Jei įdomu, kokia paslaptis, galit paskaityt Jei gerai atsimenu, tai iš tiesų ji prekiavo narkotikais, o ne jos vyras (gal ir jis šiek tiek, bet pagrindinė buvo Sem). Ji pakišo vyrą policijai, o pati apsimetė, kad labai nukentėjo dėl visko. Dėl to jos vyras jos ir ieškojo, kad atkeršytų už tai, kad buvo neteisėtai pasodintas į kalėjimą. O Džonis tą info žino ir dėl to dabar ją šantažuoja.
QUOTE(Elizad @ 2013 11 22, 21:03)
Ir ką ji ruošiasi su išsinuomotu kambariu daryti, juk Džonio ten nepaslėps, o kad ir kokiems daiktams, susijusiems su juo slėpti, galėjo ir neutralesnę vietą pasirinkti, o ne Džeko tėvo namuose, sakyčiau rizikingas sprendimas
Dėl mirties, spėju ir manau, kad 99 proc. teisi esu, kad tai Denas.. Jis turi kažkada mirti seriale, o kadangi jo jau irgi neberodo pradžioje, taigi kaip ir nebebus, o dar anonsai apie Lėjos baisias ašaras..
Sem atnešė Džoniui maisto, vandens, nuskausminamųjų. Džonis klausia, ar ji rado saugų namą, kuriame jis galėtų slėptis. Sem pasako, kad sugalvojo gerą planą, bet šiek tiek rizikingą - jis gali slėptis Tonio namo priestate, Luko kambary. Džoniui tokia mintis nepatinka, bet Sem patikina, kad niekas jo nesugalvos ieškoti policininko kaiminystėje. Džonis įspėja ją, kad geriau su juo negudrautų, bet Sem patikina, kad padės jam atsistoti ant kojų su sąlyga, jeigu jis nepapasakos jos praeities Džekui. Sem išsiaiškina, kad naktį Tonio namas bus tuščias, tad ji slapčia "įgabena" Džonį į Luko kambarį. Fidžerald ateina į mokyklą ir pasako Eideinui, kad Anė nieko neprisimena, tad jis laisvu metu turėtų atvykti į nuovadą ir pateikti oficialius parodymus. Moraga pasiūlo Eidenui nemokamas teisines paslaugas (gynybą ir pan). Driu sunku sugrįžus į mokyklą ir jis pasiūlo Belei ir Metei išvykti pastovyklauti savaitgalį. Selė nerimauja dėl to, ką Tomas parodė jai apie Lėją. Pipa pasako, kad geriausia nieko nesakyti Lėjai, nes neaišku, ar visa tai, ką sakė Tomas, yra tiesa. Jei netiesa, tai geriau Lėjos neliūdinti. Selė nusprendžia, kad lengviausias būdas patikrinti, ar tai tiesa, pasimatyti su Kese. Kai ateina Marta, Selė jos paklausia, ar Kesė tikrai laukiasi. Marta nei patvirtina, nei paneigia, bet Selė supranta, kad tai tiesa. Marta galvoja, kas iš jų pasakė Selei apie Kesę.... Lėja kavinėje atsiliepia į telefono skambutį. Ir tada pasako Airin: "Jis mirė.. Denas mirė..."
Sem atnešė Džoniui maisto, vandens, nuskausminamųjų. Džonis klausia, ar ji rado saugų namą, kuriame jis galėtų slėptis. Sem pasako, kad sugalvojo gerą planą, bet šiek tiek rizikingą - jis gali slėptis Tonio namo priestate, Luko kambary. Džoniui tokia mintis nepatinka, bet Sem patikina, kad niekas jo nesugalvos ieškoti policininko kaiminystėje. Džonis įspėja ją, kad geriau su juo negudrautų, bet Sem patikina, kad padės jam atsistoti ant kojų su sąlyga, jeigu jis nepapasakos jos praeities Džekui. Sem išsiaiškina, kad naktį Tonio namas bus tuščias, tad ji slapčia "įgabena" Džonį į Luko kambarį.
Fidžerald ateina į mokyklą ir pasako Eideinui, kad Anė nieko neprisimena, tad jis laisvu metu turėtų atvykti į nuovadą ir pateikti oficialius parodymus. Moraga pasiūlo Eidenui nemokamas teisines paslaugas (gynybą ir pan).
