Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

QUOTE(Vilma4 @ 2013 09 05, 10:27)
Sveiki

Po truputi vejuosi jus karsta.gif

O dailymotion visos serijos yra? Pvz 4473-4476 niekur nerandu  doh.gif

http://www.dailymoti...away-4473a_news

http://www.dailymoti...away-4473b_news

http://www.dailymoti...away-4473c_news

http://www.dailymoti...9v_4474a_people

http://www.dailymoti...ou_4474b_people

http://www.dailymoti...if_4475a_people

http://www.dailymoti...sr_4475b_people

http://www.dailymoti...0u_4476a_people

http://www.dailymoti...c9_4476b_people
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2013 09 05, 12:16)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2013 09 05, 06:58)
4492

Nu žinokit, valandą verčiau, reikės trumpiau aprašinėti, kaip daro Calaquendi  4u.gif

Jau prisivijai biggrin.gif Super mirksiukas.gif Dėkui, už aprašymą, bet iš tikro labai apsisunkinai taip išsamiai rašant, visai liuks, kai ir trumpiau ax.gif

Gaila šiek tiek Driu, bet pats kaltas, kad taip kvailai elgėsi su tom vogtom detalėm.

Dėl Domo tai ir galvojau, kad šunybę tikrai kokią iškrės...

Patiko Fišeris, labai protingai su Luku pasikalbėjo.

Jausmingai ir gražiai paminėjo Lizą...

QUOTE(Vilma4 @ 2013 09 05, 10:27)
Sveiki

Po truputi vejuosi jus karsta.gif

O dailymotion visos serijos yra? Pvz 4473-4476 niekur nerandu  doh.gif

Šaunuolė, Vilma4 thumbup.gif Jau nedaug beliko mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, vis dar bandau vytis, bet žiūriu kad nebedaug beliko biggrin.gif nors ir atsilieku, bet truputį pakomentuosiu.
Kažkodėl nesistebiu, kad Džefas nuodijo avis. Jei jis tikrai bandė su seneliu kalbėtis, kad nenori dirbti fermoje, kad nori mokytis, sportuoti, o tas visai nereaguoja, na tai vaikis panašu kad nežinojo kitos išeities... Aišku gal galėjo pasikalbėti su Toniu ar dar kuo, paprašyti leisti bent laikinai pagyventi kitur (gi ten įprasta biggrin.gif ), bet kai tiek gyveni atskirtas, na tai... Tik gaila ir jo paties, ir senuko, kuris panašu, kad nepasikeis...
Dabar tas naujasis personažas Henkas, kol kas dar nepasižiūrėjau kaip ten su juo bus toliau, bet dabar atrodo, kad jis toks ale atsivertėlis gerietis, tikiuosi nieko neįskaudins ir asirodys, kad jis tikrai pasikeitęs. O Reičel šioje situacijoje tikrai gaila. Nelabai įsivaizduoju kaip reiktų bendrauti su prievartautoju unsure.gif
Atsakyti
4493

