Naujo sezono nežiūriu ir net ir nėra noro žiūrėti. Nors ir po kelių metų, bet kai prieisiu iki jo, tada ir žiūrėsiu, o tai kažkaip žiūrėti ir senas ir naujas serijas man maišalynė būtų Kažkaip netgi neprisiruošiau peržiūrėti tų serijų, kurių taip Lietuvoje ir neparodė, nors ten irgi daug svarbių įvykių įvyko (ir Fišerio išvykimas, ir labai graži Nojaus ir Heilės meilės istorija, ir daugelio dabartinių pagrindinių personažų pirmieji pasirodymai seriale), bet ai, tiek to..
4513
Reičel auklėja Tem dėl jos piniginės vagystės ir 20 dol. išleidimo. Užeina į svečius Džefas ir Tem aiškiai juo susidomi Kadangi Džefas, kaip žinia, nelabai patirties turi meilės reikaluose, kiek pasimeta. Tem aiškiai į jį nusitaiko Kadangi Reičel laukia keletas naktinių pamainų ligoninėje, o ji labai pervargusi, tiesiog liepia Bredui pasiimti Tem pas save į motelį, kur Bredas dabar gyvena. Nenoromis, bet Bredas priverstas pasiimti Tem. Ši visai nesužavėta mintimi, kad teks gyventi viename motelio kambaryje su Bredu. O štai Džefas jai labai rūpi. Jis papasakoja jai apie Biblijos studijas, kurias lanko, Tem pasisiūlo irgi jas lankyti. Susitaria, kad eis kartu kitą dieną. Džefas susijaudinęs, prisikvėpinęs laukia Tem, bet kadangi Tem tokia maištininkė, Bredas jos neišleidžia. Ką gi, Tem "kerštas" už tai yra motelio kaimynei - pagyvenusiai moteriškei pasakymas, kad Bredas jos meilužis, dar kartu ir buvęs mokytojas, ir dabar jis prievarta ją laiko motelyje. Močiutė iškviečia policija O kaip tik tuo pat metu Bredas labai sunkiai bando rasti kitą darbą, išsiprašo Jebi Kryko mokyklos direktoriaus, kad palaikytų jo kandidatūrą į šios mokyklos mokytojus. Direktorius jam pasako, kad bus sunku, nes dėl ankstesnio skandalo, dėl kurio Bredas prarado direktoriaus darbą, yra daug kas nusiteikę prieš Bredą, tačiau direktorius prižada įtikinti tuos, kurie spręs dėl darbo, kad Bredas tinka. Jam tai pavyksta padaryt, kaip tik ateina pas Bredą pasakyti, kad viskas turėtų būti tvarkoje, o tuo metu atvažiuoja policija dėl neva prievarta laikomos nepilnametės Bredo viltys įsidarbinti žlunga..
Kesė papasakoja Selei, kad čia Bredas ją atvežė namo, papasakojo, kaip Selei sunku. Selė persišaldo, vieną dieną neina net į darbą. Kesė, grįžęs Rikas ir Alfas ja rūpinasi. Kesė vis kalba, kaip Selei sunku, kad Bredo nėra šalia, o Rikas jai ima ir išrėžia, kad ir tavo išėjimas iš namų nepadeda. Nes Kesė planuoja tik trumpam pabūti, o po to vėl važiuotų pas savo Henką, su kuriuo jai sako labai viskas gerai klostosi Po Riko pamokymų Kesė persigalvoja ir nusprendžia pasilikti Samerbėjuje bent iki kol išlaikys egzaminus.
4514
Policininkai greitai išsiaiškina, kad Bredas nieko blogo Tem nepadarė, bet dėl Bredo vilčių įsidarbinti jau pridirbta. Tem atrodo tas visai nesvarbu. Ji iš viso ruošiasi palikti Samerbėjų ir keliauti pas mamą. Gerai, kad ją pastebi Selė ir išsiaiškina jos planus bei apie tai papasakoja Bredui. Jis turi atsiprašyti iš darbo, kad paimtų Tem ir atsivestų ją į mokyklą. Selė, matydama visus Bredo sunkumus su Tem, dar kartą pasisiūlo pagloboti Tem kurį laiką, bent kol Reičel baigsis naktinės pamainos. Bredas sutinka, taigi Tem pagyvens kelias dienas Selės namuose.
