Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galima ir ko negalima gerti nėštukei?

QUOTE(MarijaS @ 2013 08 12, 11:54)
Sveikos. Jetus, gelbekit mane, nes jauciu su savo mintim as isprotesiu ir plius su tokia sveikata!:

nepergyvenkit. Aš sužinojau, kad laukiuos, kai buvo 4-5 savaitės. Išpuolė švenčių periodas, alkoholis, parūkydavau, gydžiaus mikroplazmą, gėriau vaistus, kurių išvis negalima gert pirmosiom savaitėm. Bijojau pirmo apsilankymo pas ginę, kad sužinot, ar tikrai laukiaus, ką ji pasakys apie vaistų poveikį, pirmojo echo, kad nepasakytų, kad kas nors blogai. Bet viskas gerai.
Todėl jūsų gerti vaistai, arbatos baika palyginus mirksiukas.gif

Pirmą kartą girdžiu, kad medaus negalima nėštumo metu. Paracetamolį ginė leido gert, kai sirgau. Jūsų tas kosulys blogiau už vaistus. Atsimenu irgi sirgau, kosint blogai jausdavaus, nes spaudimą pilve jausdavau.

Nusiraminimui čia paskaitykit 4u.gif
Atsakyti
Aciu Jums:) Nukreipet tinkama linkme, kur paskaityti, bet ir daugumai paneliu ten jau buvo ne kelios savaiteles, o jau daugiau net kaip 10sav.nestumas...tad vis vien dar lb bijau, nes man tik pati pradzia. Tik pasveiksiu ir lekiu pas gydytoja aiskintis:) P.S.Dabar skaitydama suzinojau, kad ir medetku arbatos negalima, tad is vis nebezinau kokia ir begerti. Negalima medetku, ciobreliu, raudoneliu, avieciu, net ramuneliu. Bandysiu rytoj vaistinej ieskoti liepziedziu, nors jie labiau temperatura musa, o ne kosuli. Aaaciu!
Atsakyti
QUOTE(MarijaS @ 2013 08 12, 22:22)
P.S.Dabar skaitydama suzinojau, kad ir medetku arbatos negalima, tad is vis nebezinau kokia ir begerti. Negalima medetku, ciobreliu, raudoneliu, avieciu, net ramuneliu. Bandysiu rytoj vaistinej ieskoti liepziedziu, nors jie labiau temperatura musa, o ne kosuli. Aaaciu!

Daugelio zoleliu nestumo metu negalima gerti, tik klausimas kokiomis dozemis. Kazkur skaiciau, kad melisos gali issaukti persileidima, bet dozes turetu buti labai dideles (ne stikline ir ne dvi arbatos, o stiprus nuoviras). Visur raso kad negalima , bet niekur neraso pavojingos koncentracijos ar stikliniu kiekio ax.gif
Atsakyti

Manufactured in Assam India, this tea comes from the plant Camellia sinensis var. Assamica (Masters). The same tea plant is also traditionally used in Yunnan province in China. Taste the best strong black cup of tea with our organic and conventional Assam tea.

 

boost your immunity with herbal tea https://teaswan.com/...s/buy-assam-tea

Atsakyti

try herbal tea that will help you in pragnacy https://teaswan.com/...ions/herbal-tea

Atsakyti

[post=''https://teaswan.com/...ions/herbal-tea]herbal tea[/post]

Atsakyti