Ką gi, Driu jau džiaugiasi Belei, kad tuoj visos jo problemos su policija dėl pavogtų dalių išsispręs, kai tik policija apžiūrės jo mašiną, o štai pasirodo Džekas ir klausia: "Ar žinai ką nors apie tai, kad dingo tavo mašina?" doh.gif Driu pasiunta, "kaip tai ar ką nors žinau, taigi mašina policijoje", o Džekas jam pasako, kad nu ne, kažkas įsilaužė ir pavogė mašiną. Sulaukia skambučio, kad jau mašina rasta, kaip žinia, sudeginta. Bet kadangi nėra jokių įrodymų, kas mašiną padegė tai ir Domo apkaltinti, nors visi supranta, kad čia greičiausiai jo darbas, negali. O kai nėra mašinos, ir Driu išteisinti nebėra kaip dėl visų vagysčių doh.gif
Džes sugalvoja pasišnekėti su Domu. Pasiūlo jam, kad susitars su policija, kad ir Domas negaus rimtų kaltinimų, jei jis pasakys, kas aukščiau jo visam šitam vagysčių reikale stovi. Tada policininkai apsaugos Domą nuo bet kokio keršto iš šitos automobilių dalių "mafijos". Domas sutinka tik su sąlyga, kad jis gauna Belę doh.gif Džes pasišneka su Bele, paprašo, kad ji pasikalbėtų su Domu. Belė susitinka su Domu, pasikalba, Domo sąlyga, kad jis viską papasakos policijai, jei Belė jį pabučiuos. Belė sutinka. Domas nueina į policiją. Driu išteisintas, tačiau Belė matos nekaip jaučias dėl bučinio. Viskas, ko ji dabar nori, būti su Driu wub.gif
Roris vis dar turi sunkumų bendraujant mokykloje. Sem pasiūlo susidraugaut su Ane, nes ir jai sunkiai sekasi pritapti. Roris sako, na jau tikrai su mergaite nedraugausiu biggrin.gif Rorio ir Anės klasė išvažiuoja į gamtą į kokią tai išvažiuojamąją pamoką, kadangi mokytoja, kuri turėjo prižiūrėti vaikus kažkodėl negali važiuoti, Selė paprašo Fišerio, kad jis pakeistų šią mokytoją. Kartu važiuos ir Denas, taip kad viskas turėtų būti tvarkoje. Bet ekskursija tampa tikra nesėkme. Pirmiausia Fišeris, kaip neva senas miestelio gyventojas, pasiūlo išlipti kitoje vietoje nei numatyta, nes ten neva turi būti trumpesnis kelias, bet paaiškėja, kad tas kelias uždarytas. Po to jau nuvažiavus į vietą, paaiškėja, kad Fišeris nepaėmė užduočių lapų vaikams, o be jų kaip ir nebėra prasmės ką nors daryti, todėl nusprendžiama grįžti atgal doh.gif Tačiau per tas kelias minutes, kol tai įvyksta, Anė ir Roris nubėga į tualetą. Vaikams sėdant atgal į autobusą Fišeris nepatikrina sąrašo ir Anė su Roriu paliekami. Kol suaugę pastebi, kad vaikai negrįžo, praeina daug laiko ir Anė su Roriu nusprendžia tranzuoti namo. Tiksliau Anė nusprendžia, Roris nelabai nori lipti į nepažįstamą automobilį, bet Anė tada sako viena tranzuosiu. Roris seka iš paskos, serijos gale jie išgirsta, kad atvažiuoja kažkokia mašina ir ruošiasi ją stabdyti unsure.gif
Atsakyti
4494

Sem supranta, kad Roris ir Annie dingo - tai priminė jai tuos siaubingus laikus, kai jai teko bėgti nuo savo žuvusio vyro. Džekas bando ją palaikyti tokiu momentu.

Tuo tarpu, Henkas labai bijo dėl savo kylančių jausmų Kesei - ir tuo pačiu kaltas. Jis žino, jei Reičel apie tai sužinos, ji tikrai visiems pasakys tiesą apie jį. Grįžtant iš eilinio pasimatymo Kesė su Henku pamato kelyje stovinčius Rorį ir Annie - (prieš tai Henkas bando įtikinti Kesę, kad arčiau prie jų neprivažiuotų - dėl saugumo). Tačiau Kesė įkalba jį tą padaryti. Grąžinant vaikus jie sukuria netikrą istoriją, atseit, jie važiavo vestuvinių drabužių matuotis. O iš tikrųjų jie laiką leido paplūdimy. Reičel įtarimai vis stiprėja dėl jų...

Selė bando pateisinti Fisherį dėl tos apmaudžios klaidos, kurią jis padarė - nesuskaičiavo vaikų autobuse. Fisheris vėliau Alfui prisipažino, kad jis grįžo mokyti tik tam, kad labai pritrūko pinigų. Fisheris mano, jog jis dar labiau gadina sau gyvenimą. Bet senasis jo bičiulis Alfas pareiškia jam, jog jis neturėtų dėl to nusikrimsti, lai seka savo svajone ir lai pradeda gyvenimą iš naujo. Tačiau Fisheris nusprendžia parašyti atsistatydinimo laišką.

