QUOTE(Nerytė @ 2006 10 23, 14:08)
Sveika,
norejau paklausti ar del tos zaizdeles kaklelyje tau kazka gydytoja sake (ar konsultavaisi su ja del nestumo ir ziazdeles), na kad pasisaugoti, kazkaip pakeisti gyvenimo buda ar pan? klausiu, nes as irgi turiu zizdele, bet man niekas nieko nesake
norejau paklausti ar del tos zaizdeles kaklelyje tau kazka gydytoja sake (ar konsultavaisi su ja del nestumo ir ziazdeles), na kad pasisaugoti, kazkaip pakeisti gyvenimo buda ar pan? klausiu, nes as irgi turiu zizdele, bet man niekas nieko nesake
Labutis,
Na manęs tik klausė ar žadu 5 metų bėgyje gimdyti ir kai atsakiau, jog taip, tai liepė dabar geriau jai nieko nedaryti, tik kas pusmetį pasitikrinti ar ji nepradėjo piktybėti ar kažkaip kitaip keistis. O su žaizdelėm moterys normaliai išnešioja vaikučius ir pagimdo sveikus ir stiprius leliukus.
Todėl ir aš kas pusmetį pavartoju medetkų ir kai pamenu prieš vieną vizitą pas ginekologą pora savaičių pagėriau medetkų, tai gydytojas net ranką paspaudė, pasakė kokia esu šaunuolė, kad pas mane viskas labai švaru ir tvarkinga.