Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galima ir ko negalima gerti nėštukei?

QUOTE(spurgiene @ 2009 01 18, 13:49)
o as kaiptik girdejau,kad metu arbatos negalima gerti nestuke.gif .....
o man patikdavo avieciu lapai juos gerdavau...o db perskaitau kad ju negalima...... schmoll.gif ...... kazin kodel visdelto galvojau naturali arbatyte kaiptik turetu buti sveika g.gif

jei neklystu, avieciu lapu arbata minkstina kakleli, ja patariama pradet gerti nuo 32 ar 34 sav blush2.gif
Atsakyti
Zinau, kad negalima gert zalios atbatos, ciobrelio arbatos. Gine taip sake. ax.gif
Atsakyti
man neleido gerti tik sulciu is tetrapaku
Atsakyti
Dabar perskaiciau ko galima ir ko negalima nestuke.gif tai pradejau galvot unsure.gif 17 sav. apsirgau - na nieko baisaus tik siaip didele sloga ir blogumas toks doh.gif sakyciau persalimas verysad.gif kadangi esu nestuke.gif tai jokiu vaistuku nelabai norejau gert, tai gydziausi inhaliacijom su mineraliniu vandenuku ir avieciu lapu arbatele...suveike tai liuks, bet po keliu dienu beveik savaitele jauciau tokius gimdos susitraukinejimus o viena vakara jau galvojau kad reiks ir iki ligonines lekt doh.gif bet pagalvojau kad islauksiu naktele gal praeis ir jei a, ryte jau leksiu - nieko praejo, dar diasporal isgeriau pora ir kita diena dar sauksta brendzio (prisikaiciau kad jis atpalaiduoja gimda) tikrai visai gerai pasidare - pagulinejau ir kol kas viskas gerai unsure.gif tai dabar ir galvoju ar tik ne ta arbatele man cia taip suveike, nes juk per diena as jos geriau tikrai ne viena ir ne du puodelius doh.gif ir stiproka gal g.gif gal per tas dienas ji pradejo minkstint man kakleli, o veliau ir tie susitraukinejimai nuo to prasidejo, nes iki sirgimo ir sirgdama su pilveliu buvo tikrai viskas gerai...
Atsakyti
QUOTE(Milanisa @ 2009 01 19, 18:38)
Zinau, kad negalima gert zalios atbatos, ciobrelio arbatos. Gine taip sake.  ax.gif

pas mane ji nugrusta i tolimiausia arbatos lentynu kampa... db daznai megaujuosi kakava su pienu, nezinau galima ja gert ar ne, bet organizmas tiesiog reikalauja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2009 03 19, 19:42)
pas mane ji nugrusta i tolimiausia arbatos lentynu kampa... db daznai megaujuosi kakava su pienu, nezinau galima ja gert ar ne, bet organizmas tiesiog reikalauja  rolleyes.gif

as ir megstu kakava su pienu
ar kava su pienu
dar man ir juoda arbata su pienu labai skanu

o siaip tai kompotai, vanduo pienas, dar vanduo su citrina labai liuks tinka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

visa nestuma beveik kasdien vakarais geriu zoleliu arbata, kuria parsiveziau is kaimo (mama pridziovinus turi ivairiausiu), geriu ciobreliu, jonazoliu, avieciu, juoduju serbentu, raudnelio arbata, zinoma man skanesne kai yra visu po biski ideta ir dar gera sauksta medaus ax.gif . ir man kazkaip nei persalimai kimba,niekas nesidaro o atvirksciai geriau miegu ir jauciuosi. Taigi manau kiekvienam skirtingai buna vieniem tinka gert kitiem netinka blush2.gif
Atsakyti
geriu arbatas, sultis, vandenuka. labai patinka radona (su vaisiais ir kinroze)arbata, citrina+imbieras+medus. dar patinka pienas ir kefyras. kol nesilaukiau kavos nemegau, dabar labai jos noriu. pasitaisau labai silpnos su pienuku tikiuosi tai mums nekenkia nestuke.gif blink.gif
Atsakyti
Naujausiais tyrimu duomenimis avieciu lapu arbata teigiamai veikia gimda treciame trimestre ir po gimdymo. Pries gimdyma gimdos raumenys atsipalaiduoja ir teigiamai veikia saremius. Po gimdymo - padeda atsistatyti. Kokios jusu zinios, patyrimai siuo klausimu?
Atsakyti
kiek zinau retkarciais galima paragauti ir puse taures vyno(geiau raudono),arba alaus,tikline,ka jus manot ? ar tai tiesa nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2009 03 19, 19:42)
pas mane ji nugrusta i tolimiausia arbatos lentynu kampa... db daznai megaujuosi kakava su pienu, nezinau galima ja gert ar ne, bet organizmas tiesiog reikalauja  rolleyes.gif

Kiek zinau, tai kakava kietina vidurius, bet jei sita problema nekankina, tai skanaus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(fresija @ 2009 03 20, 18:48)
kiek zinau retkarciais galima paragauti ir puse taures vyno(geiau raudono),arba alaus,tikline,ka jus manot ? ar tai tiesa nestuke.gif

Kaip tik vakar prie gydytojos kabineto radau bukleta apie alkoholio zala nesciajai, tai raso, kad cia tik bobuciu mitas, kad rekomenduojama po sauksta konjako isgerti gimdos raumenim atpalaiduoti, atseit tas saukstas gimdos tikrai neatpalaiduos, o su krauju tenka ir vaisiui paragauti konjakelio. Tai manau, kad tas pats liecia ir vyna ar alu, bet as pati isgeriu stikline alaus ( ko iki nestumo visai nesinorejo) ar 20gr. brendzio blush2.gif , aisku ne kas diena, bet per kokias progas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fresija @ 2009 03 20, 17:48)

Po tiesai tai nieko negalima, kur yra alkoholio blink.gif , bet as isgerdavau ir taure vyno ir lengvo alaus bokaliuka blush2.gif Su pirmaja isgerdavau konjako po sauksta,nes labai susitraukinejo gimda, tai ar as buvau isitikinusi ar istikro, bet man atleisdavo 4u.gif
Atsakyti