QUOTE(zigiz @ 2013 09 09, 11:16)
rulonine hidroizoliacija po grindimis klojama ant grunto?
ta pati izoliacija tarp cokolio ir sienos apsiltinimo ir dar ant sienos?
zvyro sutankinimo koef. 0.95, kaip pasieksi?
kur minetas apsaugine drenazine danga?
kam cokolio apsiltinimas apacioje nusklemptas?
Galas nusklembtas tam, kad šaltis nekilnotų rostverko. Nežinau ar taip darysiu, nes toje vietoje žemyn jau yra polių apšilitnimo sijonas padarytas.
O dėl kitų punktų išsiaiškinsiu, kai prieis tam eilė. Konstruktorė maloniai kelia tel. ir paaiškina, jei man kas būna neaišku.
Papildyta:
QUOTE(madwifi @ 2013 09 09, 11:03)
nu kaip ir neizoliuota, tik siena ir vidus nuo pamato atsikrtas hidroizoliacija.
Iš visų trijų rostverko pusių eina
XPS, kurio drėgmės įgeriamumas per 28 paras tesiekia 0,1 proc. Vandens įmirkis po 4 metų panardinus vandenyje tesiekia 0,4 proc. Visi duomenys - Finffoam lentelėje.
Mano gruntas: smėlis, žvyras. Vandens iki 6 metrų gylio geologai nerado. Aplink visą pastatą eis drenažas. Mano pridėtoje schemoje matyti, kaip bus įrengta hidroizoliacijos sluoksnis. Iš esmės kalbant S formos hidroizoliacijos sluoksnis užkerta drėgmės patekimą į sieną.
Dabar jau
ant rostverko viršaus patiestas prilydomos stogo danga ELASTOBIT P-3,5 sluoksnis.
Vis dar manote, kad drėgmė turi galimybę papulti į sienos konstrukciją, pastato vidų, sienos NEPS ar dar kur nors? Man atrodo, ji iš esmės jau niekaip negalės prasiskverbti.