Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

QUOTE(mitnick @ 2013 11 16, 03:24)
Oi, po truputį vejatės  4u.gif

Tuoj ir aplenksim biggrin.gif
Atsakyti
Ketvirtadieni per BTV maciau rode filma "Nuosali vieta mirti", vaidino viena is benamiu 4u.gif
Pamenat? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2013 11 16, 14:18)
Ketvirtadieni per BTV maciau rode filma "Nuosali vieta mirti", vaidino viena is benamiu  4u.gif
Pamenat?  4u.gif
user posted image

Bent šitoj nuotraukoj aš neatpažįstu g.gif
Peržiūrėjau serijas, nu be proto gaila Kesės. Per tuos vyrus susiėdė sau gyvenimą. Nežinau, šita situacija tokia nefaina, o šiaip neminėjo, kaip jis pats užsikrėtė? Įtariu, kad per lytinius santykius, tik įdomu, kada jis juos turėjo. Ar tik ne būdamas su Kese ir kai buvo išvykęs? g.gif
Dėl Selės ir Mailso. Nu įdomiai tie visi įvykiai klostosi, tik įdomu, kodėl Mailsas ją žino ir prisimena, o ji jo - ne. Kaip supratau iš ankstesnių serijų, jie buvo matęsi, tik, kai Selė su šeima išvyko į Samerbėjų, tuomet nutrūko bendravimas ir ji jį pradėjo įsivaizduoti kaip nematomą draugą g.gif
Atsakyti
Ar kartais ne Eindžel jos vardas benamiuose buvo? Senais senais laikais, viena pirmųjų gražiųjų Be namų negerai porų buvo Šeinas ir Eindžel smile.gif Žinau, kad aktorė, vaidinusi Eindžel po to visai vidutinišką karjerą JAV padarė smile.gif Tik seriale buvo šviesesniais plaukais smile.gif

Dėl Henko apsikrėtimo, jis pasakojo Martai, kad užsikrėtė tikrai per lytinius santykius, tipo irgi jau senais laikais, visada tipo saugojosi, tik tas vienas kartas buvo, va ir pasigavo vargšelis doh.gif

Selė buvo labai mažutė prieš atvykimą į Samerbėjų, tai todėl nepamena, kažkaip jai panašiai kaip mažajai Pipai su išvykusiu Bredu susijungė galvoje, kad ji Mailsą (Milko) įsivaizdavo esantį šalia, kai jo jau nebebuvo, tik nežinia ar aplinkiniai nežinojo (ar tik elgėsi kaip nežinantys, dar turės paaiškėti), kad Milko visgi realus ir galiausiai įteigė Selei, kad čia tik jos įsivaizduojamas draugas. O dėl Mailso, tai irgi turės paaiškėti, ar jis kiek vyresnis buvo, ar tiesiog jam pasakojo apie Selę tas vyras (greičiausiai tėvas), su kuriuo buvo 1988 metais į Samerbėjų atvykęs, tai jis kažkaip ir nepamiršo jos smile.gif O kaip ten iš tikro viskas buvo, žiūrėsim smile.gif
Atsakyti
Aha Eindzel thumbup.gif Man ji tada labai grazi buvo, ir dabar tokia pat. Prisimenu su dviem kasytem benamiuose vaiksciojo. Jos ir Seino meiles istorija labai grazi, tik gaila, kad liudnai baigesi ...
user posted image

Del Henko tai nesuprantu kaip galima pasidaryt tyrimus bet nepasidomet atsakymais ... nebent is baimes, bet kaip tada rizikuot kita uzkrest? g.gif Galva neisnesa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma4: 16 lapkričio 2013 - 16:28
QUOTE(Vilma4 @ 2013 11 16, 17:26)
Aha Eindzel  thumbup.gif Man ji tada labai grazi buvo, ir dabar tokia pat. Prisimenu su dviem kasytem benamiuose vaiksciojo. Jos ir Seino meiles istorija labai grazi, tik gaila, kad liudnai baigesi ...
user posted image

Del Henko tai nesuprantu kaip galima pasidaryt tyrimus bet nepasidomet atsakymais ... nebent is baimes, bet kaip tada rizikuot kita uzkrest?  g.gif Galva neisnesa  doh.gif

