ir man mama sake, kad gerai i diena po sauksta medaus suvalgyt, kazkaip vaisius atseit tvirciau isikabina
QUOTE(Auges @ 2006 12 04, 15:33)
Nelabai suprantu, o kodėl negalima gazuoto mineralinio? Niekaip nerandu logiško paaiškinimo.
as girdejau, kad nesveika gerti gazuotu gerimu del to, kad jie daugiau pucia vidurius, o tai juk sukelia nelabai malonius pojucius, o juk pradzioje nestumo tai ir taip pucia tuos vidurius ir paskaudena pilvuka
As irgi geriu tik negazuotus gerimus, bet tenka sveciuose pasivaisinti gazuotais gerimais, po kuriu jauciu nemalonius pojucius pilvelyje
QUOTE(Inga28 @ 2006 12 04, 18:51)
ir man mama sake, kad gerai i diena po sauksta medaus suvalgyt, kazkaip vaisius atseit tvirciau isikabina
o as pirma karta girdziu tokia versija
o aš gazuota mineralini gėriau prieš neštumą ir dabar geriu kiek širdis geidžia, žinau kad gal nelabai gerai bet tik gazuoto atsigeriu, o pilvo man nepučia. O kaip gims lelius tai tada jaučiu reikes atsisakyti gazuoto.
As tai irgi atsigeriu gazuotu gerimu jei man norisi ir nemanau kad kazkas ten nutiks nuo stiklines limonado
QUOTE(Nerytė @ 2006 12 05, 00:00)
as girdejau, kad nesveika gerti gazuotu gerimu del to, kad jie daugiau pucia vidurius, o tai juk sukelia nelabai malonius pojucius, o juk pradzioje nestumo tai ir taip pucia tuos vidurius ir paskaudena pilvuka
As irgi geriu tik negazuotus gerimus, bet tenka sveciuose pasivaisinti gazuotais gerimais, po kuriu jauciu nemalonius pojucius pilvelyje
As taip pat kartais atigeriu,nors pirmo netumo metu geriau nemazai.
Karta gydytojos paklausiau del gazuoto mineralinio, sako gerk,ka bijei celiulito o as tik paklausiau,o paskui is kitos isgirdau,kad vis del to ko maziau reikia gerti del anglevandeniu
Gazuoti saldus gerimai,labai alergizuoja vaikuti.
labutis visoms noriu paklausti o kaip dėl sulčių kokios jos turėtų būti ir kiek galima per dieną?
QUOTE(sandra m @ 2006 12 06, 10:36)
labutis visoms noriu paklausti o kaip dėl sulčių kokios jos turėtų būti ir kiek galima per dieną?
Kai laukiausi dukrytes, man daktare patare gerti sultis tik is stikliniu buteliu (tokiu kaip Kubus) tokias ir pirkdavau, o kai gulejau ligoninej,dktare kai pamate, tai velniu dave! Tokios sultis alergizuoja vaika.
Galima gerti tik kompota,kiseliu,vandeni,arbata
Va, aš irgi savaitei prisiperku po keletą pakelių, buteliukų sulčių ir labai jos man gerai sueina Tik įdomu, ar naudingos jos? Kažkur girdėjau, kad turėtų rinktis nesaldžias sultis, bet aš taip mėgstu persikų, bananų sultis...
Rinkdamasi žiūriu, kad būtų didelė sulčių koncentracija, bet vis tiek niekur neradau ats. ar jos vertingos...Geriu ir lietuviškas, ir užsienietiškas, kurių pilni prekybos centrai...
Gal reikėtų Hipp sultis pamėginti? Kaina dviguba, bet gal ir jų vertė dviguba? Ten didelė vaisių koncentracija.
Ar turit kokių rekomendacijų dėl sulčių?
Rinkdamasi žiūriu, kad būtų didelė sulčių koncentracija, bet vis tiek niekur neradau ats. ar jos vertingos...Geriu ir lietuviškas, ir užsienietiškas, kurių pilni prekybos centrai...
Gal reikėtų Hipp sultis pamėginti? Kaina dviguba, bet gal ir jų vertė dviguba? Ten didelė vaisių koncentracija.
QUOTE(Smulkmena @ 2006 12 06, 11:12)
Va, aš irgi savaitei prisiperku po keletą pakelių, buteliukų sulčių ir labai jos man gerai sueina Tik įdomu, ar naudingos jos? Kažkur girdėjau, kad turėtų rinktis nesaldžias sultis, bet aš taip mėgstu persikų, bananų sultis...
Hipp,labai skanios
Bet kaina, biski didoka
QUOTE(kicule @ 2006 12 06, 13:02)
Galima gerti tik kompota,kiseliu,vandeni,arbata
Kompotų ir kisielių neprisivirsi kasdien O vanduo ir arbatos jau taaaiiip atsibodo!
QUOTE(Smulkmena @ 2006 12 06, 09:20)
Kompotų ir kisielių neprisivirsi kasdien O vanduo ir arbatos jau taaaiiip atsibodo!
As jau net nebezinau ka cia galima gerti, o ko ne. Pradzioje paskaiciau, kad arbata sumazina pykinima ir siaip geriau uz kava. Tai geriau daug arbatu. Po to paskaiciau, kad arbatos labai negerai - ju kofeino koncentracija didesne nei kavos . Tada pradejau gerti sultis. Bet kadangi Anglijoje stikliniuose buteliuose buna pirkti tik apelsinu sulciu, kuriu as negaliu gerti del skrandzio problemu, tai perku paprastas multivitaminu. O dazniausiai tai vandenuka sriubcoiju, kuri iki gyvo kaulo jau daede...
Ant vietos apsivemciau jei reiketu isgert kisieliaus ar kompoto