QUOTE(L'aurora @ 2009 11 29, 04:31)
su saiku viska galima. juk jei kazka galima vartot, tai nereiskia, kad kibirais valgysime, o jei nepatartina (tokiu, kaip morku sulciu), tai nebutina visai ju atsisaakyt - galima tik nedaug. na, atsisakiau tik 3 dalyku: cigareciu, kavos ir sexo (del persileidimo rizikos)
Bet kavos puodelis per diena ner kazkuo keksminga?
QUOTE(Tobsita @ 2009 11 29, 19:57)
Žinoma ne Būtų kenksminga, jei nėščioji turėtų aukštą spaudimą, bet jei spaudimas normalus - kava tikrai nepakenks, o jei žemas - kartais net rekomenduoja
Pvz. man pradžioje buvo labai žemas spaudimas, krisdavo net iki 80*40, tai kavos puodukas netgi šiek tiek padėdavo
o kuo pakeisti gazuota mineralini? be jo niekaip negaliu dabar, kai toooks didelis pykinimas..nuo jo vienintelio kiek akyse prasvieseja
as tai viska geriu ir valgau, bet ne po daug, nes kas per daug,tas alergizuoja kudikiui
QUOTE(L'aurora @ 2009 11 29, 04:31)
su saiku viska galima. juk jei kazka galima vartot, tai nereiskia, kad kibirais valgysime, o jei nepatartina (tokiu, kaip morku sulciu), tai nebutina visai ju atsisaakyt - galima tik nedaug. na, atsisakiau tik 3 dalyku: cigareciu, kavos ir sexo (del persileidimo rizikos)
o kiek savaiteliu tau?
QUOTE(Kreziukas @ 2009 12 02, 15:14)
o kuo pakeisti gazuota mineralini? be jo niekaip negaliu dabar, kai toooks didelis pykinimas..nuo jo vienintelio kiek akyse prasvieseja
Na... jei nuo jo akyse prašviesėja, tai tikrai nereikia jo keist Ateis laikas , praeis pykinimas, tada ir galima bus pakeisti gazuotą, negazuotu Pykinimas ir bloga savijauta, daug labiau kenkia vaikeliui, o angliarūgštė tikrai nesukelia jokių pakitimų vaiko vystimesi, dėl to tikrai galit būti rami.
Negazuoti gėrimai, tiesiog yra sveikiau ir tiek Aš pati šio nėštumo metu išgėriau nemažai Coca colos, nors manęs nepykino, bet kartais tiesiog nevirškindavo ir aš iki drebėjimo norėjau jos, man ir gydytoja pasakė, kad jei taaaaaaaip labai norisi, nieko neatsitiks Tiesiog reikia neužmiršti, kad geriausias gėrimas - vanduo, kai kalbama apie tai kiek nėščiąjai reiktų išgerti skysčių ir gazuoti gėrimai šiaip jau į tuos būtinus 2 litrus nepatenka
Nors su pirmuoju... būčiau tikriausiai save užgraužus po vieno gazuoto gėrimo gurkšnio (buvau tikra Šemetinė )
QUOTE(Tobsita @ 2009 11 29, 19:57)
jei silpna, tai nieko, bet jei puse puodelio durpiu bus, tai suprask...
Papildyta:
as tai manau, kad pats organizmas dar siek tiek sutvarko, ka mums valgyt, o ko ne. pvz, labai megstu traskucius, bet nestumo metu man jie kazkokie netokie. atrodo, kad valgyciau plastmase ar kazka panasaus, nors iki nestumo jutau tik "tikraji" ju skoni, apie kuri akcentuojama reklamose
Matau apmirusi si temele... bet norejau paklausti, gal kas atsilieps, ar kiwi galima valgyti kiek nori? Nes pastaruoju metu negaliu be ju gyventi... dar tik pati pradzia nestumo...
Kivi valgyti galima, jame daug vitamino C Kadangi aš irgi labai mėgstu tai paklausiau savo ginės. Sakė, tik gerai nuplauti karštutėliu vandeniu, po to nusilupti ir galima mėgautis
O iš to, kuo jos nuomone nereikėtų piktnaudžiauti yra riešutai. Daugiausia žemės. Jie turi alergeninių savybių, todėl vaikiukas gali gimti alergiškas, jautrus.
Šiuo metu, gydytojos patarimu, riešutų stengiuosi nevalgyti.
O iš to, kuo jos nuomone nereikėtų piktnaudžiauti yra riešutai. Daugiausia žemės. Jie turi alergeninių savybių, todėl vaikiukas gali gimti alergiškas, jautrus.
QUOTE(Soffyyy @ 2010 01 28, 11:35)
Kivi valgyti galima, jame daug vitamino C Kadangi aš irgi labai mėgstu tai paklausiau savo ginės. Sakė, tik gerai nuplauti karštutėliu vandeniu, po to nusilupti ir galima mėgautis
aciu.... as tik pries savaite pamaciau teigiama NT, tai dabar rupinuosi, kad zirniukas kuo tvirciau prisitvirtintu ir geriau jaustusi Tik va, kazko vis soniuka apacioj pamaudena, bijau kad nepabegtu