ
http://www.youtube.c...h?v=EAnpIRijErQ
http://www.youtube.c...h?v=JVHSjUvWnv8
http://www.youtube.c...h?v=Fpva5882j2k

Po šios serijos jau eis 5001 serija.

P.S. Ar pastebėjote, kad grąžinta sena Home and away intro muzika? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mitnick: 10 rugsėjo 2013 - 06:11
QUOTE(mitnick @ 2013 09 10, 06:06)
4497

Bredo ir Selės vestuvių diena. Visi jai ruošiasi, stato papuošimus bei dekoracijas. Selė tai stebi iš tolo, jos abejonės dėl vestuvių neišblėso. Ji savo abejones dėl vestuvių nori išsakyti Bredui, tačiau tam neateina tinkamas momentas.

Henkas sveiksta, jis dar kartą nori padėkoti Reičel už išgelbėtą gyvybę, bet ji nesiklauso ir vis dar pyksta už tai, kad jis susidėjo su Kese.

Tuo tarpu į namą grįžta Selė. Reičel pasako kaip jaučiasi Henkas, Kesė apie išgirsta ir patyliukais nusprendžia nueiti pas jį į ligoninę.

Bredas puola į neviltį, nerasdamas savo sąsagų. Visi pradeda švęsti artėjančias vestuves. Kas geria šampaną, kas viskį. Gėrimo metu viskis netyčia išsipila ant Bredo marškinių, jis nusprendžia grįžti pas Selę, pasikeisti į naujus. Jis pamatęs Selę, pasako, kokia ji graži su šia suknele. Bet tuo pačiu vėliau sužino, kad Kesės nėra namuose, ji pas Henką ligoninėje. Bredas nuskuba į ligoninę. Henkas pasako Bredui, kad tarp jo ir Kesės nieko negali būti. Kai Kesė išeina iš palatos, Bredas liepia Henkui išvažiuoti iš miestelio, nes kitaip jis neatsako už savo veiksmus. Henkas sutinka ir atiduoda sąsagas.

Visi renkasi į vestuvių vietą, Bredas nusiteikęs pozityviai, kad viskas eina labai gerai. Tuo tarpu pas Selę namuose Pipa pamato, kad Selė labai liūdi. Selė serijos gale Pipai pareiškia, kad ji negali už jo tekėti.

4498

Kol Bredas laukia savo nuotakos, Selė pasako Pipai, kad ji negali tekėti ir taip neturi būti.

Bredas pradeda nervuotis, kad nuotaka vėluoja, visi jį pradeda raminti, kad viskas bus gerai. Pagaliau pasirodo pamergės, Bredas tikisi, kad sekanti atvažiuos Selė.

Sėlė pasako Pipai, kad ji negali tekėti už jo, kadangi ji davė santuokos įžadus savo mirusiam vyrui, daugiau to daryti negalinti. Be to, viskas vyko taip greitai, sužadėtuvės, vestuvės, viskas įvyko labai skubotai.

Pagaliau pasirodo mašina, joje tik Pipa... Ji pasako Bredui, kad labai apgailestauja, tačiau Selė neatvažiuos. Bredas labai nusimina ir paprašo Pipos dar kartą su ja pakalbėti, tačiau Pipa atsako, jog labai stengėsi. Bredas tada paprašo Fisherio tą padaryti. Fisheris atvyksta pas Selę ir bando ją įkalbėti atvykti į vestuvių ceremoniją ir tekėti už Bredo. Juk jie vienas kitą mylį, Selė tą patvirtina, tačiau ji laiko savo rankose Flino nuotrauką....Fisheris supranta jos skausmą, perkalbėti daugiau nebando. Savo galutinį Selės verdiktą Fisheris praneša Bredui. Vestuvių nebus.

Bredas kalbasi su Reičel vestuvių vietoje apie neįvykusias vestuves, kai tuo tarpu pasirodo Selė. Bredas jaučiasi labai įskaudintas, Selė jam paaiškina, kad nors ir kaip jį stipriai mylėtų, tačiau ji negali už jo tekėti. Ji buvo davusii santuokos įžadus Flinui, tie įžadai duodami tik vieną kartą gyvenime, ji negali daugiau to pakartoti kitam vyrui. Bredas tik dar labiau supyksta. Ji juk galėjo jam pasakyti šitą anksčiau. Jis sako, kad ji pasielgė labai negarbingai. Ji įskaudino jį, pažemino prieš draugus ir šeimą. Jis išeina.