Nors Roris ir grįžo namo gyvas ir sveikas, tačiau įtampa tarp Džeko ir Sem auga. Džekas susirūpina, kad Sem jam neleidžia būti Rorio gyvenimo dalimi. (prieš tai Sem nusprendė perrašyti Rorį į kitą mokyklą, dėl ko ir kilo skandalas). Vėliau Džekas pareiškė: "Arba tu man leidi tapti Rorio auklėjimo dalimi ir dalimi visų sprendimų arba jei ne, tarp mūsų nieko gero neišeis". Susitaikę Sem paprašė Džeko "rankos". Epizodo gale Roris linksmai visiems pranešė apie jų vestuves, tačiau Marta nusimina. Ar ji prarado galimybę susigrąžinti Džeką?

P.S. Versta iš backtothebay.net, nes, manau, kad man nepavyks visko sutrumpinti žiūrint tiesiogiai seriją biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2013 09 07, 12:04)
4494

Sem supranta, kad Roris ir Annie dingo - tai priminė jai tuos siaubingus laikus, kai jai teko bėgti nuo savo žuvusio vyro. Džekas bando ją palaikyti tokiu momentu.

Tuo tarpu, Henkas labai bijo dėl savo kylančių jausmų Kesei - ir tuo pačiu kaltas. Jis žino, jei Reičel apie tai sužinos, ji tikrai visiems pasakys tiesą apie jį. Grįžtant iš eilinio pasimatymo Kesė su Henku pamato kelyje stovinčius Rorį ir Annie - (prieš tai Henkas bando įtikinti Kesę, kad arčiau prie jų neprivažiuotų - dėl saugumo). Tačiau Kesė įkalba jį tą padaryti. Grąžinant vaikus jie sukuria netikrą istoriją, atseit, jie važiavo vestuvinių drabužių matuotis. O iš tikrųjų jie laiką leido paplūdimy. Reičel įtarimai vis stiprėja dėl jų...

Selė bando pateisinti Fisherį dėl tos apmaudžios klaidos, kurią jis padarė - nesuskaičiavo vaikų autobuse. Fisheris vėliau Alfui prisipažino, kad jis grįžo mokyti tik tam, kad labai pritrūko pinigų. Fisheris mano, jog jis dar labiau gadina sau gyvenimą. Bet senasis jo bičiulis Alfas pareiškia jam, jog jis neturėtų dėl to nusikrimsti, lai seka savo svajone ir lai pradeda gyvenimą iš naujo. Tačiau Fisheris nusprendžia parašyti atsistatydinimo laišką.

Nors Roris ir grįžo namo gyvas ir sveikas, tačiau įtampa tarp Džeko ir Sem auga. Džekas susirūpina, kad Sem jam neleidžia būti Rorio gyvenimo dalimi. (prieš tai Sem nusprendė perrašyti Rorį į kitą mokyklą, dėl ko ir kilo skandalas). Vėliau Džekas pareiškė: "Arba tu man leidi tapti Rorio auklėjimo dalimi ir dalimi visų sprendimų arba jei ne, tarp mūsų nieko gero neišeis". Susitaikę Sem paprašė Džeko "rankos". Epizodo gale Roris linksmai visiems pranešė apie jų vestuves, tačiau Marta nusimina. Ar ji prarado galimybę susigrąžinti Džeką?
P.S. Versta iš backtothebay.net,  nes, manau, kad man nepavyks visko sutrumpinti žiūrint tiesiogiai seriją biggrin.gif

