Ech, gerai. Man ta gamta
Varsuvos gali nebut ir tu lageriu , nea nenoriu , o gamtos daug daug daug .
Bet tai suerzinai su Zakopane
QUOTE(linole @ 2013 08 21, 14:30)
Nors esu patenkinta ir savo keliavimo būdu. Svarbu - yra bet kokia galimybė judėti.
Aš ir patenkinta tavo keliavimo būdu Fainas reportažas Gal netyčia matėsi, kiek nori už karieta link Morskoe Oko?
linole dėkui už reportažą ir vaizdus. Jūs tikros šaunuolės, nė karščiai jums nebaisūs
QUOTE(linajan1975 @ 2013 08 22, 11:57)
Ačiū už info
Nėra už ką.
QUOTE(Aruna @ 2013 08 22, 15:44)
Ech, gerai. Man ta gamta
Žinok, bet man Varšuva visai patiko. Dar norėčiau dienai.
O kalnai tai jau taip. Dabar labai sunku prie Romos pereiti. Pervirto kažkas pas mane toje smegenynėje po kelionės, nes žiūrėti galiu tik į kalnus.
QUOTE(groovy @ 2013 08 22, 17:13)
Aš ir patenkinta tavo keliavimo būdu Fainas reportažas Gal netyčia matėsi, kiek nori už karieta link Morskoe Oko?
Nemačiau, bet rinkdama info radau, kad pavėžėjimas arkliu - 40 zlotų į vieną pusę. Žemyn - ar ne pigiau, ar ne 30.
QUOTE(jokubaite @ 2013 08 22, 17:51)
linole dėkui už reportažą ir vaizdus. Jūs tikros šaunuolės, nė karščiai jums nebaisūs
Dėl karščių - nuvažiavus jau nėra kur dėtis - turi dalyvauti.
Ačiū, Linole, už gražų reportažą, labai maloniai susiskaitė/susižiūrėjo. Ech, kalnai, gamta, niekada to gėrio perdaug nebus
Ačiū, Miramax.
QUOTE(Miramax @ 2013 08 23, 14:50)
Ech, kalnai, gamta, niekada to gėrio perdaug nebus
QUOTE(linole @ 2013 08 21, 15:30)
Begalinis noras keliauti bei iš kelionės gauti maksimumą, o kišenėje nuolat žlegantys skatikai verčia būti išradinga, organizuota ir taupia. Gal mano kelionės būtų visai kito pobūdžio, jei visada šalia būtų automobilis ir pakankamai lėšė pragyvenimui. Nors esu patenkinta ir savo keliavimo būdu. Svarbu - yra bet kokia galimybė judėti.
Pati irgi tik visuomeniniu transportu keliauju, todėl labai laukiu kitų jūsų reportažų
QUOTE(alyvose @ 2013 08 29, 15:39)
Pati irgi tik visuomeniniu transportu keliauju, todėl labai laukiu kitų jūsų reportažų
Lietuvių tokiu būdu keliaujančių ir apie tai rašančių - mažuma. Jei ne užsienio forumai, turbūt nieko nesusirinkčiau ir būtų labai sunku taip keliauti. Pvz., šiandien pusę dienos prasidaviau ieškodama artimiausios stotelės į Vezuvijų Pompėjoje. Taip pat kelintą dieną duoduosi ieškodama tikslių autobuso stotelių vietų Castellmmare di Stabia kelionei į Bomerano. Ir nerandu. Teks rašyti į vietinį TIC su prašymu sužymėti stoteles žemėlapyje.
Su automobiliu keliaujant viskas paprasčiau būtų, spėju. Bet kita vertus labiau įsilieju į kelionės laukimą.
Linole, puikus reportažas ir puiki kelionė!
Aš vis neatsistebiu tavo kruopštumu: pasižiūrėjus visas stoteles, praėjus su google žmogeliuku... Man čia siekiamybė bent pusės tavo įdirbio prieš keliones
Tavo reportažai - smulkūs ir išsamūs gidai
Aš vis neatsistebiu tavo kruopštumu: pasižiūrėjus visas stoteles, praėjus su google žmogeliuku... Man čia siekiamybė bent pusės tavo įdirbio prieš keliones
QUOTE(Rimukas @ 2013 09 03, 11:03)
Linole, puikus reportažas ir puiki kelionė!
Ačiū. Jau kartosiuosi: keliaujant visuomeniniu, kitaip būtų neįmanoma.
Be to tas planavimas taip įtraukia. Tampa tiek pat įdomu, kaip ir pati kelionė.
čia tik man nuotraukų nerodo?
QUOTE(Kastoniuke @ 2013 09 19, 14:01)
čia tik man nuotraukų nerodo?
Eilinė bukieto nesąmonė