Vėliau Selė tikisi, kad Bredas sugrįš namo. Už durų pasirodo Reičel. Ji piktu tonu ją išbara už tai, kad ji pažemino jos brolį prieš visą miestelį, juk jis taip mylėjo ją, jis jautėsi laimingiausias žmogus šiame pasaulyje, ji neturėjo teisės taip pasielgti. Už durų pasirodo Bredas.....susirinkti daiktų.

Tą pačią dieną Marta prisigeria šampano ir ciniškai su Džeku kalba apie neįvykusias vestuves, kad tai gali būti ženklas, kad jam su Sem nederėtų tuoktis. Džekas reikalauja, kad jie rytoj sutvarkytų iki galo skyrybų dokumentus.

Fisheris pasikeitė išvykimo datą ir nusprendžia pabūti ilgėliau tokią dieną. Jis pasako Selėi, kad ji ras būdą, kaip išgyventi tai. Selė visus palieka, pasakydama, kai reikia pabūti vienai. Nuėjusi ji atsidaro lapą, kuriame buvo parašyti Bredo žodžiai, kuriuos jis buvo pasiruošęs per vestuvių ceremoniją:

Aš niekada nemaniau, kad stovėsiu čia
Buvo metas, kai aš galvojau, jog tai daugiau neįvyks
Ir, Sele, tu vienintelė, kuri mane vedė į šviesą tamsiame kelyje
Tavo draugystė ir palaikymas ir narsa visą tą laiką buvo man įkvėpimas
Tu padėjai man eiti į priekį net tuo metu, kai man buvo sunkiausia
Tu man padėjai suprasti, kad yra viltis turėti antrą šansą, jei surizikuotum jį priimti
Selė, tu man parodei, kad gyvenimas be meilės - ne gyvenimas.
Būti čia šiandien - tai ne tik dėl mūsų ateities kartu, bet tai mūsų šansas pagerbti mūsų praeitis.
Mes abudu žinome, ką reiškia prarasti savo mylimą žmogų
Mes žinome, kad meilė yra brangi ir ją reikia gerbti
Taigi, Selė, aš tau prisiekiu, kad nuo šiol aš būsiu tavo geriausias draugas ir vyras, kokiu tik galiu būti
Aš tave mylėsiu ir gerbsiu ir aš švęsiu kiekvieną akimirką, praleistą su tavimi
Nuo šiol aš laimingiausias žmogus šioje planetoje.

Tai buvo graudžiausia serija...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Kitam serijos anonse matome, kad užpuolikas grįžta.
Beje, kitos dvi serijos bus suspaustos į vieną, 40min. trukmės. 

http://www.youtube.c...h?v=NRSam0irUuQ
http://www.youtube.c...h?v=EAnpIRijErQ
http://www.youtube.c...h?v=JVHSjUvWnv8
http://www.youtube.c...h?v=Fpva5882j2k

Po šios serijos jau eis 5001 serija.

P.S. Ar pastebėjote, kad grąžinta sena Home and away intro muzika?  thumbup.gif
gal 4500? Kažkaip greit peršokta į 2010-uosius metus tada būtų.
Atsakyti
QUOTE(salemm @ 2013 09 10, 21:59)
gal 4500? Kažkaip greit peršokta į 2010-uosius metus tada būtų.

Oi, suklydau 4u.gif , taip, 4501.
Atsakyti
Keliu temą į viršų ir aprašau 4499 seriją, kuri iš tiesų kartu ir 4500 serija, nes dėl kažkokių priežasčių Australijoje buvo padaryta ilga 40 min. serija ir po jau 4501 serija eina Youtube.