Driu sunku sugrįžus į mokyklą ir jis pasiūlo Belei ir Metei išvykti pastovyklauti savaitgalį.
Selė nerimauja dėl to, ką Tomas parodė jai apie Lėją. Pipa pasako, kad geriausia nieko nesakyti Lėjai, nes neaišku, ar visa tai, ką sakė Tomas, yra tiesa. Jei netiesa, tai geriau Lėjos neliūdinti. Selė nusprendžia, kad lengviausias būdas patikrinti, ar tai tiesa, pasimatyti su Kese. Kai ateina Marta, Selė jos paklausia, ar Kesė tikrai laukiasi. Marta nei patvirtina, nei paneigia, bet Selė supranta, kad tai tiesa. Marta galvoja, kas iš jų pasakė Selei apie Kesę....
Lėja kavinėje atsiliepia į telefono skambutį. Ir tada pasako Airin: "Jis mirė.. Denas mirė..."
Dėl Deno mirties labai gaila Žinojau, kad jis turi mirti kelionėje dar neišvykus Lėjai, nes visad perskaitau, kas parašyta geltonai (negaliu išlaukti ). Šiaip su Lėja jie buvo labai graži šeima ir apie jį prisimenu tik gera Selei tai labai nefaina, nes tarsi ji dabar gaunasi kalta dėl Deno mirties, nes į jos vietą turėjo mirti kažkas kitas.
Man labai keista, kad Moraga dabar vis miestelio atstumtuosius ima ginti (nusikaltusį kunigą, dabar Eidaną), pakeitė strategiją
Dėl Sem, tai aš kažkaip žinojau, kad ji padės Džoniui, nes kažkada geltonai perskaičiau, tai nebuvo staigmena. Tik norėtųsi, kad Džekas greičiau sužinotų ir paliktų Sem bei grįžtų pas Martą (tikiuosi, kad taip ir bus)
Įdomu, kokia ta baisi Sem paslaptis, kad dėl jos verta net baisiam nusikaltėliui padėti Ir ką ji ruošiasi su išsinuomotu kambariu daryti, juk Džonio ten nepaslėps, o kad ir kokiems daiktams, susijusiems su juo slėpti, galėjo ir neutralesnę vietą pasirinkti, o ne Džeko tėvo namuose, sakyčiau rizikingas sprendimas Iš pradžių, kai nerodė, kas Džoniui padeda, galvojau, gal Romanas, nes jau toks jis idealus, taip ir lauki, kad kokia tamsi jo paslaptis išlystų, bet labai džiaugiuos, kad ne Romanas, nes jis man labai patinka O Sem kuo greičiau įklius, tuo greičiau dings gal iš serialo, visai man ji
Vilma4, per atsisveikinimo vakarėlį draugai Luko paprašė, kadangi jis turi lakią vaizduotę, pabandyti įsivaizduoti, kaip kiekvienas iš jų gyvens berods po 5 metų. Apie Driu Lukas pasakė, kad jis penktą kartą kartos 12-os klasės kursą Belė jau bus padariusi karjerą laikraštyje ir nebesuskaičiuojamą kartą išsiskirs ir vėl susitaikys su Driu. O tada apie Kesę pasakė, kad ji jau gal turės kokius 3 vaikus, gyvens laiminga su Henku (juk Lukas nežino, ka Kesė serga ŽIV..), visi kiti dalyvavę vakarėlyje, tai žino, todėl ir sureagavo taip nejaukiai į šią Kesės ateities prognozę.. O Lukas jau su visam išvyko Neberodė jo jau pradinėje užsklandoje, pakeistas Eidenu
Dėl mirties, spėju ir manau, kad 99 proc. teisi esu, kad tai Denas.. Jis turi kažkada mirti seriale, o kadangi jo jau irgi neberodo pradžioje, taigi kaip ir nebebus, o dar anonsai apie Lėjos baisias ašaras..
Man irgi buvo įdomu dėl Sem... Dėkui Calaquendi, kad paaiškino Nors iš anksčiau žinojau, kad ji slėps Džonį. Laukiu kad kuo greičiau su trenksmu dingtų iš serialo O Romanas vis toks gerietis Gal tikrai neturi jokių užslėptų minčių...
