Įkraunama...
Įkraunama...

„Be namų negerai“

Sem grįžimas ir man nepatiko. Ir ypač kai žinau, kuo tai baigsis doh.gif

Fišerio grįžimas atvirkščiai - labai nudžiugino. Aišku, šiek tiek keista, kad Selė dabar jo viršininkė (jei taip galima pavadint), kai prieš kažkiek laiko jis buvo direktorius, o ji mokinė. Ir kad dabar ji kreipiasi į jį vardu.

Vis prisimenu šitą: lotuliukas.gif

user posted image

Man labai patiko, kaip Fišeris Anę mokė skaityti. Ir nė kiek nesmerkiu jo už tai, kad bando daryti tvarką. Man jis labiau patinka kaip direktorius (ar pavaduotojas), nei Bredas smile.gif

Domo grįžimas irgi labai nepatinka. Ir Driu elgesys su Bele doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 15 rugpjūčio 2013 - 19:27
QUOTE(SchnappiLT @ 2013 08 14, 22:49)
Mane pasieke zinios, kad naujame BTV sezona itin dideliu pakeitimu nebus, o toliau bus rodomi serialai, kurie buvo rodyti ankstesniame sezone. BE NAMU NEGERAI seriju yra nupirktas dar vienas sezonas. Jie ir tada ji turejo, bet nerode del prastu reitingu. Taigi, sezonas dar neparodytas. Na, tiketis geru reitingu, kai rodo 9 val. arba 15 val. ir nereiketu. O LNK nusipirko BTV del reklamos pajamu, reitingai svarbu, bet ne svarbiausia. Nelikus daug BTV laidu, net ziniu, programa bus uzkista serialais, filmais, uzsienio laidomis ir pan. Taigi, laukiame ir ziurime ar sie gandai pasitvirtins.

Muchtarą rečiau roytų ir būtų galima įkišt benamius į normalų laiką, o tai, kad yra nupirktų , bet neparodytų serijų, tai jos privalo būt parodytos. Beje dabar BTV turi priėjimą prie LNK archyvų ir galėtų viską rodyti nuo pradžių. Arba per vieną kanalą rodyt naujas, o per kitą senas serijas.
Atsakyti
Pasirodo, sezonai irgi yra pagal metus pigiau. Gal jie tycia laukia metus kad paskui atpigtu. Jei taip, tai visiska nepagarba klausytojui.

www.benamunegerai.lt
Atsakyti
QUOTE(SchnappiLT @ 2013 08 15, 21:20)
Pasirodo, sezonai irgi yra pagal metus pigiau. Gal jie tycia laukia metus kad paskui atpigtu. Jei taip, tai visiska nepagarba klausytojui.
www.benamunegerai.lt

Kai reikia pirkt holivudo produkcija, tada nebūna per brangu, na tai kas, kad nesamones ten gal rodo, bet gi cia holivudo produkcija. Va ir teisiama knyga pagal virseli.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2013 08 15, 20:27)
Sem grįžimas ir man nepatiko. Ir ypač kai žinau, kuo tai baigsis  doh.gif

Fišerio grįžimas atvirkščiai - labai nudžiugino. Aišku, šiek tiek keista, kad Selė dabar jo viršininkė (jei taip galima pavadint), kai prieš kažkiek laiko jis buvo direktorius, o ji mokinė. Ir kad dabar ji kreipiasi į jį vardu.

Vis prisimenu šitą:  lotuliukas.gif

user posted image

Man labai patiko, kaip Fišeris Anę mokė skaityti. Ir nė kiek nesmerkiu jo už tai, kad bando daryti tvarką. Man jis labiau patinka kaip direktorius (ar pavaduotojas), nei Bredas smile.gif

Domo grįžimas irgi labai nepatinka. Ir Driu elgesys su Bele  doh.gif

Oi, kokia faina nuotrauka thumbup.gif Smagu prisimint tuos laikus bigsmile.gif

Man Fišeris irgi toks direktoriškas, solidus ir su patirtimi žmogus. Bredas tai perdaug berniokiškas direktoriaut... ax.gif
Atsakyti
4471