Mitnick, šaunus vertimas, viskas trumpai ir aiškiai. Labai ačiū, kad prisidėjai prie aprašinėtojų būrio. Tos, kurios anglų kalboje, pakankamai "žalios" (tame tarpe ir aš), esam labai dėkingos, nes tik jūsų dėka mums viskas daug aiškiau, kas vyksta seriale thumbup.gif
Dėl Fischerio jau rašiau. Jam tikrai jau reikia į pensiją, užtarnautą poilsį. Rašyti knygas ir ilsėtis nuo mokyklos, gerai leisti laiką. Matosi, kad darbas mokykloje jį pakankamai slegia, jis jaučiasi atsilikęs nuo šiuolaikinių vaikų, nepaklūsta jam ir šiuolaikinės technologijos. Aišku, pagarba jam bent už pastangas 4u.gif
Dėl Sem ir Džeko. Šiaip jie man graži pora, jie ir sutaria neblogai, bet nežinau, man labai gaila Martos, jai labai sunku.
Atsakyti
Dėl Fišerio tai tikrai kad, jam jau seniai į pensiją laikas. Kaip tuos du vaikus paliko doh.gif ir grįžę į mokyklą nepastebėjo.... Man tik bežiūrint iškilo klausimas, ar ten pensijų nemoka, ar pensijnis amžius labai didelis? Nes na Fišeris gi tikrai turėtų būti pensininkas. Alfui jau kokie 61-62, Fišeris, Kolina man rodos vyresni yra už jį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sivė @ 2013 09 08, 13:02)
Dėl Fišerio tai tikrai kad, jam jau seniai į pensiją laikas. Kaip tuos du vaikus paliko doh.gif ir grįžę į mokyklą nepastebėjo....  Man tik bežiūrint iškilo klausimas, ar ten pensijų nemoka, ar pensijnis amžius labai didelis? Nes na Fišeris gi tikrai turėtų būti pensininkas. Alfui jau kokie 61-62, Fišeris, Kolina man rodos vyresni yra už jį g.gif

Gal ne vyresnis, bet panašaus amžiaus kaip Alfas g.gif O dėl pensijų tai tikrai, kad keista, Australija gi ne Lietuva, turėtų normalias pensijas gauti. Bet man tai gaila, kad Fišeris išėjo, aišku jau darbui mokykloje nebelabai tiko, bet ir anksčiau jis nebuvo labai jau lankstus kaip mokytojas, o grįžęs ir gerų gi sprendimų priėmė, kaip dėl Anės mokymo skaityti arba Lukui protingai patarė po Lizos mirties... Turbūt labiausiai visgi gaila, kad jis dabar kai atsistatydino, išvyks, o taip buvo miela seną gerą personažą vėl seriale matyti smile.gif Taip ir maniau, kad tik trumpam jis sugrįžęs bus..
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2013 09 07, 12:04)
P.S. Versta iš backtothebay.net,  nes, manau, kad man nepavyks visko sutrumpinti žiūrint tiesiogiai seriją biggrin.gif

Aš jau seniai nebeaprašinėju tiesiogiai žiūrint biggrin.gif Būna, kad pažiūriu kelias serijas iš eilės, o aprašau tik po kelių dienų biggrin.gif backtothebay atsidarau, kad prisiminčiau svarbiausius įvykius, o jei prisimenu kažką, kas ten neaprašyta, parašau papildomai ir savo minčių.
Atsakyti
4495

Džekas pastebi, jog Marta nusiminusi dėl to pranešimo apie judviejų su Sem vestuves ir pasikviečia ją pokalbiui. Ji prisipažino, kad jiedu oficialiai nėra išsiskyrę. Džekas apstulbo apie tai sužinojęs, o Marta jam paaiškina, kad ji galvojo, jog Džekas yra tame laive, kuris skendo. Dėl to ji suplėšė skyrybų dokumentus. Kaip jis dabar paaiškins tai Sem?

Selė ir toliau labai dvejoja dėl vestuvių. Savo dvejonėmis ji bijo pasidalinti su Bredu. Jos abejones dar labiau sustiprina įvykis vakarėlyje, kuriame sudūžta jai dovanotas eidrodis. Aišku, Kolyna dar labiau įpila žibalo į paraką teigdama, jog tai reiškia blogą ženklą.