Dėkui, kad paaiškinai Vilmai4 apie Luko atsisveikinimą, nes man irgi nebuvo viskas aišku. Labai gaila, kad Lukas išvyko visam laikui...
Dar prieš pažiūrint 4579 seriją buvau tuo irgi įsitikinus. Iš pradžių nesupratau, nes tikėjaus, kad mirs kažkas iš šalia esančių...
QUOTE(Sabalyte @ 2013 11 23, 18:48)
Dėl Deno mirties labai gaila Žinojau, kad jis turi mirti kelionėje dar neišvykus Lėjai, nes visad perskaitau, kas parašyta geltonai (negaliu išlaukti ). Šiaip su Lėja jie buvo labai graži šeima ir apie jį prisimenu tik gera Selei tai labai nefaina, nes tarsi ji dabar gaunasi kalta dėl Deno mirties, nes į jos vietą turėjo mirti kažkas kitas.
Man labai keista, kad Moraga dabar vis miestelio atstumtuosius ima ginti (nusikaltusį kunigą, dabar Eidaną), pakeitė strategiją
Dėl Sem, tai aš kažkaip žinojau, kad ji padės Džoniui, nes kažkada geltonai perskaičiau, tai nebuvo staigmena. Tik norėtųsi, kad Džekas greičiau sužinotų ir paliktų Sem bei grįžtų pas Martą (tikiuosi, kad taip ir bus)
Jo, Deno tikrai labai gaila... Lėja ir Denas buvo labai graži pora ir gražiai sutarė... Ir, žinoma, šioj situacijoj gaila ir Selės, nes ji jausis kalta dėl Deno mirties...
Man Moraga patinka O Eidanas po šio įvykio gal pradės keistis į gerą Jau kaip ir laikas būtų...
Laukiu nesulaukiu kada istorija su Džonu ir Sem pasibaigs ir viskas apie ją išaiškės. Tik Rorio gaila...
Si karta neskaiciau kas uzgeltoninta Kazin kiek istempsiu nepasmalsavus O siaip tai labai gerai, kad parasei ka rasysi geltonam fone Kas nori paskaito, kas nenori zinot - neskaito Pastebejau, kad neidomu ziuret kai zinau svarbius faktus Gal galite ir ateityje pirma parasyt apie ka geltonintas tekstas Ar yra daugiau neskaitanciu?
Aš visada paskaitau, kas parašyta geltonai... Bet man tai netrukdo su pasimėgavimu žiūrėti toliau Nors pritariu, kad tiems kurie nenori žinot toliau, patogiau jei būna perspėti iš anksto
Tikrai su tavim sutinku... Labai gaila, kad nebevaidins, bet man svarbi ir priežastis. Jei miršta veikėjas, būna daug skaudžiau...
O aš tai beveik niekada neskaitau Ir taip tai tą, tai aną apie tai, kas dar įvyks, akis užmato ar komentaruose po video youtube, ar apie kokį personažą skaitinėjant, ir tada jau iš karto įdomumas sumažėja. Pvz., žinojau, kad Denas turi mirti, taigi net ir be visų užuominų, kurias rodė seriale apie jo artėjančią mirtį, ir taip buvo aišku, kad čia jis mirs, ir nebeįdomu
4580
Airin dar galvoja, kad gal kokia klaida įvyko dėl Deno mirties, bet klaidos nėra.. Lėjai totalus šokas, sėdi nereaguodama ir tik kartoja "Denas mirė".. Airin parveda ją namo, bando rasti Reičel, kad ji padėtų Lėjai ir kaip draugė, ir kaip daktarė, bet sunkiai sekasi surasti. Mat Reičel leidžia vakarą su Toniu neva gerų draugų pasisėdėjime, kuris vis labiau patampa panašiu į pasimatymą. Tik Tonis su Reičel nežino, kad yra stebimi Džonio. Dar Reičel pasiūlo Toniui, kai Sem nėra, pasižiūrėti, ką ji ten tapo, tipo nieko jai nesakysime, bet Tonis nesutinka, sako, aš negaliu taip elgtis su savo marčia. O ir šiaip Džonis užsirakinęs sėdi, tai nepavyktų pažiūrėti ir jį rasti.. Airin paskambina Toniui, palieka žinutę autoatsakove, kad ieško Reičel, tačiau Reičel, išgirdusi šitą žinutę, neperskambina, nes galvoja, kad čia Airin jos ieško dėl Anės, kuri vis dar neatsimena, kaip ten buvo su nusigėrimu. Galiausiai