Belė ir Driu koncerte, į kurį taip norėjo nueiti. Domas ten irgi, nors nelabai jam ta net grupė patinka, bet kai bilietus gavęs, tai atėjo doh.gif Kažkokia merga pradeda kabinėtis prie Belės ir galiausiai bando pavogti jos rankinuką. Domas ją sustabdo ir atiduoda rankinę Belei, tuo padarydamas jai gerą įspūdį. Apiplėšimo metu Belė pameta kryželį, kurį Driu jai davė panešioti, bet iš tikro jis priklauso jo mamai, taip pat pameta piniginę, bet net nepastebi to iki kol nesugrįžta namo. Kitą dieną kartu su Džes atvažiuoja į klubą ieškoti piniginės ir kryželio, kuris pasirodo yra Driu močiutės palikimas ir labai brangus, su tikrais deimantais. Neranda, nes juos jau pasiėmęs Domas, kuris pastebėjo iš karto tą pat vakarą, kai Belė juos pametė. Domas elgiasi keistai, išima iš piniginės Belės ir Driu nuotrauka, suplėšo, pasilieka tik dalį su Belės foto, bet piniginę ir kryželį atiduoda Belei, tuo susidraugaudamas su ja. Belė ir Driu nusprendžia, kad jis ne toks jau ir blogas.
Driu motinėlė praleidžia naktį su teisininku, kuris atvažiavo kalbėtis dėl jos motinos palikimo ir spaudžia, kad Driu sužinotų, kad jis paveldėtojas. Teisininkas beje vedęs doh.gif Džes bando įtikinti teisininką, kad jį tikrai pasakys Driu apie palikimą, bet kol kas dar ne laikas, o jos motina irgi palikdama pinigus Driu tik norėjo iš jos pasityčiot, nes iš tikro Driu jos net nepažinojo, Džes buvo išvaryta iš motinos namų, kai tik sužinojo, kad laukiasi Driu. Jau lyg ir nori pasakyti Driu apie palikimą, tačiau Driu jai grąžina kryželį, pasako keletą gražių žodžių apie ją kaip mamą ir kažkodėl Džes persigalvoja. Nesuprasi jos g.gif
Reičel bando supiršti Tonį ir seselę iš ligoninės Džiulę. Suorganizuoja jiems pasimatymą, tačiau Tonis iš karto atėjęs į pasimatymą pasako, kad dar nepasiruošęs tokiems santykiams, todėl pasimatymas baigiasi dar neprasidėjęs, Džiulė išeina. Vėliau ji ligoninės mašinų stovėjimo aikštelėje užpuolama ir žiauriai sumušama.

4472

Policija ieško Džiulės užpuoliko. Apklausiamas Tonis, kuris prisipažįstą, kad kai Džiulė išėjo jis nuėjo į paplūdimį, ten susitiko moterį, su kuria praleido naktį. Paaiškėja, kad ta moteris Driu mama Džes doh.gif Gerulė ji tikrai lotuliukas.gif Driu ir Belė šokiruoti tuo, išpliurpia Lukui ir Matildai. Visiems sunku suprasti, kaip čia Džes ir Tonis susidėjo, bet Džes teigia Driu, kad ji šiuo atveju ne vienai nakčiai pasilinksminti, o gal ir kokius rimtesnius santykius su Toniu norėtų palaikyti doh.gif Tonis atrodo irgi linkęs "pabendrauti" su Džes doh.gif
Tiriamas ir Džeko elgesys persekiojant Sem vyro mašiną. Gręsia policininko ženklelio atėmimas, bet Džekui pavyksta išlaikyti darbą, tačiau kyla problemų su Sem, nes jai apie tyrimą jis nieko nepasakė, o viską aptarinėjo su Marta, kuri ir išpliurpė Sem, kas darėsi. Sem susėda rimtai pasišnekėti su Džeku. Matos, kad jai nepatinka Džeko ir Martos santykiai, ypač kai Kolina jai anksčiau dar pašnekėjo, kad kai Sem buvo išvykusi, Džekas apie ją beveik nekalbėjo, o vis su Marta leisdavo laiką, tokie tipo geri draugai jie lotuliukas.gif
Dėl Džiulės užpuolimo tyrimo išsiaiškinama, kad vieta, kur Džiulė buvo užpulta, buvo specialiai pasirinkta, kad niekas nepamatytų, taip kad užpuolimas buvo suplanuotas blink.gif
Atsakyti
Atsimenate šį filmą su Cassie?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2013 08 14, 09:11)
Senos temos aktyviausios dalyvės:

first.gif Calaquendi - 169 (=)
second.gif Zizija - 91 (+3)
third.gif Sivė - 77 (-1)
4 Sabalyte - 60 (=)
5 Neringiux - 40 (Nauja)
6 Elizad - 34 (Nauja)

Įdomumo dėlei prirašiau, kaip pasikeitė topų pozicija lyginant su praeita tema biggrin.gif Deja, iš Top 6 pasitraukė mitnick (liko 9 vietoj su 16 žinučių) ir Vilma4 (7 vieta su 33 žinučių).