Lukas gauna laišką, kuriame jam pranešama, kad jo knyga bus spausdinama. Tonis pasiūlo šią žinią paminėti išplaukiant jo laivu pasiplaukioti ir gerai praleisti laiką. Į šią išvyką pakviečiamas ir Džefas, kuris vis geriau sutaria su Luku ir tampa vis tikresniu šeimos nariu. Taip pat pakviečiami ir Driu, Belė ir Džes, kuri vos ne pati pasisiūlo plaukti. Džes advokatas spaudžia ją dėl Driu senelės testamento perskaitymo, todėl Džes nusprendžia, kad dar reikia gerokai pasigerinti Driu ir visą dieną būna jam labai maloni ir draugiška. O po išvykos, kuri pavyko labai puikiai, pasako, kad sužinojo labai blogą žinią - kad mirė jos motina doh.gif Nors kaip žinome, Džes motina jau keli mėnesiai kaip mirusi.
Džekas nusiveda nors ir pagiriotą po neįvykusių Selės vestuvių Martą pas advokatą dėl naujų skyrybų popierių sutvarkymo. Juos mieste pamato Sem, kuri ten kaip tik per pertrauką darbe nuvažiavusi pasiimti vestuvinių žiedų. Paklaustas, ką darė, Džekas Sem neprisipažįsta, kad buvo mieste, todėl Sem sunerimsta, supranta, kad Džekas meluoja jai. O dar dėl skyrybų pasirodo situacija ne tokia paprasta, nes pagal Australijos įstatymus, jei nuo santuokos užregistravimo nepraėjo 2 metai, besiskiriantys sutuoktiniai turi lankyti kokius tai sutuoktinių psichologinės pagalbos kursus, kur juos aišku bandytų sutaikyti. Džekas supranta, kad dėl šitų kursų lankymo jis niekaip nepasislėps nuo Sem ir turės jai prisipažinti, kad dar nėra išsiskyręs su Marta. Bet Sem jau ir pati spėja nugirsti tai ir aišku supyksta. Džekas jos atsiprašinėja, sako, kad nesakė apie visą šį reikalą, nes norėjo apsaugoti Sem. Sem paprašo jos daugiau nesaugoti ir nemeluoti jai.
Vis dėlto, saugoti Sem reikėtų, nes į ligoninę sugrįžęs tas persekiotojas, kuris buvo užpuolęs ir sumušęs seselę. Jis vėl pasiruošęs atakai, vėl tokiu pačiu stiliumi sudaužęs lempą lauke, kad būtų mašinų stovėjimo aikštelėje tamsu. Susinervinusi dėl situacijos su Džeku Sem išeina iš darbo ligoninėje viena, nepalaukia, kad ją palydėtų apsauginis, ir ją pradeda persekioti koks tai žmogus. Sem bėga prie mašinos, pasirodo apsauginis, todėl persekiotojas pabėga. Namuose Sem apie tai papasakoja Džekui, bet jis kažkaip ja netiki, galvoja, kad čia gal Sem nuo įtampos visos atsigamino praeities baimės ir pan. Tačiau užpuolama ir sumušama kita ligoninės seselė, todėl dabar jau visiems aišku, kad čia persekiotojo darbas ir kad jam nesvarbu, ką užpulti, nes renkasi aukas atsitiktinai, tiesiog puolą tą moterį, kuri būna viena tamsoje prie ligoninės.
Džes pripasakoja Driu, kokia baisi buvo jos motina, kad ją išvarė nėščią, nedavė pinigų ir pan, kad ji su ja visai nebendravo. Visi gaili Džes, kad teko tokią motiną turėti, bet šitos kalbos aiškiai tam, kad Driu pasigailėtų Džes ir turbūt tikisi Džes, kad jis atiduos jai senelės palikimą ar bent jo dalį. Beje, advokatas, kuris perskaitys testamentą, Džes draugelis, gana kvailas. Išpliurpia Moragai, kur grįžo į miestelį Selės vestuvėms, kad turi tokią klientę, kuri nori atimti iš savo sūnaus mirusios motinos palikimą. Miestelis mažas, todėl Moraga greitai sužino, kad ta klientė tai Džes, o sūnus - Driu. Serija baigiasi tuo, kad testamentas perskaitomas Driu ir neva tik vakar apie motinos mirtį sužinojusiai Džes. Visas turtas paliktas Driu (tą jau žinome, taigi įdomu, kaip jis reaguos rolleyes.gif ).
Atsakyti
Na va, pasivijau aprasytas serijas assa.gif
Buvau pasizymejusi kai ka pakomentuot, bet kai ivykiai senai visu perziureti tai ir nebeidomu kazka rasyt is senesniu seriju doh.gif