Airin ateina pas Tonį ir pasako Reičel, kas įvyko... Ji iš karto išbėga pas Lėją. Kartu išeina ir Tonis, todėl Džonis gali laisvai vaikščioti po namus. Apie Deno mirtį pranešama ir Driu, kuris nutraukia savo kelionę su Mete ir Bele ir grįžta, Metė pareina į namus, vos vos neužklumpa Džonio Driu taip pat labai sunku dėl Deno mirties, pergyvena visi, Alfas ir Pipa rūpinasi dar ir dėl Selės, nes supranta, kad kai ji sužinos, kas atsitiko, kaltins save, Moraga sako, kas čia per nesąmonės, neprisigalvokite kokių tai vizijų iš pomirtinio pasaulio ir pan., Deno mirtis visai nesusijusi su Sele. Reičel kažkiek pavyksta išjudinti Lėją, žinoma, ir vaistų jai suduoda, bet svarbiausia, pasako, kad Lėja turi gyventi toliau dėl vaiko, o Deno mirtis nereiškia, kad viskas, kas tarp jų buvo, išnyksta, prisiminimai vis tiek liks ir mirtis to negali panaikinti..
Sem įsitempusi dėl situacijos su Džoniu, bet Džekui pasako, kad ją šiaip kokia liga kabina, dėl to tokia. Mardžė Vilkins paskambina Džekui ir pasako, kad jai atrodo, kad matė Džonį, Džekas nenori pats važiuoti patikrinti, nes didelė tikimybė, kad Mardžei pasivaideno, bet Sem įkalba nuvažiuoti. Juk ji puikiai žino, kur iš tikro yra Džonis ir jai reikia progos nueiti pas jį. Nuėjusi randa Džonį stebintį miegančią Matildą, įspėja Džonį, kad nebandytų nieko daryti Matildai, nes tada nukentės, bet neatrodo, kad Džonis išsigąstų. Abu vienas nuo kito priklausomi, Džoniui Sem vienintelė, kuri gali pagelbėti, o Sem priklausoma nuo Džonio dėl paslapties, kurią jis žino. Matilda pasako Sem, kas atsitiko su Denu. Pipa papasakoja apie Deno mirtį Selei ir ji įsitikinusi, kad čia jos kaltė, tai dėl to, kad ji pasirinko gyvenimą, Denas mirė. Selė užsispyria eiti pas Lėją ir ją paguosti. Iš pradžių Pipa ir Reičel neleidžia Selei važiuoti, bet ji nenusileidžia ir nuvežama pas Lėją. Lėja pasako Selei, kad tai ji kalta dėl Deno mirties, nes ji nusikalto prieš Dievą, ištekėjo už Deno, nors žinojo, kad jos pirmasis vyras Vinis yra gyvas (Lėjai buvo pranešta, kad Vinis mirė kalėjime, bet iš tikro jis pakliuvo į liudytojų apsaugos programą ir prieš vestuves su Denu Pyteris Lėjai pasakė, kad Vinis gyvas). Tačiau Selė pasako Lėjai, kad čia tikrai ne Lėjos, o kaip tik jos, Selės, kaltė, kad Denas mirė ir papasakoja apie savo Tomo viziją. Lėja tai priima labai ramiai, padėkoja Selei, kad ji tikra draugė ir bando paguosti Lėją, netgi išsigalvodama istoriją apie Tomą. Taigi Lėja kaip ir nepatiki Sele, bet jai nuo Selės žodžių palengvėja. Sem pasako Džoniui, kad Selė išvyko iš ligoninės aplankyti Lėjos ir kad po kelių dienų Selę išrašys iš ligoninės ir ji kurį laiką išvyks iš miestelio. Todėl ir Džonis jau gali krautis daiktus, nes jo atvykimo į Samerbėjų tikslas buvo Selė. Tačiau Džonis pareiškia Sem, kad tai ji turi padėti jam patekti į ligoninę pas Selę iki jos išrašymo, kad jis galėtų pabaigti, ką pradėjo. Sem iš pradžių nesutinka, bet Džonis imasi smurto ir pareiškia, kad čia jis vadovauja, o Sem darys, ką jis liepia.. Grįžusi iš Džonio Sem dar prastesnės nuotaikos (kurgi nebus), Džekui jau didelis įtarimas kyla, kas darosi, galvoja, gal čia dėl jo, bet Sem prisiekia, kad ne dėl jo kaltės ji tokia, šiaip rūpesčiai darbe ir pan. Džekas kol kas tuo patiki. Lėja nusprendžia iki Deno laidotuvių miestelyje suorganizuoti Deno pagerbimą.