Džes bando susitaikyti su savo buvusiu vyru Kevinu. Tas labai jau patiklus, atvažiuoja į miestelį, pasiruošęs tikėti viskuo, ką Džes jam sako. Driu pasibaisėjęs, bando Keviną įtikinti, kad Džes siaubas ne moteris, kad ji čia krūvą meilužių turėjo, nori atsikratyti Kevino dukterimis, išsiųsdama jas į internatinę mokyklą ir pan. Kevinas nenori nieko girdėti, todėl Driu pasiima Džes ir Tonio nuotrauką ir parodo ją Kevinui kaip įrodymą, kad Džes buvo neištikima ir ne su vienu vyru, kaip sako pati Kevinui. Kevinas parodo nuotrauką Džes, ji dar bando neigti romaną, bet pasirodo Tonis ir jo sumišimas patvirtina Kevinui, kad jo žmona tikrai neištikima buvo. Kevinas nenori matyti Džes. Ta nulekia pas Tonį pasiguosti. Ten kaip tik vaikai (Lukas, Belė) ruošia kokį tai projektą mokyklai, ale šiuolaikinio meno skulptūrą, ant kurios Belė ruošiasi prikabinėti savo padarytų nuotraukų. Kol kas nuotraukos ant stalo padėtos. Tonis puola raminti nelaimėlę Džes, greitai ta jį vėl suvilioja, abu puola bučiuotis ir išpyla vyną ant Belės nuotraukų
4515
Lukas, Driu ir Belė užtinka Tonį ir Džes besibučiuojančius ir iš karto pastebi ir sugadintas Belės nuotraukas. Paroda, kurioms buvo paruoštos nuotraukos, jau kitą dieną, kažkodėl perdaryti nuotraukas labai sunku, praktiškai Belės padėtis prasta Tonis įduoda Džes pinigų, kad duotų juos Belei, pasakytų, kad ji pati duoda nuotraukų perdarymui. Džes taip ir padaro, bet ir tai dėl kažkokių priežasčių nuotraukos bus padarytos tik po kelių dienų. Todėl Tonis pasikalba su Belės mokytojais ir paprašo leisti Belei pateikti savo kūrinį keliom dienom vėliau. Bet paroda jau vyksta, o Belė dar į ją pasikvietusi vietinio laikraščio atstovą, nes tikėjosi, kad jis susižavės jos nuotraukomis ir pasiūlys jai kokio darbelio ar pan. Galvodama, kad padėtis visai prasta, Belė bando paslėpti savo sugadintas nuotraukas, tačiau nespėja. Bet pamatęs jas laikraščio atstovas sužavėtas Jam pasirodo, kad čia taip specialiai Belė sugadino brangias nuotraukas, nes parodos tema "korupcija" ir nuotraukų sugadinimas turėjo parodyti atitinkamą mintį. Kai viskas gerai baigiasi Belė jau nori vos ne padėkoti Džes už bandymą jai padėti (pinigų davimą, paprašymą mokyklos, kad atidėtų darbo atidavimo terminą), tačiau Metė nugirsta, kad visą tai padarė Tonis, o ne Džes, ir apie tai pasako Belei su Driu. Jie eilinį kartą pasibaisėję, kokia melagė yra Džes.
Džekas turi problemų darbe. Atsiranda kažkoks nusikaltėlis, kuris žino, kad Džekas kažkada pavogė iš nuovados įrodymus, gelbėdamas Martą (istorijoje su narkotikais, kuriuos pats Džekas pakišo Kemui, o vėliau juos rado pas Martą) ir dar be to turi įrašą, patvirtinantį, kad Džekas pakišo narkotikus. Sako, atiduosiu įrašą, jei dabar man padėsi, t.y. pavogsi įrodymus apie tai, kad jis prekiauja narkotikais. Džekas priverstas tai padaryti, pavogia iš bylos narkotikus, kuriuos paėmė iš to nusikaltėlio policija ir atiduoda už įrašą. Tačiau Džeką prigauna naujokas policininkas, Džėkas galvoja, kad bus blogai, jį įskųs, tačiau naujokas jam pasako, kad jis džiaugiasi, kad dar policijoje liko tokių pat vyrukų kaip jis ir kad jis tylės
