Įkraunama...
Įkraunama...

Trepsim pas kaimynus lenkus.

Ech, gerai. Man ta gamta wub.gif
Varsuvos gali nebut biggrin.gif ir tu lageriu mastau.gif , nea nenoriu , o gamtos daug daug daug .
Bet tai suerzinai su Zakopane g.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 08 21, 14:30)
Nors esu patenkinta ir savo keliavimo būdu. Svarbu - yra bet kokia galimybė judėti.  drinks_cheers.gif

Aš ir patenkinta tavo keliavimo būdu smile.gif Fainas reportažas thumbup.gif Gal netyčia matėsi, kiek nori už karieta link Morskoe Oko?
Atsakyti
linole 4u.gif dėkui už reportažą ir vaizdus. Jūs tikros šaunuolės, nė karščiai jums nebaisūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linajan1975 @ 2013 08 22, 11:57)
Ačiū už info smile.gif

4u.gif Nėra už ką. smile.gif

QUOTE(Aruna @ 2013 08 22, 15:44)
Ech, gerai. Man ta gamta  wub.gif
Varsuvos gali nebut  biggrin.gif  ir tu lageriu  mastau.gif , nea nenoriu , o gamtos daug daug daug .
Bet tai suerzinai su Zakopane  g.gif

Žinok, bet man Varšuva visai patiko. Dar norėčiau dienai. drinks_cheers.gif
O kalnai tai jau taip. wub.gif Dabar labai sunku prie Romos pereiti. Pervirto kažkas pas mane toje smegenynėje po kelionės, nes žiūrėti galiu tik į kalnus. doh.gif biggrin.gif

QUOTE(groovy @ 2013 08 22, 17:13)
Aš ir patenkinta tavo keliavimo būdu smile.gif Fainas reportažas thumbup.gif Gal netyčia matėsi, kiek nori už karieta link Morskoe Oko?

4u.gif Nemačiau, bet rinkdama info radau, kad pavėžėjimas arkliu - 40 zlotų į vieną pusę. Žemyn - ar ne pigiau, ar ne 30.

QUOTE(jokubaite @ 2013 08 22, 17:51)
linole  4u.gif dėkui už reportažą ir vaizdus. Jūs tikros šaunuolės, nė karščiai jums nebaisūs  thumbup.gif

4u.gif
Dėl karščių - nuvažiavus jau nėra kur dėtis - turi dalyvauti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 22 rugpjūčio 2013 - 17:46
Ačiū, Linole, už gražų reportažą, labai maloniai susiskaitė/susižiūrėjo. Ech, kalnai, gamta, niekada to gėrio perdaug nebus 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Miramax. 4u.gif

QUOTE(Miramax @ 2013 08 23, 14:50)
Ech, kalnai, gamta, niekada to gėrio perdaug nebus  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 08 21, 15:30)
4u.gif

Begalinis noras keliauti bei iš kelionės gauti maksimumą, o kišenėje nuolat žlegantys skatikai verčia būti išradinga, organizuota ir taupia.  biggrin.gif Gal mano kelionės būtų visai kito pobūdžio, jei visada šalia būtų automobilis ir pakankamai lėšė pragyvenimui.  g.gif Nors esu patenkinta ir savo keliavimo būdu. Svarbu - yra bet kokia galimybė judėti.  drinks_cheers.gif

Pati irgi tik visuomeniniu transportu keliauju, todėl labai laukiu kitų jūsų reportažų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2013 08 29, 15:39)
Pati irgi tik visuomeniniu transportu keliauju, todėl labai laukiu kitų jūsų reportažų  smile.gif

4u.gif
Lietuvių tokiu būdu keliaujančių ir apie tai rašančių - mažuma. Jei ne užsienio forumai, turbūt nieko nesusirinkčiau ir būtų labai sunku taip keliauti. Pvz., šiandien pusę dienos prasidaviau ieškodama artimiausios stotelės į Vezuvijų Pompėjoje. Taip pat kelintą dieną duoduosi ieškodama tikslių autobuso stotelių vietų Castellmmare di Stabia kelionei į Bomerano. Ir nerandu. Teks rašyti į vietinį TIC su prašymu sužymėti stoteles žemėlapyje.
Su automobiliu keliaujant viskas paprasčiau būtų, spėju. Bet kita vertus labiau įsilieju į kelionės laukimą. wub.gif
Atsakyti
Linole, puikus reportažas ir puiki kelionė! wub.gif
Aš vis neatsistebiu tavo kruopštumu: pasižiūrėjus visas stoteles, praėjus su google žmogeliuku... Man čia siekiamybė bent pusės tavo įdirbio prieš keliones cool.gif
Tavo reportažai - smulkūs ir išsamūs gidai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2013 09 03, 11:03)
Linole, puikus reportažas ir puiki kelionė!  wub.gif
Aš vis neatsistebiu tavo kruopštumu: pasižiūrėjus visas stoteles, praėjus su google žmogeliuku... Man čia siekiamybė bent pusės tavo įdirbio prieš keliones  cool.gif
Tavo reportažai - smulkūs ir išsamūs gidai thumbup.gif

Ačiū. 4u.gif Jau kartosiuosi: keliaujant visuomeniniu, kitaip būtų neįmanoma.
Be to tas planavimas taip įtraukia. wub.gif Tampa tiek pat įdomu, kaip ir pati kelionė. drinks_cheers.gif
Atsakyti
čia tik man nuotraukų nerodo? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastoniuke @ 2013 09 19, 14:01)
čia tik man nuotraukų nerodo? sad.gif

Eilinė bukieto nesąmonė gun_bandana.gif
Atsakyti