QUOTE(siri @ 2009 03 21, 10:42)
Kiek zinau, tai kakava kietina vidurius, bet jei sita problema nekankina, tai skanaus
Papildyta:
Kaip tik vakar prie gydytojos kabineto radau bukleta apie alkoholio zala nesciajai, tai raso, kad cia tik bobuciu mitas, kad rekomenduojama po sauksta konjako isgerti gimdos raumenim atpalaiduoti, atseit tas saukstas gimdos tikrai neatpalaiduos, o su krauju tenka ir vaisiui paragauti konjakelio. Tai manau, kad tas pats liecia ir vyna ar alu, bet as pati isgeriu stikline alaus ( ko iki nestumo visai nesinorejo) ar 20gr. brendzio , aisku ne kas diena, bet per kokias progas
Papildyta:
Kaip tik vakar prie gydytojos kabineto radau bukleta apie alkoholio zala nesciajai, tai raso, kad cia tik bobuciu mitas, kad rekomenduojama po sauksta konjako isgerti gimdos raumenim atpalaiduoti, atseit tas saukstas gimdos tikrai neatpalaiduos, o su krauju tenka ir vaisiui paragauti konjakelio. Tai manau, kad tas pats liecia ir vyna ar alu, bet as pati isgeriu stikline alaus ( ko iki nestumo visai nesinorejo) ar 20gr. brendzio , aisku ne kas diena, bet per kokias progas
tai gal tada geriau visai nereikia to alkoholio,jei kenkia?pamegau kazkaip bealkoholini alu,kad dar toks vynas atsirastu