Džona (Maiklas) vis bando pasišnekėti su Marta apie tai kas įvyko užgriuvusioje šachtoje (dabar jau suabejojau, ar viską mums parodė, kas ten įvyko), Marta vis bėga nuo Džonos, bet ir pati neabejinga jam. Džona nusiperka viskio ir pageria paplūdimyje, jį užtinka naujokas policininkas ir jau nori bausti, bet Marta užstoja Džoną ir dar pirmą kartą jį pavadinu Maiklu
Beje, šios serijos galo neradau, kur įdėtas 4515 part 3 tai jai ne šitos, o man rodos 4517 serijos dalis, tai apie tai, kaip baigėsi, paskaičiau, o ir 4516 įžangoje parodė svarbesnius epizodus iš 4515 galo
4516
Rikas ruošia Matildai staigmena. Nupirko jai motorolerį, kad turėtų su kuo važinėti į paskaitas universitete, kadangi Rikas tiki, kad Matilda tikrai išsilaikys visus egzaminus ir įstos į universitetą. Jau kai nori įteikti dovaną, netyčia pamato pas Metę kuprinėje lankstinukus apie studijas kituose universitetuose, kai kurie netgi labai toli nuo Samerbėjaus. Rikas nuliūdęs, nes galvojo, kad Metė tikrai neišvažiuos niekur toli studijuoti, o pasirodo ji planuoja tai padaryti. Tačiau jie pasišneka ir Metė pasiūlo Rikui, jei ji įstos kur nors toli ir išvažiuos, važiuoti kartu su ja
Naujokas policininkas korumpuotas kaip reikalas. Paleidžia už pinigus girtą vairuotoją, netikrina Martos, nes ji Džeko eks, po to paaiškėja, kad dar į lošimus įsipainiojęs, ne tik kad nesuima už nelegalų lošimą kokios tai kompanijos, bet dar ir pats prisijungia ir pinigų susižeria. Kadangi jis žino apie Džeko prasižengimą slepiant įkalčius tai galvoja, kad Džekas toks pats ir netgi pasidalina su Džeku pinigais, kuriuos gavo iš lošėjų. Džekas jam sako, kad jis ne toks, bet iš tiesų žiūrint iš naujoko pusės, Džekas atrodo tikrai toks pats.. Prisidirbęs..
Marta visai nebesivaldo dėl jausmų Džonai. Netgi sutinka nueiti į pasimatymą su visai nepažįstamu vyruku, nes kažkaip nori užsimiršti. Šis vyrukas, berods Luisas vardu, sako kad yra daktaras. Įdomu jis bus ilgalaikis ar trumpalaikis veikėjas Atrodo visai mielas, bet kai ten ligoninėje neaiškūs užpuolimai vyksta tai nieko negali žinoti, gal susijęs
Lukas, Driu ir Belė užtinka Tonį ir Džes besibučiuojančius ir iš karto pastebi ir sugadintas Belės nuotraukas. Paroda, kurioms buvo paruoštos nuotraukos, jau kitą dieną, kažkodėl perdaryti nuotraukas labai sunku, praktiškai Belės padėtis prasta Tonis įduoda Džes pinigų, kad duotų juos Belei, pasakytų, kad ji pati duoda nuotraukų perdarymui. Džes taip ir padaro, bet ir tai dėl kažkokių priežasčių nuotraukos bus padarytos tik po kelių dienų. Todėl Tonis pasikalba su Belės mokytojais ir paprašo leisti Belei pateikti savo kūrinį keliom dienom vėliau. Bet paroda jau vyksta, o Belė dar į ją pasikvietusi vietinio laikraščio atstovą, nes tikėjosi, kad jis susižavės jos nuotraukomis ir pasiūlys jai kokio darbelio ar pan. Galvodama, kad padėtis visai prasta, Belė bando paslėpti savo sugadintas nuotraukas, tačiau nespėja. Bet pamatęs jas laikraščio atstovas sužavėtas Jam pasirodo, kad čia taip specialiai Belė sugadino brangias nuotraukas, nes parodos tema "korupcija" ir nuotraukų sugadinimas turėjo parodyti atitinkamą mintį. Kai viskas gerai baigiasi Belė jau nori vos ne padėkoti Džes už bandymą jai padėti (pinigų davimą, paprašymą mokyklos, kad atidėtų darbo atidavimo terminą), tačiau Metė nugirsta, kad visą tai padarė Tonis, o ne Džes, ir apie tai pasako Belei su Driu. Jie eilinį kartą pasibaisėję, kokia melagė yra Džes.