Kai pagalvoju kazkaip man daug ko pagailo ax.gif Martos, kai pamate Dzeka su Sem, senelio kai apsiverke, Reicel, kai pamate Kit su Kimu ir vaikeliu. O tai Kimas jau viskas, nebevaidins? Kazkaip po skyrybu greitai atsigavo Reicel ar cia tik man taip atrodo g.gif

Henkas labai schmoll.gif Toks senis pasirode, nei Martai nei Kesei nei kuriai kitai netinkamas i poras schmoll.gif

Sem nepatinka, kad grizo schmoll.gif Tik Rori vaidinantis aktorius labai simpatiskas berniukas, sypsenele thumbup.gif

Ane pagal savo bendraamzes labai jau vaikiska ax.gif

Bredo labai gaila verysad.gif Galejo Sele pries vestuves pasakyt, nors aisku ji bande, bet Bredas nepastebejo arba nekreipe demesio doh.gif Visiems ne koks jausmas kai viskas paruosta, jau jau ... ir nieko nebeivyksta doh.gif O zodziai tai labai wub.gif buvo paruosti. Na zodziu - situacija nepavydetina doh.gif Kazi susitaikys jie dar ar ne?

Vel persekiotojas doh.gif Tikiuosi neuzsites tiek ilgai kaip anasyk buvo doh.gif
Atsakyti
Kimas nebesugrįš.

O kas liečia Selės su Bredu - susitaikys, bet daugiau nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2013 09 13, 09:46)
Kai pagalvoju kazkaip man daug ko pagailo  ax.gif Martos, kai pamate Dzeka su Sem, senelio kai apsiverke, Reicel, kai pamate Kit su Kimu ir vaikeliu. O tai Kimas jau viskas, nebevaidins? Kazkaip po skyrybu greitai atsigavo Reicel ar cia tik man taip atrodo  g.gif

Manau, kad viskas, nebevaidins g.gif Chris'as Hemsworth'as, kuris vaidino Kimą jau matyt tuo metu ir susikrovė lagaminus Holivudo užkariavimui, nes po Kimo išėjimo iš "Be namų negerai" kelis metus niekur reikšmingiau nesuvaidino, o po to jau prasideda jo pasirodymai holivudinėje produkcijoje mirksiukas.gif Reičel dar turėtų pergyventi dėl skyrybų, bet kas jai belieka daryti. Dirba, toliau gyvena, negi verks nuolat. Man jos iš tiesų buvo labai gaila, kai taip santuoka iširo, tai kuo greičiau atsigaus, tuo geriau smile.gif

4501

Kesė toliau kvailioja doh.gif Antra Marta seriale, tik biški apsiramina, susitvarko, ir vėl koks diedas atsiranda ir galvelę dėl jo pameta. Pastebi Henką bandantį išvažiuoti iš miestelio, šoka prie mašinos, sėda į ją ir pliurpia, kaip jį labai myli Henką ir jie turi būti kartu doh.gif Henkas bando atsikalbinėti, kad jie ne pora ir pan, bet Kesei tas nelabai rūpi. Matilda pasikviečia Riką į pagalbą, Rikas užsipuola Henką, bet ir tas nepadeda. Tuo metu atvažiuoja policija ir išsiveža Henką, nes Reičel kilo įtarimas, kad Henkas bus tas, kuris užpulinėja seseles prie ligoninės. Tokia mintis Reičel kilo, nes ji galvojo, kad Henkas jau išvažiavęs iš miestelio, o pamato, kad ne, ir šiaip žino, kad Henkas gali smurtauti. Vis dėlto, policija greitai išsiaiškina, kad Henkas grįžo į miestelį tik reikalų nebaigtų ligoninėje susitvarkyti, taip kad nepateikia jam jokių kaltinimų.
Driu šokiruotas situacijos su palikimu. Jam labai gaila mamos, kad taip liko be nieko. Todėl nusprendžia (kaip jo motinėlė ir tikėjosi, kad bus), kad pusę palikimo atiduos motinai. Tačiau gerai, kad miestelyje sukinėjasi Morag, kuri jau išsiaiškinusi situaciją su Džes motinos palikimu ir kad čia kažkas nešvaraus slepiasi, todėl pasisiūlo Driu jį atstovauti, na kad leistų jai perskaityti popierius, kuriuos jis pasirašys ir pan. Ir ką gi, kai jau atvažiuoja advokatas dėl palikimo perdavimo, pasirodo Morag ir pasako, kad Džes pati pasiėmė savo motinos kūną, taigi ji jau seniai žinojo apie jos mirtį, taigi apie tai, kad ji netikėtai sužinojo apie tai tik vakar, yra didelis melas doh.gif
Fišeris ruošiasi išvažiavimui iš miestelio. Važiuos pas Merliną, kuri sunkiai serga, bet sunkoka su pinigais. Bankas neduoda paskolos. Alfas mato, kad Fišeriui sunkoka..