Džekas ir toliau kalbasi su Marta. Jis prašo paaiškinti, kodėl ji suplėšė skyrybų dokumentus. Ji prisipažįsta, kad ji niekada nenorėjo skyrybų - dėl to, kad ji dar vis myli jį. Džekas pritrenktas tokiu pareiškimu ir Marta jo paklausia, ar jis kažką dar jai jaučia. Džekas negali atsakyti. Jis tik pakraipo galvą ir atsako "Nebesvarbu, ką aš jaučiu. Aš su Sem dabar - tai viskas, kas dabar mano mintyse".

Džekas sugrįžta į vaikinų vakarėlį paplūdimyje, kuriame Henkas susižeidžia ranką. Visi jį bando įkalbėti grįžti pas merginas ir kad Reičel apžiūrėtų jo ranką. Reičel neturi kito pasirinkimo, tik pamiršti ir paslėpti savo nepasitenkinimą, kol jį gydo. Ji taipogi pastebi gan artimus ryšius tarp Henko ir Kesės. Ji bando sau įteigti, jog tai nieko rimto, tačiau grįžus kartu su Marta į apartamentus, kuriame Henkas apsistojęs, jie pamato, kad Kesė su Henku kartu lovoje...

4496

Reičelei tai paskutinis lašas jūroje, ji nutaria viską papasakoti Bredui. Kesė, nežinodama apie Henko praeitį, bando atkalbėti Reičelę tą padaryti, teigdama, kad tai sugadins Bredo ir Selės vestuvių nuotaiką. (ji mano, kad Reičel pasakys apie Kesės nuotykius). Grįžusi namo, Kesė Selei spėja pasakyti, jog neklausytų Reičelės ir nubėga pas save į kambarį. Tuo tarpu Reičel pasikviečia pokalbiui Bredą ir viską papasakojo apie tą žiaurią naktį, kai ją išprievartavo Henkas.

Bredas grįžta pas Henką ir sumuša jį taip, kad jis nuvirsta nuo laiptų ir patenka į ligoninę. Henkas skubiai vežamas į operacinę, kadangi jo lūžę šonkauliai pradūrė plaučius. Jis ant mirties slenksčio. Ironiška, tačiau vėliau Reičel išgelbėja jo gyvybę. Pokalbiu metu Henkas už tai jai padėkoja, tačiau ji atsakė, kad tik dirbo savo darbą ir žino, kad jei jis mirtų, Bredas patektų į kalėjimą. Ji tiesiog padarė paslaugą savo broliui.

Kesė tuo tarpu tvirtinai Selei, kad tai jos asmeninis reikalas, ką ji daro su Henku. Selė uždraudžia jai matytis su juo dėl jo praeities ir tvirtina, kad jis turi labai juodą praeitį, apie kurią geriau Reičel jai tegu papasakoja. Ji neturinti tam teisės. Bet Kesė po Selės išėjimo vis dėlto nusprendžia pro langą pabėgti į ligoninę.

Apsilankydama pas Henką, Kesė sužino visą tiesą iš Henko lūpų. Jis viską jai papasakojo, ji įgauna šoką ir bėga pas Reičel atsiprašinėti ir užjausti.

Visi namie ieško Kesės, Matė papasakoja, kur ji. Rikas pas ją nuvažiuoja ir parveža namo.

Visi aptarinėja, kas galėjo nutikti iš tikrųjų tarp Bredo ir Henko, dėl ko užvirė šita kova. Sekantis tiesą sužino Denas iš žmonos lūpų.

Bredas pareiškia Selei, kad vestuvės turi įvykti būtent tada, kada suplanuota. Selė vis toliau dar labiau pradeda dvejoti...
Atsakyti
dekui uz aprasymus 4u.gif per darbus vis laiko pristigdavo, bet sulaukiau atostogu, perziuresiu visas aprasytas serijas, dekui labai bigsmile.gif
Atsakyti