Džekas turi problemų darbe. Atsiranda kažkoks nusikaltėlis, kuris žino, kad Džekas kažkada pavogė iš nuovados įrodymus, gelbėdamas Martą (istorijoje su narkotikais, kuriuos pats Džekas pakišo Kemui, o vėliau juos rado pas Martą) ir dar be to turi įrašą, patvirtinantį, kad Džekas pakišo narkotikus. Sako, atiduosiu įrašą, jei dabar man padėsi, t.y. pavogsi įrodymus apie tai, kad jis prekiauja narkotikais. Džekas priverstas tai padaryti, pavogia iš bylos narkotikus, kuriuos paėmė iš to nusikaltėlio policija ir atiduoda už įrašą. Tačiau Džeką prigauna naujokas policininkas, Džėkas galvoja, kad bus blogai, jį įskųs, tačiau naujokas jam pasako, kad jis džiaugiasi, kad dar policijoje liko tokių pat vyrukų kaip jis ir kad jis tylės
Džona (Maiklas) vis bando pasišnekėti su Marta apie tai kas įvyko užgriuvusioje šachtoje (dabar jau suabejojau, ar viską mums parodė, kas ten įvyko), Marta vis bėga nuo Džonos, bet ir pati neabejinga jam. Džona nusiperka viskio ir pageria paplūdimyje, jį užtinka naujokas policininkas ir jau nori bausti, bet Marta užstoja Džoną ir dar pirmą kartą jį pavadinu Maiklu
Beje, šios serijos galo neradau, kur įdėtas 4515 part 3 tai jai ne šitos, o man rodos 4517 serijos dalis, tai apie tai, kaip baigėsi, paskaičiau, o ir 4516 įžangoje parodė svarbesnius epizodus iš 4515 galo
4516
Rikas ruošia Matildai staigmena. Nupirko jai motorolerį, kad turėtų su kuo važinėti į paskaitas universitete, kadangi Rikas tiki, kad Matilda tikrai išsilaikys visus egzaminus ir įstos į universitetą. Jau kai nori įteikti dovaną, netyčia pamato pas Metę kuprinėje lankstinukus apie studijas kituose universitetuose, kai kurie netgi labai toli nuo Samerbėjaus. Rikas nuliūdęs, nes galvojo, kad Metė tikrai neišvažiuos niekur toli studijuoti, o pasirodo ji planuoja tai padaryti. Tačiau jie pasišneka ir Metė pasiūlo Rikui, jei ji įstos kur nors toli ir išvažiuos, važiuoti kartu su ja
Naujokas policininkas korumpuotas kaip reikalas. Paleidžia už pinigus girtą vairuotoją, netikrina Martos, nes ji Džeko eks, po to paaiškėja, kad dar į lošimus įsipainiojęs, ne tik kad nesuima už nelegalų lošimą kokios tai kompanijos, bet dar ir pats prisijungia ir pinigų susižeria. Kadangi jis žino apie Džeko prasižengimą slepiant įkalčius tai galvoja, kad Džekas toks pats ir netgi pasidalina su Džeku pinigais, kuriuos gavo iš lošėjų. Džekas jam sako, kad jis ne toks, bet iš tiesų žiūrint iš naujoko pusės, Džekas atrodo tikrai toks pats.. Prisidirbęs..
Marta visai nebesivaldo dėl jausmų Džonai. Netgi sutinka nueiti į pasimatymą su visai nepažįstamu vyruku, nes kažkaip nori užsimiršti. Šis vyrukas, berods Luisas vardu, sako kad yra daktaras. Įdomu jis bus ilgalaikis ar trumpalaikis veikėjas Atrodo visai mielas, bet kai ten ligoninėje neaiškūs užpuolimai vyksta tai nieko negali žinoti, gal susijęs
Man nepatinka tas Luisas, su kuriuo Marta į pasimatymą ėjo... jau geriau su Džona-Maiklu Beje, tikrai kažkas ten tarp jų buvo toj šachtoj...
Gaila Džeko... Šitaip įsipainiojo Kažin kaip toliau jam seksis
Gaila Džeko... Šitaip įsipainiojo Kažin kaip toliau jam seksis
QUOTE(Sivė @ 2013 09 21, 21:40)
Aš tai atpažinau, nes pati neseniai šią foto užmačiau ir norėjau įkelti parodyti. Vis dėlto barzda gan stipriai keičia žmogų Ir net sakyčiau pasendina gan stipriai
Turbūt mes tik dviese jį atpažinome
QUOTE(mitnick @ 2013 09 25, 23:31)
Turbūt mes tik dviese jį atpažinome
Šventa teisybė... nu niekaip negaliu atpažinti... Gal pasufleruosi
Man atrodo,kad nuotraukoj Dzekas.
Man irgi atrodo, kad Dzekas
Aha, Džekas.
Per darbus vis nerandu laiko serialo žiūrėjimui o truputį permečiau akimis aprašymus, visokių įdomybių vyksta...
Per darbus vis nerandu laiko serialo žiūrėjimui o truputį permečiau akimis aprašymus, visokių įdomybių vyksta...