4502

Driu labai supyksta ant motinos, kad melavo jam. Supranta, kad vis dėlto Džes nepasikeitė, o atvažiavo į miestelį tik dėl pinigų. Džes neigia tai, prašo suprasti ją, bet niekas nebenori jos klausyti. Tonis dar ateina pasikalbėti ir išklausyti ir kitą pusę, bet ir jis Džes pasako, kad dabar ji prarado žymiai daugiau, nei galėjo gauti visu šiuo melu..
Džes išsikviečia Belę pasišnekėti, galvoja, kad ši padės jai, bet Belė griežta, pasako, kad papasakojo Amandai apie Džes elgesį ir Amanda liepė Džes išsikraustyti iš jos namo.
Fišeris susikrovęs lagaminus, išvažiuoja verysad.gif Laukia Selės, kad galėtų atsisveikinti, bet Selė užsiėmusi Kesės reikalais doh.gif Ta užsispyrusi negrįžta namo ir ruošiasi važiuot į miestą pas Henką pasišnekėti. Aiškina, kad myli Henką doh.gif Selė nusprendžia pati nuvežti Kesę į miestą pas Henką. Ten Kesė užgaišta labai ilgai, įkalbinėja Henką grįžti, o kai šis nesutinka, nusprendžia pati pasilikti pas Henką kelioms savaitėms doh.gif Pažiūrėjimui, ar kas nors išeis iš jų santykių (be komentarų toks elgesys, aišku jai jau 18 metų, tai niekas negali uždrausti, bet tikrai trenkta merga doh.gif ). Blogiausia šioje situacijoje, kad Selė nebespėja grįžti namo laiku ir atsisveikinti su Fišeriu, nors jis laukė jos iki paskutinės minutės.. Rikas ir pasako Selei, kad paskutiniu metu ji priima tokius sprendimus, kurie tik paveikia kitus neigiama prasme, suprask, galvok ką darai g.gif Selei skaudu..
Beje, Alfas ir Morag įsiūlo Fišeriui šiek tiek pinigų, kaip geram draugui, tai nors dėl pinigų Fišeris kažkiek ramesnis.. (labai tikiuosi, kad dar kada jis sugrįš nors vienai serijai į serialą.. Toks mielas jis man, liūdna, kad išvyko, bet kartu buvo labai miela pamatyt sugrįžtantį nors trumpam wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2013 09 13, 10:46)
Na va, pasivijau aprasytas serijas  assa.gif

Henkas labai  schmoll.gif Toks senis pasirode, nei Martai nei Kesei nei kuriai kitai netinkamas i poras  schmoll.gif

Sem nepatinka, kad grizo  schmoll.gif Tik Rori vaidinantis aktorius labai simpatiskas berniukas, sypsenele  thumbup.gif

Bredo labai gaila  verysad.gif Galejo Sele pries vestuves pasakyt, nors aisku ji bande, bet Bredas nepastebejo arba nekreipe demesio  doh.gif Visiems ne koks jausmas kai viskas paruosta, jau jau ... ir nieko nebeivyksta  doh.gif O zodziai tai labai  wub.gif buvo paruosti. Na zodziu - situacija nepavydetina  doh.gif Kazi susitaikys jie dar ar ne?

