o kaip dėl visokių alia Maggi sriubų vienkartinių? kur užpili vandeniu ir valgai? tne kaip ir sintetika mano manymu, bet kartais norisi ar galima?
ir tokio pat tipo greitas košes... ?
Manau reikia viską su saiku gerti ir valgyti. Jau geriau gerti įvairesnius gėrimus nei vis tuos pačius dideliais kiekiais. Girdėjau, kad tikrai negalima aviečių arbatos, na bent jau pradžioj tikrai. Morkų sultis net ne nėsčioms rekomenduojama nedaugiau 1 st per dieną, tai ir nėsčioms taip pat.
QUOTE(ChinChin @ 2006 06 08, 14:22)
o kaip dėl visokių alia Maggi sriubų vienkartinių? kur užpili vandeniu ir valgai? tne kaip ir sintetika mano manymu, bet kartais norisi ar galima?
na manau, kad jei iseina susilaikyti tai geriau negerti ir nevalgyti tokiu sriubu ir kosiu... geriau naturalia issivirk arba kuom kitu pakeisk, manau jau ir taip nemazai nes to "brudo" suvalgom nezinodamos
QUOTE(FoxyLady @ 2006 06 07, 08:54)
o kodel zalios negalima? man gyd. kaip tik pasiule zalia su jazmianis gerti... labai skanu... per diena kokiu pora puodeliu tikrai isgeriu... o dar gal kuri tiksliai zinote - ar yra zaliojoj arbatoj kofeino? buvau 100% isitikinus, ad nera, bet kazkur nugirdau kad yra. net idomu pasidare
žinoma yra, žalia arbata, tai tos pačios arbatžolės kaip ir juodos arbatos, tik neapdirbtos todėl piktnaudžiauti negalima, bet jei negeri kavos, manau 1-2 puodeliai tikrai nepakenks
siaubas... vakar bandžiau surasti ką nors be tų "E" parduotuvėje -tai net mano mėgstamiausia mėsytę marinuota ir ta su o aš taip noriu kaip tyčia visko, kas su konservantais, o gydytoja sakė kad negalimaaa...
QUOTE(regen @ 2006 06 08, 01:02)
Na, juodoj arbatoj kofeino kaip ir nera, tik teinas, o jis irgi dirgina. ... gydytoja net kava leido gert, viena puoduka ryte, viena- po pietu!
va va, as ir sakau, kad nera ten kofeino, o kita kazkokia medziaga o kava as irgi geriu - viena puodeli is ryto... bet jau tokia silpnute, kad palyginus su tuok, kokia gerdavau - vandenelis
QUOTE(ChinChin @ 2006 06 08, 14:22)
o kaip dėl visokių alia Maggi sriubų vienkartinių? kur užpili vandeniu ir valgai? tne kaip ir sintetika mano manymu, bet kartais norisi ar galima? ir tokio pat tipo greitas košes... ?
geriau tokiu privengti, nepiktnaudziauti, bet jei jau labai norisi - tai jau ka tada padarysi as irgi tokiu retkarciais uzsinoriu. ir kosytes tas avizines uzpilamas tik vakar atradau - ir ten viskas (beveik) naturalu!!!
Na keista kad juoda arbata kenkia na bet turbut man nepakenks, nes as kitokios negeriu o juoda tik pora kartu per diena O i kava negaliu ziureti, ji man smirda . Ir aplamai mane kartais erzina mano uosle, nes visiems nesmirda, o man atsiranda vis nekokio kvapo
O tiesa, kaip jums burnoje skonis? Ar normalus? Man tai beveik visada labai nemalonus. Kol ciulpiau saldaines buvo nieko, bet kad saldaines jau nusibodo O ypac vakare net pykina nuo to skonio...
O tiesa, kaip jums burnoje skonis? Ar normalus? Man tai beveik visada labai nemalonus. Kol ciulpiau saldaines buvo nieko, bet kad saldaines jau nusibodo O ypac vakare net pykina nuo to skonio...
O as skaiciau kad zalia arbata mazina spaudima ir nepatarina gerti toms kurie turi per maza spaudima.
Mes su "Jauna mamyte" kazkuriame forume diskutavom apie tas arbatas. Pasirodo kofeino yra ir juodojoje arbatoje ir zaliojoje, ir ju nerekomenduojama gerti, kaip beabejo ir kavos. Tokius gerimus galima pakeisti vaisinemis arbatomis arba raudonaja arbata. As pati neapsieinu be kavos, iseina net 2 puodeliai permatomos kavytes. Bet arbatu tokiu tikrai negeriu. Gaunu to kofeino ir is kavos.
Beje, su kava irgi reikia atsargiai, kadangi stiprios kavos keli puodeliai per diena sukelia leliukui drebuli, mazina kalcio pasisavinima, salina skyscius!
Viska naudokim su saiku!
Beje, su kava irgi reikia atsargiai, kadangi stiprios kavos keli puodeliai per diena sukelia leliukui drebuli, mazina kalcio pasisavinima, salina skyscius!
Viska naudokim su saiku!
O kaip paneles su vynu ??? Kaip manote ??? as tai gyvenu Italijoje ir jie cia visada per pietus, vakariene geria stalo rauduona vyna ir anyta man sako gerk nes sveika ir vaikiukui sveika, gerina krauja, as tai vis atsisakau sakau kad nenoriu bet 2 ar 3 kartus per savaite isgeriu po taure i diena. Kaip jus galvojate apie vyna rauduona ???
QUOTE(Garbanele @ 2006 06 11, 11:46)
Mes su "Jauna mamyte" kazkuriame forume diskutavom apie tas arbatas. Pasirodo kofeino yra ir juodojoje arbatoje ir zaliojoje, ir ju nerekomenduojama gerti, kaip beabejo ir kavos. Tokius gerimus galima pakeisti vaisinemis arbatomis arba raudonaja arbata. As pati neapsieinu be kavos, iseina net 2 puodeliai permatomos kavytes. Bet arbatu tokiu tikrai negeriu. Gaunu to kofeino ir is kavos.
Viska naudokim su saiku!
Viska naudokim su saiku!
dabar jus man pasakykit neismanelei ar kava be kofeino irgi mazina kalcio pasisavinima?
QUOTE(Algertina @ 2006 06 12, 23:07)
O kaip paneles su vynu ??? Kaip manote ??? as tai gyvenu Italijoje ir jie cia visada per pietus, vakariene geria stalo rauduona vyna ir anyta man sako gerk nes sveika ir vaikiukui sveika, gerina krauja, as tai vis atsisakau sakau kad nenoriu bet 2 ar 3 kartus per savaite isgeriu po taure i diena. Kaip jus galvojate apie vyna rauduona ???
gal tu tiesio mazesne taure pasistatyk prie saves