QUOTE(Laumė* @ 2014 09 18, 17:36)
na mamai visad sunkiausia. as po op, kai ant ranku muistesi mazulis beatsigaunantis, pradejau alpti, gerai kad dar spejau padeti maziu i lovyte ir issikviesti pagalba, po to ir nuluzau, tai mus abu reanimavo
dabar su sypsena prisimenu, bet oi kaip nejuokinga ir sunku buvo tuomet. bet, kaip matai, viskas praeina. svarbu zinot, kad bus nelengva. antroji (gomurio) tiek man, tiek maziui daug lengviau paejo, nes jau turejau patirties ir buvau tam nusiteikusi.
stiprybes
dabar su sypsena prisimenu, bet oi kaip nejuokinga ir sunku buvo tuomet. bet, kaip matai, viskas praeina. svarbu zinot, kad bus nelengva. antroji (gomurio) tiek man, tiek maziui daug lengviau paejo, nes jau turejau patirties ir buvau tam nusiteikusi.
stiprybes
Ačiū už palaikymą. Dabar belieka tikėtis, kad tyrimai bus geri ir op įvyks tada, kada ir planuota.
Tiesa mamytės gal pasakytumėte koks liaukocitų kiekis Žalgirio gydytojams yra norma ir koks skaičius operacijai yra netinkamas? Susidariau nuomonę, kad dažniausiai operacijos atidedamos dėl prasto kraujo tyrimo ir, aišku, ligų...
Smagu skaityti mamų pasisakymus, kurios jau su savo vaikučiais išgyveno daug ir yra stiprios bei pasitikinčios savimi ir savo vaikais