Vel persekiotojas  doh.gif Tikiuosi neuzsites tiek ilgai kaip anasyk buvo  doh.gif

Šaunuolė thumbup.gif

Man Henkas irgi nepatinka, o Kesė pastoviai įsižiūri netinkamus vaikinus...

Šiaip Sem man patinka, bet grįžo nelaiku labai doh.gif taip jau norėjosi, kas Džekas ir Marta greičiau vėl pora pataptų bigsmile.gif O Roris tikrai labai mielas berniukas.

Bredo man nežmoniškai gaila... net verkiau, kai perskaičiau jo parašytus žodžius Selei verysad.gif Selė kažkaip veidmainiškai pasielgė doh.gif Niekaip nesuprantu, juk aiškina, kad myli Bredą, o santuokos įžadus duoti negali doh.gif Grynas absurdas. Jei jau tokia ištikima Flinui, tai nereikėjo su Bredu ir mylėtis
Pikta aš ant jos doh.gif

Įdomu kas tas persekiotojas?..
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2013 09 13, 22:10)
Bredo man nežmoniškai gaila... net verkiau, kai perskaičiau jo parašytus žodžius Selei  verysad.gif Selė kažkaip veidmainiškai pasielgė  doh.gif Niekaip nesuprantu, juk aiškina, kad myli Bredą, o santuokos įžadus duoti negali  doh.gif Grynas absurdas. Jei jau tokia ištikima Flinui, tai nereikėjo su Bredu ir mylėtis
Pikta aš ant jos  doh.gif

Gaila Bredo, bet ir Sele ne is piktos valios turbut taip pasielge g.gif Gal del to, kad viskas labai greitai. Juk kai pasipirso pasake, kad ne, o tos suzadetuves tai irgi po tos laimingai pasibaigusios "nelaimes". Jei ne ta isvyka tai ir nebutu susizadeje. O gal jei butu vestuves ne taip greitai ivykusios gal irgi butu viskas stoje i savo vietas.
Cia ne i tema, bet pvz. man taip buna jei netiketai viskas pasisuka ne ta linkme kaip tikejausi, susinervinu, supanikuoju, atrodo dabar viskas bus blogai, bet kai praeina siek tiek laiko, viskas susiguli, pasirodo, kad nera taip ir blogai kaip is pradziu atrode ax.gif

Dar vienas pastebejimas ne i tema biggrin.gif Dauguma meginu ten kudos, ypac Kese, nu bet jau Sem kudumas, kad net gaila ziuret doh.gif Nors sako kameros storina, tai kaip ji kazin is tikruju atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma4: 13 rugsėjo 2013 - 21:58
QUOTE(Zizija @ 2013 09 13, 22:10)
Įdomu kas tas persekiotojas?..

Ar tik nebus Rocco brolis? g.gif Tas gaujos vadeiva, dėl kurio Rikas sėdėjo kalėjime. Jei taip, tai jau įsivaizduoju, kokios nelaimės artimiausiu metu laukia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2013 09 13, 21:56)

Dar vienas pastebejimas ne i tema  biggrin.gif Dauguma meginu ten kudos, ypac Kese, nu bet jau Sem kudumas, kad net gaila ziuret  doh.gif Nors sako kameros storina, tai kaip ji kazin is tikruju atrodo  g.gif

Coliukės jos realiame gyvenime turėtų būti mirksiukas.gif Dauguma užsienietiškų aktorių labai smulkios ir liaunos, nes iš tikro kameros kažkiek pastorina, tai ir reikia būti labai kūdoms, kad gerai atrodytų.. Sem tikrai menka labai, dabar jau pripratau, bet pradžioje rėžė tas akį blush2.gif Normaliausia tai Selė, kai ne už savo figūrą vaidmenį gavo, o užaugo seriale, tai kokia yra, tokia yra, šalia visų tų plonyčių kartais net storoka atrodo, nors jaučiu realiai bus visai normalaus sudėjimo smile.gif
Atsakyti