Ot, varna Niekaip negalėjau pažinti Net barzdą uždengus bandžiau
Buvau atsilikus nuo žiūrinčiųjų dėl darbų, bet pagaliau prisivijau Kažkaip rudenį žiūrinčiųjų gretos papilnėjo ir aprašinėtojų nemažai turim. Žemai lenkiu galvą prieš jus, nes kažin ko mano vaizduotė prigalvotų kai kuriuos epizoduos, nes tikrai kartais taip "ne į temą" suprantu pokalbius
Dėl serialo: labai nervina Džes su savo elgesiu, tikra savanaudė. Bet gal atsivers kaip Amanda. Ji man kartais visai patinka. Atrodo, kad ji kartais Driu myli ir stengiasi dėl jo (na pavyzdžiui, su bilietais į koncertą).
Marta ir Maiklas (Džona). Nu tikrai tarp jų kažkas mezgasi. Matyt, kol Džekas su Sem, įpirš jam jį į porą Šiaip jie man gražiai žiūrisi ir jis man patiko dar nuo motušės Rouzės laikų, mielas personažas.
Selė ir Bredas. Gaila man Selės, bet ji tiesą sakant to nusipelnė, nes tikrai reikėjo kad ir kaip ten neklausė jos Bredas, apie vestuves kalbėti ne vestuvių dieną. Aš nepateisinu to jos neapsisprendimo - nenoriu tekėt, noriu tekėt.
Tem. Į serialą atėjo kaip beveik visi jaunikliai maištais, tėvų aplaidumu, nu žodžiu ten Australijoj turbūt vien tik globojami vaikai, su tėvais beveik niekas negyvena nuo paauglystės Šiaip ji man visai patinka, simpatiška mergina, įtariu ilgai užsibus seriale
Dėl serialo: labai nervina Džes su savo elgesiu, tikra savanaudė. Bet gal atsivers kaip Amanda. Ji man kartais visai patinka. Atrodo, kad ji kartais Driu myli ir stengiasi dėl jo (na pavyzdžiui, su bilietais į koncertą).
Marta ir Maiklas (Džona). Nu tikrai tarp jų kažkas mezgasi. Matyt, kol Džekas su Sem, įpirš jam jį į porą Šiaip jie man gražiai žiūrisi ir jis man patiko dar nuo motušės Rouzės laikų, mielas personažas.
Selė ir Bredas. Gaila man Selės, bet ji tiesą sakant to nusipelnė, nes tikrai reikėjo kad ir kaip ten neklausė jos Bredas, apie vestuves kalbėti ne vestuvių dieną. Aš nepateisinu to jos neapsisprendimo - nenoriu tekėt, noriu tekėt.
Tem. Į serialą atėjo kaip beveik visi jaunikliai maištais, tėvų aplaidumu, nu žodžiu ten Australijoj turbūt vien tik globojami vaikai, su tėvais beveik niekas negyvena nuo paauglystės Šiaip ji man visai patinka, simpatiška mergina, įtariu ilgai užsibus seriale
Dzeko situacija tikrai nepavydetina Idomu kaip issisuks, tikiu ilgai negales ziuret i neteisybe, jis toks teisuolis, bet irgi jau ne karta isivelia i kokia nesamone
Dzouna vis prie Martos atsiranda Man irgi atrodo, kad veliau dar parodys kas ten vyko sachtoje Kazi jis ilgai seriale uzsibus?
O Rikas su Matilda man nera ideali pora Labiau del Matildos, dabar rami, bet tik kas biski ir sudurniuoja
Tem simpatiska mergaite. Jau laukiau kas cia naujo vyks su Reicel, nes paskutiniu laiku apie ja nieko, tik parodo dirbancia ligonineje ir viskas
Selei ir taip kiek savu rupesciu, o ji dar ir kitus vis globoja
Anonsas idomus toliau
Aciu Elizad, mitnick, Calaquendi, Sive uz aprasymus
Mitnick Na ir tempai pas tave? O gal cia vel nusimato paskui ilgas neziurejimas?
Dzouna vis prie Martos atsiranda Man irgi atrodo, kad veliau dar parodys kas ten vyko sachtoje Kazi jis ilgai seriale uzsibus?
O Rikas su Matilda man nera ideali pora Labiau del Matildos, dabar rami, bet tik kas biski ir sudurniuoja
Tem simpatiska mergaite. Jau laukiau kas cia naujo vyks su Reicel, nes paskutiniu laiku apie ja nieko, tik parodo dirbancia ligonineje ir viskas
Selei ir taip kiek savu rupesciu, o ji dar ir kitus vis globoja
Anonsas idomus toliau
Aciu Elizad, mitnick, Calaquendi, Sive uz aprasymus
Mitnick Na ir tempai pas tave? O gal cia vel nusimato paskui ilgas neziurejimas?