Sveikinu naujus ir "senus" topininkus smile.gif. Aš stengsiuos kuo greičiau pasivyti, jau žiūriu 4369 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2013 08 17, 11:57)
Aš stengsiuos kuo greičiau pasivyti, jau žiūriu 4369  lotuliukas.gif

Jėga, tik 100 liko biggrin.gif

4473

Sem pateikia Džekui ultimatumą - jei nori ją ir Rorį išsaugoti, turi nustoti bendrauti su Marta. Džekas tą pasako Martai, o ji nelieka tuo patenkinta.
Sem gauna laišką iš kažkokios kalėjimo darbuotojos, kuri prašo paimti Šeino pelenus. Jo šeima atsisakė juos paimti, o Sem irgi dvejoja. Roris klausia Džeko, kas būna po to, kai kas nors miršta. Džekas papasakoja, kad paprastai būna kažkoks paminėjimas, kurio metu išbarstomi pelenai. Roris užsimena, kad galbūt irgi norėtų tokio tėčio paminėjimo. Džekas tą pasako Sem. Ji nelabai patenkinta, nes Šeinas ją skriaudė. Bet Džekas pasako, kad tai būtų naudinga Roriui. Per minėjimą moteris duoda Roriui knygą nuo tėvo. Ten lyg parašyta, kad jis jį myli. Viską pamato Marta ir supranta, kad Roriui ir Sem svarbi ateitis, tad nueina pas Sem ir pasako, kad atsitraukia.
Anė pamiršta pasiimt nuo stalo namų darbus, kuriuos paruošė naktį. Fišeris pratęsia laiką iki vakaro. Anė pareina namo paimt namų darbų. Džefas pamato, kad senelis paliko raktą nuo kažkokio super slapto stalčiaus, ir nusprendžia pažiūrėt, ką jis ten slepia. Anė tam prieštarauja. Jie netyčia sudaužo kažkokią dėžutę. Anė paprašo Luko, kad atiduotų Fišeriui namų darbus, o pati tuo metu važiuoja į Jabikryką nupirkt tokios pačios dėžutės, kad senelis nieko nepastebėtų. O Džefas randa tėvų testamentą ir perskaito jį... Anė padeda dėžutę ir ruošiasi eit į mokyklą. Lukas nerimauja dėl Anės ir nueina į fermą, nors Kesė prieštarauja - jei Briusas jį ten pamatys, jam galas. Fermoj Anė ir Lukas randa, kad kažkas nuodija avis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2013 08 17, 11:57)
Sveikinu naujus ir "senus" topininkus smile.gif. Aš stengsiuos kuo greičiau pasivyti, jau žiūriu 4369  lotuliukas.gif

Laukiam prisivejant mirksiukas.gif Na bet dar nemažai liko g.gif

Man bežiūrint 4471 seriją šovė tokia kvaila mintis - o gal Domas įsimylėjęs Belę g.gif

Ir dar keista: juk Sem susilaužė koją, o praėjo kaip suprantu visai nedaug laiko ir ji jau vaikšto be ramentų ax.gif O čia tai gyja greitai lotuliukas.gif

Džes, tai tai kadras kaip reta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2013 08 17, 18:02)
Man bežiūrint 4471 seriją šovė tokia kvaila mintis - o gal Domas įsimylėjęs Belę  g.gif

Aš irgi tą patį pagalvojau. Vien dėl to, kad nuotrauką perplėšė, "Driu" išmetė, o "Belę" pasiliko biggrin.gif

Įdomu, kas ten užpuolė Džiulę. Ar nebus taip, kad iš tiesų norėjo užpult Reičel? Nes juk Džiulė su jos mašina važiavo.. g.gif Greičiausiai tai bus kažkas iš Šeino žmonių, tik nesuprantu, kokiu tikslu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2013 08 17, 18:58)

Įdomu, kas ten užpuolė Džiulę. Ar nebus taip, kad iš tiesų norėjo užpult Reičel? Nes juk Džiulė su jos mašina važiavo..  g.gif Greičiausiai tai bus kažkas iš Šeino žmonių, tik nesuprantu, kokiu tikslu  g.gif

Aha, neaišku kas ir kodėl g.gif

Ir dar pagalvojau, kažin kas tame Džefo ir Anės tėvų testamente parašyta?
Atsakyti