4582
Anė vis dar blogos nuotaikos, neklauso Džefo, kuris prašo Anės nuvykti į ligoninę pas Selę, nes ji vis prašo, kad Anė ateitų pas ją. Anė nesiruošia eiti, sako, kalbės man tą patį kaip ir visi, kad turiu Dievu tikėti ir pan, bet jei būtų Dievas, tai tikrai nevyktų tokie dalykai, kaip pvz Deno mirtis. Savo nusigėrimo Anė irgi neatsimena, kas labai nervina Eideną. Jis reikalauja Anės, kad ji prisimintų, sako, aš daug kartų esu nusigėręs ir tikrai žinau, kad po to viskas atsigamina atmintyje, tikrai turi atsiminti. Romanas galvoja, kad Anei reikia pasišnekėti su kuo nors jai svetimu, gal tai padėtų, ir pats pabando kalbėtis. Pasako Anei, kad jis pirmą kartą nusigėrė iš viso kai buvo 10 metų ir visi rimti suaugę kažkada praėjo šitą gyvenimo etapą, Anei nereikia gėdytis. Romanui pasakojant, kaip jis pirmą kartą nusigėrė Anė prisimena ir savo nusigėrimą, bet policijai ji pasako viską kitaip, nei iš tikro buvo. Neva čia Eidenas ją nugirdė ir dar bandė bučiuotis, todėl policija pateikia Eidenui kaltinimus nepilnametės nugirdymu ir priekabiavimu. Eidenas negali patikėti tuo, kas vyksta, o dar tiek Marta, tiek Airin jį užsipuola, neįleidžia nei į klubą, nei į kavinę. Kavinėje Eidenas taip susiginčija su Airin, kad ši jį pastumia ir Eidenas susižeidžia koją. Ruošiasi už tai paduoti Airin į teismą, nors Moraga jam siūlo to nedaryti. Marta susiruošia važiuoti į miestą pas Riką ir Kesę ir pasakyti apie Deno mirtį. Paprašo, kad kartu važiuoti Matilda. Ji nenori, bet važiuoja. Mieste Kesė jau kiek atsipalaidavusi, bet kai ją užkalbina vaikinas, labai susigraudina, nes negali negalvoti, kaip tas vaikinas (ar bet kuris kitas vaikinas) bendrautų su ja, jei žinotų, kad ji serga ŽIV. Rikas irgi susipažįsta su mergina, būtent kartu su pietaujančius juos ir pamato atvažiavę Marta ir Matilda. Matilda padaro išvadą, kad Rikas jau turi kitą merginą ir net nenori rodytis Rikui. Marta viena praneša liūdną žinią apie Deną. Kesė ir Rikas sugrįš į Samerbėjų. Sužinojęs, kad kartu atvažiavo ir Matilda, Rikas nueina su ja pasikalbėti. Policija nusprendžia nutraukti Selės palatos apsaugą, nes galvoja, kad Džonis gal jau negyvas kur arba sužeistas ir nekelia grėsmės Selei.. Grįžta Amanda (greičiausiai į Deno paminėjimą atvažiavo).
O Anė tai visai nukvošo Man Eidanas irgi nepatinka, bet tai ne priežastis jį šmeižti Žmogus nors kartą pasielgė teisingai ir ką už tai gavo?... tik priekaištai ir pyktis...