Įkraunama...
Įkraunama...

Pamatai

Na jei savikaina zmogus gavo - imanoma. Po 2lt/m gal ne, bet 2,3 tikrai galima rast 16-18mm.
Koks zingnis planuojamas ir vamdzio storis?
jei 150mm - kazkur 6,5m/1m2.
Atsakyti
Pas mane suejo 1252m TECE PE-MDX d18 i 206m2 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(40dainius123 @ 2013 12 10, 12:36)
Na, gal as atsilieku, dirbame su  markuciais 7metus ,jau didziausia yra 10kub ,daugiau negalima pagal istatymus vezti, svoris per didelis ,,,,,,,,,,,,,ir nera tokios kriauses 11kub ,bet jums atveze gal spec uzsakymas, buvo kriause pagaminti, nepyk ,bet briedas kazkoks thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Projektinis tūris kaip ir minėjau 16,8 m3. Siurblys atvežė 7m3 ir liko dar 10 atvežti. Tai ta antra kriaušė buvo 10m3.
Atsiverčiau sąskaitą ir pamačiau kad iš tikro 10 m3.
T.y. 7+10=17
Atsiprašau už suklaidinimą.

Pas mane grindiniam šildymui ėjo 20mm trisluoksnis vamzdis. Namas šiltas todėl sudėjau 6x50m. Gal dar į perdangą sueis 200m.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2013 12 10, 13:16)
BangaS, itariu busi isliejes rekordiskai pigius plokstuminius pamatus. Dabar busi etalonu.

Tik norėčiau perspėti, kad nebuvo taip lengva pasiekti šį rezultatą. Reikėjo rimtai pasidarbuoti.
Atsakyti
QUOTE(40dainius123 @ 2013 12 10, 09:52)
sveiki, atsiuskite pamatu projekta paziuresiu, 40dainius@gmail.com

permeciau visa konstruktyva ,, del pamatu su breziniais. Kai galesit-paziurekite.
Atsakyti
[quote=BangaS,2013 12 10, 18:59]
Tik norėčiau perspėti, kad nebuvo taip lengva pasiekti šį rezultatą. Reikėjo rimtai pasidarbuoti.
[/qu Tikiu toki pasiekti rezultata yra sunku ,visi padarom klaidu. Patiko zmogus iskart nesupyko ,prieme kritika, pasitaise saunuolis. As ir zinau, kad mokant pirkti medziagas ir zinant is kur jas gauti, visada pasieki rezultata, kaip pavyzdys, nuvaziuok i paroko gamykla ar i silputa, porestirolio visada nusipirksi brangiau nei imdamas is tiekeju, nes jie su tom gamyklom turi sutartis, gauna daug pigiau ir tikrai as kai vykdau tech prieziura kartais ,palyginu kainas,tai man baisu pasidaro, as niekada nesuprasiu zmoniu,kurie namui perka medziagas is senuku,moki vezi, tai namas 40procentu tikrai brangiau gaunasi. ten gali eiti kai truksta menkniekiu kokiu, ar varztu,na kai jau i vidu lendi su apdaila. Netgi varztu pasaulyje as perku varztus su 37procentais pigiau,mes jau 11metu su jais dirbam, daug yra kur galima sutaupyti
Atsakyti
QUOTE(40dainius123 @ 2013 12 12, 19:54)
ir tikrai as kai vykdau tech prieziura kartais ,palyginu kainas,tai man baisu pasidaro, as niekada nesuprasiu zmoniu,kurie namui perka medziagas is senuku,moki vezi, tai namas 40procentu tikrai brangiau gaunasi. ten gali eiti kai truksta menkniekiu kokiu, ar varztu,na kai jau i vidu lendi su apdaila.

Čia daugiau teorinis klausimas dėl tų didžiųjų tinklų kainų. Kai jie padaro visokias nuolaidas ir akcijas atrakcijas ir nuleidžia 30-40% nuo 'list' kainos, ar tai reiškia, kad tada kaina priartėja prie specializuotų tiekėjų normalių kainų? Na čia bendrai paėmus, į konkrečias pozicijas nelendant?
Atsakyti
QUOTE(40dainius123 @ 2013 12 12, 18:54)
. As ir zinau, kad mokant pirkti medziagas ir zinant is kur jas gauti, visada pasieki rezultata, kaip pavyzdys, nuvaziuok i paroko gamykla ar i silputa, porestirolio visada nusipirksi brangiau nei imdamas is tiekeju, nes jie su tom gamyklom turi sutartis, gauna daug pigiau ir tikrai as kai vykdau tech prieziura kartais ,palyginu kainas,tai man baisu pasidaro, as niekada nesuprasiu zmoniu,kurie namui perka medziagas is senuku,moki vezi, tai namas 40procentu tikrai brangiau gaunasi. ten gali eiti kai truksta menkniekiu kokiu, ar varztu,na kai jau i vidu lendi su apdaila. Netgi varztu pasaulyje as perku varztus su 37procentais pigiau,mes jau 11metu su jais dirbam, daug yra kur galima sutaupyti

11 metu jie bliaxa dirba - zmogus kai stato tai geriausiu atveju pimrus metus tik dirba, tai is kur jis gaus tokias nuolaidas? is jusu? jus gi tapati ka ir seniai nulupsit kad sau navara pasididint. Visi meistrai tik ir aiskina - oj imk tik per mane, o paskui pasirodo kad tos kainos uz seniu sudinesnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 12 gruodžio 2013 - 21:10
kiek mes ko pirkom tai viską patys susiderėdavom geresnėm kainom nei siūlydavos statybininkai ir ateityje naudosime tą pačia strategiją 4u.gif Slava Ukraine!
Atsakyti
Sveiki, ieškom gerų meistrų gręžtiniams pamatams gyvenamajam namui. Veiksmas Kaisiadoriu rajone, 40 km nuo Kauno. Butumem labai dekingi, gal kas galit parekomenduot? mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=madwifi,2013 12 12, 21:09]
11 metu jie bliaxa dirba - zmogus kai stato tai geriausiu atveju pimrus metus tik dirba, tai is kur jis gaus tokias nuolaidas? is jusu? jus gi tapati ka ir seniai nulupsit kad sau navara pasididint. Visi meistrai tik ir aiskina - oj imk tik per mane, o paskui pasirodo kad tos kainos uz seniu sudinesnes.
[/quote as niekada nerasau per mane , paskaitik mano straipsnius anksciau ,as tik duodu kur pirkti. juk tik diskutuojam ko tokie jus pikti ,nejau tiek neapikantos pas zmones. sekmes staytis ir statome biggrin.gif
Papildyta:
[quote=40dainius123,2013 12 14, 09:50]
[quote=madwifi,2013 12 12, 21:09]
[/quote as niekada nerasau per mane , paskaitik mano straipsnius anksciau ,as tik duodu kur pirkti. juk tik diskutuojam ko tokie jus pikti ,nejau tiek neapikantos pas zmones. sekmes staytis ir statome biggrin.gif
[/quote]
Ir dar juk visada ira duodama rinktis jei juk kalbatis reike ir suzinosi paska geresne kaina , sekmes visiems geru svenciu.
Atsakyti
Ar teko kam nors irengineti drenaza? Kokios kainos ir nuo jos priklauso? Buciau dekinga uz atsakyma 4u.gif Pas mus sklypas ant kalniuko, architektas rekomenduoja irengineti drenaza, kazin kiek tas malonumas gali kainuoti verysad.gif
Atsakyti