Kai pamačiau foto ir aš atpažinau, bet vardo tai jau nepamenu ir jos meilės istorijos nežinau, gal aš nemačiusi tų serijų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2013 11 16, 16:26)
Aha Eindzel  thumbup.gif Man ji tada labai grazi buvo, ir dabar tokia pat. Prisimenu su dviem kasytem benamiuose vaiksciojo. Jos ir Seino meiles istorija labai grazi, tik gaila, kad liudnai baigesi ...
user posted image

Del Henko tai nesuprantu kaip galima pasidaryt tyrimus bet nepasidomet atsakymais ... nebent is baimes, bet kaip tada rizikuot kita uzkrest?  g.gif Galva neisnesa  doh.gif

Aš tik iš šitos nuotraukos pažinau, kad tikrai matyta "Benamiuose", bet pačios istorijos su ja nepamenu... ax.gif gal tuo metu neatidžiai žiūrėjau...

Henkas tai toks niekšas, kad baisu doh.gif

Beje, gal Matilda su Riku susitaikys? Gerai būtų...

Žiūrėsim, kas čia bus su Sele ir Mailsu. Tai jie kaip suprantu brolis ir sesuo? Liūdna, kad tiek metų buvo išskirti...
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2013 11 16, 23:35)
Beje, gal Matilda su Riku susitaikys? Gerai būtų...

Beabejo, jie gyvens ilgai ir laimingai smile.gif. Tiesa, su jais dar matysimės daugiau nei 100 serijų.

QUOTE(Zizija @ 2013 11 16, 23:35)
Žiūrėsim, kas čia bus su Sele ir Mailsu. Tai jie kaip suprantu brolis ir sesuo? Liūdna, kad tiek metų buvo išskirti...

Taip. Jo "atsiskleidimo" jai scena buvo viena iš gražiausių, ašarą braukiau ne kartą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mitnick: 17 lapkričio 2013 - 02:38
mitnick, dėkui už atsakymus 4u.gif
Labai šaunu dėl Riko su Matilda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zizija: 17 lapkričio 2013 - 14:57
QUOTE(mitnick @ 2013 11 17, 03:33)
Beabejo, jie gyvens ilgai ir laimingai smile.gif. Tiesa, su jais dar matysimės daugiau nei 100 serijų.

Taip. Jo "atsiskleidimo" jai scena buvo viena iš gražiausių, ašarą braukiau ne kartą.  4u.gif

Elizad, labai tau ačiū už aprašymus. Truputį pažiūrėjau serijų į priekį, bet jau laukiu aprašymų, nes ten tokios įdomios serijos buvo su Sele, o ne viską supratau biggrin.gif
Labai faina, nes man jie viena gražiausių porų. Dar Džekas ir Marta man buvo graži pora labai.
Man irgi labai emocionali ir graži buvo Mailso prisipažinimo scena. Įdomiai čia įvykiai pasisuko.
O dar į miestelį grįžo Roko brolis doh.gif Kaip 2007 metais baigė Selės žudymo scena sezoną, taip 2008 metais pradėjo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sabalyte @ 2013 11 17, 19:23)
Truputį pažiūrėjau serijų į priekį, bet jau laukiu aprašymų, nes ten tokios įdomios serijos buvo su Sele, o ne viską supratau  biggrin.gif

Jei nori sužinot kažkokį bendrą paaiškinimą, o ne kas ką pasakė, gali klausti - papasakosiu. Per vakar ir penktadienį pažiūrėjau non-stop labai daug serijų. (Kaip foną pasileidau blush2.gif ) Kai turėsiu laisvesnio laiko, po biški aprašysiu.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2013 11 17, 20:46)
Jei nori sužinot kažkokį bendrą paaiškinimą, o ne kas ką pasakė, gali klausti - papasakosiu. Per vakar ir penktadienį pažiūrėjau non-stop labai daug serijų. (Kaip foną pasileidau  blush2.gif ) Kai turėsiu laisvesnio laiko, po biški aprašysiu.

Man būtent įdomu pats pokalbis tarp Selės ir Tomo smile.gif
Atsakyti